jobba jobba joooobba!


somras (L)! ja ryckte upp mig och åkte hem till min vän rasmus en stund förut, vi flumma och så, tog de lugnt! lika trävligt som vanligt :D sen va de träning då, så jädra HÅRT haha, men svinigt gött nu efter :D precis gjort en apgo sallad och kollat idol, HUR BRA OCH SNÖGG E INT OLLE? ojojoooooj :D nu ska jag ta ett lååååångt kokhett bubbelbad, hörs sen goingar!

zZzzZzZznark


oh läckert, asså fykattrumpa va trött ja eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(
skriver sen när ja inte håller på att somna, tagga träning. blö! hejsvaj

just nu!


hahahihihoho SKRATT



asså kgshgkgjd ja kan inte sluta skratta, jag vet inte varför men hanna ringde nyss och jag blir så sjukt GLAD när jag pratar med henne hhaha! :D PLUS att mitt brev har kommit fram, (jag och hon brevväxlar, japp vi vet att de finns sms, telefon, fb, msn å allt tekniskt! men vi gör som på den gamla goda tiden) har tyvär ingen bild på det konstnärliga kuveret, hade ritat massa fina saker på, skickat med godis och en hel enkrona! ett 2 a4 sidor långt brev med text och en fin teckning, bra vän, YES! vad de stod i, ska vi inte gå in på, för jag har seriöst ryck hahah:D men iallafall, praoen gick asbra, superträvliga ''arbetskamrater'' haha :D johan och hanna hälsa på med så dom köpte en kladdkaka som jag smygåt på (6)! så himla go så de slog snurror i skallen, jag som har bakat me, ojojoj;) nu har min moder girlpower middag, så ska snart gå ner och joina gamlingarna över en bit mat !!! detta blev ett ah, normalt inlägg, som vanligt då :D .... pusshej gardinollar

bilden, asså blö de e rätt kul att praoa på kafe kungsgatan ( inte på bilden, för de e min fina google+photoshop =sant bild;)) men ja städar och diskar och bakar, men aldrig att ja får smaka!:( byhy
och ja skaa göra om bloggen snart, men får aldrig tummen ur, för ja kan ingenting så lina får hjälpa mig nån dag hehe, hoppas ni står ut :D

saknad!






några få sommarbild, åååååäääääh va ja vill tillbaka dit!!


putte jag och felicia!


bild från sexan, fyamej!! haha! vakna vid 10, drog mig till halv elva, käka, och sen gick ja ut och la mig i solen, riktigt gött faktiskt :) nu ska ja äta igeen, och hämta lite grejer i skolan innan ja börjar!


tyler hilton, glad!  bra jao

jossanfajn kinda made my day

åsneljud på assu, vilken bajig morgon, sov så himla gott, men så väcks man av hemskaste alarmet i världen! bara att gå upp :( men drog mig som vanligt och fick stressa, som vanligt! så en fet bulle rätt på huvet och med nyvaket ansiktet och äcklig havregrynsgröt i magen så brumma ja ner i kylan till praon! har bakat, skalat minst 60 ägg, diskat och så, helt okej men synd att jag och frida inte får va där samtidigt! jaja färdigtjatat om detta :D efter skolan så åkte jag hem, och sen ner till jossan, längesen, riktigt jäekla KUL va de, haha flumbomar i ett nötskal! träning sen, gött att få röra lite på degen! precis sjungit halsen av mig i duschen, och nu käkar jag köttefärre och mackisar! å just de, sen får vi ju inte glömma bilden, jag och jossan skulle tina choklabollar i mikron, så vred på och tänkte inte mer på de, när vi öppna såg dom ut såhär </3 men äh, de slank allt ner ändå :D börjar två imorn så skriver nog innan, hade!

och en annan jättekul grej idag, efter träningen kom henrik (min lärare) fram till mig helt tårögd, han ba ''johanna, jag grät som en bebis förut, så JÄVLA bra skrivet!'' och tog mig i hand haha, vi har nämligen haft uppsats i aulan när vi skulle skriva en typ, berättelse så ah, kändes G Ö T T!!


bilder




hej igen


hej bloggen! idag har jag inte hunnit skriva, haft prao, på cafe kungsgatan med frida! helt okej, god mat iallafall :) sen gick jag med hanna och johan ner på stan och fixa praoplats till dom! hämta upp lina efter de, idag har vi vart ute hela dagen och fotat, slänger nog upp nån mer sen! efter hårt jobb så beställde vi pizza, kolla idol och mös! pratar med hanna så kan inte skriva mer, hade!

prao och fotodag med lina!


hinner inte skriva här nu, men här får ni ett smakprov hehe! hörs!

inte helt fel


baj att de blev rosa runt jeansen, men de lagga redigt så fick inte fixat de! men wieäöh, lite snögga grejjer tycker ja!

inte för att skryta........


MEN JA E GANSKA SÅ BÄST PÅ ATT LAGA MAT!!!!! jag har seriös FRAMÅTVIKT PÅ MAGEN, så jeeklans mätt ja e! jobba som bara den, sen när ja kom hem va ja helt tom i magen så va grinig som en brunstig ko! då finns de bara EN sak att göra, l a g a..... m a t hehehhe xD så nu har ja fått käkat<3 ser rätt ogott ut me tanke på att ja e som 3 år och mosar min potatis hårt! skulle vart me rasmus nu men han e en fjärt och ska köra bil, så blir att kolla film med mor min, the last song igen, bra bättre -> bäst! hörs lortfisarna mina!

today's


hahaha ja vetefan va de e för konstig grej nere på min arm! ser very skumt ut :o
japp, jättetråkiga grejer, men ska ju jobba så!

linne(som inte syns alls bra) forever21
svarta brallor, bikbok
halsduk, lindex
& skinnjacka + converse till,

bäck fräck käck potatissäck


hej, förlåt att ja inte skrev igår, men har en bra ursäkt faktiskt! de va en HEMSK morgon, shit, jag och johanna skulle sitta i kiosken på en handbollscup, och skulle va där kvart i 2, jag ställde inte klockan, för brukar alltid vakna runt 11, MEN sovit läskigt djupt, och när ja vakna stod tjockis visaren på TVÅ!!! kolla mobilen, 5 missade samtal och massa sms, panik! så sladda ner för trappan, tog de första ja hitta, shorts tjoho, en tandbörste i munnen och sen låg ja ner i kurverna på moppen, va där 7 minuter över hah!

sen satt vi där, försökte fatta när 10 norska p12er beställde, torka upp efter en dryg göteborgare som spillde kaffe över hela bordet och golvet, osv! sen åkte jag hem, i shorts!!! och utan jacka, de regna och blåste som fasen, usch :( hämta en hjälm och mötte upp johanna på ica, där köpte vi kööött potäta och beiarnesås, hyrde film och åkte hem och laga mat. såååå gott, efter att inte ha käkat nått vettigt på hela dan så slank de ner rätt bra kan ja säga! sen kollade vi på pojken i randig pyjamas, den va hemsk men riktigt bra! så den kan ja rekommentera hehe. och sen så kollade vi på the notebook, har sett den 4t5783 gånger men lika bra varje gång, de e nog världens BÄSTA film, så SE om ni inte har sett den e allt ja har att säga :) sen sov hon här och nu på morgonen så gjorde vi varm kakao med grädde och doppa mackor, hade sån tur att det var hitta nemo på disney chanel, så jäkla bra är den! nu har hon åkt hem och jag ska ta en svinvarm dusch för ja fryser sönder, och sen ska jag dra mig ner och jobba blö! tagga prao imorn också, yeah :D hörs sen, kram

äntligen är hon hemma!





hej blüggi! superduper dag, inte hunnit skrivit! sluta tidigt så hanna gick med mig hem, vi käka mat, käka smet som bara den och sist men inte minst onderbara KLADDMUFFINS (som ni ser övanför då! vajjert) sen träna jag, och sen åkte vi hem, gjorde massa galna saker haha, flumma, kolla idol, käka ännu mera, sjöng och spela gitarr, prata om allt mellan himmel och jord och hade de allmänt superbra ♥ precis pratat med henne i telefon också, hennes bror har konstaterat att vi är hm, inte som vi ska va! men we like it :D nu ska jag snart lägga mig, helt finito in my head (8) laallala....... imorn ska jag och johanna sitta i kiosken me handbollen för min brötha har cup här, sen sover vi över och så, nice yao! vi höres och synes fina bloggläsare hehe, puss

 


HAHAHA!

så jädra kul!

jag och rasmus skrev på ->msn<- coolt yao!
jag: du e klockren!
han: nej jag e ursmutsig

HAHAH åååh hahahha

personligt inlägg!


Som tillägnas mina fina, goa och underbara vänner! Så hade tänkt att skriva av lite här nu, ni vet redan att ni är grymma, att jag uppskattar er till max, men det går nog egentligen inte att beskriva hur mycket ni faktiskt betyder för mig, ni är helt enkelt bäst. Alla minnen vi har ihop, alla gånger man har skrattat så tårarna sprutat och magen vritt sig, shit! När ni frågar hur man mår när nu ser att de inte är som de ska, när ni är där, lyssnar och förstår, för att ni vet att man ställer upp tillbaka, man är där för varandra precis som det ska vara :) Med er kan man verkligen vara sig själv och leva ut sina galenskaper till max, man kan gråta tillsammans, och prata om dom jobbigaste och tuffaste grejerna. Ni får mig alltid att må bra, oavsett vad! Allt vi gör tillsammans blir ett minne, ni gör dagen så mycket ljusare och det hoppas jag ni vet. Ni vet vilka ni är, och jag är otroligt glad att jag har er! :) Blev väldigt djup nu hah, men satt och kolla på massa goa bilder, så kände mig lite sugen på att skriva av mig!

jao, träningen, wöw, att ja aldrig lär mig, ÄT INTE  7 KG POTATIS INNAN DU SKA SPRINGA JOHANNA, kom ihåg de nu!:D för höll på att spy sen, köttbullarna och grädd(mmh)såsen la sig räätt på tarmen asså, ajajaj! sen gick de väl hm, hyffsat. blaj. nu råpluggar jag, och e ute i sista minuten, som vanligt, så vi hörs imorn när jag har mer tid, slutar kvart i tolv *ler så mungiporna hoppar av och dansar den coola discodansen yngve lärde oss!* pusspuss!


sprallig och glad tjej!!



bild 1, mina ÄLSKLINGsjeans, r.i.p! satt som en smäck och helt ljuvliga, men gått i dom var och varannan dag i 2 år, så inte konstigt att dom get upp, dom sprack liite i våras men imorse tänkte jag att ''ja ska inte svika dig jeansbästis'' så drog på mig dom iallafall, men hålet blev ju inte direkt bättre av att hoppa runt, dansa masken och flyga runt till smack that i skolan!;) jaja, tack för tiden tillsammans underbara jeans<3
bild 2, jag och min siames johanna bäck! otroligt kul dag idag måste jag säga haha :D plus att hanna kommer hem idag, kanon! precis lagat jättegod mat, mums ::DD::D och sen blir de träning, gött! MEN (tony irving dikalekt) fick se skolfotot idag, ser ut som en korsningsråtta, fyyyfan! haha. men jaja, skolfoton uppfanns för att man ska bli dålig på dom så ja lyckas ännu ett år att hålla mig till de! -.- pusshaj!

åååååååh TRÖTT på mig själv

att jag ALDRIG kan hålla ordning på nåååånting, sur blir jag!:( hinner inte skriva nått för måste leta upp min älskade mobil, plugga, baka och göra pannkakor, INNAN SEX! så hörs sen,

handboll handboll handboll handboll handboll

tjenamors! jaa som sagt, träningsmatch idag, gick inte bra, blö. första halvlek gick allt skit (pratar om mig inte laget!) nog för att vi har spelat myyycke bättre men aja, andra halvlek gick väl hyffsat iallafall för min del, men får hundrabies på mig själv, ibland funkar inget å då e de eld och låger, vi snackar bbq party i min skalle WÄH!käkat tacos och en apgo fruktsallad nu för er som vill veta:D

imorn blir det johanna och frida tror jag, wie!! och sen domarkurs, snark! men äsch de blir säkert bra :)
nu ska jag sätta mig och lapa tv, puss hej leverpastej!


next time, there will be no next time.


hitta nån knasig bild som ja inte ens visste om att jag hade, men den får de bli för hittar inga bilder! :(
men ska åka hem till lina nån dag så blir de kort med hennes söte vovvsing osv hehe! måste byta header och så men ska fixa de efter jag har vart hos linen! nu ska jag äta lite och sen dra mig mot hallen, hörs ikväll!

dagens;)!





fick också önskemål om att skriva va grejerna kom ifrån så:
skinnjacka, vero moda
stickad tröja, weekday
vitt linne under, american apparel
shorts (som knappt syns på bilderna men) forever 21
strumpbyxor, lindex
skor, jääättegamla, farmors gamla tillochmed haha!
smycken, massa olika ställen, kommer inte ihåg

såå, här har ni ''dagens outfit''. inga bra bilder alls, men man ser ju iallfall :) vilken MATdag det har vart, sitter och jäser stort här i sängen, hemkunskapen, först gjorde jag och frida kyckling klyftpotatis soch sås, jag åt så jag sprack, sen tog jag en portion av bengans och emmas specialare som va läskigt god, och SLICKA rent sleven och skrapa ur stekpannan, sen fick jag en syltkaka av marcus och sist men inte minst så kände min överintellegenta näsa doften av kakor, så gick och tog massa drömmar, i tre omgångar! haha, tagga träning med detta asså :D nu blir det att försöka ragga upp ett sommarjobb och sen plugga, hörs senare :) puss

bilden e härlig :D



fick en kommentar om jag kunde börja lägga upp outfits och lite så, jo visst de kan jag, känns inte riktigt som mig men, jo, de kan ja börja slänga upp ibland! och superbra att ni kommer med tips eller ah, toppen:D!

hemma!


tjo bloggen! :D här sitter jag och rockar loss som bara den med min älskade gitarr hehe! dagen har vart kanon, vi hade orientering i fjälla hela förmiddagen, eller ah halva tiden lärde vi oss scout style & överlevnad, tända eld och första hjälpen, laga bröd över en sån stenålders ''grill''! orientering gick oväntat bra, jag som inte ens hittar runt i lysekil, ojojoj! sen så gick jag ju som sagt med jojo hem, prata om allt möjligt och skratta, så en toppen eftermiddag! vi e grymma, och jag älskar dig stort vännen! sen skulle jag ju till tandläkaren, så kom in där pisseblöt och i springkläderna som stank barr och rök från elden ble:( men! dom sa att dom kunde fixa tandställning, men att jag skulle behöva vänta ett tag för att dom låg efter i planeringen, SNARK zzZzzZzzZzzZzZZ!!!!! men ändå, den som väntar på nått gott (fina tänder, inte själv ställningen hah) väntar aldrig för länge :D &nu har jag lagat mat och pluggat och tråkat ut mig själv till max!

och hanna , nu får du ta och komma hem ditt stora busefrö! hon sa att hon hade 30 grader i skuggan och låg och dega på stranden, man blir ju inte aaalls avundsjuk, nedå;) kalla regninga blåsiga underbara sverige e ju minst lika gött! näe, men helt ärligt nu din apbajs, jag kommer och hämtar dig snart, bygger vingar på moppen och drar, för jag saknar dig hårt! sitter och kollar på alla bilder på oss, *ler* fina goa bäste du. KOM HEM!

och fasen va jag saknar sommaren, nu ska jag inte skriva alla varma sommarkvällar och alla varma goa bad! för de e ren överdrift, för de regna och blåste och va kallt med, stor del! men känslan av att va fri, vända dygnet upp och ner, bada, låta saltet sitta i och få sånnadär sommarlockar, haha, solbränd och en massa fräknar, även och jag hatar dom så e dom ändå sommar så det skriker om de! alla mysiga dagar kvällar nätter osv med dom bästa, alla skratt och bus! USA, som va helt underbart. fy va tiden går fort! jaja känner att detta blir ett väldigt långt inlägg som ingen kommer orka läsa :D men vi hörs, ta hand om er / garnier! näe, ha ha. men puss ha de bra

hos fru hermelin!!


sitter hos johanna, bild från nån annan da här, för nu e ja helt lerig efter et tuff dag i fjälla!;) vi skrattar så vi blir lama osv, hör av mig sen!

en saknad som aldrig går över.


blondie </3 och rubriken har inget me mitt blonda hår att göra haha.
idag, har jag kollat handboll, käkat pizza, hängt (wöö!) me rasmus, och vi har kollat på the last song, sjukligt BRA film! väldigt sorglig och man fällde en del tårar, men shit va fin den va, ni som inte har sett den, ett ord. S E! nu ska jag knoppa mig i säng, men först spela lite gitarr. hoppas ni har haft en bra helg, puss

just nu heheh


tjejmys








glömde av kameran på kvällen, vi käka kina, bada i FYRA timmar, låg och snacka osv, mys! en mysig kväll med andra ord :)
så fick fram me den på morgonen, så därför e de så mycke söta hosthost, morgonbilder!;) tack för igår tjejer ♥

min fina bror ♥


life is no nintendo game


jaapp, inte världens bästa bild, men grejerrra från götet iallafall!

biffeN


grabbkväll blev de hehe!

Godmorgon :D! igår klampa de in tre grabbar här, emil jonas och philip! och dom hade hyrt en äcklig film, joy ride! så kolla på den, blö! jag håller mig hellre till komedier kan ja bara säga (nu lät de som de va första gången ja såg en skräckfilm haha -.-) men ah, inte så mycke fört :D sen dega vi bara på mitt rum innan dom gick :) sen vid halv 1 hoppa rasmus in genom fönstret och sträckte benet haha, och han hade också me sig en skräckfilm, för att hålla mig vaken haha! så kämpa mig igenom den me, ackackack! efter han hade gått somnade jag som en s t o c k!

nu ska jag ner och käka frulle och sen jobba, efter de blir det att möta upp tjejerna! blir toppen, glömde ju kameran till göteborg men ska försöka komma ihåg den idag hehe! ska slänga upp en film från bussen till gbg me, en jättekul kille som satt och träna handlederna me vikter i bussen, såg lagom kul ut;) ses puss

 


götelaborg och svinago träning!!!!



bilder från igår och idag ehhe :) hann inte skriva nått igår, efter gbg som va jättekul!! med frida så va de träning, sen va den dan slutttttt! idag har vi flummat heeela dan i skolan, johanna och jag satt på spanskan och garva som två hackade skivor, och sen va jag fellan och frida vakter haha för skolvalet, ojoj låter de inte fräckt? de va de också ;) sen gick jag me johannis hem, kolla lite på en film som hette naken, HELSJUK haha! se den ;) käka och sen har de vart träning, otroligt mega oseriös, inga träningar så vi lekte pantgömme, körde massa lekar, massagering och satt och snacka vurpor som vi hade vart me om när vi åkt skidor osv, soft träning helt i min smak eftersom jag e svinigt lat :D

nu ikväll ska jag nog vara med jonis och håkansson en stund, får se på de :) och imorn, ska jag johanna jossan frida och emma käka kina, bada jacuzzimojs och dampa sönder!!!!! 5 sjuka tjejer, detta lär inte sluta bra ;) astaggad! men nu ska jag käka, MUMS! :D puss

 


saknar dig hanna!


1 år gammal bild, nååågot spinkigare haha..
inte hunnit skriva nått idag, direkt efter skolan åkte jag och mami till torp, hitta i n g e t! men lika bra det för imorn drar jag och frida till götelaborg, studiedagar is the shit!:D sitter och degar framför idol nu, och efter det ska jag och mamma kolla film, the holiday, redan sett men jättemysig film så ser mer än gärna den igen hehe! lill-lördag me, så godis föfän;) näe men e ju änna lite partay när de e ledigt imorn å gräjer! tar me kameran imorn tror ja så bildbomb får ni va me på :D puss

+ att jag ska till tandläkarn på måndag och prata om tandställning, jääääätteglad!:D:D:D:D:D:D

hola!



hade tänkt att göra ett inlägg på finska :) börjar få massa finska bloggläsare, så de e ju himla kul! :D
hei tänään olla harjoitella käsipallo! <- hej idag har jag tränat handboll! japp, de e typ det min dag har bestått av, käkat sjukligt mycke deg och äpplepaj på hemkunskapen, rullade hem, (man kan ju tro att ja rulla för ja åt för mycke men nej, ja åkte moppe med gangster crew leader, andreas karlsson) där farmor va, inte träffat henne på jättelänge,så sköt att se hon :) sen har jag iallafall haft i tanken att jag skulle plugga, men de gick som de alltid går, åt skottkärrans land, de finns så himla mycke roligare grejer och göra, då kan man inte kasta bort tid på att plugga in massa jädra ord som man ändå glömmer sekunden efter förhöret :( jaja tjatmajan igång här, de öste ner regn (tack väderguden!!!) så vi slapp springa :'D gymma istället och sen träning inne, nu spelar jag gitarr, och ska snart joina mina päron vid tvn! koligt :> hoppas ni har haft en bra dag, som jag, och skrattat en himla massa :D puss


svärtvid


massa bilder bara















här kommer en massa bilder, nya, gamla, fina och mindre fina hosthost!



wake me up when september ends

blö, idag har de kännts som jag har doppat huvudet i koskit, håret som en rostad peruk och ansiktet e faceplant! så, färdig klagat från fröken utseendefixerad ;) jättekul dag idag i skolan iallafall, skrattat hela dan! sen skulle jag säga hejdå till hanna då som åker till la france i 10 dar, men hon kunde inte slita sig från mig hähä så hon gick av bussen och stanna en stund till, feett kul! vi dampa sönder hela magen, så nu klarar jag mig en liten stund utan henne iallafall!

nu dansar jag runt i köket med min goa bror, sjunger så halsmandeln blir galen och så vidare, lagar jättegod mat, tyvär har jag taggad förrätt med några hundra kakor :( men får nog i mig lite beiarnesås, för de e de bästa ja vet :D haha känner att de enda jag skriver om e mat! men de e mitt liv, så e de bara :)nu ska jag spela lite gitarr, om jag når strängarna för min mage e så jäkla svullo nu så kommer inte nå ut me armen, shit va mätt jag e!!!! hörs sen puss






life is a rollercoaster you just gotta ride it


saknar redan sommaren :( jedra höst!
släktträffen igår blev faktiskt tvärtemot vad jag trodde, jättetrevligt haha! som sagt, man märker vart ifrån jag har fått min helgalna humor hah! slänger upp bilder från igår sen :) håller på att städa rummet nu, ser ut som de har vart ett krig här, och sen ska jag jobba, blaja! jag verkligen haatar söndagar, då vet man att man måste upp imorn igen, ännu en vecka i skolan, en vecka närmare snö hah, vilket positivt inlägg detta blir, näe men höst kan strypa sig me en tarm säger jag bara. men som alfons farmor säger, efter det tråkiga kommer det roliga, och de passar ju bra idag med, för efter jag har gjort allt tråkigt ska jag va med daniel!:) nått bra me den här rötna dam iallafall, hejdå :>

åååh, släktträffar e så himla underbart... not.


en jättego bild på rasmus från hm, 5an 6an? får de bli :D! blev sisådär me bloggen igår, igeeen.... akgha, baj. men träna och de gick så dåligt de bara kunde gå, aldrig gått så dåligt tror jag, fifarao. och sen va jag me rasmus, jättelängesen så möe najs! kolla en toppenfilm, som har lite för konstigt namn för att ja ska lägga de på minnet, men den va så bra att jag för en gångs skull inte somna! brukar alltid somna när vi kollar hahhah :( blev väckt tolv, awesome! hade kunnat sova till julafton om de hade vart så, men de vankas släktträff YAO! snaaaark.... aja, man får göra de bästa utav det :> bloggar när jag kommer hem, hoppas ja. och då fåre fasenemig bli ett roligare inlägg, tjohej puss!

sengångarN skriver

hej! blir ett snabbt, e trött som vet inte vad, kommer knappt ihåg va jag har gjort idag, hm, käkat miljarder potatisar, färgat håret, vart 1 hundradel om ens de, hos daniel, sen tränat som en myra drar sitt strå till stacken, yiiiha! så gjort om hej hej monika (melodin asså får ni tänka er) -> ont i benen ont i magen, ja det verker hela daaagen, nu måste ja stretcha mina vader sen så leker vi charader HEJHEJ TRÄNINGSVERK hej på dig träningsverk... osv, grymt? yäääää. lagar mat och nu ringer hanna, kösshej!

han eeee ju änna för bra eller!?


bild från the självmordspaddling!


äääääöh va jag kommer sakna er när vi slutar 9an! ♥

ni är fett värda tjejor!


haha! feet go dag idag med mina goa tjejisar! efter skolan gick vi och käka macka på ck! sen hem till johanna, och drog igång våran underbara sida, så får se om jag får upp film på de här sen, annars länkar jag fejan! :D haha! käkat maaaaassa nu så degar fettet och chillelillar me dateluren lite! ska pilla me filmen, simma lugnt!


skolfotobajs imorn då!

här kommer även en snygg bild på min hjärtevän, puss!
tjabelåla! inte skrivit nått idag, inte vart några nyktra rullar här inte (me andra ord ''full'' rulle heal dan) wöö fyndigt... idag har jag och frida fixat praoplats, skönt! sen va jag me daniel en stund och sen har ja tränat världens äckligaste hemskaste jobbigaste mördarpass och nu kan ja knappt gå, käkat sönder tarmarna och nu ska jag ringa hanna! lovar att lägga in roligare imorn, men e helt slut :( pusspaj

här kommer ett seriöst inlägg! så gör de inte de :PppPpPPp



hej! nu får ni ett riktigt inlägg :) sitter här i min goa mjuka varma fina älskade säng me nybäddat och allt, shit va duktig jag har vart nu (hör hur alla grannar applåderar utanför!) jeje, spelar lite gitarr iallafall, go dag idag, på so'n så fick vi igång en jädra debatt haha, så jb fa sf & am, bilden med ''sluta leka med våra liv'' tillägnas er, redigt likt städerskan! frida och jag har fikat fetans möe idag, två kladdkakor&1 choklaböll, satt rätt gött må ja säga :> haha mamma skulle färga mina ögonbryn me, ser ut som ett grottmonster, va tydligen SVART färg, ojojoj ;) sooo hot, me två kolade motorvägar i pannan, tagga skolfotot, iår e de e inte mitt apblonda fjortisfluff som täcker hela bilden och blir de första man ser, nänä nu e de johannas E6er till ögonbryn, känns fint!:> legat hemma hos friffe, haha nya namn på frida hela tin, och bara degat sönder lite grejer! hörs XD

sitter hos fiffi!

yo broes! sitter hos frida, vi skulle fixa praoplats men hon va inte där (cafe kungsgatan) så sluta me att vi fika maassa istället, och hanna och lina va där me så satt me dom och språga!!hdjgshg, bilder och tjohejsan kommer när ja e hemma för får lite smpå damp på dessa små luriga tagnenter eller hure stavas! tjoflöjt pipöl

sitter här och skrattar lite!!!!



tja!! här har ni då lite bilder från idag, ganska feta :P well well cykelställ, idag har jag jöbbat som ett litet djur, sen så skulle ja och daniel då på gratis bion hahahaha, mamma ba '' va där minst en timma innan för de kommer va tjockt med folk!'' men så hann vi inte de så kom typ en kvart innan, ja ba ''finns de platser kvar?'' dom ba '' hahahaha du får gå in och kolla om du kanske kan dela med nån'' ja ba, oh shit e de så fullt!? så kommer ja in, inte en jävel i hela biosalongen HAH! sen funka inte filmen heller så krångla i timmar, sen gick de, men kolla inte så mycke, dampa mest! sen bestämde vi oss för att käka tacos, så köpte grejer, laga de, flumma och kolla sunes sommar, toppen dag! nu måste jag göra fysikpungläxa som jag kom på att ja hade, mindre toppen :( puss på er gosemosar

och glömde skriva! daniel gjorde sönder stolen i bion me HAHHA, bra jobbat där


hej hopp


här kommer en bild på sketgrillen som inte funka, har typ ingen roligare bild så njut av denna vackra!
filmen nedanför va SKITdålig, (kenny!!!) typ en dokumentär om nån jädra kenny som rensa toaletter? typ konstruerat en egen toa där man kunde ställa in hur hård stråle och hur varmt vatten de skulle va å massa störda grejer, blö!! men emil åkte hem nu och jag e trött som en grisekno så blir snart sängen, ao emil emma och ellen, mina sysslingar har vart här ikväll då, inte gjort nått speciellt men de har vart mys :) imorn ska jag jobba, cutcut!!!! och sen på gratisbio WÖÖ! får passa på, med daniel tror ja, blir kanoners! sov gott, puss

atm med emil emma & ellen!


hanna edvardsson :p


Måste bara berätta detta för dig! åh i morse så läste jag på ett yoghurtpaket, de stod i kohagen är alla hjältar och då kom jag att tänka på dig, asså ditt huvud som satt fast i en kokropp, du e min ko, min hjälte, jag bara mjölkar ur dig dina bästa sidor och din humor, du idisslar verkligen, det enda du gör e ju typ att äta xD ^^ jaja, asså alla sjuka nätter med dig, tänker mig en nybyggd hydda i cuba, bra känns det. alla små trevliga visor om herr S och hans DOTDOTDOT! när du hänger mig upp och ner i korridorerna eller helt enkelt dansar för mig i den gröna borat dräkten, ord finns. kaveli kräkost, seriously an elephant on the door! all the times we have called carol and petahh and talked about their new dog and so on, minnen. den gången du fastna i mitt kylskåp och satt där i 5 år, när jag hitta dig har lyckan aldrig vart så explådärande så, carmenzita my friend, u rock my world!!!!!!


sörrybörry for the very bad update!


tjenis folket! igår glömde jag helt av att skriva, men träning och sen hem till johanna, när vi kom hem såg vi att det va föräldrarfällan på tv, så bänkade oss direkt, sen käka vi goe maden! kolla på the holiday som va jättebra, men vi va helt slut så orka inte kolla klart den, så gick och la oss, prata om allt mellan himmel och jord, skratta osv, så va ja såå nära på att somna så drömde typ fast va ändå vaken? xd så drömde ja typ att ja beställde en hamburgare som hade ett brunt och ett blått öga, och va jätteknas, så säger ja typ TACK!!!! johanna ba, ööh? haha nu fattar ni nog inget men tyckte det va mycke viktigt att berätta!!!! kom precis hem från underbara ica! och nu ska jag fixa lite för vi ska tydligen ha kräftskiva (nån hänger med) så ao, har inget mer att berätta, för jag kommer inte på nått när ja e hungrig! heheheheh XD åååh nu kmr the ryck, tjohej!

maaaaaaammi<3


helt dööd efter paddlingen, va mysigt men fyfan va KALLT blött jobbigt usch, haha :( färgat håret me, som ni kanske ser, ovant men e blir säkert bra :) ska käka nu så skriver om allt sen, ha de!

you don't know what you got until you're missing it alot.


orkar inte skriva nu, hörs sen! puss

RSS 2.0