hejdååå2011

Känns helt sjukt att om några timmar är det ett nytt år!! Är kesomajsoxfile taggad, har så himla mycket att se fram emot 2012 wiho!!!!! Hoppas ni får världens grymmaste nyår, för det tänker jag ha! Puss

min nyårsklänning

Hitta denna på beyond retro inne på topshop, jättefin tycker jag!

in the end, we only regret the chances we didn't take

Jag sover till halv ett, äter godis till frukost, kollar one tree hill så ögonen ploppar ur, har inga måsten, umgås med dom bästa, vänder på dygnet, åh vad jag älskar lov. Det är skrämmande hur fort det här året har gått, hur mycket som har hänt, jag har skapat grymma minnen med mina vänner, med min familj. Jag känner verkligen hur mycket jag har mognat i mig själv, växt, och vågat ta mer risker. Det finns saker som jag kanske hade gjort annorlunda i efterhand, men man måste få göra misstag för att lära sig av dom. Och största delen av det här året har varit superbra, jag har lärt mig otroligt mycket, lärt känna massa nya människor och jag tänker göra 2012 till ett minst lika bra år, ett bättre år, möta motgångar och medgångar och fortsätta utvecklas. Känner på mig att slutet på det här året och början på nästa kommer bli grymt, det kan inte bli annat när umgås med världens goaste vänner.

Hey ya

Tjolahopp! Jag har haft en kanonmysig julafton och en grymt skön dag idag, känner mig förövrigt så sprallig i kroppen så jag kommer på mig själv med att stå och spela luft gitarr i köket och så vidare! Hoppas ni mår superbra, kräm och müsli!

BILDER


GODJULPEOPLEJAG ÄLSKAR MITT RUM WAAAHH

God jul på er! Hunnit med en herrans massa jox den här veckan och haft en kalasbörjan på mitt lov, tvivlar inte på att det kommer fortsätta lika bra! Har firat jul hos farmor, myst, bakat julgodis i mängder, haft skrattkalajs hos min uddevallakörv och så vidare, förutom att det det lika gärna kunde varit midsommarafton när man kollar ut så är julkänslan helt ok stor!  Hoppas ni får en fin julafton så hörs vi, kram.

KÄRLEK TILL LÅTEN

Haft en jättemysig helg, lärt mig massa och haft det toppen på utbildningen i Alingsås. Nu ska jag ner till frisselino och göra nått av mitt hår! CIAO

FREDAG YAY

Ska snart ta min babianröv till skolan, hoppas ni får en bra dag!

don't forget to smile 2day


FUJI


MITT RUM

Hej på er! Lite bilder på delar av mitt rum, inte klart riktigt än men nästan! Har haft jättebra dagar med lussegänget hehe, har bara ett ställe kvar i kväll och sen är det klart. Ska bli både tråkigt och skönt! Bara en vecka kvar till jullov också, får nypa mig med en häxsax i röven för att fatta att det har gått så fort!!! Hörs snart!

lillfisen


DUDES


LUSSEFIRANDE

Hej på er finisar! Min helg har gått i 180, lussat dygnet runt till alla nät men det har vart riktigt kul med. Bland det finaste och mest rörande jag har varit med om, att se alla gamla bli så himla glada och rörda, fällt ett antal tårar kan jag ju meddela! Men nu börjar min lektion, vi hörs senare. KRAM

BILD FRÅN KONSEREN


PROJEKT


Idag har jag hängt i studion i skolan med mina grymma polare, sprungit runt i skolanoch filmat massa störda videor till våran musikvideo haha! Vart på dans också, jag har lust att baja mig själv i ansiktet för att jag slutade en gång i tiden, det är så kul!!!!! Och nu efter lite lusseträning så ska jag stoppa magen full med käk jao, vi höres! (ps. johannaan på instagram, följ gärna :D)


lalalala

Ett kort som jag tog på min fina mammis i Spanien. Tillbringat eftermiddagen med goa Emma och nu ska jag röja lite plugg! Och till er som frågat, mitt skal är köpt i Spanien men det finns säkert på fler ställen, jag åker med EF, och henny din going du är jättefin du med och jag saknar dig fisunge!

godnatt!


INSPO


Åhh, ibland känner jag verkligen jordens sug efter att flytta hemifrån och börja pilla med sin egna lilla hydda hehe. Har iallafall megalust att måla mitt tak och golv vitt, tror det hade blivit hur awesome som helst faktiskt. Vi får väl se!


Spelning


 


RSS 2.0