EN DAG I SKOLAN

Detta vandrade jag runt i i måndags, softish! Har en helt grym klass också, haft en grym start på veckan med dom och tvekar inte på att den kommer fortsätta såhär bra :) Kom precis hem från dansen och ska sätta mig med lite matte.... körv. Hörs!

wanna make the world dance, forget about the price tag

fuerteventura 2011

skrattefnatt

Bild från en jättemysig och kul kväll igår med goaste Josefajn!

got my mind made up now


GOA BRUDAR

Sitter och skrattar åt mig själv nu, jag gapskattar. Ibland undrar jag om min hjärna är en liten ärta som någon har kört över med en fet lastbil haha. För snart så ska jag göra något, som jag är så himla nervös för så jag simmar runt i mitt eget bajs just nu, jag ska ställa mig på en jävla scen inför hur mycket folk som helst och .. sjunga HAHAHHA ååååh jag orkar inte med mig själv, vill flytta till Alaska just nu så jag slipper. Men hey!!! Känner på mig att jag kommer sitta och garva läppen av mig åt hur dåligt det gick om sisådär 6537 år och jag har slutat skämmas! Och för er stackare som kommer se detta haha, nej jag tror inte att jag är någon Britney Spears, men jag är stolt över mig själv att jag kommer göra detta (1. Liiite sent att ändra sig nu 2. Johanna din nöt om du inte visste de så va gymnasiet ett frivilligt val, du kunde valt typ jordbruk i lappland smartass.) och det är ju iallafall en liten vinst mot rädsla och att gå utanför safetyboxen, eller?

+ & -

+ dagen dusch (kört en robinson/latjävel/snuskhummer och inte orkat duschat när jag har skruttat runt hemma så det va gaanska skönt att skölja av 3 feta lager smuts/jord/lera hehe nedå)
+ tända ljus, pepparkakor och finally lite julkänsla (när jag precis hade kommit hem så ville jag bara bajsa på alla julgranar som jag såg)
+ One tree hill (kan.inte.sluta.kolla)
- jag flår som en liten kamel i ett bollhav på mc donalds
- fläskmycket plugg

FUERTEVENTURA - PART ONE


go helg

Hej på er! Fredagen tillbringades först med överraskningsmiddag för fröken bäck som hade fyllt,sedan åkte jag till Uddevalla och fick ett jättefint välkomnande av min hannis! Hon hade skrivit välkommen och satt ljus på varje bokstav, hoppade runt till mozartmusik och längs fram låg en lapp, ett helt stört brev och ett fat med silviakakor!!! Blev hur glad som helst! Igår var jag på kalas hos mormor, och idag står jobb och plugg med emma på listan! Hörs!

it will rain

Tjoooho, fredag!!! Ser ut att bli fullsmockad rulle hela helgen, blir säkert bra! Förövrigt saknar jag min underbara festis Hanna så de gör ont i hela magen.

snälla ge mig två sekunder innan du ger upp

Hej på er! Jag hade en toppenvecka i Spanien, synd bara att vädret var halvdant. Jääättefint ställe, så underbart att kunna gå i shorts, bada och så vidare. Träffat massa härliga människor och haft det toppen. Aldrig känt mig så avslappnad tror jag, så skönt att komma hemifrån lite, samtidigt som det var skönt att få krama om mina goingar i skolan igen. Nu har jag klämt i mig massa muffins och ska ta tag i lite plugg, spela lite gitarr och kolla på oth, låter grymt! Slänger upp en bildbomb snart, kram.

FE11

Hemma efter en helt fantastisk resa, skriver mer sen!

-

the biggest mistake you can make in life in life is being too afraid to make one.

A LIST OF THINGS I LOVE

source: http://sunsetsilhouettes.tumblr.com/ helgrym tumblr för övrigt!

MELLIS OCH PLUGG

JUST NU:  hemma hos min fina vän, käkar mellis, äter juleskum, pluggar och pratar!

OLD PIC


Grattis på fars dag jordens fjantigaste farsa, love you ♥


feelings

kärlek till tumblr och weheartit. saknar min bästa vän. känner mig sprallig. glad. stressad. taggad. nyfiken. sugen på att go crazy banana. vill dansa. vill ha sommar. jordgubbar & grillat. bada. tackar inte nej till pulkaåkning heller. snöänglar. tända ljus. pepparkakor. mysigt. känner mig ispirerad. vill fota. saknar att vara kär. har goaste lillebrorsan. glass. sugen på ocmaraton. vill åka till six flags. simma med delfiner. kaosat inlägg. hejdå.


Bajskörv


Hej på er! Min helg har bestått av häng och tårtbak med zacketacke, firande av min goa josefine, farsdag middag, gym & jobb! Kommer bli lite glest med uppdatering nästa vecka för jag tar mitt blekarsle och drar mig till Spanien på träningsresa. Lovar hejdundrans med bilder när jag kommer hem igen iallafall!

& Till som äter snooorbusar och undrade hur jag hade gjort bilden nedanför, jag har laddat ner ett program som heter Beneton move GIF! Pöss&kräm


do what you love and fuck the rest


11-11-11


Trevlig helg fina läsare, vi hörs senar!


I've got a pocket full of dreams


+ 4 ynka dagar kvar till helg
+ Fika med min älskade vän imorgon
+ Släta bullar med mjölk
+ Sitta och läsa utbytesbloggar och drömma sig bort

Kände mig full av inspo igår, så igår kväll grabba jag tag i min polare guran och fick ner en hel låt på papper, score! Känner att jag har en fet inställning på livet just nu! När jag ändå har gått upp (Läs:släpat benen bakom röva med rynkor i pannan och hela munnen i en enorm gäspning) 7 på morgonen, tagit mig till skolan och sitter där hela dagen kan jag lika gärna fokusera och lära mig något, annars kan jag ju lika gärna sova kvar till 10 och  vara hemma och peta mig i naveln. Det går så mycket lättare med en positiv inställning också, LE hörrni (Låter helt high on life just nu men ni förstår vinken), gör det bästa av situationen och våga ta lite risker. De kanske går åt skogen, men det vet man inte förrän man har provat och då kan man stolt säga att man iallafall gav det en ärlig chans :D! Hoppas ni mår bra, kram på er.


Should I give up or should I just keep chasing pavements


Tjokväll mina fina kottar! Idag har jag för första gången trampat gasen i botten och vritid på ratten i förarsätet, det gick strålande! Har hunnit med lite jobb och påbörjat pluggning (Dooktig tjey). Har en aprövsmockad vecka med grejer som ska bockas av innan jag sätter mitt blekfeta arsle på flygplanet och taggar en efterlängtad veckas träning på varmare breddgrader. Sleep tight!


BCUZ 2 YOU IT'S JUST A GAME


Hej! Vaknade upp i morse och hade jordens sockerbaksmälla, åt så himla mycket skit igår och min mage var som en tvättmaskin när jag steg upp. Uppe med tuppen var jag iallafall och körde 2 roliga pass på sportlife med min moder, vi blåste sedan in till torp och det som är på bilden fick jag med mig hem! Nu har mästerkocken själv (jag) gjort flygande jacob och senare ikväll blir det häng med fina vänner! Puss


ANGELICABLICK - INSPO

-




Inte nog med att hon är så otroligt fin så är hon ruskigt ball också, hade inte tackat nej till hennes garderob! Magiskt sugen på sommar just nu också!


There's nothing you can't do, now you're in New York



Ta mig tillbaka.

Åh, det finns så mycket som jag vill göra i livet. Jag har så stora och många drömmar, och jag antar att det enda (nästan iallafall) som stoppar mig är mig själv. Det är bara man själv som sätter gränser för vad man kan åstadkomma, till stor del handlar det om vilja, vilja att lyckas. Jag ska verkligen rycka tag i skolan nu, lite jävla anamma. För jag vill ha möjlighet att förverkla alla dom där drömmarna som än så länge bara flyger runt som tomma ord bakom pannbenet. Nu gör jag en high five med mig själv, för att ha bestämt sig är iallafall en bra början.



la brakfrukost el americano





Igår kom min Hannis till mig och vi hade en riktigt kuul och mysig kväll, hon slaggade här och jag tog fram mitt gulliga jag och gjorde en brakfrulle till henne som överraskning! Vi har hängt (coolt ord) med Simon hela dagen, och nu ska jag ''passa'' min littlebrotha, så de blir idol, B&J och godis för hela slanten! Simma lungt!


MONKI / CARLINGS / H&M


GLAD


Godmorgon finisar! Nu ska jag (läs: ler så att tänderna lossnar) rida (!!!!!!!!!!) för första gången sen i femman typ, och de ska bli så.jävla.kul! Vi hörs senare, take care!


MONKI


vart jag mig i världen vänder, står jag här med tomma händer






KROATIEN JUNI 2011, kort tagna av mig.


NELLY.COM


DENNA damp ner i min brevlödda idag, mycket finare i verkligheten men! Slänger upp lite bilder på vad jag fick med mig hem från Göteborg senare.


FINALLY



Tänker börja detta inlägg med en hälsning.
Hej på dig älskade lov, klockan är halv två och jag äter frukost! MVH tacksam tonåring!

Gårdagen spenderades på Vänersborgs badpalats med Josefine, vi busade runt innan vi satte oss ner för en svullning allan i två stolar. Dagen avslutades perfekt med skratt, tjejsnack, middag och underbara vänner.

Planerna för idag är övningskörning, tacos och dans så skinkorna ramlar av med ett gäng härliga polare! Ha en bra dag så hörs vi!


RSS 2.0