you're my sun when the rain is falling

förlåt för SÄMST uppdatering, men det har varit aaasgott väder ju så inte orkat skriva nånting alls, och nu hinner ja inte skriva mer heller, för hannes kommer nu, men uppdaterar ikväll (y) ha d bäst!

bästa tjejerna!

hos bäckkäck me najs häck


hejhejhejhejhejhejhejhej JEH

inte skrivit på några dagar, men de har vart aasgött väder ute så då vill man ju inte sitta inne :) men iallafall, i onsdags sov ju klara här, vi kolla på dear john, eller ah halva, den va BRA, även fast de inte va text och ljudet i datan cpa så hörde 0, men jaja. PLUS att ja BADA i havet, för första gången wöhö :)  igår va vi med klassen i ua och kolla rättegång och va på besök på bohuslänningen, hur segt som helst, men bussen hem och de andra va gött kul! när jag kom hem gick rasmus me mig hem och käka, sen gick jag rasmus och simon ner till trampen, och rasmus slängde i mig! (6) haha :( sen vare träning och tjena va vi KÖTTA, helt slut efter!

nu har jag tatt mig hem och ska snart stoppa nått i magen, SHIT va det regnar också, helt dyngsur! ikväll ska jag & världens bästa tjejer grilla och ha grymt kul, om de inte regnar då :( kommer bli awesome! har med mig kameran också så bildbomb när ja kommer hem, hade gött haj!





lite bilder från igår :)

tisdag.

tja! inte orkat skriva idag, gjorde ett videoinlägg förut haha, men de sket sig så får skriva ändå :) idag har ja inte gjort ett smack, hade planerat att plugga hela dan, wööw, men de gick som vanligt åt skogen me det, men som sagt tanken som räknas! ;) har pluggat lite iaf, och nu ska ja äta jordgubbar, lovely :D idag va de ju trafikdag med, inte jättekul men jaja, nu måste ja hjälpa mi madre i köket, ha de!

 


tjabbatjenahallå, vi säger så

hej igen, glömde av att skriva när ja kom hem, minne som en guldfisk yes, men nu kommer det ett iallafall :) dagen har vart helt okej, efter skolan skulle jag egentligen plugga men ja e så jäklans skoltrött så de finns inte ord fört, så fastna typ i datan, ooovanligt, och de blev nästan inget pluggandes alls, för smartasset själv har glömt böckerna med, så imorn blir det att sitta hela förbaskade dan och försöka nöta in skiten :( men jaja, tränat idag me, inte jobbigt alls, men rätt kul ändå, efter skulle jag och hanna badat i havet för första gången iår men de sket sig så vi kanske gör de imorn istället, najs :D nu har ja gjort världens mest misslyckade äggmackor och ska snart knoppa mig i sängen, imorn e det trafikdag jiiippie! gått och längtat hela året, näe men bättre än skola iallefall, ha det jättebäst så hörs vi, puss!


jag.är.äckligt.sugen.på.kladdkaka.nu!

skolaaaan

hejhallå :D sitter i skolan och har so nu, chilligrilli, hittat gamla mail på rexnet från mariedalsskolan HAHAH garv! men nu måste jag dra för ulf kollar, hörs sen, puss :)

konfirmerad och grejer nudå :D

heeej :D full rulle hela dan men nu har ja lite tid över så slänger upp ett snabbt litet inlägg, kääckt! som sagt, idag blev lilla jag konfirmerad, mäktigt;) gick bra på pjäsen fast glömde av massa så fick hitta på menmen, gick hyffsat :) sen va det hem till oss och käka lite mat och tårta och så, treveeeligt! sen gick ja me rachmuzZzz ner och köpte korv och citron, och va me han en liten stund, hur kul som helst! nu sitter ja här med götta och ska dra igång me pluggandet, ha de very well cykelställ :)



agnes simon och ja, söta :D<3


if i wanted silence i would whisper

haaaalå :D vakna för typ en timma sen, gööött, fast nu har halva dan gått men skitsamma, sova e wooonderbart! har ätit frulle i sängen och bara tatt de very chill, e ensam hemma så lever rövare och har musik i högsta volym osv, ska ner och äta hos mormor om en stund, och sen blir det att greja lite inför konfan och ikväll ska jag va me lite kul folk, blir säkert bra, ha de bäst :)!


hgkdahgkgkahdlkg rubriker e korv

nemen tjeeeenare :D som sagt skulle vi ju fira farmor lite, så tog båten ut till nått jox och käka, och när de har me mat och göra kan de inte bli annat än bra, tjoho! när jag kom hem så va ja jäääättesugen på att gå på stan, och precis då skickar simon ''stan en sväng?'' tajming! så när ja skulle möta upp han träffa jag jossan johanna och henny, så fastna me dom, sluta me att jag simon henny johanna och jossan satte oss i våran båt och snacka en bra stund, mycke skratt, så bra avslutning på denna dagen, wiho :)

slänger upp lite bilder från förut hehe



fredag

hejhej, blev inget mer inlägg igår men fast ja va hur seg som helst i kroppen gick testet och träningen kanoners, ett riktigt mördarpass som känns gaanska gött i benen idag kan ja ju säga! efter träningen körde ja massa moppe, och ner och köpte jordgubbar, årets första och wöööw va gott!
nu har jag precis kommit hem från en begravning, det känns så otroligt overkligt, så fruktansvärt hemskt är det, jag tänker på er ♥
lite senare idag ska vi fira farmor, för hon fyller år, så får vi se vad jag hittar på på kvällen, ha det fint :)



kondistest nu


känner såå nu!!!!!!! :(

jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor.

godmorgon (eller gomidda?) :D blir bara ett snabbt inlägg för måste ner och jobba, men gårdagen ble superbra iallafall, jag och hannes köpte hönökaka, gjorde varm kakao och gick ut och satte oss på ett tak och hade picnik i regnet, haha, mysigt, sen gick vi hem till mig och satt och prata i massa timmar bara, mycke najsigt :) idag blir det att träna och sen får vi se va som händer efter det, kanske ska med hanna hem, men inget bestämt, lägger upp ett videoklipp från torp, inte de roligaste men lina har alla bra, så ha de fint så hörs vi sen :)!
http://www.youtube.com/watch?v=H79woUI8FTo

ni får kolla länken så länge för de ryckar sönder, puss!


mitt hår = nyklippt gräs, hgakghadk:(

heeej hallå :D dagen har vart pen, och efter skolan gick hannes och jag ner och vänta på att jag skulle klippa mig, trevligt, sen klippte jag mig då, och ser ut som en kille, så jeeevla kort e det, huhu :( men behövligt för de va risigt som 17, jaja de växer väl ut nån gång lagom till min pension! nu har jag käkat så sitter här mätt och go och ska dra igång och plugga lite grann, sen blir det kanske att kolla fotbollsmatch lite, och sen va med hannes hela kvälla, vi ska göra varm chokeela, massa hönekakor och sätta oss ute i regnet (asså me nått över hövvet) så yeah, picnik i regnet :D imorn och på fredag är vi ju lediga, göött! nu har jag väl inget mer att skriva, hörs :)


17 dagar kvar till USA :D

yeah, tisdag idag då, efter skolan gick matilda med mig hem, käka och kolla utklädningsgrejjer för pjäsen, sedan har de vart en låång dag i körkan, sex timmar :o övat övat och övat, käkat, tatt kort m.m, rätt najs ändå måste jag säga (: nu ska jag slänga upp lite bilder och sen äta, mums! är helt utsvulten och magen kurrar! ha de prima


torp igår hehehe, jag och min kära vän robert the steker

malin och ja, snööööggt, schebaastians stenhöörda briller (y)

måndaag & torp med morran ♥

(inlägget skulle upp igår men datan dampa sönder som vanligt -.- så tänk att de är igår haha ) efter skolan drog jag och min gamle vän morran -> lina törnblom! till torp, hitta en del och vi hade de finfint så en bra dag me andra ord, kuuul i bussen hem som vanligt haha, filmklipp kommer när hon har lagt upp :) imorn följer matilda med mig hem så ska vi hitta några översnygga gamla utklädningsgrejer hon kan ha till pjäsen som vi ska ha på konfirmationen, och sen så är det kyrkan i SEX TIMMAR, shieeet, och träna på konfan, blir säkert bra, men jag ska ha skinnväst cowboyhatt piska(!) och massa grejjer hahahah, fykatten ;)


får bli en bild på pappsi&maj så längeee


wihoooo moppe är ooonderbart!

fick låna min grannes moppe så pappsi och ja åkte ut och körde lite, första gången ja körde, iallafall så långt, och jäääääävlar va KUUUL de e :D:D ville inte gå av haha, men jag kan inte parkera den, väger ju ton, så får typ skaffa sterioder om ja ska klara av en moppe haha, och ska plugga sönder nu för de där rackarns kortet!
och sen en låt som e asBRA, som jag håller gå att knarka sönder, utan dina andetag - axel åkerlund

hehehe stenhårt

out of all the things in life that i could fear, the only thing that would hurt me is if you weren't here

dålig uppdatering yees, men har vart full rulle hela helgen så får bli ett långt inlägg nu istället :) som sagt vare ju cup, de gick väl både bra och dåligt, ena stunden spela vi grymt och andra stunden som pesseråttor, men aja nöjd ändå! och i fredags sov ju hanna här, kul som vanligt :D nu är jag heeelt slut, finns inte ett enda ställe i hela kroppen tror ja, som inte gör ont haha, ganska schleten om man säger så, men har precis badat och nu måste ja plugga, känner bara hkgashgkashka! och ja (och hanna lite) gjorde kullerbyttor över halva plasten TRE gånger idag shit pommes frites va allt snurra, kunde inte gå rakt när ja reste mig upp haha, men nu har man testat på de iallafall, lite fräckt sådär :) skriver mer senare, ha de bäst!

en ruskigt dåliga mobilbilder, men de enda ja har från helgen, kommer mer när nån har skickat :)


håhåjajaa håhåjaja åh vare blåser i träa idag!

Heeejsansvejsan! kom hem från skolan för ett dag sen, ännu en gosimosi dag me mycke skratt med gangsterligan kickass&tomoe :) nu väntar jag på hanna och sen är de cup, tagga! kommer säkert bilder från kvällen senare, men jaja hare fint :)


jag och min sööödegröd ♥

mitt och fröken mårtenssos verk på hemkunskapen igår,
säger bara, charlie chaplin, släng er i väggen (:

torsdag(?)

de är väl torsdag idag? johannisch langar kollen YÄÄ:D dagen har vart GRYM, haallemariaiguttan va ja har SKRATTAT, ont i magen, gött mos in dingle säger vi då :) skolan va skitkul sen så gick ja hem, käka och plugga moppe, surt som räven men snart ska ja fräsa runt :) sen träning, gick piss, har inte tränat på år och dar så, cup imorn me, tagga! (y) och träningen va också kuuuul för att henry horse and i har bästa humorn;) efter träningen drog brodalarN me mig hem, myyycke trevligt, frossa honungsmackor och flamsa, underbärt! och när vi sitter på altanen och chillar (coolt de lät, chilla yo) så går min granne som e 75+ ut i sin trädgård (ovanligt han bor ju ute i den förbaskade trägårn) och ställer sig mitt i trägårn och börjar flaxa som en jävla dåre me armarna för att skrämma väck måsarna, höll på att avlida av skratt :D har massa bilder och filmer från dagen men dom kommer upp imorn eller nått för slarvpellen nr1 har tappat bort sladden, cutcut. hade GÖRBRA, tjo :D


får bli en gammal bild på oss så länge, snööögga som vanligt :)

even the best fall down sometimes



real lööööööööve yeah ♥

heeeej bloggen;) moppekurs 7 imorse, för han va sjuk en gång så den blev flyttad, när mamma kom in 6 imorse och tjoa ''JOHANNA DU MÅSTE GÅ UPP DEN E 6'' wooow, 6?! ''mmhh vässt ja kommer snart... snark'' uschamej de gillas inte, men det gick bra och nu har jag sketmycke plugg för de där kortet, men när de är klart wihooo va ja ska KÖRA :D! dagen har mestadels vart helawesome, 8pack så mycke ja har skrattat, göött :) efter skolan så har ja bara tatt de lilla lugna, pluggat på moppegrejen och lite spanisch, och sen tror jag de är konfa?(i) HANNISPANNIS sover här på freda me, tagga ♥ jaja, har inget ''mer kul'' att berätta, ha de bäst!


bilder från the day

drog till matilda och kolla istället, the ring, 2 min av hide and seek, och sen lite the grudge, skit alltihop men kul vare iaf, TOSHIO!!!!! HAHAHAHAH, philip langar kinesiskan ;) hare gött, puss <3


naaw lillfismatildas blåtira som hon fick när hon råka hoppa in i en byrå :D

ser helt invalid ut men skitsamma, vi bjussar på dehär :)

gråare än alla på ålderdomhemmets hår tillsammans ute ju

skulle ridit med aggebagge idag ju, men tar det en annan dag istället, så blivit lite ändrade planer, efter matilda (gangstern) har haft kvarsittning kommer hon lina jonis och philip hem till mig och kollar film (?) och käkar, blir säkert najs :) sen är de träning men får inte va me för halsen och skit, men vill verkligen träna så är nog med lite lätt ändå. förövrigt har dagen vart pen, lina och jag gick till ica på idrotten och köpte götta och smaka 'host' jordgubbar, tjabbatjena mittbena va gooott! men ska plugga och ta fram lite mat nu, ha de fint :)


haha, får bara bli nån bild så lägger ja upp bilder från dan sen, hejsvejs

bryyyyschan (L)

gick och kolla typ 5 minuter på träningen sen gick jag och mattis ner till plasten där de vart många COOLA svennebananer hahaha, sen drog jag hem, käka och nu måste ja plugga bajrump :( skriver nått roligare imorn för idag har min hjärna torka, tjo


den här stenhårda bilden på mig&lillfisen får avsluta dagen, puss :)


vädert e ju underbärt

tja alla tuusentriljarders bloggläsare :) kom nyss hem från skolan, dagen har gått upp och ner, precis som alla andra dagar, men skrattat myyycke iallafall gr8! är förkyld och har ont i skallen min, så nu blir det till att lägga sig på altanen och vila, för de är ju skeetgött ute :D vill verkligen träna, har inte gjort de på en vecka, cutcut, men förkyld som sagt :( också ska jag ♥äta♥, underbart! imorn ska jag me agnes till stallet haha :o inte vart där sen jag va typ 1,20 lång och prenumerera på pollux, så de ska bli kuuul! skriver mer sen, för nu kurrar magen very much, ha de finfint :)



stekarN ;)!

everybody in the house say yeahyeah

Hemma nu från tre redigt roliga dagar, de mesta har vart kul iallafall, ska berätta lite kort :) Vi har käkat käkat och käääkat, varje dag vart de frukost fika lunch fika middag fika kvällsmat, kunde rulla hem! Men alltså ett läger i min smak, jag <3 mat! Jag och terroristmatte har huvudroller i en pjäs som vi ska spela upp för 800 pers på konfirmationen, HJÄLP haha, men de blir kul ;) Igår körde vi flaggan, jag jossanH och philip va i samma lag och haallegodanes va jag skratta, alla tre har seriösa fel i huuvet så de kunde inte sluta annat än i gapskratt :) förövrigt trampa jag/ramla i harskit när vi va ute och lekte i skogen, skitkul, verkligen! På nätterna har vi haft rajtantajtan i våra små stuger hahahah, VÄÄÄGGEEEEN (L) men igår så runt 2 somna jag till, vaknar sen vid kvart i tre av att matilda (6)!!!!! skriker mig i örat, hoppar i min säng, tänder och har på skithögmusik, hon terra sönder mig, och när hon har tänt kollar ja på mina fingrar ser att de e massa svart på dom, känner doften av att något SKUMT har hänt, så går in på toa och kollar mig i spegeln, då har dom pundfläsken målat hela mitt fejs me kajal, tack ni är underbara<3 NAAAAT. så malin Bzon och jag har vart deras mobboffer inatt och ni kan ge er på att de kommer HÄMD! ett bra läger helt enkelt, fast nu e jag hes och förkyld :( menmen de går över, ska plugga lite på moppekörkortet nu, ha det gött! + de kommer en film sen där ja & ph kör lite ''gissa bajset'' :)


jag och fiffilito ♥

fräsch brud! men jää, puss på mina GOA OCH SNÄLLA <-- vänner som måla mig såhär fint

Jag har inga bilder så lägger upp när någon har skickat!

RSS 2.0