kramp i magen av skratt!

tja, sov ju hos hanna igår, lika kul som vanligt, utförde en del hemliga uppdrag i brodalen och käka choklad så de nästan rök ur örona på oss, najs! somna runt fyra och hon skulle jobba idag så gick upp åtta, snark :( höll på att somna på moppen hem (n) och hallå vart fan e sommarvädret? jag går runt i raggsockar, de e illaillailla!!!
usch :( skriver mer sen, puss.





allt har en ände utan korven för den har två

hej igen, nu ska jag fixa lite grejer sen åker jag till hanna, underbärt :) hoppas ni får en asbra fredag, puss


30juli faast de ska va om den 29juli

kunde inte skriva igår för när jag kom hem hitta ja inte datan. men ao, igår va de match i kronbergshallen, flensburg vs bohuslän all star, jööösses va sugen jag blev på att spela, sprang nästan ut på planen! när jag kom hem så käka jag pizza med marcus och rasmus, och va med dom en stund, trävligt!:D




haha vackert;) ni e gooa :)♥ 


still going strong

utomjordingbild, men äsch!:D

nu sticker jag ut och springer, ha de bra gott folk så hörs vi, puss ♥


lost the love i loved the most

som sagt, gymmade med lina, riktigt gött! sen köpte vi sallad och yoghurt och satte oss i norra hamnen, när solen gick ner, hur mys som helst :) när jag kom hem va jag riktigt frusen så la mig i ett redigt varmt bad och tinade upp! nu e jag och bror ensamma hemma så kollar tv och så, också va de släckt i hela huset, så ser ja något som rör sig, blev skiträdd, så e de grannens katt som har kommit in! ingen av oss våga jaga ut den så satt i soffan och la upp en plan, och fick till slut ut den, halleluja! :)

jar of hearts - christina perri, gryyyyyyyym låt

2 sjukt bra dagar med johanna♥

hej! johanna gick precis så nu kommer ett litet inlägg, kan berätta vad vi har gjort, igår va vi ju som sagt ute med båten, åkte ring, vi satt ju två st i en '1pers-ring, så ble lite trångt haha, när båten sakna ner så fick vi världens våg över oss och ramla i haha, så låg där och de kändes som en haj skulle komma, usch! detta hände 3 gånger eller nått haha, men de va svinigt kul :D bada sen igen, varmt som sjytton! vid halv10 kom lina och anton, så skulle vi grilla, gick ju otroligt bra;) grilljeeeveln funka inte, så dom gick och köpte en ny, under tiden låg jag och johanna och sjöng, kom på världens grymaste låt om våran hunger och om den förbaskade grillen, så håll utkik på radion den kommer toppa listorna! sen kom dom äntligen, men den grillen funka inte heller, såå iskall mat, mums.. kom hem runt tolv, då va natthumorn igång, asså shiiiit va vi skratta, underbart! vakna runt 12, idag har vi badat& kollat toy story2, jättebra va den!:D nu ska jag upp och gymma med lina, biff som jag e! tack för dagarna johanna, grymt! puss hade fint.









tjaaaa!

uppdaterarN in the house;););) vart ute med båten hela dagen me johanna, åkte ring, åå hallegytten, kramp i magen, askul men en nära döden upplevelse! nu har vi fixat lite föda, och ikväll blir de grill med 2boonnar, najsinajsen! hörs :)


blöee ja måste skärpa mig!

dåligt, igeeeen! :( men vart ute hela dan med båten, sen när ja kom hem träna jag och sen kom de några hit och käka, efter de gick ja till mackan lite, och nu e ja hemma, full rulle hela dan så inte haft tid. imorn åker bäck med ut me båten, åka ring och ha de bäst!:D grilla med några på kvällen sen, så vet inte om de blir för mycke uppdatering imorn heller, men kika in ändå för de kanske kommer nått :) puss


öhm, att lägga upp ''sånnahär'' bilder e la inte riktigt min grej, men äsch :)

inte min dag!

Hej! blev en toppenkväll igår med frida johanna&jossan, min kamera fick helt plötsligt damp och blinka error hela kvällen, men nu funkar den, stört! så har typ 2 bilder från igår bara :( menmen.. vi grilla och sen köpte vi glass, gick på stan och satte oss till sist inrullade i sovsäckar i jossans båt, mysigt! den här dagen börja med en känsla av fredag den 13e, hade hämtat massa grejer hos johanna (på moppen) så satt på en skinjacka, hade en stor väska på magen, en gitarr på ryggen och en grill mellan bena, köör, halt som bare den, moppen lägger av mitt i vägen, tjoho! när ja kommer till garaget gasar ja fort in, glömmer gitarren så den fastnar ja halkar bak, grillen flyger och moppen e aasnära på att välta! känns som min dag, verkligen :) nu ska jag äta, e helt utsvulten! och sen va med hannes och så, blir kanoners :) hörs, puss

en som fråga vart ja hade köpt min pippitröja me hehe, hmmm tror den heter lysmar, och ligger i norra hamnen!:)



hoppas ni inte blir för sura för att ja lägger ut den sista, kan ta booort, men enda ja har :(


sämst uppdatering!

jaapp de har de vart och de lär de bli säkert några dagar till, för de e aapgött väder ute så då e man ju garn om man sitter inne! nu ska jag duscha och fixa lite grejer till ikväll när jag ska grilla med några goa tjäjer!


bild från igår, (frida saknas) kul kväll med dom iaf, sen sov jag hos jossan, very najs hehehh :)<3

rubrik

skrev inget mer igår, men här kommer ett inlägg iallafall, nuu ska jag ner och fixa lite grejer på stan, jag har inget kul att skriva huuhu, men ha de bäst så hörs vi när min hjärna inte e uttorkad och tom!


hehe


everything means nothing if i ain't got you

blööööö va jag saknar usa! :(



hfkdshhhhhhhhfyegvhbsd

kuuul att vakna halv 1 när de e GRYMT väder ute! slänger i mig mat nu och sen drar jag och badar så hörs vi ikväll :)

gödd varmt!

kommit hem efter en möööcke go dag i kolleröd tsm med marcus, askul! nu ska ja käka lite sen kommer han och hjälper mig med datan, för den har blivit knäpp efter ja formatera den :( men ska inte skriva för mycke i detta inlägget, så här kommer lite goooa bilder ist!







just gonna stand there and hear me cry

hej! kommit hem från ett toppendygn hos hanna, jag lägger upp jättemycket bilder sen men nu vill jag bara UT! för de e sol, typ första gången på sommarlovet -.- sååå vi hörs ikväll eller senare iallafall, ha de bäst!

'
2 så länge!

landet here i coooome!

destination: brodalen. avgång: 12:30 mellanlandning: preem tappen&tanka samt brastad centrum ankomst: ca 13:00! GRYMT! snart drar jag till min goding ute i brodalen, handla mysmat och tare chilliprilli nere i vrångebäck eller vad det heter, kommer blir huuuur mysigt som helst! lina har precis åkt, blev en riktigt bra dag igår, vi lagade mat som blev lite wierd för jag hällde i fel grej i såsen haha, men aja, sen åkte vi moppe med marcus&daniel, vääldigt kul sätt att umgås på hah;> sen så cykla hon med mig när ja sprang, så skulle vi badat sen men man ser typ inte vattnet för att de e så äckligt mycket maneter! så sket i det och stack hem istället, då käka vi igen och åkte ner och hyrde film, 17again, den va bra :) men nu ska jag göra mig klar och sticka, tar med kameran så uppdaterar bättre imorn :D puss!

de va någon som frågade om moppekortet också, ja jag har ÄNTLIGEN klarat de haha, först gör man fyra teorilektioner (som jag inte lärde mig ett skvatt på om jag ska va ärlig) så japp, sen måste man klara tre faser, 70 frågor och ha minst 63 rätt, de tog mig en evighet eftersom de handlar noll om mopeden och väldigt mycket om bil/lastbil släpvagnar alkohol osv när man tar AM, sen när man e klar med det e de repetitioner som man måste klara, 3 stycken med 70 frågor igen, tar också sin lilla tid, och sen när man äntligen tror man e klar så e det mopedfrågor också  man måste klara 3 stycken med 35 frågor, efter det eller under tiden ska man ha kört manöverkörning och fyra timmar i trafik, och sedan får man göra provet, men man måste plugga utöver det man gör på datan också för de e rätt svårt, jag hade bara 2poäng över de man va tvungen att ha och då har jag pluggat huur mycket som helst känns de som! de låter säkert som att de bara e jobbigt att ta de, och jo de e det ju ioförsig, men de är verkligen värt de sen, eftersom jag e så lat haha:) detta blev ett VÄLDIGT långt svar, men nu vet du :D!

hah otroligt fin bild från igår!;)


måndag

HEJ! :D när jag vakna idag kolla jag statestiken, blir bara mer och mer, GRYMT kul med nya läsare! :D:D och kul med kommentarer också! vaknat på helt rätt sida idag, och känner på mig att den här dagen kommer bli hur bra som helst! för min kära bondetjej lina kommer hit, va längesen :) hmm, gymma igår och nu kan jag knappt sitta ner så ont jag har i rumpan och bena, ajajaj :( känner att detta blir ett kängruinlägg, hoppar fram och tillbaka med vad jag gjorde igår och vad jag ska göra, men hoppas ni fattar :) igår kom rasmus hit på kvällen med, jättekul! och imorn ska jag ta min älskade moppe till brasta och sova hos hanna, kommer bli toppen, wiho idag känns allt bara väldigt AWESOME! :D haha. hoppas ni får en superbra dag så hörs vi nog senare, puss!


pappa håller på att göra nått me min data så har inga bilder på den här, tror jag, bara gamla, så bjussar på den här väldigt gamla då de så kallade, nilanäck ;)<3

ATM



@ marcoolius

myggbett större än afrika!

hemma nu, mysigt har de vart, va me på kalaset och alla lekar haha, fram till 9 eller nått, då gick jag och johanna ner till stranden, satte oss och prata, skaka rompen osv, möcke trevligt :) sen tälta vi ju för de va fullt i stugan, död åt tält säger ja bare! vi vakna tiiidigt för att en grek skövla åkern mitt i ottnan, och preciiis utanför tältet fick han problem me de så han stog och burna i en evighet,ingen ro där inte! nu ska jag jöbba och sen träna, SNARK! Ha en bra dag så hörs vi:)






morsning korsning.

godmorgon!:D nu ska jag snart åka, hoppas ni får en bra helg så hörs vi senare imorn eller nått :)



Well I try to live without you
But tears fall from my eyes
I'm alone and I feel empty
God, I'm torn apart inside


sommarstugan med bäckis, grymme!

hejhej! kommer bli lite lam uppdatering lördag och söndag med tror jag, för jag och fröken bäck ska nämligen till sommarstugan och sova :) min kusin fyller så de e typ kalas, (utklädning haha) också följer hon med, så det blir bada och massa kul, kommer bli toppen! klara moppekortet förresten me :D:D så kört massa idag hehhe, kuuuul! kolla good luck chuck förut också, den rekomenderas ;) hähä! men lägger nog upp ett inlägg imorn innan jag sticker, hade bäst så hörs vi!


får bli en bild från igår så länge :)


ROFLMAO!


hehehe hörs sen!


BILD B O M B

tjaoo, va jag har gjort 2day sa jag ju i videoinlägget som blev så himla bra *host* (y) men blev en bra avslutning på dagen iallafall nere i norra med simon&philip, har inte så mycket mer att tillägga, så här kommer massa bilder, enjoy!














videoinlägg från förut!


tror bilden inte hänger me med va ja säger för min webb har inte alla hästar i stallet, och inte jag heller, låter/ser helt retard ut, men ÄSCH! :D

fanny&bella fyllde hehe


vet, VÄLDIGT efter! men här kommer en bild från hemma hos olivia iallfall, massa som saknas på bilden, men jaja! väldigt fint haha :)

.

orka inte skriva något igår för ja va helt slut, så kommer ett inlägg nu, fast de va äckligt varmt och köer öööverallt så va de en jättego dag, töppen!

har inga bra bilder från igår för glömde kameran i väskan, så emma får skicka nån gång :)


film från igår!



de e grömt dåligt ljud, för de lät som en gris som skrek så folk som stod 100meter ifrån hörde haha

LISEBERG

gomorgon! nu drar jag till liseberg, hoppas ni får en bra dag så hörs vi! puss

nattinlägg he he

tjaa!:D vart med frida och kollat eva&adam avsnitt hela dan, jättemysigt :) vid 7 va de mördarpass på gång, ont i hela kroppen nu, imorn kommer jag inte kunna röra mig(y) jeklar de va den jobbigaste träningen jag vart me om hallegöddaaan! efter de kom rassekasse hit och nu gick han precis :) imorn taggas LISEBERG!!!!! grymt grömt grimt! wööjdidodan va jag e trött fast ändå pigg som bara den..... nu ska jag sova, får se om jag skriver nått imorn!nu ska jag ställa klockan på HALV ÅTTA, usch tungt assu. TJUHÄJ


hannna stekepanna on visit

tja! igår sov ju som sagt hanna här så blev inget mer inlägg, på dan gick jag och bada med rasmus, grymt! sen kom hanna hit vid 7 så köpte vi jordgubbar & ben&jerrys, som jag aldrig har ätit haha, de va aaaaasgött! så jae, vi satte oss på en brygga och käka osv, mysigt :) när vi gick hem så blev vi grymmesugna på taximat så vi satte oss och käka, och där va även simon jonas johanna mfl, satt där en stund tills de börja åska och regna som bara den! då gick jag och hanna med simon hem en stund :) när vi kom hem så kom vårat älskade flumhumör fram och de sluta som vanligt i magknipsskattanfall, underbart! har en film från när jag e iprenmannen och spelar gitarr haha, får se om den kommer upp här! idag ska jag va med frida en stund på dagen, och sen träna med hockeylaget :o haha. aja vi hörs! puss


mobilbilder eju änna gr8

gårdaagen!






sådärja, här har ni lite bilder från igår, gryyyyym dag/kväll/natt! kom ju dit vid 4, då gick vi ut på stan, satte oss på en bänk och prata om allt möjligt, sen kom philip förbi en sväng och sen också oliver&fredrik, kolla när dom käka hamburgare hah, sen gick jag och jossan och hyrde film och köpte godis hehe, allt för min syster. den va bra men fyfarao va sorglig! sen satt vi och prata om allt mellan himmel&jord fram till halv4 eller nått, jättemysigt, älskar dig ♥ nu har jag käkat och ska fixa lite grejer för ikväll kommer hanna som jag inte har träffat på år och dar! hörs!

 


destination andra sidan körka, josefine H

nuuu e jag klar och åker till jossan, kommer bli bäst! hörs, puss


fint! -.- men jäjä ''dagens outfit'' haha, och skinnnnpaj+converse!


i miss you.


and i wonder if i ever cross your mind

tjeeeena, nu ska jag dra ner och jobba, sen åker jag till jossan på malmön, sover där inatt så kommer nog inte uppdatera någet mer under dan, men vem vet. kameran ska iallafall me så bildbomb kommer hähä :) ha de grymt så hörs vi!


pic


tjabba tjena hallå

VI SÄGER SÅ! :) nyss kommit hem från båten, najsigt värre, solat och badat hela daga, grymt. lite ändrade planer, jag och matilda ska ut och springa nu heheh och sen bada! (y) och sen får vi se va vi hittar på, äta jordgubbar eller nått möe trävligt :D imorn ska jag jobbaa, snark!! men efter det tar jag bussen till bohusmalmön och sover hos jossan :) denna veckan kommer bli toppen, jajamen! ha de göddans puss



schnabbt inlägg

yo! nu drar jag ut med båten, senare kommer lina och sover över, awesome! hörs sen :)

sola och bada i piña colada!

hehe, vart och badat med rasmus nu, trävligt :) hade kvar chokladsåsen från igår i väskan så ska berätta hur de sluta ;);)
rasmus - johanna får jag göra en mustach med choklasåsen i ditt ansikte?
jag - veesst he he
mmmmmmh, de sluta ju inte alls med att jag hade sås över HELA MIG! haha, slängde mig i vattnet fifan va äckligt :d (bilder på de kömmer sen) sen har vi bara legat och slappat i solen, göött! nu e de inte säkert att hanna kan, så får väl se vad jag hittar på höhö. hejdå!



yesterday!

Rasmus kom hit så gick vi till ica och köpte glass&sukkelasås mums! gick till norra hamnen och satt där några timmar, sen gick vi hem till moi och kolla filmen 500 days of summer, den e grym! :D  när han hade gått somna jag direkt, ögonlocken kändes som tunga som tegelstenar. vakna vid tolv, och nu ska jag ner och käka och sen ut i solen tror jag :) ikväll efter hennes jobb kommer nog hanna hit och sover, mysigt! ha't bra, puss!

 
2bilder från igår, toppenkväll!


torsdagsmystajm YES



stack ut och sprang i regnet, sen bada vi, och nu e jag hemma, ska ta på mig slappkläder och sen ska rasmus och jag ner och köpa godis och mysmat, sätta oss på en brygga me en apstor filt och käka och prata, låter grymt! skriver mer sen, puss


hahaha plågarN här;)

heejjjjjj! uppe me tuppen idag igen, men nu va sista moppekörningen klar så de e gött :) sen så kom jag på att marcus jobba, och ja va utanför hans jöbb, så satte mig och vänta en halvtimma sen fick ja me mig han och bada, man får ju passa på när de e så underbart väder, regn,blåst och allt :D! sen skulle vi gå från rinkenäs och han envisades med att ta vägen runt norra hamnen och där e det vääärldens segaste och längsta backe så jag gick me på de ifall han bärde mig upp haha. och de gjorde han, stackarn! kämpa upp för HELA backen! (usch låter som jag e skethemsk och plågar han :() men han lova så han får skylla sig själv :)! nu kurrar min mage sjukligt mycke så måste käka, hörs!

 

 


&genomskinligt grå, blir jag utan dina andetag

jaapppp när jag kom hem hade jag nada & inget att göra, så tog med mig kämran på en sväng!



pic


pic



we no speak americano!

nu känns de äntligen lite som sommarlov, jag fick tänka så de knaka för att komma på vilken dag de va (y) sitter här och jäser som en bulldeg, GÖTT att inte göra nått speciellt. spela in 0749754390 videoinlägg men min webb fick lite ryck och när jag kolla på dom så hängde inte rösten med munnen, eller hur man ska säga, eller ah ''bilden'' reagera 5sek efter jag hade sagt nått, så skiter i att lägga upp de haha. men idag gick jag upp tidigt IGEN! :( för att övningsköra på moppen, svinvarmt ute så måste man ha på sig en heltäckningsoverall me tusen skydd i, fick nästan panik :o när jag kom hem åkte vi ut på båten på nån ö, legat och tatt de lugnt där hela dagen, onderbärt! nu ska jag ta en dusch sen blir det hem till johanna bäck med laget och grilla och chilla! mh jag och mina fyndiga rim e igång igen :d uppdaterar mer sen, ha de fint puss!

inga bilder så får bli en låt hehe, stay tror ja den heter (y)

tjobapelola!

jaapp, som sagt jag och marcus stack ner och bada, kunde lika gärna rullat mig i frysen så kallt de va :( va i fiskebäääääck och där finns de får hehe, så börja jag bääa så svara den!!!! kändes helt awesome :d så mata dom lite, så himla goa e dom, vill ha ett lamm hemma haha, jäjä slutsnackat på naturfronten, när vi skulle hem starta inte hans moppe men till slut fick JAG kickat igång den, abooooow! jaaajemen, sen vart de käk, möms, så kolla vi nån film, käka glass, sen mat igen wiho. och efter att jag hade tjatat i ca2 timmar gick han me på att färga håret, de ble görbra :D! hörs imorn :)



mh att bli väckt halv åtta e ju najs...

ELLER INTE! jaa, de va de jag blev imorse, för att jag va tvungen att göra klart moppeskiten, de finns inte ord för hur GLAD jag kommer va när ja har de förbannade kortet i handen, åh halleluja. sen så har jaa lyckats me en väldigt smidig grej, skylle nysa förut men hann inte flytta tungan (?!) så bet mig hårt som fasen i den, rackarns :( men nu e jag klar och ska dra och bada, som jag typ inte har gjort på hela lovet :s göttans! hoppas ni får en grym dag, jag oppdatärer när jag e heemma igen tror jag :) pyss



eftersom jag inte har några bilderrrrrr för minneskortet e väck, så får ni stå ut me sånnahär rooliga *harkel* bilder!

hfskahfkalshfkals

FÖRLÅT för sketdöli uppdateringen, men idag har de vart fullrulle heela dan, fick panik i morse för den jädra trafikskolan går tydligen på semester OM EN VECKA!!! så ringde dit ner och dom ba ''nee de e nog nästan omöjligt att du får ta ditt kort innan slutet av augusti för vi har så mycke att göra......'' ja ba AAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!:@ men så prata pappa me dom och då vare bannemej andra bullar, då skulle dom nog kunna fixat. sååå från klockan 10 på morgonen till FEM på eftermiddan, har ja suttit och pluggat och gjort klart nästan allt, så imorn blir de att sitta nästan hela dan igen och bara plugga, åååh va gött de e me sommarlov tjoho.. näe nu ska ja sluta klaga, för har lite kul å skriva me :D! vid sex tog ja en paus för då va d överraskningskalas eller va man kallar de, för bella&fanny, gött kul i slutet när alla skaka lööss on the floor, wööööööw va jag e ÖVERTRÖTT, min hjärna e potatismos och gu vet vad just nu. skriver nog ett inlägg imorn när jag vaknar innan jag drar igång med ääännuuuuuu mer plugg blä. pusshej ha de bäst :)

har inga bilder nu, men de kommer MASSA när fannnybanny har skickat, så detta får bli ett trökinlägg utan :(


If you only knew the pain
The pain I keep inside


.

jobbat och sen kom hannastekpanna hit, vi kolla på freaky friday och den va grymmeee bra,
nu ska jag ner och göra nudlar, möe goett :D! de får bli ett kort inlägg för har 0 kul att skriva,
så hare braaaaaigt så hörs vi

snodde bilden från fridas fb,  jag och johanna på liseberg, älskar dig!

 


glaad som jag vet inte vaad!!!!!!

godmorgon, gomiddag, eller va de nu blir! vakna för en stund sen, käkat och bara tatt de lugnt, satte mig sedan vid moppefaserna och ÄNTLIGEN klara jag fas c, så bara lite repetitioner kvar sen får ja göra provet, och köttfifan va GLAD jag är :D:D:D:D galoppera runt som en häst och tjöt i morse så glad jag va haha. får se vad som händer sen, så skriver mer då :) ha de prima!

och me deeeeetta säger jag nattinatti

hejhopp, sitter hemma hos m&m nu, dom har lagt sig för läääänge sen och jag håller på att ruttna. har inget annat för mig så kan ju berätta lite om min dag höhehähi. ställde klockan, för skulle upp och springa och de skulle ju va såååå bra väder idag, men nix så blev de inte, jag fastna i datan (ovanligt -.-) och wips så va klockan 1, då drog jag och marcus som sagt ut och sprang, och sen efter han hade duschat kom han upp så gjorde vi pannkakor, eller jaag för den förlamade latmasken visste inte hur man vände dom, efter att ha käkat runt 20 stycken satte vi oss och lyssna på tunnan&moroten som e så fruktansvärt bra :D! vid 6 drog jag och my bråååther ner till m&m så köpte vi revben som smaka papper och potatissallad som smaka koskit, jedra ica säger jag bara! kolla på filmen farsan, och den va en stor besvikelse, va typ en rolig grej på hela filmen :( sen skulle jag och gabriel ta på en annan film, men jag, teknikern nummer ett, klicka fel så tv sluta i myrornas krig och jag fick inte igång det sen, lagom glad brorsa man fick på sig då heheee. sen ringde iallafall hanna (grattis jag älskar dig!) och jag gick ut och la mig i deras hamock eller hur de stavas och prata me henne en timma, mysigt!! ♥ nu ska jag försöka somna men de går inte för de känns som ja sitter i en pizzaugn så jäkla varmt de e, blööööööö. men sov gott så hörs vi imorn! :D puss


får bli bilder på grabben man kan sitta och titta på timmar i streck, mums!


ojojoj de va inte igår

hitta ett gammalt minneskort och satte i datan, bilder från sexan HAHA! så här kommer lite charmiga bilder, enjoy!





helt slut!

mmmh rubriken säger ju de mesta, fyfan va tungt de va, men oojojoj va de e gött efteråt! :D nu ska jag duscha och sen kommer mackan hit och lagar mat hähä, trevligt :) ska sova hos mormor och morfar ikväll också så får se om jag skriver något mer ikväll, om inte, ha de finfint!


biffarna nr1, aaaajamen

hurtigbullarna i farten!

jaajamen nu ska jag få med mig världens lataste människa ut på en springtur, får se hur de slutar! hörs sen :) ♥

hitta en gammal från förra sommarn, plött

lite om mig, höhö

jaaapp, eftersom jag knappt har sagt vad jag heter så kan jag ju berätta lite om mig själv, inte överintressant men ändå :D hmmm.. vart ska jag börja? ah jag heter johanna nilsson, har precis fyllt 15 och bor i lysekil, wow intresseklubben antecknar :> vissa får nog uppfattningen att jag är blyg, för de är lite knäppt men ibland kan jag bli huuuur blyg och tyst som helst bara sådär, men 9 ggr av 10 e jag heeeeeeelt störd, GALEN och jätteframåt, de vet dom som känner mig haha. annars då, ehm, jag spelar handboll och har gjort sen jag va en plutt, 6 år eller nått, tycker fortfarande att de är lika kul :) jag ÄLSKAR mat, i alla former och smaker, nästan iallafall, jag äter hela tiden och de är typ mitt liv, choklad speciellt center& plopp kan jag äta utan stopp, (yeah rimmarN) kladdkaka osv gööött, men nu ska jag inte skriva hur mycke som helst om vad jag gillar att äta för de e ju inte så himla kul att veta;) på min fritid eller va man kallar de, är jag med mina woooonderbara kompisar, spelar gitarr m.m, öhm jag tycker de e sjuuuukt kul me bergådalbanor som går upp och ner och åt alla håll och kanter, fast jag nästan blir hes av vrål efter en tur i farfars bilar (y) jag har extremt blandad musiksmak, de beror helt på hur jag känner mig, e jag sur blir de HÅRDrock som bara vrålar så högtalarna spricker, e man lite nere så blir de gitarrlåtar, e ja sprallig och taggad på nått kan de bli vad som helst, tex. mitt favoritband tunnan och moroten;) nu blev de inte så ''lite'' om mig, men esch ingen e tvingad att läsa :D ha de göttt haj.





låååååååten ♥

james morrison - this boy



gryyyyyyyym dag!

blev inget inlägg i går, för åkte till götet med toppentjejeeer,  johanna, jossan& fridolinen! dagen va jättemysig och kul, börja med buss till liseberg, där vi gick på dan, fina kort på flumride HAHA;) sen på kvällen, så va vi på eclipse!!!!!! åh jeeeeeeeeeeeesus amalia säger ja bara, de finns inte ord för hur B R A den va, jäklar asså, GRYM! och att se robert pattinson på en skärm som e stor som en fotbollsplan eju inte heller helt fel hehehhe;) mums! sen sov johanna här, fetans kul och trävligt ♥ nu har hon gått hem och jag ska plugga moppeskiten, känns som jag aldrig blir klar men ååååååååh de handlar ju fan bara om bilen och hsfjkahg va arg ja blir. men senare ikväll ska vi ut me båten iallafall tror ja, mysigt :> hoppas ni får en bra dag, puss :d

de kommer fler bilder när frida har lagt upp på feejan/skickat!



spegelhuset, loveu!


RSS 2.0