The mall/Brev/World market/Dinner

Idag har jag:
-Sovit ut
- Ätit pannkakor och kollat på Notting hill och njutit av lördag morgon som är det bästa på hela veckan
- Spelat fotbollsmatch
- Ätit Bernida's cookies
- Åkt till the mall med Jessi och Lene där jag gjorde mig pank på VS. 
- Det bästa av allt var när vi åkte till World market och jag såg bordet med svenska saker, blev tårögd av glädje. Älskade, underbara svennesnacks. Ruinerade mig lite där eftersom dom typ tar svenska priset gånger 10 men åhh, SÅ värt det :') (FATTAR NI, KNÄCKEBRÖD!!!! bara lyckan att se mat som har Ö och Ä haha.)
- När jag kom hem såg jag att jag hade fått två brev (Ni förstår inte hur ÖVERLYCKLIG jag blir och hur mycket jag uppskattar brev!) ett från min älskade mamma med världens bästa tidning och ett brev som fick tårarna att ösa, kärleken till min mamma finns det inga ord för. Låg ett gulligt brev från min älskade mormor och morfar med, som jag saknar er. När jag kommer hem ska vi äta mängder av korvstroganoff och julkakor mitt i sommaren eftersom jag kommer missa det iår.
 
Skulle gått på bio ikväll med gott folk men jag kom hem och va helt slut, istället gick jag ut och åt med John och hade det toppen. Berätta också om hur jag reagera när jag fick reda på från EF att dom va 65 bast haha. Älskar min värdfamilj. Sov gott finisar! Ps. Hörde Roxette på radion idag, haha man blir så stolt över vårt lilla land<33

Story of my life

(Bild Emma länka) Hade sett ut exakt såhär hahaha..
(Bild Emma länkade) Mig i ett nötskal!
Hade jag gått i Cheerleading hade det nog slutat såhär!
Mig varje dag innan skolan, i skolan och efter skolan haha
Hur jag önskar att jag va på fotboll..
.. Hur det egentligen är :)
Mig på dance try out!
 
Godmorgon folk! Ska somna om en sväng nu och sen upp och käka frulle nu, ha en kanonlördag, det ska jag ha :D 

 
 
 
 






 
 
 

Friday

Åh.. min dag började grymt haha! Vakna upp och kände mig ostoppbar, lycklig och sprallig över att det va fredag. Kollade mina kommentarer på bloggen (som jag ska svara på snart jag lövar er) och får se alla bilder min käre vän Emma hade länkat och jag skratta sönder för det är mig i ett nötskal hahah. Sen fick jag ett sms av Savannah där hon försöker skriva på svenska och rulla som en korv i bussätet av skratt, efter det lyssnade jag och min käre busskompis (som jag äntligen har fått tummen ur römpen att prata med haha) på äkta countrymusik och taggade skolan. Hade yearbook, drama där vi lekte ninja och dog av skratt åt en kille i min klass som gjorde kattljud, media med goaste Addy där vi inte gjorde någonting och sist men inte minst Sociologi som är rackarns intressant faktiskt :) Efter skolan va det fullans rullans, fotbollsträning, dusch käk och sen hem till Lene som hade födelsedagsmys. Bra dag! Nu taggar jag sängen, match, att åka och köpa svenskt godis imorn och Frozen yogurt. Hoppas ni mår bra och inte somna av detta överdetaljerade inlägget! Pööööss

Homecoming week

2 Bilder från Homecoming week, me and Joostieee!

Going to bed with a smile on my lips :)

+ Had a soccer game after school in 100 pounds mud, pretty fun actually
+ We lost with 10-0 and didn't even play the whole game, over half of our team is injured which means Jojjan got to play a lot yaay!! 
+ After the game we went to Orange leaf to buy Frozen yogurt with strawberries, brownies, cookie dough and all toppings you can think of on it. 
+ Walked around at Walmart for over an hour looking for Rice Krispies, bought stuff for the Bonfire tomorrow (Smooores<3), my fav movie and a birthday gift for Lene. 
+ Ate at White castle 
+ It's friday tomorrow!!!!!
+ I love America
 
Love that i wrote all of this in english without even thinking about it, höhö.
 

Så glaaaad!!

Bra dag idag, först skola, jag och Addy ska försöka få biljetter till ED SHEERAN! Åhh hoppas hoppas hoppas! Efter skolan gick jag och min Elsepels till Kroger för jag har aldrig varit där, vi satt på parkeringen och åt glass och massa sötsaker och sen gick till Burger King och drog bulle, pommes och en massa skratt på det haha. Efter det bestämde vi oss för att börja vårt nya liv för 500 gången sen vi anlände i Staterna och jag stack ut och sprang, orka tio minuter (Gött jobb, hoppas du är stolt Pappis trots att det inte är några 3milare med intervaller runt hela Kentucky<3), åkte till kyrkan, försökte plugga på mitt US history test som är imorgon (woop woop ute i god tid as usual :)) Också noterat att Amerikanare är galna, Bernida vill redan sätta upp julgranen och det är halloweensaker ÖVERALLT, i Sverige är det typ upp och ner med pumpan samma dag. Sen så länka Elsa en sida till mig där man kan beställa svensk mat/godis på nätet!! OCH det ligger en affär i mallet jag ska till på lördag, ÅHH ÄR SÅ GLAD!!! ÄLSKADE SVERIGE<3 Dom hade lingonsylt, pärlsocker, knäckebröd och marabou.. rann glädjetårar från kinderna. Sov gott fina svenskar, ni äger! 

Teater och donken

Hej på er!! Känner mig glad, trött, lycklig, svullen, hungrig och toanödig :) Idag har vi vart på field trip och kollat på teater hela dagen, den va kalas men jag somnade ett antal gånger (Dags att knöppa sig i sänga tidigare), på vägen hem HETSåt vi alla Donken (En plats, allt du behöver<3) och nu sitter jag i min säng tjoho! Skulle haft match idag men det har ösregnat och blixtrat hela dagen så den är inställt, ganska skönt för jag har tusen läxor och saker som ska fixas. Hoppas ni mår bra och gå och sprid glädje :D:D Puss

2 månader

Idag har det gått två månader sen jag satte mig på planet hit, sen jag kramade mina familj, sen jag pussade på min pojkvän, sen mina vänner kände lukten av mina fisar och ja sen jag hade fötterna i kötbullelandet Sverige och åt stuvade makaroner. Mycket har hänt sen dess, på ett sätt känns det som jag har varit här mycket längre än två månader samtidigt som det känns sjukt att det har gått två hela månader redan. Jag har fått uppleva supermycket och det är jag evigt tacksam för, det va det här jag ville. Träffa nytt folk & prata engelska och gå på football games. Jag har det kanon här men jag vill också att ni som läser och ni som åker nästa år ska veta att det inte alltid är en dans på rosor och ''fest'' dygnet runt, det är utmaningar, det finns dagar jag ringer och gråter till mina kära och ibland undrar man varför man lämnade allt trygga hemma och åkte till något som ibland bara känns svårt. Jag delar bara med mig av allt det roliga på bloggen för jag vill inte skriva om alla tråkiga vardagsgrejer (Det blir ju en vardag här med) eller när man känner sig nere för hur kul är det att läsa. DOCK så vill jag också säga att det är så värt det, man lär sig så sjukt mycket & får va med om en väldans massa saker, både bra och mindre bra. Det här har förändrat mitt liv och det kommer alltid va en del av det och något jag har med mig. Jag försöker vända allt jobbigt till något som stärker mig, jag saknar alla mina fina hemma varje dag men jag ångrar inte för en sekund att jag åkte och jag försöker ta vara på varenda stund. Innan jag vet ordet av det är jag hemma igen, ska stänga ner datan nu och njuta av mitt amerikanska liv. Kram :) 

Frågor & svar.

 
  • Sara: Hejhej! Jag hittade jätte random in på din blogg och jag kan inte sluta följa dina äventyr i Usa. Måste bara säga att jag verkligen inspireras av din blogg! Den är så fin och rolig att läsa med alla fina bilder! Det får en verkligen att själv vilja åka som utbytesstudent! :) Hoppas du får ett fortsatt grymt utbytesår! Kram :)
     
    Svar: Åhh nu sken jag upp som en sol! TUSEN tack :D Hoppas du har det bra och har du frågor om något är det bara att höra av dig :) Bamsekram!
  • emmy: Du är så himla bra på att fota. Du fångar verkligen upp känslan i bilderna, känns nästa som att man är där ! haha, men jag har en liten fråga. Vad är powder puff? :)

    Svar: TACK så himla mycket, blir så glad :D!! Powder puff är en football match där tjejerna spelar football istället för killarna. Seniors möter juniors och sophmores möter freshmens, varje årskurs har olika färger så oftast samlas man hemma hos någon och målar ansiktet och taggar igång. På träningarna man har innan flamsar man mest runt men när matchen väl är där så blir alla JÄTTEseriösa och aggressiva haha, det är som vanlig football bara att vi tjejer inte får tacklas (Istället ska man dra av en flagga på dom som springer) men alla skiter i det och det har slutat med både slagsmål och brutna näsor. Kul är det iallafall :D

  • Anonym: åh du verkar ju vara en skitrolig typ hahah! Ser ut som du har det jättebra där borta,undrar bara vilken organisation du åkt med och vad du använder för kamera?:) Sluta inte blogga haha kraaaam

    Svar: Hahah alla hästar är inte i stallet på mig alla gånger ;) Jag åkte med EF och jag använder en Nikon D90 :) Haha det ska jag inte, ta hand om dig :D Kram 

    Vet ni hur GLAD jag blir när ni kommenterar?? MYCKET roligare att skriva då, tack så jättemycket!! PUSS


You can count on me like one two three, I'll be there

 Skönaste söndagen på länge, har varit så mycket den här veckan och jag har haft tusen tankar i huvudet. Så efter att ha kollat klart på LOL (Som har världens bästa soundtrack) gick jag ut och gick en runda med min älsklingsvovve, satte i ny och grym musik i öronen och gick runt och dansa för mig själv haha tur att man bor på landet så ingen ser en :) Jag älskar verkligen att ha fullt upp och ha människor omkring mig, men att vara ifred och bara få ta det lungt är minst lika underbart, behövde verkligen en sånhär dag :) Nu sitter jag på altanen och spelar gitarr för första gången på jag vet inte hur länge, skönt att rensa skallen lite. Sov gott!
 
 

62 DAYS IN THE STATES

Heeej people!! Lite bilder från den här helgen ser ni ovan jajamen. Igår hade jag och Elsa världsmysigt, vi hyrde filmer och såg en av mina favoriter (LOL), åt massa mysig mat och låg och prata tills ögonen gick i kors :) Vart i kyrkan hela morgonen och sen åkte vi och käka ute med några från kyrkan, nu ligger jag och kollar på LOL igen och ska ta mig en powernap. Hoppas ni mår bra! Kram
 
 
 
 

Homecoming

Igår va det homecoming, himla fina va dom allihop! Jag älskar football games, bara vandra runt och prata med folk, äta fried oreos, kolla football som är världens bästa sport haha (Sen Powder puff vill jag verkligen könsoperera mig och börja spela, så sjukt kul!!!), underbart :) Efter det gick vi till dansen, va inte där så länge och det va inte jättemycket folk men dom hade gratis pizza & cupcakes så lill-Ove i mig gick hem nöjd ändå! Jag och Savannah åkte och hyrde 5 filmer kl 12 igår men somna som två prinskorvar efter 20 minuter på första haha. Mysig kväll iallafall :) Ligger i sängen nu efter sjukt mycket mat och en fotbollsmatch och väntar på min gose Elsa. Vi ska hyra film och återhämta oss efter denna galna veckan. PUSS!

Senior night!

Bilder från Senior night, dom har en speciell kväll för alla seniors i alla sporter på vår skola. I halvlek spelade the marching band och vi fick hoppa ut genom en enorm poster på oss själva, stå med våra päron och så läste dom upp våra tacktal med mera :) Fick jättefina presenter och dom hade ordnat så himla fint för oss, sen gick alla seniors ut och käka på Olive garden och de va superkul! 

Powder puff

Äntligen helg! Känns som jag inte har sovit på fyra år, denna veckan har varit otroligt hektisk och helgen är varmt välkommen! Sen vi hördes sist har jag hunnit med Powder puff, klätt ut mig till gamling, Skype:at med min bästa vän, haft senior night med fotbollen, varit ute och käkat med några i laget, haft greek-day i skolan, skrivit prov och knappt haft tid att blinka.  Kom precis hem från skolan, hoppat i myskläder, ska laga mat och sova innan kvällen bjuder på football game(Homecoming), homecoming och kanske övernattning hos Savannah :) Lägger upp bilder från allt och berättar mer sen, kram!

American candy

Jag håller på och testar allt möjligt konstigt som dom har i detta enorma land och jag är på jakt efter det perfekta snackset när inte ostbågar, center, geisha m.m finns i inom räckhåll xP Några favoriter som ni som ska till usa nästa år MÅSTE testa är: Hershey's cookies and cream, Hershey's kisses, Smore's, Rice krispies, Snow caps, Rese's, Swedish fish & White castle(matställe). Kommer skriva en enormt lång lista när jag åker hem men här är några favvisar än så länge!
 

Spirit day

Idag var det spirit day i skolan och Bullitt east's färger var högt och lågt :) Min första lektion var nog den roligaste lektionen jag har haft sen jag började här, i våran US history class så skulle Amerikanarna leka att dom va på Ellis Island och skulle immigrera och vi utbytesstudenter var dom som jobbade där och vi fick bara prata vårat egna språk. Jag, Elsa och Axel satt och gorma sönder knasiga saker på svenska och jag gick ifrån den lektionen med hes röst och kramp i magen av skratt. (Ex: En falukorv är ju fan smartare än du SVARA PÅ FRÅGAN!!!) Resten av dagen har gått jättefort för att det va early release day och nu är jag hemma och lagar mat. Ska snart iväg till Casie för att måla ansiktet, käka pizza och tagga innan vi åker till Powder puff matchen och kör över los juniors on the field. Hoppas ni mår bra, kram :)

TISDAG

1# Throwback day 2# Soccer game pep 3# Mc dååånaalds 4# Jag och chrissan 5# Calvin sprang och skulle hoppa på mig i korridoren och jag hade en glastallrik i näven och de sluta med att de va glas i hela korridoren och superstädarn fick rycka in!! 6# Hot mama @ soccer practice
 

Tova:
Hej! Jag har en fråga, jag ska åka på intervju för high school year om några veckor. Och jag skulle vilja veta hur en intervju går till. Jag är ganska nervös för den.. Jag ska bara säga att din blogg är jättebra och sjukt bra inspiration :D Svar: Tack så jättemycket, vad glad jag blir! :D Du behöver inte va nervös alls, dom frågar dig enkla frågor, berättar om egna erfarenheter, ger dig info, svarar på frågor, du får skriva ett kort brev till dina blivande värdföräldrar och dom ställer några lätta frågor på engelska :) Lycka till!
 
Ida: Fin blogg! kan du inte ha frågestund snart? Svar: Tack :D! Jo visst! :) 
 
Caroline: Hur mycket pengar har du att röra dig med varje månad? Svar: Jag sparade mycket innan jag åkte hit och mina föräldrar sätter in pengar varje månad vilket jag är supertacksam för, så ca 2500 :) 

anna:  hej älskar din blogg, men kan inte du berätta lite om dom kompisardu har i usa och typ vart dom kommer ifrån? Svar: Tusen tack! Hm, jag har mina utbytisar som kommer från Sverige, Tyskland, Nederländerna, Norge m.m och  härliga Amerikanare som jag har lärt känna från skolan, kyrkan & fotbollen :) Mina kompisar här är jättemysiga, galna, skojfriska, och snälla! 

 

 
 

THROWBACK DAY/PEP RALLIE/

Igår kom min bästa Elsa hit som sagt, vi bakade kakor och låg och tjattra alldeles för länge vilket va supermysigt och resulterade i överpigga åttiotalare på bussen till skolan! Idag va det dag ett på homecoming week och temat va throwback så vi körde stenhårt och va bland dom enda som hade kätt ut oss när vi kom till skolan haha, YOLO! xD Kul var det iallafall och skoldagen avslutades med ett Pep rallie som va helt SJUKT FRÄCKT, åhh!!! Efter skolan krossa mitt lag motstånd på fotbollsplanen, vi vann med 10-0 så vi spela inte ens klart matchen, grymma! Imorgon är det djungle day och jag ska nog låna Bernidas enorma sarong med giraffer på yaaaho. Hoppas ni mår bra & njut av mina amatörskills i iMovie haha. 
 
Ska lägga upp en herrans massa bilder och svara på era frågor så fort jag får tid! Puss

ICE SKATING

Igår kväll åkte jag, Jessi, Amanda och Cassidy till Iceland och åkte skridskor i några timmar, supermysigt :) Vi träffade på en rosa apa och avslutade kvällen på ett Frozen Yogurt ställe (Bästa med USA). Idag har jag varit i kyrkan och på powder puff practice, ska plugga nu och ikväll kommer Elsa hit och sover. Är så taggad :D:D!!!

Game/White castle/Walmart/Letter

Igår åkte jag hem till Addy, provade hennes cheerleader kläder från femman, åt pizza, skratta och kollade på roligaste filmen som någonsin gjorts, 21 jump street! När jag kom hem låg det en ''Charger nation tröja'' på min säng som dom hade köpt, så himla gulliga :) Idag har jag spelat fotbollsmatch, sen åkte jag och Bernida till White Castle (Ett ställe där man kan köpa sjukt goa hamburgare för 5 kr styck) och efter det till Walmart. Älskar att gå runt på Walmart och bara njuta av att dom har allt, vi köpte en överfull kasse med godis, jag fixade present till John (Inte med på bilden, bara ifall han skulle kika in här), köpte en Louisville tisha och galna strumpbyxor till homecoming week! 
 
När jag kom hem idag låg ett så himla fett brev på min säng (:D:D:D:D) från Josef, han hade proppat ner mitt favoritgodis, en ljusstake, ostbågar som lukta hundbajs hahah, tuggimmi, en två veckor gammal pannkaka med bregott(?) på, brev och en påse han har pruttat i hahahahha! :') Ringde och pratade med min älsklingsmamma och bror med. Detta made my day :) Nu ska jag duscha och ikväll blir det att åka skridskor med härliga tjejer från laget. Puss

Pappis!

Min fina, bästa och underbara pappa från när han va utbytesstudent i Kansas. Hade gjort vaad som helst för att då se han spela, football games är verkligen mäktiga och jag tänker på det varje match. Älskar dig!

It's friday, friday

Bild från gospeleventet, supergoa tjejer!
 
Sitter i soffan mätt som en ko och håller på att somna, ska göra mig i ordning om en stund och åka till Addy för film och godis! Hoppas ni får/har en bra fredag. Kram! 

Last sunday


1#Birthday cake 2# Meischa, soooo cute<3 
Two pictures from last sunday when we were celebrating John and Bernida's mom. 

SOCCERGAME


Jag älskar mitt lag!!! Sen jag slutade handbollen för 1,5 år sen har jag verkligen saknat att vara med i ett lag, värma upp, peppa varandra, skratta och vara hur taggad som helst. Underbart!! På sista bilden är då min lilla skada haha, hade ett myggbett som jag klia sönder och Shelby gick loss med ett hemmagjort bandage hahaha. Dom är så goa, skriker ''WE LOVE YOU'' när man spelar och är bara grymma! Nu ska jag lägga mig med ett leende på läpparna, imorgon är det ju fredag! Puss på er :) 

KLADDKAKA!

Igår pratade jag skype med min älskade Josefin för första gången sen jag åkte hemifrån, så himla kul!!! :D Sen åkte jag med John till en gospeltillställning, vi gick runt och jag fick en herrans massa skivor gratis från artister för att jag va från Sverige haha, sen gick vi och lyssnade på gospel i 2 timmar och de va inte riktigt min grej men de va kul att ha sett de :) Idag har jag bakat kladdkaka till Axel som fyller 18 och det går i hundraåttio varv här hemma för jag ska snart iväg på fotbollsmatch. Hoppas ni mår bra, kram :)!

Little reasons to smile/inspiration




 

Tisdag


Idag i skolan så fick vi reda på att min klass hade vunnit ''sålt mest city saving books'' och våran lärare hade med sig kakor med våra namn på, hon hade gjort en chocolate chip cookie bara för mig för att hon vet att jag gillar det, så go! Skolan rullade på, min engelska-lärare försökte säga lila prutt och efter skolan hade jag soccer practice med mina goa lagkamrater, är helt mosig i kroppen nu! Efter träningen åkte jag hem till Casie och vi käka god mat och prata i några timmar :) Mysig dag! Ska plugga tills ögonlocken ramlar ihop nu, hoppas ni mår bra! Kram :)
 
(PS: Hanna bilden med foten är till dig, internskämt xD älskar dig<3)

Världens bästa lillebror

 
Idag fick jag göra drugtest i skolan vilket va jätteläskigt haha och fått lyckorus över att Ron Pope spelar i Louisville för 10 dollar men sen insett att det va 18årsgräns.
 
När jag kom hem så låg det ett brev på sängen, med godisar som nog är det godaste jag har stoppat i min mun sen jag kom hit (SVENSKT GODIS ÄR BÄST!!!) och ett otroligt gulligt kort. Skrattade så mycket åt slutet hahaha ''fredrik i min gamla klass köpte 10 coca cola och en pringles. helt sjukt '', älskar dig Gabbe!!!!!
 
 En sak som är väldigt svår här är hur mycket kontakt ska man ha med alla hemma. Jag vill veta vad alla mina älskade gör och framför allt veta hur dom mår, men att ständigt vara uppkopplad på facebook, whatsapp eller instagram och se allt som händer hemma gör det svårare att ställa båda fötterna i USA. Men mest av allt ger det mig mer hemlängtan. Det är svårt att hitta en balans och hålla sig ifrån sociala medier som det så vackert heter när man är van med att alltid prata med alla hemma hela tiden. Därför har jag bestämt mig för att gå på stenåldersdieten denna veckan och banta bort några kilo hemsaknad, inget facebook/whatsapp/instagram förrän helgen, så även om jag inte hör av mig vet ni att jag tänker på er :) Love!

Kentucky's väder<3333


Bild från igår när jag satt ute i solen weho!! Kom precis hem från kyrkan, ska snart iväg på kalas igen :D Denna helgen har varit så himla bra! Igår bakade jag kladdkaka till mina värdisar också och dom älskade det, ikväll ska jag göra potatis+morötter i ugn med bea och kyckling för att dom blev kära i det när jag laga det sist. Mästerkocken in the house! Om två veckor är det homecoming week och jag är så otroligt taggad! Klä ut sig varje dag, pep rallies, powderpuff game, football games och homecoming king/queen m.m. PEPP! Hoppas eran helg har varit bra :) 

Bonfire - Living the dream


Kan inte fatta att det här är mitt liv, sånnahär kvällar känns det verkligen som man lever i en dröm. Suttit runt en eld hela kvällen, helt sjärnklart, grillat smores, dampat och lyssnat till justin bieber och grymma låtar. Älskar att träffa nytt folk hela tiden, waaah!! Underbart. Vakna sött hörrni :) 

LÖRDAG


Bästa dagen på hela veckan! Sova ut länge, gå upp och göra god frukost, ingen stress och bara götta runt. Precis skype:at med min familj och mormor och morfar!!!! Åhh, så mysigt :D Idag ska jag ta det otroligt lungt innan kalas nr2, plugga och vila och njuta av att det är helg. (Ps: Elsa jag snodde dom två sista bilderna av dig hoppas det är okej höhö<3)
 
Till dig som fråga om A & B dagar, i USA brukar dom ha ex höstterminen har dom fyra ämnen som dom har varje dag och sen är kusen avslutat så har dom fyra nya ämnen varje dag hela våren. Men på min skola har dom bytt nu så att man har en A-dag och en B-dag, på A-dagen har man fyra ämnen (dom man skulle haft på hösten) och på B-dagen fyra (dom man skulle haft på våren) detta håller på hela året då istället för att ha exakt samma schema varje dag i ett halvår och sen byta :) Hoppas du förstår min röriga förklaring, kram :D 

CHRISTINE'S BIRTHDAY PARTY

Åh, denna kvällen va precis vad jag behövde! Snuskigt mycket kakor och godis, dansa tills svetten rinner och bara skratta ihjäl sig med fina vänner. LOVE!!

Happy friday people!

Kom nyss hem från en skön och slapp fotbollsträning, tagit en dusch och ska snart iväg på kalas. Denna kvällen kommer bli toppen! Puss
 
 

7 månader/fotbollsmatch



Bästa idag: Fick spela på fotbollsmatchen och va sjukt nära på att göra mål hoho. Faktumet att min pojkvän skrev till mina värdföräldrar igår så dom fixa en lapp och la på min säng när jag kom hem, så gooo! Imorgon är det fredag och jag har ska på 4 kalas den här helgen, pepp :) Ha en bra dag svennisar<3
 
 
 
 

STRESS


Waaah... dom här 2 dagarna har varit så sega. Hade inställd fotbollsmatch igår så jag pluggade, stack ut och sprang i ca 30 graders värme och sket svampar av svett. Sen åkte vi till Jefferson mall där jag hitta presenter till mina polers (<- coolt ord), råkade se en VS där inne och jag kan inte gå ut ur den affären utan att köpa något (Snälla någon öppna den affären utanför min dörr i Sverige!!!), fick med mig shorts till powderpuff, framkallade foton och lite annat. Skrivit en stor lapp på min tapet nu ''Ingen mer shopping denna månaden'', eftersom jag har ruinerat mig själv på shopping denna långhelgen haha. (Till och med lagt upp en budget nu, vuxenpoäng jojis). Idag har jag pluggat som en liten surikat, varit i kyrkan, käkat god fruktsallad och fyllt min almanacka med lovdagar, lov, early release-dagar, händelser och resor vilket känns peppande som attan!
 
Ett plus med skolan här är att proven (Inte just nu för att vissa svåra ord i engelskan gör det mycket svårare) här är mycket lättare, det är lättare att få ett bra betyg här än hemma. Man har oftast (inte alltid) multiple choices, det enda man behöver göra är att ringa in ett av fyra alternativ. Idag på historian fick vi tillbaka proven så sa hon ''jag ska va snäll idag, ni får 14 min på er att titta på era anteckningar och rätta alla fel ni har'' haha. Dom sätter betyg efter poäng och inte 10 A4papper utförliga förklaringar som i Sverige, så när mitt ordförråd är bredare än Narnia kommer det nog kännas mycket lättare än hemma :) 
 
+ Droppa min college reading class där jag kände mig som en hjärndöd hamster och började astronomy (stjärnforskare_kfc_95). Gjorde min morgon!
+ Åt på burger king igår som en äkta härskare
+ Jag, Joost, Carson & Kie rappade på US.History idag, ganska feta yao
+ Jag har fixat all lunch och läxor för imorgon så kan sova ca 2 sekunder längre, ljuvligt!
 
 
 

Gatlinburg through my phone

Hej! Vart en riktigt seg dag idag, skulle haft fotbollsmatch men det blev inställt vilket va bra efter som att jag har en två meter lång to do list känns de som :) Idag ska jag röja massa plugg, fixa födelsedagspresenter, framkalla bilder, träna om jag hinner och fixa tjocken med saker som ligger på hög. Hoppas ni har haft en bra dag! Puss :) 
 

FOOTBALL






Ryser när jag tittar på det här! Helt fantastiskt!!!



 
 

GATLINBURG







Precis kommit hem från en helt otroligt bra helg. Vart på football game, ätit på Waffle house, dunkat musik i bilen, bott i en supermysig stuga uppe på ett berg mitt i skogen med världens utsikt, kört gokart, myst runt i Gatlinburg, klätt ut oss och tagit gammaldags foton i en affär, ätit på galnaste restaurangen, käkat framtidskakor, shoppat, springit runt på en parkering i ÖSregn, lagat mat till john och bernida, suttit i jacuzzin och pratat bort timmar, skrattat och tjejsnackat hela kvällarna, vart i två stater samtidigt, firat Christine (På pankaksstället vi va på i morse gick jag runt till alla inne på restaurangen och bad dom sjunga happy birthday för min fina tyska), har cirka 500 hundra bilder och ungefär lika många minnen från den här helgen. Jag älskar mitt liv. Jag älskar USA. Jag älskar älskar älskar det här. 

Han gör comebaaack

 
Hej hoppplopptoppsnopphopp jag sätter mitt namn på kartan med lite gästbloggning!! Lite kul med ett falukorvinlägg från sverige för omväxlingens skull!! YOSO - you only sweden once!! Medans Johanna är i usa och smaskar jordnötssmör dränkt i peanut butter sitter jag här och käkar en torr hönökaka med prickigkorv, you gotta love that smell eller vad säger du jojis? ;* Gråt inte för mycket nu kära läsare men det blir ett kortisinlägg!! btw, dagens outfit på bilden: tshirt: present från mi löve, glasögon: oranga, halsband: designat av Johanna Galenpanna Nilsson xDDdDD 
 
Stoltometer
 
I------------I-------------I------------------I----------------------------------I
0         asmycket        100               oändligt                           Jåffe
 
Så stolt är jag över dig, allt du gör och att du är MIN!!!!! Jag älskar dig mitt hjärta<3

RSS 2.0