Latjalatja jallajalla latjalatja

Hej på er! Min långhelg har varit jättebra hittills, igår va världens bästa Hanna här, vi spelade in massa indiefilmer hahah, på med indisk musik, unibrown och vackra danser! Kom precis hem från dansuppvisning med mina små showkids, dom va jätteduktiga och jag fick en superfin blomma/stenhjärta! Golligt!! Nu ska jag sätta mig i solen och käka innan jag drar mig mot smögen! Ha det fett!

SENASTE...

Låt du hörde: Pumped up kicks - Jayme Dee
Film du såg: Friends with benefits
Mat du åt: Potatis, kycklinggryta m.m hehe
Kram: Jossan hihi
Puss: Godnattpuss från mammis och pappis
Känslan: Saknad
Resa: Fuerteventura
Glädje: Hade inställt lektion sista timmen tjoho!
Person du träffade: Min käre bror
Personen du pratade i telefon med: Josef
Personen du fick sms av: Jåååsef
Gången du var utomhus: Alldeles nyss jajamen
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Söndags tror jag bestämt att det var
Saken du köpte: Mat såklart!!
Ska bli skoj: Kroatien!!!!!
Sparar till: Att åka till kolmorden och äta köttbullar, nä men USA!
Pålägg som gäller: Ost i alla väder och kläder mums
Önskar att jag var bättre på: Att sjunga
Dagens dryck: Vatten yey!
Vad saknar du: Hanna & Josef
Tre band/artister: Ed Sheeran, Håkan Hellström & Joshua Radin, lyssnar på en gurkans massa olika!
Vad har du gjort idag: Ätit, vart i skolan, bajsat, ätit osv
Brukar du svära mycket: Ja förjävla ofta
Hur tidigt stiger du upp: Halv 8
På helgerna: Runt 10
Vad ska du göra ikväll: Träna och plugga kul lajf!!!
Hur många timmar sover du per natt: 8 tror jag nog jag klämmer till slut
Vem är snyggast i världen: Ozzy osbourne, hehe nejdå det finns så himlans mycket fina människor men Josef då<333
Vad är det för veckodag: Hm, tisdag!
Bästa saken som hände mig förra sommaren: Mallorca med underbara tjejer och massa annat supertrevligt!
Favoritplagg i garderoben just nu: Oboy, pass!
Längd: 1,68
Senast utlästa bok: Hungerspelen<333333
Mitt rum kan beskrivas som: Lågt i tak, vitt vitt vitt vitt och mysigt som en liten koja
Mig själv med tre ord (just nu): stressad (varför sitter du här och skriver då pucko), filosofisk och hemlighetsfull
Jag tränar: Så sällan att mina muskler förmultnar, nääjdå 4-5 gånger i veckan!
Jag ville bli när jag var liten: Statsminister haha!


mums

# Yey min kvällsmat!! (borde skaffa en matblogg istället)
Min dag började med en kaosad morgon, bjöd på en helt vanlig soldag, zumba, jättegod kvällis i solen, och nu ska jag avsluta den med lite underbart plugg!! <- värt att anteckna mitt händelserika liv :D Hoppas eran dag har varit bra!


22APRIL

Detta får gärna flytta in i min garderob!!
Haft en go helg som har innehållt kalas för min pappa, göteborg med världens bästa kille, häng med goa kompisar hos jossan, jobb, film, pizza m.m, jag är jättenöjd! Helgens enda minus var att Hannis som jag skulle träffa åkte på magsjuka huhu :( Nu taggar jag partaj och det är långhelg om en vecka, life is gooood! PUSS

torsdag

#Biffen käkar frulle #Biffen i skolan
Godmorgon! Har inställda lektioner fram till halv ett idag (gör segerdansen), himla gött! Ska ner och träna nu  yey, ha en bra dag!!

OM 45 DAGAR HAR JAG SAND MELLAN TÅRNA

Hahaha man tackar bockar och bugar för den fina gästbloggningen av bloggkungen nummer ett!! Sitter just nu i skolan och taggar inför le lunch, pappa fyller år idag så det är fakkin fest walla xD Nej, men vi ska nog lyxa till det kan jag tänka mig!!! Ha det så bra att man inte ens kan ha det bättre!

SNYGGJÄVELBLOGGAR

Idag är den dagidagidagidag som en kille på 17 vårar har fått ett förträffligt tillfälle att skriva ett sofistikerat inlägg på sin underbara flickväns blogg<3 Jag tänkte berätta en liten saga om en trebent pojke för mina kära bloggläsare PUWSPÅEERRRR<333;** och nu när klockan börjar närma sig elva ska jag ta tillfället i akt och bowla NEJ tända ett ljus för alla små barn som har en dröm om att blogga lika coolt och bra som mig en vacker dag. Jag har förövrigt bloggat sedan navelsträngen var fastklistrad i min navel nu så jag känner att det är dags att skriva ett avskedsinlägg till alla där ute i den unga natten. Nu är det ju även så att jag är uppe efter elva vilket är skitcoolt, mamma is out of town så jag är en mothafukking survivor on my own och är uppe hur fucking länge jag vill och svär hur jävla mycket jag vill! Nä, pappi är hemma hihi, nu blev ni allt oroliga för mig :) Ja de blev ni sötisar hihi jag vet nä sluta nu ta det lungt blir ju generad.. Juste, kommer ni ihåg den trebenta killen jag skulle berätta om? Cha Cha bloggen, litet bakslag idag men det var en lyckad fest igår! Solen steker på som fan idag så ska ut och sola lix. Haha det är ju natt Josef.. Juste, har ju inte presenterat mig än, Hej. Jag heter Josef och jag är 12 år och gillar röda skjortor. Så nu var det sagt, SKÖNT! Nu tycker jag att ni ska sova om inte eran mamma är "out of town" som sagt ;) Ni får klara er utan bild för jag har inte under mina 12 år som extremt känd bloggare lärt mig hur fan man får in en bild här.. Om någon har en röd skjorta kan ni väl kommentera så ska jag se vad jag kan göra! Så nu vet ni allt om den lilla killen med ett ben för mycket! GODNATT FOLKS OVER N OUT PEACE BROS YEEEAAAAAH!!!

Älskar min Johanna<3

MÅNDAG

Hahah bild från helgen!
Min dag har varit skön och go, klippt 15 cm på mitt hår(:/ <- ledsen msnmin x100), träffat goaste jossan, tränat och ätit supergod kvälle (kvällsmat in jojespråk). Ska duscha och ha telefondate med Haaanabanana nu, hoppas eran måndag har varit FRÄN!

61 DAGAR KVAR.

Jag är världens sommarmänniska och jag börjar tagga från skoldag nummer ett på höstterminen, finns det någon bättre känsla än att ligga ute på en holme en hel dag, bada, grilla, umgås med fina vänner, känna sig fri, gå i shorts, vända på dygnet, vara spontan, gå på konsert, äta jordgubbar tills det ryker ur öronen, hoppa från en klippa och skrika tarmarna av sig, liseberg, åka utomlands, kan hålla på i evigheter men vad jag vill komma fram till är nog bara att jag kan nog inte bli mer taggad på sommarlov!!!!!!

mmmmmmarabou

Hej!! Piggnade till lite granna så fick gjort något av mitt lov till sist iallafall! Helgen har bjudit på överraskningsfest, goa vänner, min fina kille, gitarrlir, jordgubbar m.m! Nu sitter jag och njuter av praliner mäktigare än Tony Örrrrving i let's dance och livet känns fett! Imorn ryker en bra bit på mitt svintohår och så ska jag få krama om min fina vän som har hängt i Spanien hela lovet! Vi hörs!

IF YOUR DREAMS DO NOT SCARE YOU THEY ARE NOT BIG ENOUGH

Det är helt nötter hur fort tiden har gått, det är ett år sen jag bestämde mig för att åka. Om en månad ska jag på avresemöte, det känns fortfarande väldigt långt bort men innan jag vet ordet av det står sitter jag väl där på planet och undrar vad i hela kottens namn jag har gett mig in på. Är helt proppad av alla möjliga sorters känslor men hur som helst så vet jag att det kommer bli ett otroligt minnesvärt år!

sjuk som en hängröv

#weheartit #min kära bikini #lilla jag hehe
Hej på er!! Min fina Hanna åkte precis hem och jag har gått och blivit sjuk, känns kul nu när man äntligen är ledig! Så sängen, glass och film väntar på mig, hoppas ni mår bättre och har ett grymt lov! Puss

Lite blandade bilder höhö

Mitt lov har börjat så himla bra, påskmiddagar, alldeles för mycket godis och trevligt sällskap. Har också haft ett världsmysigt dygn i Göteborg med min käre mor som innehöll massa fika, shopping (lite av det ser ni på bilden hehe), en herrans massa möl till filmen En gång i Phucket, skratt, pizza och så vidare! Har precis kommit hem från påskmiddag nummer två, skratt och kortspel hos min fina mormor och morfar! Hoppas ni mår bra, poss!

2april

Hej! Inte skrivit här på ett tag för inte haft något sug alls, men tänkte börja skriva lite igen faktiskt! Ska göra om lite för jag har haft samma header i en istid nu, enda problemet är att jag är som en 80åring när det kommer till att pilla med stilmallar m.m!

Sen vi hördes sist har jag bland annat pluggat som en liten råtta, tränat, jobbat, umgåtts med mina goa klasstjejer, träffat kompisar, firat emma, umgåtts med min fina pojkvän som jag inte kommer träffa på tre veckor (skriker långa ramsor på kinesiska), sett hungerspelen, blivit ett justin bieber fan, blivit överraskad av min fina mamma och längtat otroligt mycket till påsklovet som närmar sig med stormsteg!!! Hoppas ni mår fint!

RSS 2.0