HAHA LIKA


nån väääldigt gammal bild från nån cup, jag och matilda! vaknade åtta idag, snarkish:( låg och kolla i taket tills hanna vakna, vi har käkat frukost i typ 2 timmar, mysigt :D nu spelar vi lite gitarr och piano, lovely! hennes mamma e och köper götta till oss, heheh nice!!! halloween idag med, och de händer inte ett pess, får se vad jag hittar på :) ha de bäst! och inlägget blev konstigt igår, bara en bild kom med :s aja, hörs!

HEMMA HOS HANNA!


haha några gamla&vackra bilder jag hitta på datan (y)
hitta en del på överby, kavaj, jeans, kjol/linne och lite sånt, kanoners :) så mysig dag, vart en liten stund på hösttrusket med, och nu e vi hemma och lyssnar skön musik och tar de lugnt! gillas :)

HEHE AHRU!



suttit me mamma och kollat lite kleedor, skorna kosta 25 kronor tror jag? :o haha! så de får bära eller brista :) och linnet e egentligen genomskinligt fast de syns inte men ah, jeje! kollat idol lite smått och bara tagit de lugnt och vilat upp maj! imorn blir de överby med hanna och hennes goa mamma haha, tagga!!!! sen blir det hösttrusket med några goa tjejer på kvällen! :) höres

rockarbilly


nån lustig bild från en tid då min näsa inte va tätare än en isolering på vinden :( ingen träning för mig idag heller och de suger fett :(:( men hanna stekpanna ringde nyss och förgyllde dagen, de gillas! <---  ska nog kolla ÄNNU en film, vi hörs!

looooooooooooooov wiiiiiiiho


1. min och johans ASIGT FINA pizza som vi gjorde på hemkunskapen, smaken på den kaan diskuteras men äh den va fin iallafall :D 2. me undt petri! 3. busrompen! 4. nån enkel mojs hehe

tjene! sitter hemma och degar i soffan för jag e sjyyyk! men som tur e så förgyller disney channel dagen, mmh rasten & totally spies, löve it! ska hämta glass och ta på en film nu så hörs vi, ha de bäst!


datasalen yao!


sitter i datasalen och e hungrig som en grottmännska, låter som en jordbävning i magen! riktigt seg dag idag, tråkiga lektioner och prov, blaja e de!!! plus att jag e lite krasslig me, ogilla starkare än ölkorv me hot devil taste eller va de heter! ska va med daniel sen iallafall för den gnuen åker till spanien imorn, ajsing bajsing! hörs sen hade bra!

9f


finns nog inte ord för hur mycke jag vill baja på detta kortet, shgskahg! skulle sitta gangster med armen på frida men ser ut som en fjårtizpose, underbart :D fy skolfoton ogillas!!! och enskilda haha, vågar knappt se påt själv, mardrömmar nästa! men iallafall, shit va tiden har gått fort, snart 3 år med er, tre både bra och mindra bra år, meeeest superbra faktiskt, alla har humor som maxar haha, underbart! näe men shit va jag kommer sakna er, vill inte tänka på't! jäjä, gonatt :)

sorriiiii


hej! de va inte igår, ledsen brycher! :( men har haft jättefullt upp i veckan så knappt suttit vid datan! vart med goa folk och pluggat massa, usch va dom KOLAR på me prov innan lov, de suger rompa! och jag kan inte koncentrera mig mer än en kvart när jag pluggar heller så japp, så går de med de! sitter och käkar ganska go mat now, yummi :D:D:D:D ska försöka bättra mig men de e möcke nu! hehe pusshejjj living pastey


bra helg!

hejsan! de mesta som vi gjorde igår har hanna redan sagt snabbt såg jag nu, haha :) men hon kom hit vid halv 8 så lekte vi med byonicel eller va de heter, med min kusin, och kurragömma och så vidare hah! sen gick vi en sväng till ica och när vi kom hem skulle vi få han och somna så vi kunde flommaa! de gick ju bra ;) NOT! jäjä, när dom hade gått så lärde min moster oss nån konstig dans som vi körde hårt på uppe på mitt rum haha, bada bubbelbad tills hela kroppen va ett stort russin och sen hämta vi en fet tallrik med tårta och kakor och möla runt 2, mums!!!

idag skulle hon jobba så blev väckt 8 haha, glad <-- naaae;) hon tog bussen vid 9 och då käkade jag middag, vända upp och ner på mat''ordningen'' is the shit yao! kolla på scooby (?) doo, me mamma och nu ska jag röja och ha krig me dammråttorna, fyfasen va äckligt de e på mitt rum!!! höres :)

& de går inte att ladda upp bilder, igen. SNARK


Nattmat<3

Hej, jag sitter här med världens bästa kakätare, vi äter kakor som nattmat och klockan är halv två HEHHEHEHEH <3 vi har haft en underbar dag och dampat loss till john travoltas dancemoves<3 HAHAHA  insider joke.         love it! hoppas fan allt e såå jäävla bra med er alla som läser detta nödvändiga, livsräddande, klimatförändrande logginlägg. Vill säga att bada ja jacuzzi med Johanna med mycket skum och tung musik och bus är faktiskt allt jag behöver en lördagskväll!  riiiktigt mysigt (L)    peace out broe,  love my grandmother and my dicklicking haschsmoking cow (L)    pusssssssssss hanna!

pulp fiction!


heheh lovely


google e för bra ibland, haha åååh kul liv jag har !

SERDFTGHUJKL


nu kommer h-dazzyy och räddAR KVÄLLEN<33333333333


<333333


en fet bild jag glömt att lägga upp, me and my biffs!

höres !!!


kalas för mamma nu, och hanna kommer nog, hörs för dom vrålar att ja måste komma! TJOOO


opsidaysy


förlåt för u594377 gången den här veckan att de inte har blivit nått inläggisch! va har hänt sen jag skrev sist, yooo let's tänka efter! de ahr snöat :S:S:S: WTF när jag såg de så kände jag som den katten på bilden i inlägget längre ner, arghghgahr de e för dåligt :( så har jag tränat och dansat krabbdans/andra coola moves me hensa, ganska nice bro!

idag hehe, såå fick jag asmycke sug på att flumma, ovanligt, hm nje! men fråga om hannis kunde ta en senare buss och jaaa sagt och gjort, hon stack med mig hem och flumm blev de inte dålig me kan jag meddela er, vi hade lite kul med dressing och yoghurt på golvet och dansa runt i de, lekte bosse bil doktor och fjanta öss, sen vare ju bara att städa, hanna har inte riiktigt fatttat de där med EN DROPPE RÄCKER, ne ne hon öste på bara, skumma sönder golvet ;)

sen så va vi lite fetis som vanligt, gjorde en hel skåp me klyftpotatis och en bunke me asamycke beiarnesås och bara låg och MÖLA i min säng haha, fett yao! sen va jag så mätt så jag sprack i magen, men då vart de träning, mådde ganska illa haha!

efter redigt me köttning av kjellzan så skynda jag mig hem och käka igen, de enda jag gör! och sen åkte jag till daniel, de va trääävligt! nu e jag hemma som ni kanske hajar, om eran hjärna inte e ute och bajar, ne ba sköö! hehe höres och synes, för har blivit uppmanad (OJ va fint ord) att lägga ut när jag spelar gitarr här, får se på detta :D pusshej!

hungrig som en varg som har blitt tacklad i en hockeysarg

vart me jossan idag, tränat, badat och nu ska jag käka, ingen tid att ´hinna skriva me andra ord, hörs sen yau!

en vanlig dag med hanna






Hanna gästbloggaren är igång, visstfaan !

omg here i am once again people!!!!!!!!!!!!! glada eller? haha.... johannisss frågade om jag ville "gästaa"  klart man gör det då :D  jag har just varit nere och klippt av mig lite av mit håår, där träffade jag johanna bäck som även hon klippte sig idag ;D  först var jag såå inne på att klipppa av det, lite längre typ av page, stavning? men väl i stolen blev jag som en feg älg under jaktsäsong och ballade ur och tog bara det slitna..aja,  nog om det!  

DAGENS HÄNDELSER:
* Gratis glass i skolan(Y)
* FLUUUUUUUMM i a-huset med Johanna.
*Såg en jätteful tant.
* har fått snackat ordentligt med Japanen som börjat i klassen
*Har varit snäll mot Alexandar som han heter.
*har försökt skämta med han förstod inte det roliga. därav pinsamt.
*har varit otroligt snäll idag mot alexandar- fick sen ankomst för att jag hjälpte honom leta rätt på sin "handledare" hoppad verkligen han uppskattar det.
*jag har även lärt mig hej på hans språk, som jag redan glömt hur det va.. google translate? 
  
tänkte göra listor idag, för det är ju coolt... sä är det verkligen inte det .
 
 En sak som jag inte kan sluta tänka på är detta jävla gymnasieval. Jag känner inte ens för att gå gymnasiet, öppnar hellre en bordell eller flyttar till grekland. Tar en snabbutbildning som bartender och lever livet på någon mysig lyxbåt som gungar i takt med franska rivierans vågor, vore himmelskt. Men istället taggar vi inför tre svettiga år på ett gymnasium som man under andra året kommer ångra att man valde, hoppar av, blir gravid, börjar knarka, inget jobb. Barnen börjar snusa och skita på rektorers skrivbord. PROBLEM , ajfan.
 Har i alla fall funderingar på samhäll på engelska , eller natur!  får väl se vad det blir :)
 
Är lite sugen på att flytta också, har planer på Göteborg. Men man är ju inte så gammal än trots allt så det känns ganska skrämmande faktiskt. Samtidigt som det vore riktigt härligt, men skulle sakna alla vännerna :(    JÄÄÄVLAR nu kommer jag på mig själv med deep talkt. Ganska tråkigt, men ajaaaaa!  som jag tidigare nämnt så är jag kaaasss på att blogga D:D::D:D:D:D men wtf lol>? xd ;p   hahahah,  lev livet dag för dag, ta ingen skit (eller droger) njut av varje minut ihop med människor ni älskar och LEEEV    puss/  Hanna

matkoma!!!!!!!!

                     
bild1, på en helv invalid glass jag fick idag i skolan, nån har suttit på den, lagt en supervarm fis så den smälte och sen lagt tillbaka den i frysen? hm ser ut så!
bild2, ååååh jagdjadghdjak snälla fina gud i himmelen, gör mig åtminstonde lite brun, de svider att kolla på den här bilden :(!

tjo bres, idag har jag sett en asvit rumpa när jag gick hem för min störda kompis moona hahahaha de va förjevla kul! och jag har bakat så hela huvet e på sockerdowndamp nu, e skrattig som ett djur men skulle lika gärna kunna somna,  tror min kissekatt ska blogg för mig med så längtar superasamycket liksom mjau :)

 dagen har vart kuuuul! skratttat och sånt där gött as usual, skrattarnas skrattare här, ojoj! :D virkat klart min hjärntvättade grytlapp idag, äntligen! så ska elda upp den nästa vecka när jag får ta hem den, SKOJA! ska använda den till mina finaste middagar, hm typ billys pizza! näenäenäe XD MOVH skoja, MVH såklart, hälsningar JOHANNA NILSSON PRILSSON SKILLS<-SON

en dikt från hjärtat.

att rycka är ren lycka,
 skratta åt ett skämt som man inte fatta,
dansa loss som en valross
flacha tänder och slå sina händer
mot sitt nyckelben, och kalla sig ren
vara helt crazy, och aslazy
grilla, spotta ut en prilla och bara chilla!


bildur






så här e några, vet att de nästan bara e bilder på mig, inte kul alls, men e man linslus så e man, enjoy!


abcdefghijklmnopqrstuvwxzyåäö


goa tjäjär! alla e inte med men jeje, inte lagt upp några bilder sen helgen men har inga hehe! så sofia får skicka sen så får jag langa ut några :D idag har vart en braaaa dag haha, mycke skratt yau! jag och johan alkaida noll iqvillberg, va på hemkunskapen och gjorde syltgrottor som blev monstergrottor, näe men dom va inte så goa haha, vi flumma mest runt och kasta deg på rutorna och gangstra oss, gooo grupp där iallafall :D sen satt vi och hade ryck i en busskur, ropa på folk, osv! nu har jag kommit hem och ska käka heheh, mat<33333333 sen e de träning, </3 jag orkar inte röra mig en meter efter all deg jag har mölat i mig :D:D:D näe men käka en struts och köp fönsterputs så hörees vi!

btw, idag har jag ridit på en kamel i skolan haha! de va hur kul som helst, också har jag bett en att fritera sin rompa, råkat slå mig i skallen när jag ramla ner från mitt hemliga gömställe, också har jag haft yoga bakom en fet dörr, sist men inte minst har jag haft två kepsar på huvet samtidigt AMG! + gästbloggarn = awesome JAOJAOJAO FEEETT MAnN1 chilla prilla gorilla cool_95 yeeeeee

Sömnproblem? nej bara insekter och invalida kameler haha va?

HALLI HALLÅ I LINONSKOGEN!  rubriken? jag har så jääädrans jäääkla trååkigt, kan inte somna, alla somnar ifrån mig, och jag vill verkligen ha pannkakor med glass just nu :)  här ligger jag, klockan e snart tolv och imorgon är det skola(L)  kommer antagligen vara helt död, yeeeyy. funderar på att göra något så jag blir trött, typ spela wii kanske ? eller utmana mig själv på shack en aning. fast nej. Mina ögon är som fyrkanter ( som mamma alltid säger) jag har suttit här waaay för länge. Intee bra :D  som johanna redan nämnt har Jag varit på besök där idag, och herregudars va kul vi har, HAHAH finner inga ord!!!!!
Nu börjar jag fundera på vad vi har för läxor, kommer inte på några och drar därför slutsatsen om att det är tomt på den fronten. In my ass att det är, det är alltid något tjoho! fast det känns befriande att jag för tillfället inte kommer på något :) noog talat om det . nu, pratar jag med mig själv? scary!!!   jag är dessutom hungrig, men vill inte gå upp och göra något matliknande, önskar jag hade en liten robot så man kunde säga saker i stil med
: EEEEEEEEEY HÄMTA MACKA & COLA DIRR"!!!   eller en hund som kunde sånt, eller en betjänt, eller kylskåpet vid sängen HAHAH, tjockisen har gjort ett uttalande om lathet<3 nu ska jag försöka sova.... eller så gör jag inte det och går till skolan i nattlinne och mystofflor, nice.  Vill ha en bergsget och en iphone 4! hälsar till mormor, du betyder enormt mycket för mig! och johanna min kära älskade bästis, du är mitt allt!får jag sova i ditt badkar är jag i himmelriket,  FREED PÅ JORDEN OCH ETT BÄTTRE KLIMAT //Hanna



kramper i magen av skratt haha!


nån gammaal bild! saknar mitt hår lite faktiskt jau :(
vidrigt GO da, åh va jag har skrattat haha! hanna kom hit som sagt, och vi har kollat igenom bilddagboken, eller bdb även kallat ojoj! hitta massa fina*host* bilder! och dampat och kommenterat massa kul, gjort en helsjuk spotifylista och spelat in dubbelhaka filmer, grrr! johanna va inne på msn och va helt crazykul med så riktigt bra dag! nästan gjort klart allt plugg me, underbart yao!!! :D

bollar me mjölk yao!!


får bli en bild på hanna sen i somras!
hann inte skriva nått igår heller, men de va jättekul, vi kolla torkel i knipa och en rolig skräckfilm haha de går egentligen inte ihop, men ah den va på norska och kuul haha! nu ska jag egentligen plugga, men säger bara fock it mohaha gangstergirl här! näe me ska göra de sen, meeen skulle bara kolla en grej på fejjan, baara äta lite, oj fanns de bullar i frysen, jaaaa ops där gick en timma till!:D typ så (y) också ringde ju christine me, henne kan man ju inte säga nej till! så hon kommer en svueng ;));;)); hon vill att jag ska hämta henne för hon har ramlat och brytit benen, men wtf jag sitter liksom och äter! prioriteringar säger jag bara, hon får vänta :) men vi höres alla små arbetsmyror i savannen! CIAO


3465298

tjennaa alla broes :P träningen kändes kanoners, har sprungit runt som en iller och snabbstädat, de går inte att lägga upp bilder nu, så blir ett kort inlägg bara! ska möta daniel now så vi hörs sen! poess
och jag vet inte varför de blev lila text helt plötsligt ? haha :o


hemma!

får bli en bild på snyggingen! så får någon skicka bilder sen :) va hemma vid halv elva, kul kväll med goa tjejer! nu ska jag sova, tagga gå upp innan sju på en helg!!!! snark :( men svintaggad på handboll iallafall, tjoho! :D men vi höres imorn! puss


jalla jalla de kokar över

nårra bilder bare!
ey yo fresh people! snabb genomgång om mig dag hittills: vakna, duscha, äta, borsta tänderna, jobba, fika med hanna, wöööe! och right now väntar jag på henne, för jag åkte moppe hem så fick hon gå mohahah(6)! nu ska vi äta wooookeliwook (y) och grejja för sen, assurt att jag ska upp vid 6 imorn, så måste hem tidigt :( men jäjä! vi hörs senare och de kommer nog tagga-bilder :D POSSHAI


hahahaha så härlig!



för de första, min mormor ahr facebook, hur status e inte de då? otroligt FRÄCKT! och hon e ju hur bra som helst på att rimma hihi, så 5 poäng av 5 möjliga till min mormor :D!träningen gick bra, brabra! och maten med, dom tyckte det var jättegott, men det e ju svårt att misslyckas när man e matlagarN nummer ett liksom!;) och som ni märkte i inlägget innan, kollar jag på idol, första gången jag följer det tror jag? :) imorn ska jag jobba, sen fixa present till mallan95 med hanna och sen ska vi på kalasis :) kul! höres people puss

olleeeeeee<33333333

nu ska jag skriva ett lååångt inlägg här mohahah! jag får kortslutning, OLLE HEDBERG!!!! min första riktiga kändiscruch <-- så äckligt snuskig jävla sjuuuuukt otroligt superduper skitbraaaa ååh damp :DD:DD:D jag e nog inte ensam att känna såhär mahahha, meeen asså grrr mjao!!!! kläderna = vill slita av dom!! skojaaa, men näe dom e svinigt snygga, så ska de va assöö, ögonen, så fina så mina tarmar korvar sig! och killar som spelar gitarr, och dessutom sjunger som gudar, de e nog de bästa som finns i hela jordklotet, man smälter som en ost i mikron, serriberri!!!! plus, han kan fan göra armhävningar asfort me en arm OOOH yo feeeett naiz;);) näe men åh jag vill att han ska sitta breve mig i soffan nu HÖEÖEHEH :D::D:D vad som helst för de säger ja bara :):)): hörs sen!

hey handsome!


japp gårdagens, får de bli! hann inte skriva något igår, direkt efter skolan va de käka och sen match i göteborg, som vi vann med 16-24, gött! va hemma halv 11 och då borsta ja tänderna haha, och de tar typ 15 minuter me den jeevla tandställningen som jag bara vill dra loss, men man får va positiv, de blir ju aaaaaasfint sen :) ser ut som en renodlad tönt på gärdet menmen :( ni får iallafall inga bracelet bilder här inte ;)! de har redan flyttat sig så ska nog inte ha den sååå länge (y) hmm, jag ska göra hemkunskapsläxan idag hade jag tänkt, man ska göra trerätters, meeen min broder har tagit me sig mitt kort till skolan HAh, så jhgajk bajs! men ska hem till johannis en stund så får ja fixa sen, höres! :) och TACK för inlägget igår hanna hahah!

Gästbloggaren Christine von sinsy ;)

Hello alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er ;D  jag sitter och äter choklad och kollar på Robinson!!  Blir gött sugen på att söka in fan, kötta i det vilda och leva utan MAT ?  hell no.  fast jo, det vore ganska häfrigt ändå:D  fast skulle verkligen inte fixa att vara utan Carol så länge så vi kan ju söka in ihop, två idioter i skogen, yxan i högsta hugg, stackars djur när vi blir hungriga, RIP.  HAHAHA en kille på robinson sa just " man kan ju inte äta fucking myra" brytandes på lite halvdålig svenska hahah , skön kille!! VAd har jag gjort idag? jo jag har varit sjuk, men har passat på att lära mig the scientist på piano och Tears in heaven på gitarr, MYYSIGA låtar hehe :)   och jaa... jag är verkligen kass på att blogga, men ta en apas pung och mixa den så mycket bryr jag mig  ;* jag har även några hälsningar från Johanna som säger att hon tyvärr inte hinner göra något inlägg idag, orsak- Vet ej:)  men hon hälsar er så gott alla sötongar :D  och jag förstår mig inte på "bloggtekniken"(HAHA) så hoppas att sidan är kvar när jag loggar ut ;o  slänger även upp en bild på oss på oss :D  ha det så himla fint allesammans, ät något giftigt, hamna på näl, slakta en säl utan skäl haha detta fuckar ur och min dåliga humor , om man kan kalla det humor träder fram... Jag vill tillägga att Johanna är den finaste vän en unge kan ha, genomgo och heelt underbar, älskar dig hjärtat!  sen vill jag hälsa mormor också<3          PEACE OUT 


Bild från 7an :D

En go bild från 7an :D  lovee




























































































hej


nån gammel gangsterbild YO
hej, seg uppdatering men de blir så ibland hö hö! idag har jag vart hos tandläkarrrrn. gick brao :) efter skolan följde hanna med moi hem! så jädra mycke ryck och skratt så de e stört hahah! lovely :D supersugen på att spela gitarr å sjunga så ska göra det hade jag tänkt, hm, detta blev ju kul! :( fick iallafall brev tillbaka från hanna, HAHA jättefint rim, en nutella grej och en svinhårt godishalsband som jag skulle ha på huvet? hm ;) kör på de! pusshaj


baparapapapa


tja! jag gör nada, pratar me hanna i telefon, askul! hon har precis läst mitt brev som jag lämna till henne förut, hahhaha kuul:D taggar träning också, gött mos! :):)):)::) har NAAADA att berätta tror jag hm, hörs sen :D

morfar: de blir äpplepaj till efterrätt (vi åt de fyra dagar i rad för nåra dar sen så hah)
jag: åånaj jag äter hellre hundbajs
mormor: e de verkligen gott såhär års?
snacka om att höra BRA!!!!!!!!;)

pannkakor så magen spricker och lite till!




lite jox mamma köpte, nåra armband örhängen trosor och grejjs me men orka inte ta kort på de hehe, mindre bra bilder men jäjä!:) inte vart hema förrän nu! gick med hannes direkt hem efter skolan, inte vart me han på jag vet inte hur länge så riktigt najs!! vi gjorde pannkakor till 5 pers och åt upp alla utan tre haha, och hade tävling om vem som kunde få i sen en pannkaka snabbast och gapa utan att de va nått kvar, så jävla grisigt, och jag låter verkligen som en riktig killkompis haha, äter typ 25 pannkakor och tävlar om vem som äter snabbast ;) efter att ha vräkt i oss allt så va de dags för kostföreläsning me handbollen haha, passa ju bra :D så lyssnat på de, eller ah inte lyssnat, pratat bort tiden kan man jö mer säga, nu har jag spelat lite på min hjärtevän guran då, lika trevligt som vanligt!!!! :):):):) åhhhh hehehe en tanke slog mig, MAT, så tjaflojt!


graaaaao


här ovan ser ni en helt vanlig dag i mitt liv, skrattar lite me robert och hänger me chad och zac, inget ovanligt! :)
men hej igen! åh va tråkigt jag har, men hittat en asrolig blogg hahah www.bajspartiet.blogg.se   min roliga humor just nu, ha ha! sitter och väntar på att maamsen ska komma hem för hon har vart i london massa dagar, så saknar min lilla grottmor! hade bäst så hörs vi poss


lille mormor och remix på kobojsarna!!



brastad in my heart forever <3<3<3


christine visar upp sin nya heltäckande vinteroutfit, ger henne fem toasters för den!

freddan va ju så klart med och busa!

strike a pose bitch!

pedofilblick & hej jag har slått huvet i väggen 4u34897 gånger och e lite väck!

kort blir alltid grymma när man tar underifrån!

den berömda hermelinpälsen


blå kavaj rajrajrajraj

hm, inga kommentarer på detta

rock it!

yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiha

hej mitt namn e olga och jag kommer från ryssland! min dagssysselsättning ser ni ovan!

morgonhälsningar från ett soligt brastad

chillig maann1

rock your sock OFFFFF

här kommer de några bilder bara, för de funkar inte att ladda upp fler! arg blir jag :( men ska försöka sen igen!
iallafall, gårdagen ;) åkte ju hem till hanna och va där vid hm 7 eller nått, vi gick ut och gick en sväng och prata av oss, sen när vi kom in kurrade magen, så vi käka och mikra vindruvor, kasta kyckling och gjorde redigt störda filmer! sen skulle vi med moppen till alex, men damp som vi har skulle vi köra massa varv i rondellen, så vi får punka och får rulla skiten hem till han haha! där gjorde vi inget speciellt, men de va treveligt, sen kolla jag hanna och felix på fredagen den 13e, APSTÖRD och äcklig skräckfilm fyfan!!! efter de rulla vi hem moppen, satte oss och doppa kakor i mjölk och gick in å la oss :) mysigt!

idag har vi legat och dratt oss till 2 haha, käkat bullar till frukost och sånt najs, och haft superkul, hoppat runt me gitarren, klätt ut oss (bilder kommer seeen!) och haft riktigt jävla kul :D sen åkte jag hem vid 4, och jobba som ja skrev :) har skrivit klart brevet till hanna med nu, så äntligen får du svar haha :D hörs sen pussisar

så nu e lite mer bilder uppe! ska slänga upp filmer med nu, inte alla för då kommer väl nån skicka oss till psyket haha, men några som e hm, normala för att va oss ;)

 


snabbt!

heeeej kära vänner! e på jobbet nu, så supersnabbt inlägg!!! de va svinkul igår och ja berättar allt sen, lovar att öööösa några triljarder störda bilder och nåra kul filmer med, så cya later hoppas ja :D pöss

dööööliga bilder men


tja bloggen! nu har jag tagit ett låååångt julbad, haha, så fräsch som en nyponros eller va e de man säger? nopprat ögonbryna som höll på att bli ett, hårinpackning, rakat bena och sånt goett :) ska snart ner till ica och köpa jordgubbar och lite goa grejer, och sen till hanna! really nice assö! ;) och sickan som hon också kallas har kommit på en ljubelBRA plan som ska utföras höhö!! imorn ska vi ta de lugnt och sen ska jag jobba, så vi hörs imorn :) tar med mig systemisen så blir de lite bilder hoppas jag :) pusshej leverpastej


shorta, hm nån affär i usa
kavaj, american apparel
jeans, bikbok
skor, hm divided
& armband lite här och där :)



hos mormor och morfar!


enda bilden jag hitta på deras dator :( som sagt e hos m&m, ätit asgoa pannkakor och kollat på kort från när jag va liten haha! matchen, jäääävligt bra spela vi, förlora me 14-16 mot sävehofs bästa lag, GRYMT! ska snart upp till hallen igen, match mot torslanda, TAGGA!!!!!!!! ikväll ska jag hem till hanna, sover där, och imorn ska vi sova ut länge som jag vet inte vad, alla helger vi har nanat hare blivit tidigt på morran för hon har jobbat så, SÖVA står på schemat, och flumma ofcuuurse;) hörs nog senare, puss :)

22:38

ska lägga mig nu, ska ju upp 7 imorn, blö, gått och längtat efter sovmorgon hela veckan! men jäjä, den som väcker mig på söndag ska grillas!!!! (6) men ruskigt taggad för match iallafall! bara tagit det lugnt ikväll, granntösera kom hit så kolla vi på idol och tog de chilliprilli, daniel&olle säger ja bare♥♥ imorn ska jag förmodligen vara med hanna, får hoppas på de! ni som läser de här, SNÄLLA *ber på mina bara knän* kommentera och länka eran spotifylista, behöver ny musik NUNUNUNU! hade vart jättebra :D men ska nana, men först ska jag ge mig en lyckospark i rompen! hörs imorn efter matcherna :) puss

och de går ju inte att lyssna på våran låt, men ska fixa det på nått sätt! så länge får ni lite annat godis till örona! OCH ögongodis me för den delen, sååååå snygg så jag smäller av haha!



jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks


bild1, dagens! kofta lindex, skor hm divided, brallor&linne bikbok, väska gina. och andra bilden e de där jag försökte beskriva me spetsleddigs och stickad tröja hehe!;) nyss vart och käkat grymt god mat hos mormor och morfar, magen står åt alla håll och kanter kan jag bara säga! tagga träning ;).... nu lyssnar jag på mina gamla idoler, backstreet boys haha, inte igår inte :D eeverybooooody rock your booooody osv, fönstrena spricker snart(y) skulle vart med johanna idag, men har astidig match så blir inget med det ;(ska ner och packa nu så hörs sen!

åhhh sommar :(


tja bloggis!


kisar sönder men jaja! jätteknasig ögonfärg me, hm grönbrun eller nått wierd :(
när jag kom hem så la jag mig och sov över en timme, inte mått så bra idag, så skippa träningen också och taggar för imorn i stället, ungdoms sm i  helgen med, taggad!!! tjena vilket LAME inlägg detta blir :( och någon uppfinnare, snälla gör en tidsmaskin så ja blir fem och problemlös igen, hade vart jättebra, tack på förhand! mvh fröken fräken

RivaSquall – B級スカーレット [Sample mix]
våran ''seriösa'' låt, hoppas ingen tar detta för på stort allvar, för de e de inte haha, lyssna och njut ;) haha. hare gött / rapparN


inte gått att blogga förrän nu!



för blogg.se har haft lite ryck jao! matchen gick bra, vi vann me 20 bollar, gött! sen va jag på kalas hos min vilda kusin, käka upp 5/4delar av tårtan, inget ovanligt alltså :) nu har jag pluggat lite matte, och sitter och diggar våran låt hehe!;) ska klura ut ett sätt att få upp den här bara :o hmmm.. nån datasmart person får gärna höra av sig höhö! hann inte ta nått kort på ''dagens'' idag, men hm, hur ska vi beskriva de här, svarta spetsleggings, korta ljusa jeansshorts, en stickad tröja och lite lull-lull ;) ni får försöka tänka er en bild :D pusshej

HAHAH

ja och hanna gjorde en rapplåt i skolan idag och spela in, så har en snygg skiva nu! (lägger upp allt sen för har match om 20 min!!!!!!) puss och nedanför e den helt normala texten HAH

(this is carol and christine, we're gonna rock this house)

i fucked a grandma in a wheelchair
put her down through the big stair

i skip the drumstick i use my own stick
only grandpa is allowed to lick

if you ask me hwo i am, i gonna answer fucking jackie chan
if you ask me how i role, i gonna answer SUCK MY BALL

YEAAAH matha fakka suck it yo


.

             

Jag har vunnit sm i taido och fått pris som bästa spelare i hv71, jag är oslagbar i shack och folk fruktar mig i armbrytning för att ja har så enorma armmuskler! näeee nu ska ja va lite seriös! hehe

1 jag älskar potatis och choklad (inte tillsammans då) i alla former och smaker, typ! grymt gott och de e de jag lever på ungefär!

2 jag e riktigt galen, helt störd haha, fast kan också uppfattas som blyg, blir de ibland haha och vet inte varför! men dom som känner mig vet att jag e ruskigt vild!

3 jag tycker att mat är helt otroligt underbart bäst

4 jag sjunger alltid vrålhögt när jag duschar

5 jag kollar ofta och gärna på hannah montana!

6 hittar jag en bra låt lyssnar jag på den 58346436739 gånger i rad, sen vill jag spy på den

7 jag är 1,67 bred, hehe ne lång!

8 jag är rätt känslig när det gäller filmer och sånt och har ganska lätt att börja gråta

9 jag haaaatar boxar, ni vet typ boxar man har för att lägga grejer i, HATAR när allt e packat i en jädra massa boxar!

10 jag e sämst på att passa tider, får alltid för mig att jag har mer tid på mig än jag egentligen har

11 jag tappar bort saker och glömmer grejer överrallt

12 när jag e sur lyssnar jag på finsk hårdrock

13 för att somna så tänker jag meningar på massa svåra språk typ, franska och kinesiska haha

hhhmm de va lite granna random saker;) vill du veta nått får ni fråga u know :)










flopp och tur på samma gång!


ibland undrar jag om ja ens har en hjärna :( skulle spelat gitarr idag men glömde heeelt av de, kom på de när jah kom hem, bra johanna! men sen kolla jag på schemat, så fanns de ingen lektion på vecka 40, så ja missa inget, så jäkla tur :D nu har ja precis ätit och ska snart dra igång och plugga, sen blir de träning höööhö. detta blir ett astråkigt inlägg känner ja men man kan inte va på topp alla dagar! hörs

gomorgon!


oj va bra bild! noooot :) men japp, de här får de bli idag :) fattar inte va som e felet me min mobajlkamera ibland, för igår så va de aslång överkropp, och nu ser de ut som ja har dvärgben? hmmmm. jaja :) sim första idag så en knut på huvet och morgon face, mjukisbraller osv så får de grejas efter höhöhöö! hörs senare, kram

och med den här snögga nattish bilden..


säger jag gonatt! sov gott :D

liten plutt!

fick en kommentar om att lägga upp bilder från när jag va liten fis, och lite andra kort! kan lägga upp några snabbt nu så blir det fler någon annan dag! och eftersom att de inte fanns nån smart grej som data (låter som ja e 70) när ja va liten, eller de kanske de fanns men man använde ju inte den så mycke, så man framkalla ju alla bilder, så har tagit bilder me mobilen på dom, så inte bästa kvaliten ;) och ja vet, de e inte världens vackraste syn, men jaja! :)












haha nu blev de en del men äsch :D




wie pipå


japp bild ett, e dagens + skinnjacka å ett halsband, trååååkig men aja :) och andra e igår tror ja :) sitter å pratar med hanna just nu, fett kul :D!!!! käkat wook å pannkakor så e mätt och g o d XD skriver längre sen för ska språka vidare ;)!!! puss
och de ser ut som ja har världens längsta överkropp på andra bilden men drog lite i den haha :D

http://kukirumpan.blogg.se/ KOLLA AHAHAHHAAH!! asså länken inte min överkropp, länken blev vit :S? men tryck musen breve KOLLA haha


tog en snabbis till torp me mamma!



inget speciellt men ah :) och bilderna gör inte riktigt grejera rättvisa men ah! köpte en AAAAAAPcrazy snygg jeansshorta till min bror med, och en till min lilla kusin, GRABBAR I JEANSSHORTA = muuuuums

till dig som kommenterat;)
skorna, h&m divided
tröjera, hm
armbandena, bikbok

vinst!


nån skön bild på johanna!
seriestart idag, vinst blev de! bra kämpat tjejer :) för mig gick de pisskorvar, usch:( men får väl skylla på att de va 'första matchen'. fick en redig skallning på käken i slutet och de gör ont som faaasen, kan knappt äta, baj! nu ska jag plugga, snark!!!! så hörs sen :)
 


trodde aldrig att ja skulle säga de här......

MEN WOW E KUL! haha :( förvånar mig inte om ja skaffar account (?) och börjar lira sönder nu, ackackack! vart en liten stund på ett töfft lan och de öser ju vafan hah! näe men vet ni va ja precis upptäckte? jo, ja käkade i min säng förut, kött och sås å grejer, så har marinaden (oj vilket ord) runnit ut på mitt vita nytvättade täcke så de ser ut som nån har haft diarre i min säng, buhu :((:(: aja! ska käka liite godis till nu och sen nanananna sova, match imorn ju! ses polare

brev från en viss christine edvardsson


här har vi de ;) hahah! fick en bild på jens trygg från 3an me, så omtänksamt av hon ;) på baksidan stod de '' så du kan känna dig trygg'' HAHA!! fick äääven några geisha med, shysst polarn;) nu ska jag sätta mig och skriva ett tillbaka, igen hehe! brevväxla is the shit :D

e förövrigt B O N N förkyld, eller ah, de kanske va att ta i, men lite småhängig, snuvigt och trött :( (kolla bilden nedan, lite scaaary;)) så ligger hemma och degar bolle, skulle gått till lanboysen och hälsat på men får se hur de blir med det! seriens första match imorn också, känns mindre bra att dratt på sig en förkyldning, men aja! mi familia ska till några ikväll men ja orkar inte följa me, så ska nog hyra en film och kolla på, hörs!


<3



igår



OJ VILKEN FRÄSH BILD ÖVER! or noot, men bjuder på dom här, eller ah ja bjuder på översta för andra e ju goooo:D bajsdålig skärpa och allt men blö : (

sådärja!


inget bloggeri igår inte

förlåt igen, att ja inte skrev igår, men hann inte. satt inte vid datan ens en halv sekund så ah :( nu har jag kommit hem från hanna för ett tag sen och sitter och käkar go mat, vi hade de mysigt å kul :D blogg.se RYCKAR! <- så man kan inte lägga upp bilder just nu, försöker sen igen. så tänkte inte skriva för mycke får då blir det bara segt att läsa;) så därför tycker jag vi hörs sen så får vi se om bildera kömmer opp! pusshaj

RSS 2.0