2010&2011



















här ska det vara en rubrik

Hej på er!! Waah, hinner inte skriva här nästan för har fullt upp med allt möjligt! Jag är glad som en solstrålande kamelbajs, har sovmorgon, det är fredag imorn och min helg ser ut att bli toppen! Ta hand om er, och njut av dom här vackra bilderna ovan! Puss och kram

sommar11


THE VOW

Den här och Sean banan inuti afrika (HAAHAHA) ska jag se snarast!!!!

small bump bump bump

1# Bild från gårdagen 2# Magiskt graciös fruckesallato
Sitter på mitt rum och chillar bredlast med korvar på med Hannis, som jag har saknat som en katt i libanon!!!!! Hoppas ni mår fint, vi höres!

VÄRLDSKLASS

EN ORDER FRÅN MIG, L-Y-S-S-N-A!

KÖTTNING

Himla tokigt att jag fick en melon i huvudet preciis när kortet togs XD Sånt som händer antar jag ^^
Well well cykelställ, har kört två goa pass idag på el sportolajfy, finns det nån roligare träningsform än zumba?! Vart jag vill komma med det här inlägget är iallafall att fan rent ut sagt vad jag har bestämt mig nu, för att kötta som en njure i las palmas och se lite reslutatos de musklos slankos! Nä men jag är väldigt peppad, man mår ju så himla bra efter ett träningspass, MER TRÄNING ÅT FOLKET!! Med detta sagt säger jag godnatt, puss på er!

hur ska du veta om ingen har lärt dig hur

Kärlek vid första ögonkastet mellan mig och det här halsbandet, någon fantastisk människa som vet vart man kan få tag i ett sånt här? Isåfall får ni katt-kiss-choklad-regnbåge-gärna skriva det!!

15 JANUARI

Helt oredigerad bild från igår, läckert!

barapapapa i'm löööving it

Godmorgon på er! Hade en otroligt mysig kväll igår, efter middagen så vi satte upp en gammal projektor och kollade på diabilder från när mamma var liten m.m. (Det är jag på bilden ovan) Älskar att kolla på gamla bilder! Jag har världens finaste människor runt omkring mig, så himla bra!! Nu ska jag röja plugg och tagga träning, vi hörs!

TRERÄTTERSMIDDAG

Godkvällis! Är helt sprallig i kroppen, dagens väder har ju varit fint som en jordgubbe i månskenet!! :D Haft en go dag i allafall, nu håller jag på att pilla det sista med maten. Har nämnligen bjudit in mina kära morföräldrar på trerätters, mums fillibabba! Ha en toppenlördag!

LÖRDAG

Ph av mig från vår altan. vacker solnedgång, helt otroligt!

DET BLIR VAD MAN GÖR DET TILL

Godmorgon fina ni! Hoppas ni har vaknat på rätt sida och har sovit gott, om inte så kan det ju bara bli bättre eller hur! :D Har Melissa horn på max i lurarna och taggar en mysig kväll med en saknad vän! Ha en toppenfredag, det är HEEEELG wiho! KRAM

GLÄDJE OCH INSTÄLLNING

Hej på er!! Detta ska inte bli ett snark inlägg om vad jag gör på dagarna för det är inte överdrivet intressant! :D Jag tänker verkligen mycket på hur väldigt mycket hänger på inställning, vad det gäller vilja så sitter så mycket i huvudet. Självklart ska man få vara ledsen om man är det, arg och så vidare, det finns nog ingen kotte som uppriktigt kan säga att den alltid är genomglad. MEN tänk på det här kära läsare, fokusera på dom positiva punkterna i era liv. På det som gör er glada, det som får er att må bra, umgås med människor som får er att sprudla och som tar fram det bästa i er. Det finns så himla mycket att vara tacksam för och le för :D Allt blir så mycket lättare med en positiv inställning!! Ta vara på era nära och kära, gör det som får er att må bra och LE! Kanske lät helt flummigt, men jaja :D Sov goott fina ni, ni är grymma kom ihåg det!!

GÖTET

Åh, haft en sååå mysig dag i göteborg med min underbart goa och mycket älskade vän Josefin!! Vi strosa runt på trånga gator, fikade, hamnade i inredningshimlen, flamsade, träffade Josef, råkade göra sönder en parfymflaska i en affär (applåder för Jossiiii) med mera, så mysigt!!! Är jättenöjd med mina köp :D Nu ska jag äta mina fantastiskt goa pannkakor med glass och fira att jag är så himla glad haha :) Hoppas ni mår bra, PUSS

JAG VILL HA SOMMAR


TJOLIHO

Nu kommer snart den här galningen och hämtar upp mig, hon har planerat in en hemlig utflykt och det ska bli minst sagt magiskt mysigt och kul! Vi hörs senare!

www.jmadeleinen.tumblr.com

Haft tumblr nån månad men inte lagt upp bilder förrän nu, tycker det är en perfekt sida om man vill överösas med inspiration! Helt otroligt hur mycket härliga bilder det finns och jag vill bara ha sommar nu!!!

jallajalla

Hej på er! Hoppas ni mår bra! Ursäkta för kaosbajsig uppdatering, men har ju faktiskt spenderat några dagar i Sälen = noll internet! (inte bild därifrån för er knasbollar som trodde de xD!!!!) Stannade hos Hanna på vägen hem igår och hade en otroligt bra kväll, som vanligt! Har en triljon grejer som jag ska bocka av idag så jag tänkte sätta igång el direkto! Vi hörs snart!!! KRAM

life is a rollercoaster you just gotta ride it

Snodde den här bilden från Emmas blogg, inte lagt in mina bilder på datan än så hoppas det va okej! Jag hade iallafall en så himla kickass nyår, hade så djuriskt kul hahaha! Började första dagen på året med att umgås med min soulie Hanna, vi skrattade halvt ihjäl oss, gick på bio, bröt nyårslöften och slappade sönder! Idag har jag häng med goaste Jossan, vi har slappat röv, och gått på äventyr! Mitt år har börjat toppen, men det har slått mig ännu mer hur mycket jag kommer sakna mina älskade vänner och min familj när jag åker, och det känns helt sjukt att jag åker I ÅR!!!!! Är sååååå taggad, men jag hade velat packa ner mina kära folk i en liten burk och tagit med mig!
Well well cykelställ, jag åker förresten till sälen imorn kväll men vi hörs! CIAO kameler

RSS 2.0