Huset


ONE WEEK IN THE STATES

1# Buddy, en hund vi passar i några dagar. 2# Johnnyboii gör omelett 3# Min frullis 4# Godiset jag pratade om, yummy! 5# Cujoooo<3 6# Jag ute på gatan haha!
 
Hej people! På agendan idag står: Skype med min familj en snabbis & ikväll ska jag åka hem till Elsa och sova där, blir nog kalas! Ha en fin dag/kväll så hörs vi senare!

Gym

Före gymmet & efter hahah.. 
 
Kan berätta lite om vilka ämnen jag har valt och saker som har hänt hittills!
+ Jag valde: Drama, yearbook, media, två psykologiklasser, matte, engelska & historia (Dom tre sista var jag tvungen att ta) 
+ Jag har fått dille på godis som heter Resee's eller något, ni som känner mig vet att jag gick och åt jordnötssmör ur burken hemma och detta är jordnötssmör med choklad på, blir det bättre???
+ Mina hostparents är hur goa som helst!
+ Amerikanare är 9,5 gånger av 10 supertrevliga och sociala
+ Folk i mataffären frågar hur man mår (Händer inte direkt på Konsum varje dag!!)
+ Jag bor i samma land som Justin Bieber!
+ När jag gick in i Gympahallen (Baskethallen) i skolan så trodde jag att jag hade hamnat i ett avsnitt av One tree hill!
+ När dom berättar för folk att min bror hade spelat in en film till mig där han pruttar så har dom sagt ''Farting is international, you'll fit in perfect'' hahah.
+ Det är hur kul som helst att lära dom prata svenska!
 
Jag gillar verkligen att vara här, kunde inte fått bättre familj och allt såntdär, men att tro att det ska vara lätt att bryta upp med allt man har hemma och flytta till andra sidan jorden är nog att vara lite överpositiv. Jag vet att jag gör mitt eget år när jag är här och jag tänker ha en positiv attityd, vara öppen & njuta av hela detta äventyret, jag är ganska säker på att det kommer gå löjligt fort (Jag har redan varit här en vecka!!!) och när jag står där på Graduation så kommer jag inte ångra en sekund att jag åkte, jag ska se till att detta blir det bästa året och beslutet jag har tagit och någonsin kommer ta :) 
 
 
 

Things to do today: Smile & L A U G H

 
Godmorgon (eller godmiddag Sverige!) första dagen här jag inte vaknar kl 7 yay! Sitter i min säng och ska rusa till toaletten om några sekunder, inte spenderat överdrivet mycket tid där sen jag anlände in the states så kommer sitta GÖTT <- Anteckna gärna! Idag ska jag fixa lite med papper så jag kan joina sporter och sen ska vi hämta upp Elsa och dra till gymmet (I mitt supermanlinne, pepp pepp) visar det andra jag köpte sen :) Ha en superbra dag!

Bröllop & blå cupcakes

Hej på er!! Tack för dom fina kommentarerna, ni har så rätt så rätt<3 Sen vi hördes sist har jag träffat Elsa, en jättego svensk tjej som bor här & vi var och shoppade lite på ett mall. Vi tappade andan när vi såg Victoria's secret och tog foton i en photo booth haha, ska lägga upp bild på det imorgon! I helgen har jag varit på bröllop nere i Murry, det är 45 grader varmt här så lyckan när jag såg att dom hade pool på motellet går inte att beskriva haha! Det va kul att se ett amerikanskt bröllop, lite annorlunda från hemma men jag gillade det! Vart och valt ämnen och kollat lite mer på skolan och såntdär och nu när jag kom hem ringde jag mamma och pappa, SÅ skönt att höra deras röster igen, jösses anakonda (Lägger upp bilder på vad jag köpte imorgon mammis så du kan se). Ringde min Josef på skype också och babblade bort 2,5 timmar i ett nafs, tacka gudarna för skype!!!
 
Skriver mer imorgon, hoppas ni mår bra! Puss

paus

Hej! Tänker stänga av datan och mobilen några dagar nu, får se hur länge det blir, för att verkligen komma in i detta. Det är jobbigare än vad jag någonsin kunnat föreställa mig och jag tror det bästa är om jag får klippa bort allt med Sverige för ett litet tag och försöka ställa båda fötterna i USA. Älskar er mina fina vänner & familj, hörs snart! Puss

day 2

Fina Hanna som kom med en enorm chokladboll med tomtebloss i innan jag åkte, GO!
Godmorgon Sverige! Kl är bara 8 här så ligger och drar mig i min stora säng hehe. Igår så åkte vi en rundtur i Mt Washington, dom sa ''If you blink you'll miss it'' haha, det är lika stort som Brastad ungefär, fast dom har Donken, Taco bell, KFC (EMMA!!<3) och all mat du kan tänka dig. Åkte förbi skolan också, den ser kanon ut! Vi gick (nej menade åkte, här går man ingenstans haha) ut och åt iallafall, och jag tog en sallad som va större än hela mig! Sen åkt vi och handlade, fick med mig en B&J  hem yay! (Och en massa frukt mammis oroa dig inte) 
 
Det är förresten SJUKT varmt här, när man går en meter utanför dörren så rinner det floder om en. Jag har en granne som har hästar, fast det är show horses eller något. Hunden äter is och man går med skor inomhus här och dränker äggen i smör när man steker dom. Ha en fin dag så hörs vi senare!

mitt rum!

 
Lite bilder från mitt rum, (Och på mitt fina bieberlinne som jag fick av Josef, dock ser de ut som Justin har fått en tegelsten på näsan på kortet haha) satt upp hundrafemtioelva kort på mina älsklingar, packat upp och gjort mig hemmastadd lite granna. Ska ta en rundtur i Mt Washington nu. Hörs!

Framme!

Jösses. Igår natt kl 3 sa jag hejdå till världens bästa kille på hela jordklotet och den kändes i hjärtat kan jag meddela. Åkte till flygplatsen, kramade min älskade familj hejdå och grät amazonasfloder, satte mig på planet och läste deras fina brev som va helt överfyllda med kärlek! Flygresorna gick kanon, high five med mig själv som inte virra bort mig på dom enorma flygplatserna haha! 
 
Fick ett jättefint välkomnade av min goa familj, kramar, pussar, ''heeey sweetheart'' m.m! Åkte hem och somnade som en STOCK efter att knappt ha sovit på 1,5 dygn, social tjaj!! :D Vaknade nyss (kl är 7 här typ) ska försöka somna om och sen får vi se vad denna dag har att bjuda på. Hoppas ni mår bra! Kram

-

Om bara några timmar åker jag till flygplatsen, sätter mig på ett plan och flyttar hemifrån, ifrån all trygghet och mammas falukorv med stuvade makaroner, min brorsas fisar, pappas carbonara, ifrån bregott, center, mina älskade vänner, pojkvän och allt. Det gör ont i hjärtat samtidigt som jag är hur taggad som helst! Har nästan 2 kg lösgodis med mig och massa fina brev, har världens bästa människor omkring mig, den saken är säker!! Nästa gång vi hörs är jag i USA!!!!!!!!! PUSS

3 dagar

Skrattar. Gråter. Gråter floder. Vill åka. Vill inte åka. Vill åka. Jobbigt att säga hejdå. Är jättetaggad. Förvirrad. Känns helt sjukt. Overkligt. Kramas. Umgås med mina närmaste. Packar. Är så nära min dröm. 
 
Umgås med min bästa vän just nu, imorn ska jag säga hejdå till henne, mormor och morfar, sova bredvid min älskade pojkvän en sista natt och sen återstår bara att krama sönder min familj på flygplatsen. Kan inte fatta att det här verkligen händer. Vi hörs!

Vattenkrig del2

Godmorgon! Idag ska jag bada, fiska och mysa på klipporna med Josef & hans släkt, mys!! Hoppas ni får en bra dag, det tänker jag ha :D puss

Vattenkrig/tidinställt

 
Efter att vi hade legat på klipporna och badat i några timmar igår så fyllde vi en herrans massa ballonger och hade vattenkrig, fett! Igår sa jag hejdå till min fin farmor och idag väntar ytterligare några hejdå. Hoppas ni får en fin dag så hörs vi!

#just nu

Precis badat i havet och nu ska jag avnjuta en djuriskt god middag, löööve life

This is crazy

- Idag ska jag börja säga hejdå till några vänner
- Jag känner 1000 saker i kroppen just nu & en miljard funderingar men jag tror det bästa är om jag bara slappnar av och njuter av allt
- Om en vecka flyttar jag till USA
- Nu ska jag gå och äta frukost med världens bästa familj
 
 
 

Cause the hardest part of this is leaving you

Skypade med min familj igår, dom är helt underbara!!! Känns SÅ bra att jag har hamnat hos dom, detta blir nog kanonbra! Ska upp och äta frukost nu med, pussa min pojkvän hejdå, börja packa lite & fira min lilla bror som fyller 13 idag!!! Känns som igår han sprang runt med rumpan bar i pinnevik och bajsade överallt, hehe näääädå :D Ha en kanondag gött fölk! 

Avskedsfest

Åh va FINA, UNDERBARA, GOA vänner jag har!!! Vi käkade tacos, lekte lekar, möla tårta (hade beställt en usatårta också kom Henny & Emma och hade bakat en förjävla god kladdkaka med flaggan på, sötfisar!!!!), skrattade, grät, pratade minnen, dansade, hade dance battles, Josef & Oliver kom ut till ''I'm too sexy for..'' och strippade med magrutor målade på magen hahah. Älskar er av hela hjärtat & tack för en kanonkväll!

naaaaaw

Sitter här med knobben bobbson & storknobben. På tapeten idag står: Baka, stan, fixa hemma & bambam avskedsgrej med mina fina vänner!!! 10 dagar kvar & det känns som jag har 700 muffins med korvar på i magen. Hörs!

BBPB <- BildBombPåBloggen citat av J.Kvarnström lll

Gooooddagens! Börjar äntligen bli lite friskare yey! Har haft 5/5 toasters-dagar med mina favoriter på båten. Vi har grillat, spelat gitarr, myst, mölat, skrattat, jag har moonat för hela Hunnebo haha, varit med om kattkorvsläskig storm m.m. Vi har så jävla kul & mysigt tillsammans så de e rent löjligt hehe! Nu är vi hemma hos Josef en snabbis och ska snart ta buss tillbaka till båten och sova en sista natt. Dom kommande dagarna kommer fyllas med avskedsfest, kompisar, löve, familjen, konserter, skratt, hejdån och en himla massa tårar. 
-----------------------------------------------------------------------------------------
 
Tjenaaaa Josef här igen!!! Jag vet att ni har saknat mig åhh jag vet snälla sluta ni är underbara pusspusspusspusssspåååeeeer mina kära läsare hihihi!! Jag har varit ute på båt med flickvän & family and it har varit sjuuuuukt mysigt och tre stycken ASKUL!!!! Vi höll på att fan gå under inatt när poseidon straffade oss för vårat argeseväckande beteende.. men JAG överlevde så ni behöver inte gråta såååja åhh ni är ju underbara min läsare blir helt glad i själen :') NU FÅR DET VARA NOG! JAG ÄR TRÖTT PÅ DET HÄR PUDDDDING X'D plz call me animal in the night for 20 kr på dassets humla jaja såja de ordnar sig! PUDDDDIIING
 
 

17 days left

Hejhej!! Bloggen kommer nog inte vara jätteuppdaterad nu som sista dagarna, ska ut med båten nu några dagar, på kalas, på mer kalas, ha avskedsfest, säga hejdå och verkligen ta vara på tiden som är kvar. Ska försöka uppdatera lite iallafall!! Ha det jättebra så länge, puss!

Kaos

Bilder från huset
Vilken dag!!!! Jösses. EF ringde mig i morse och sa att jag hade fått placering, sen dess har jag mailat med familjen (Består av en äldre man och kvinna och en hund hehe) en del, googlat m.m!! Verkar jättemysigt :) Fick också reda på att jag med största sannolikhet kommer åka 24 juli, som är om 18 ynka dagar. Det är ju det här jag har längtat efter så, att få veta. Men det var verkligen som ett slag i nyllet som sa '' JOHANNA NU ÅKER DU SNART, på riktigt'', det har liksom känts så långt bort fram tills nu. 
 
Denna dagen har verkligen varit helt kaos, är SÅ glad samtidigt som jag är helt förvirrad, ledsen, nyfiken och tusen känslor till. Gråtit hela dagen och det låter ju helt knäppt egentligen, men är bara så jäklans känslomässigt förvirrad haha. Va uppe hos min kusin en snabbis och när vi berättade för honom så sa han ''jag kan lära dig massa engelska, yes, no, hello, blue'' han är 6 bast och världens galnaste sötrompa. Fått reda på att jag har körtelfeber också vilket är ganska onajs och sitter just nu och käkar mys med min fina mammis. Ska ta och ringa bästis också. Vet knappt vad jag skriver ens, men ha det superbra så hörs vi snart!!:) 

PLACERING!!!!!!!!!

Plötsligt händer det!! Haha, fick min placering i morse! Inte alls vad jag väntat mig då jag inte hamnade i någon av de staterna jag önskat, jag ska till Kentucky och håller på att googla ihjäl mig just nu. Det ser jättefint ut faktiskt! WWAAAAH I'M FREAKING OUT. Ska maila mina värdföräldrar nu, skriver mer sen!!!!!!!!!! 

TORSDAG

Idag är det barabambambaaam 25 grader ute och jag ligger inne sjuk love it!!!! xD Har iallafall världens bästa bf (cool förkortning) som tar hand om mig och lagar mat till mig just nu, 10poängsservice!! Hoppas ni steker allan, badar och lever livet!! :D köss

You don't know what you've got until you're missing it a lot.

 
Nu när det inte är så långt kvar känner jag att jag verkligen uppskattar saker som man tar för givet här hemma på ett helt annat sätt. Jag tror att det här året kommer att få mig att se på saker hemma & Sverige på ett annat sätt faktiskt. Sen finns det otroligt mycket saker som jag är nyfiken på att testa där borta som inte finns hemma, till exempel så satt jag och Josef här om dagen och kollade på alla Ben and Jerry's smaker, vilken lyx att kunna smaka på alla när jag är där haha! 
 
Mailade EF igår också och placeringen kan komma så sent som i Augusti (!!!!), usch har en känsla av att dom kommer ringa och säga ''om två dagar åker du''.

Ryser i hela kroppen, fan va bra.


Because when you stop and look around, this life is pretty amazing

Åkte som sagt hem till Hannis igår nör hon fyllde och grattade henne. Av mig fick hon choklad, en bok som jag hade gjort om bilderna och texten i haha (ej att visa för allmänhetens ögon xD), armbandet ni ser på bilden med ett litet hjärta på, ett linne, pappret hon håller upp med bilder på oss och massa text på baksidan & ett grattiskort med internskämt. Tishan ni ser i vänstra hörnet fick jag av henne (bland annat) i försenad födelsedagspresent haha!! Så jag kan ha med mig den till USA, så go<3
 
Just nu ligger jag i sängen sjuk som ett as och får nog ändra mina planer för resten av veckan om inte detta går över, suger lite smått! Är också nåågot avundsjuk på alla som har fått placering, när kommer min???? åh :(

FULL RULLE

Idag vaknade jag och joffelino upp med värk i hela kroppen och tendenser till feber XD Men inget ska stoppa mig !!! x) Idag fyller världens bästa vän i hela världens bästavänland år och ikväll ska jag hem till henne och gratta henne på den storaste dagen evah<3 Mina dagar går som snurrorna på ett hamsterhjul och min vecka kommer bestå av jobb, kompisar, kalas, Partille cup, fira 5 månader med härskaren of löve och åka ut med båten och lite annat smått och gott. Vi hörs senare!

SOMMAR11

Godmorgon! Igår kväll låg jag sömnlös och grubblade fram till kl 2 innan jag smög ner och somnade kramandes med min mamma, blev väckt kl 7 och låg och pratade med min älskade pappa innan jag somnade om och försov  mig TRE timmar till min tid hos läkaren, gött jobbat! Det löste sig iallafall och på schemat idag står: frulle, fixa grejer på stan, träna, Josef & lite småfix till världens bästa väns födelsedag hehe. Bjussar på lite bilder från förra sommaren då min kamera är paj & det inte går att ladda upp bilder = Bajs med sylt.
 
Surt som räven: Justin Bieber som jag vill se live av hela hjärtat kommer spela i Sverige i April när jag inte är hemma :( Däremot så är jag i USFREAKINGA då och har förhoppningsvis the time of my life! 
 

TONIGHT, WE ARE YOUNG

Att resa är verkligen det bästa jag vet, finns ju så förbannat mycket läckra ställen här i världen! Ska jobba som en liten myrslok och resa sönder när jag blir äldre. Är evigt tacksam att mina fina föräldrar har tagit med oss på så mycket resor, helt underbart! Några ställen som jag vill till innan jag har kokt mitt sista ägg är iallafall Kalifornien, Skiathos, Formentera, Australien, Hawaii mfl tjoho! 

BIFFEN HÄR

Tjeeenare! Kom precis hem från ett apkul&mysigt dygn på Smögen, gillas!! Har också räknat ut att jag inte har tränat ordentligt på 3 månader! Så nu ska jag återförenas med mina löpskor och köra skiten ur mig själv lite smått (springa ett varv runt huset alltså) , vi hörs!

Världens bästaste!

 

RSS 2.0