en tredjedel av den jag var går hem, en är krossad en är din


Hej :D Min dag har varit väääldigt slapp och bra, vi gör ju nadas pomfradas i skolan så de är toppen! Efter skolan så va jag med jossan arlakossan en stund och de va lika najs som vanligt! Vi hängde på kinesen, antastade lyktstolpar och skoja en del xP! Efter det utsattes jag och laget för en träning som totti hade plockat från en ''HELL WEEK'' ni hör ju hur hemskt det låter, e helt slut! Känns som att någon har lagt två styltor i rumpan på mig så stel jag e.. har tagit ett obeskrivligt gött bad och nu ska jag kolla på desperate housewives och kötta lite linnros på gitarr, SISTA SKOLDAGEN IMORN!!!!!!!! peace out mathafakkas hehe nejdå hade bra finisar!


-


Yoo!! Haft en bra dag i skolan, och sen har jag flummat loss med min brothaa = gangster! Ska iväg och träna nu, vi höres!


bra låt!


i'll be missing you, puff daddy


godmorgon!

Tjena möörs!! Tack för dom fina kommentarerna :D! Jag sitter och käkar frulle och har massa dötid att slå ihjäl så då fick datan kika fram hehe, idag har vi jättego dag i skolan, några lektioner på morgonen som vi antagligen ska se på film på  och sen ska vi på en teater som verkar sketkul, min kamelhumor ryker fram och jag kommer nog ha kramp i magen av skratt! Nu måste jag nog sätta lite fart men ha en superbra dag hoooomies så hörs vi sen!


havet är djupt och det blev visst jag med nu!

Jag läste på en go och glad tjejs blogg ''Va fin jag kände mig idag'', och det kändes så skönt att läsa det, för som hon sa, hur fint är det inte att känna sig nöjd och fin, att känna sig nöjd över sig själv, jag kan inte säga att jag alltid gör det, jag gör det sällan! Det känns som man alltid hittar fel på sig och att man jämför sig med andra, trycker ner sig själv. Istället för att hitta något man är nöjd med, peppa på det varje gång man tittar på sig själv, då hade man varit en god bit på vägen, man växer nog framför allt mycket som person av att peppa sig själv. För det finns faktiskt ingen som är likadan som en själv, och det är egentligen jäkligt ballt. Självförtroende, det är nog något som nästan alla, inklusive jag behöver jobba på, hela tiden, varje dag. Det kanske aldrig går att bli helt nöjd med hur man ser ut, hur man beter sig eller vem man är, för alla gör vi misstag, det måste man få göra, annars hade man ju aldrig lärt sig något av dom. Ingen är perfekt ''heter det ju'' jag tycker att det är rätt till viss del, för ingen är felfri, men vem har bestämt att man ska va på ett visst sätt egentligen? Alla är perfekta på sitt sätt tycker jag. När någon ger en en komplimang, varför ska man hålla på att säga ''neeej det är jag verkligen inte'' då trycker man bara ner sig själv mer, istället för att ta åt sig och säga tack! Med detta inlägget menar jag absolut inte att jag är felfri, inte gör misstag, att jag tycker jag är supersnygg jämt och ständigt och precis som jag vill va när jag ser mig i spegeln, verkligen veeerkligen inte! :) Men det jag vill komma fram till är nog att va skönt det hade varit om lite fler människor faktiskt hade vågat erkänna för sig själva och utåt att man kan vara nöjd med sig själv, att man kan få känna sig fin eller bra, utan att det anses som skryt eller för stor dos självförtroende. Visst kan kanske lagom vara bäst, men man duger som man är, för alla är ju faktiskt unika på sitt sätt.
Tror aldrig jag har blivit såhär djup i bloggen för det mesta jag kläcker ur mig handlar ju om friterade katter och bajs, och ni behöver inte hålla med mig, eller läsa allt, men jag kände bara för att skriva av mig ''lite''. PUSS :D

-

Inte universums vackraste bild men en bild på klänningen iallafall, tycker den är majssöt (från vila) :D Haft en mysig helg och verkligen utnyttjat regnet till max med att vara inne, gosa film och käka godis, fint som fasen! Myst med go middag och lite presenter till min kära mami idag på mors dag också :)


Glädje: Jag har en supergo familj, Jag har världens finaste vänner, det är en vecka kvar till håkan, jag och folk jag älskar är friska och mår bra, vi har ledigt torsdag-måndag sen åker vi på klassresa och sen är högstadiet slut (inte bara glädje såklart men) imorgon ska vi på en superkul grej i skolan, pappa kommer snart hem, snart åker jag och 45 (?) andra goa lysekilare till mallorca för en veckas bus och röj, jag fyller år snart, jag har snart ett sommarlov att bita i. Listan kan göras lång, men oj va mycket jag har att vara tacksam och glad för!

-

några av bilderna hoho, har massa men dom kommer upp efter hand :D ska ner och jobba nu och sen har lite mors-dagmys, ha de fint!

it took so long just to feel alright

har varit ute och tatt en massa kort me min käre bror, håller på att pilla lite med dom nu, slänger upp några snart! Puss

i'm scared for this emotion


Hemma! Igår efter skolan åkte jag och Hanna till överby, leta som en gris efter avslutningsklänning, hitta en men den fanns bara i för liten storlek, rackarns. Börjar bli något stressad känner jag bara, typ 1,5 vecka kvar bara :( Får hoppas att jag hittar en i göteborg nästa helg!!! Vi hade iallafall en mysig och kul dag :D Sen slagga jag där och vi har ännu en gång knött sönder varandra i hennes underbara 90säng, ljuvligt! På bild ett blev jag racead i en kundvagn och hm mosad in i dom andra vagnarna, fränt! Och just nu i denna stund ligger jag som en flodval i min nybäddade säng och käkar jordgubbar och lyssnar på sköön musik! Fick med mig en söt sommarklänning hem igår iallafall, slänger nog upp nån bild på de när jag får tid :D puss


bild från sjuan hoho


Haalihalå! Är i brastad city och rockar lite just nu, sovit här inatt och haft megakul!! Skriver när jag kommer hem, puss och kram och nyp i stjärten :D


go och glad som man blir av kexchoklad!


Hej! Idag har vi haft en grej i skolan när man satte en tallrik på ryggen så skulle alla skriva något bra om varandra, man blir så himla glad när man läser det här! Kommer sakna er ska ni veta! De blir nog vattenfast maskara på avslutningen haha, men det är inte slut än :D Om en vecka ungefär ska vi till henriks sommarstuga och sova över, kommer nog bli en supermysig avslutning på dom här 3 åren!

Efter skolan så har jag chillat bredlast med jossan, stött på fiskefreddan och mr qvillberg och sällat me dom till träningen (coola ord jag använder, sällat, chillat och så vidare hehe) och nu slappar jag efter ett gott träningspass :D Tjolihooo! Imorn är de helg, wiho!! PUSS

hanna känner mig lite för bra


hahaha, stämmer det eller stämmer de,
JO.DET.STÄMMER.

-


gonatt gangsters!!!!!


så kan de gå..


GLAD haha, så här såg de ut när jag skulle min klänning som jag trodde va trasig (dragkedjan va störd och gick inte att dra ner) men vägra att ge mig så hanna försökte pressa på mig den, och så bra gick det!

friidrottsdag!


Halleeeluja vilken båsig banana day! Men har fått mig några riktigt goa skratt under dagen iallafall, kullebyttsrace mot roggan också vilket fick min mage/skalle att kännas som en torktumlare! Va med på alla ansträngande grenar och gav gärnet! NOT. Hehe, lat som en padda men äsch hoho! Måste bara gratta henny också som kämpa som en liten iller på 1000 meter och gjorde en sån grym målgång (kullerbytta)! ;) Efter denna ljuva dag, så gick jag med jossan och fixa en grej på stan, sen satte vi oss och prata bort några timmar, alltid lika najs! Nu borde jag nog öppna historia/kemi boken eftersom att vi har prov imorn, somna igår när jag tänkte på den haha! Om de är någon egenskap jag har och är nöjd över så är det att jag är så HIMLA bra på att planera :D.. Ironi är jag ioförsig ännu bättre på hehe! Hörs senare! Puss

det enda bra med misstag är att man lär sig av dom.


tog den här bilden från ana (www.anarodrigues.blogg.se) för jag hade ingen annan dansbild, hoppas de va okej!

Helluuu! Tränat och de känns som min rumpa e en stor lastbil varje gång vi springer, går så himla tuuungt haha.. gött de hade vart att vara kenyan och springa 5 km på en kvart :D Well well, efter träningen åkte jag henny & beng och kollade på dansuppvisningen, superduktiga va dom!! Cred till min goa simon som är och alltid har varit så otroligt duktig, kan sätta mitt ben på att han kommer bli något stort! Sån känsla så man ryser! Blev som vaaanligt jättesugen på att börja igen, och nu när jag inte går i handbollen längre så finns de ju tid med :D Ska göra min matsäck (låter som jag ska på en utflykt med klass 5B<33) tills imorn då de kommer bli en kanonkul dag med gott folk på gullmarsvallen, sist år eller i sjuan råka vi ut för en måsattack och en mås bajsa på oss och i maten hahah, får hoppas att vi inte blir nerbajsade den här gången! Längtar till gymnasiet också (och såklart ska jag njuta av ett superlov!) för de verkar som att de blir en jäättekul klass, tjoho! Ha de bäst!!!

vilken hem(s)kunskap...

Idag har hänt nadaaa i skolan, tänkte gå ner och checka dansuppvisningen men sket it för ingen annan ville gå me när vi ska baka på hk, så kommer vi dit, gissa vad??!? Då ska vi kolla på massa filmer från 1970 om massa jävla (ursäkta) kärringar me namn som uppfanns på stenåldern, när dom bakar tunnbröd och barkbröd??? Och en film om hur man gör ärtsoppa, hur kul på en skala ett till 1-10??? NOOOOLL!!!!!!!! Så några gick på toa och försvann (inte ner i toaletten då) och nån fick för sig att tandläkartiden tydligen va precis just då, som de kan gå ;) förstår er haha! Sen gjorde vi iallafall tunnbröd som va goa, men ettika va tråkiga filmer, rekommenderas SÅHÄR lite :D Ska plugga lite nu (kommer inte ens ihåg när jag gjorde de sist mohaha, min hjärna tog sommarlov i höstas.....) får se hur de går, hare gött!

-

Hej bloggen hehe! Idag har jag varit med min bästaste vännis, och vi har skrattat komycket, pratat sönder och myst! Tooppen :D Fick min klänning idag som jag har väntat på i 7 veckor, och fyfasen va besviken jag blev.. först trodde vi den va trasig för den inte gick att få ner dragkedjan på så å fick jag lite rabiesanfall haha, men ja iallafall den va MYCKET finare på hemsidan, så får se hur jag gör, cutcut! Men skriver mer snart för måste fixa lite grejor, hasta la vista!

charlie st cloud

Anonym om göteborg!: kan du visa allt du köpte? :) med närbilder, pris och vart de kommer ifrån?
svar: suuure :D












skor h&m (som jag ska ha på avslutningen), byxdress bikbok, shorts zara, linne & klänning h&m divided, fick med mig ett par mjukisshorts hem också men de e ju inge kul att se :D (REN SPEGEL OCKSÅ!!!) snyggt att jag inte såg att jag hade vridit sömmen framåt på klänningen, men ja ni ser ungefär iallafall! Sett filmen charlie st cloud, och den va jättefin! En riktig bölfilm med en grymt snygg zac efron, hade nog gått att steka ägg på människan så het han va i den här filmen haha! Tycker ni ska se den faktiskt :D Nu ska jag knoppa mig i säng och ladda för ännu en skolvecka, poss!

passar rätt bra in på hur jag har känt mig idag hehe!


-








Kan inte beskriva hur mycket jag saknar det här nu när jag sitter och kollar på allt regn!! Skönt att åka moppe hem i det här... och sätta rompen på den pisseblöta sadeln, tjoho :D Ska hyra med mig en film hem och dega, regninga dagar är rätt skönt ibland ändå!


when life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile

Hitta en gammal bild i arkivet, ser ut som en 11 åring hehe! Hoppas ni har sovit göödda, de har jag :D Ska snart ner och jobba, vilket jag är såhäääär osugen på just nu, hade hellre käkat 4kg grodlår, nästan. Senare kommer kanske hanna ut så ska vi kolla solsidan och rocka fett, får se hur det blir! Ha en nice söndag, puss!
kölla: www.weheartit.com/johannis

23 dagar kvar till mallis!


maggiobaggio


snodde en bild från sammies blogg (www.smnthh.blogspot.com)
tack för kvällen tjejer!


göteborg!

ett linne som jag fick me mig hem!
Hej alla goa! :D Haft ett toppendygn i göteborg (som jag älskar!!!!) igår gick vi på stan en sväng, käkade minsta pizzan genom tiderna och stressa sedan iväg till liseberg där det var väärldens kö, och en som stod typ en halvmeter ifrån mig spydde som en gris i kön, stackaren! :( Men vi kom till slut in och maggio va kanonbra! Fick oss några diskreta (harkel) smygfoton på en obeskrivlig pudding till kille också haha :D Sedan sov jag över i götelabörg och idag har jag mamma och gabriel gått timmevis i stan och myst runt, och hejat på min stålfarsa som har sprungit så han ble kobent, grymt jobbat! :D Fick med mig en del fina grejor hem, är jättenööjd! Nu ska jag lägga mig som en flodval i soffan och kolla en film, är helt slut! Hoppas allt är bra med er, poss!


-


Nu är jag nog på liseberg och är superglad för att lyssna på de här örongodiset live, ha en bra kväll allihop!


toarulle toarulle toarulle



Bild från bion, den va heelt okej! :D Glajjerna regerade ju iallafall!!! Hade en kalasgo kväll med tjejerna och min soffkömpis emma cruz hehe! Och bild från fotbollsturneringen, (för övrigt så har låten toarulle satt sig på min hjärna som en fästing på en lurvig hundvalp) Har rensat mina mobil bilder nu, tagit bort över 2000, inte dåligt!


Hejhopp! Alla är nog i skolan nu, men jag vaknade runt sex och mådde bajs, men de har gett sig lite nu efter en tablett :)! Så här sitter jag i en go soffa och käkar frulle i lugn och ro, inte helt fel det heller! Ska nog gå ut en kortis och få lite frisk luftish sen! Senare blir det iallafall götet med några brudar, gå runt i stan, käka, kanske åka den nya joxen på liseberg och sen MAGGIO!!!!! Blir nog super bra! Ska sova över där sen med familjen för pappa ska springa göteborgsvarvet imorn den galningen, så blir nog inte jättebra uppdatering men ska slänga upp några mer idag och sen tidinställda, hare gött haj! (2 djur i en smäll, ciao)


onsdag


life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain


nu drar jag på bio med några goingar, hörs!


regn är ju för trevligt!

Idag är jag lite deppig, för att jag saknar min tandställning så himla mycket... noooot!!!  Bjussar iallafall på denna snygga bilden så har ni en njutning för ögat! B-B-Bracelet äger liksom! Sen att jag har toapapper runt halsen som nån liten bulldog med koppel, några kilo mascara på ögonbrynen och läckra krigsmålningar kan ju diskuteras om det är normalt :D När jag kom hem fick jag höra 5 ord som jag fruktar ''du måste städa ditt rum'' men det behövdes kan jag säga, dammråttornas tredje världskrig under min säng blää! Skulle varit med jossan idag men den stackaren har gått och blivit sjuk :( Ikväll blir det iallafall najsigheter med lite chickz! Kommer ett tidinställt inälgg också hehe, hejdå!


liten som en myra


Tjääääänna! Våran klass vann fotbollsturneringen, va nog mycket för att vi hade så fina ramsor och gott pepp på ''bänken'' :D Tråkigt bara att jag inte kunde va med men men, idag har jag vart så jäkla trött, så när jag kom hem somnade jag sittandes i soffan?! sen vakna jag till helt lost in the pancake och sov över 2 timmar, jösses haha, skönt va de iallafall! Vandra mig sen iväg som ett makalöst trött yrväder som har gått ur en dvala på 10 år, upp till hallen och gymmade lite med laget, och ja.. de va väl typ den här dagen! Nice untz untz! En extra hälsning till henny HB hennopitalus hensa lillbenny bengtsson, du är för go! :D Taggar iallafall liseberg och maggio med mina fina tjejor på fredag, kommer sparka häströvar! Godnatt!


rock on dudes


Klippte en minifilm från tjejkvällen, blir bättre när lina skickar sin sen :D Snyggt att jag har filmat på datan med, men det gick inte att lägga upp de formatet jag hade pillat i haha. Och ni får säga till om ni vill att jag ska ta bort, poss!


-




Just de, jag har blivit antagen till ett utbytesår i usa 2012, kan inte beskriva hur glad jag är!!!!!!! :'D


nedrans kotte


Hej! Idag har jag stukat till foten så den är helt öm, jäättekul när jag hade tänkt träna ikväll och det är fotbollsturnering imorn, eller inte! Men men, de kanske blir bättre tills imorn iallafall :D Vart en rätt seg dag, men det är bara 11 skoldagar kvar för oss nu, ska bli obeskrivligt skönt att sluta och ha ett fett sommarlov framför sig, och sen är det ju gymnasiet och det kommer nog bli jäättekul med musiklinje och ny klass osv :D! Jag har verkligen inget kul att skriva, man somnar ju bara bara man kollar på inlägget, men för er som fortfarande är vakna, hoppas ni mår bra! :D

 


supermysig helg!


kommer nog en liten remixfilm på alla goa klipp vi spela in igår, (lina skulle fixa med de :D) men ni får njuta av den här bilden så länge!




när jag och lina tog ton......

så blev hensa väldigt imponerad och lina fällde en och annan tår, som ni kan se här då!


Hej! Hade en otroooligt mysig och rolig kväll med supergoa tjejor, många goa skratt haha! Vi grillade, skaka sönder rumpan, flummade, sjöng singstar, la oss som flodvalar i soffan och kollade på en film, en bra tjejmiddag helt enkelt :D Tack för kvällen! Sen åkte jag och Hanna hem till henne, kolla slutet på eurovision och sen somna vi som två stockar, pratat och haft en mysig förmiddag idag innan jag skulle hem till mormor på kalas, jääättegod mat och en del av min mysiga släkt hehe!


-


Birdy – Skinny Love

så himla fin låt, lyssna!


-


tjenare! photoshophärskaren här ;) fixat klart käk och så, nu sitter jag och degar och ska snart ner och köpa lite godis innan jag drar, sover över hos hanna senare, ser ut som ett grymt dygn! Ska förresten på veronica maggio på fredag, tjoho!!!!


fredagen.



Gomöööörra! Igår va jag ju som sagt jag på kalas hos farmor, va supermysigt och jag åt så jag sprack (ovanligt...) Min kusin är så himla rolig haha, fick mig många asgarv kan jag säga :D bland annat, när vi skulle åka på färjan så säger han ''Nu åker vi på färjan kompizzzar'' och gör tummen upp och skelar haha! Sen så låg jag och mi hermano och kolla på film och slocknade som två stockar på mitt rum, vakna kvart över sju (!!!) börjar bli värre än en pensionär! Ska iallafall käka lite nu, sen ner och jobba och efter det grilla med massa goa tjejor! :D Ni får ha en bra lördag!


Äntligen fredag!


Den här veckan har gått superfort, precis som alla andra då, men det gör mig inget för det är snart sommarlov!!! Idag har nog varit meningslösaste dagen på länge, 7kamp (som inte va allt för kul), hälsoföreläsning och en så ska jag först jobba och sen hem till lina törnblom med massa onderbara tjejor för singstarbattle och grill haha, kommer nog bli grymt! Vi hörs senare ikväll, kram!

 


ploj = helt okej skoj hehe!





1. min supersnygga fena som jag stressa ihop på 40min i slöjden haha, ser ut som stryk och de blir inga närbilder för sömmarna e ungefär lika raka som en banan!
2. svintohåret, sprayen satte sig som berget (syns typ bara där håret är ljusare) och jag fick skrubba sönder när jag kom hem, e röd i hårbotten ännu :(
3. hehhehe aril och the haj
4. bengan!!!
5. solbrända badtjejor!
6. liten del av klassen!

vet att jag inte har världens biff kriminell mage men de skiter jag rävbajs i för de kan ju ändå va kul att se va vi va utklädda till, kommer mer bilder när någon har skickat! CRED till 9a som va jäkligt grymt utklädda, (många andra med men)

Hej! Skrev ett inlägg igår, men glömde (?) publicera haha, smart :D Händer inget kul på veckorna typ, så finns inte övrdrivet mycke att skriva om, men idag hade vi iallafall plojfoto, då man ska klä ut sig, vi hade nog lamaste temat, (vattentema) men det gick ändå! :D Idag har jag bara tränat, pratat i telefonis med hanna, och nu ska jag käka tacos och jordgubbar, asgott!!! Hoppas ni mår bra, puss!


save the earth, it's the only planet with chocolate mvh sötsugen tjej95


från weheartit
Hej!
Invigde min fina hattis idag! Efter skolan gick jag och josefine h&ottoson och käka på cafe kungsgatan, hur gott som helst :D Sen så efter en stund stack jag ner med 3 tjejor och badade, blev islängd av snälla daniel och putte med haha, har skrapsår över hela bena för råka skära mig lite  på alla råa havstulpanbabianer! Sen så va de då dags för den underbara träningen, HARKEL, fyfasen, e heeeelt slut!! Vi sprang 8km sammanlagt och sen spela vi lite volleyboll, kul :D Kändes väldigt mycket från gårdagens träning me, 5 spänn på att jag inte ens kan sätta mig ner och bajsa ordentligt på 3 veckor för att jag har sån uranisk (?) träningsverk! Ligger som en svullen säl i sängen och kollar på desperate housewives, äger ganska hårt xD!! Måste kolla vidare nu, detta blev nog världens onödigaste inlägg, men hare gött haaj!


17 år, 17 år i staden där jag växte upp (så fyller man 16 om en månad:P)


Hej! Vart lite strul med blogg.se, men nu ska de gå att se inläggen igen :D Ska snart iväg och träna min brors lag mfl, (Ska noog gå jättebra att få hundrafemtioelva p12er att lyssna på mig :D) och sen iväg och träna själv, ska bli gött! Min kusin är här så jag och gabriel lär han massa kiss och bajs ord och han håller på att skratta ihjäl sig, (jag med) känns bra att jag har samma humor som en fyraåring :D


min helg!



Min helg har varit en enda stor sommarbombskänsla, lukten av nyklippt gräs, grill, fina folk, skratt, film, en ljummen sommarkväll, bad, sol & fått färg, ett grymt jobbigt och skönt löppass med min papi, jordgubbar i massor och så vidare! Förutom att jag saknar min kära vän Hannis alldeles för mycket så är livet på topp och i veckan får jag reda på om jag har blivit antagen till ett high school år i usa 2012-2013, alltså nästa år, kan inte bli bättre :D!!!!! Hoppas ni har haft en toppenhelg, ska avsluta min med grillat och mys med familjen! Känner mig rumpigt glad och positiv, tjoho! :D Ha det fint, puss!

Och linus, visst är klänningen fin!! Men sista kommentaren kan vi ju diskutera haha :D!


mitt hjärta blöder - veronica maggio


Efter en brakmiddag och några kilo jordgubbar (kan fan inte gå ordentligt, smärta!!! men ska inte klaga :D) och många skratt med min goa familj, så blir det till att möta upp jossan och sen går vi till emma och henny, blir nog en bra avslutning på kvällen, dom e ju för härliga :D Men vi hörs imorn!


Ingenting jag säger spelar längre någon roll.


Kan nog leva på jordgubbar!!


gårdagen!


 
Igår va jag ju som sagt och jobbade, mindre skönt att gå runt och städa i kläderna jag hade på mig, blö! Men efter att ha rullat hem moppen upp för alla backar i regnet, (när jag kom upp för alla backar så gick den igång.....) så kom iallafall Jossan och Simony till mig, vi hade riktigt kul! :D Satt i köket och prata timmevis och skratta, sen skulle vi se paranormal (?) activity 2, men kolla aldrig klart fykatten! Sen slagga JH här, och i morse åt vi pannkakor, ägg, smoothie m.m (GOTT) och la oss på gräsmattan och sola, jätteskönt! När hon hade åkt så åkte jag och mamma ner och bada och låg där nere en stund, så bananigt härligt!!! Vädret är ju grymt :D Måste hjälpa mamma i köket, puss!


-


sååååå bra och fin låt! :D


gamla goingar





Hej! Är på jobbet nu och hittat massa gamla bilder, tatt dom absolut vackraste jag hitta här! Va rätt gullig tycker jag när jag va ungefär 5, fram till 2an nån gång (inga bilder från de nu här) sen gick det bara utför haha, tjock som en julegris när jag va 10 haha :D Inte tatt några sånna köttdolmefläsk bilder 10000 bilringar men ni kan ju tänka er mitt lilla face och en köttbullekropp! Ska förresten RULLA hem min moppe sen, kuul! Den startar inte, den är värre än båten i sällskapsresan när han säger ''femtioelftejävlasnurrjäveln'', knorr! Senare ska jag iallafall vara med Josefine och Simon, blir asnajsigt! Slänger upp lite bilder på min dammsugareboaorm orvar och min skurmopp sigge sen, puss!


29 dagar kvar.


TAGG!!!!


snygg som en gris som solar i gyttjan

Haha, rooolig tjej... naat!!! (SnYgG sOm fÅ mEd xD ;Pp) Jag är uttorkad och har träningssting (kan man säga så?) helt slut efter träningen, men gött va det! Kändes att jag inte har sprungit ordentligt på läänge, fifan va trögt! Längtar efter den där känslan när man känner sig lätt i kroppen och bara studsar fram, meen det kan jag nog glömma :D Nä, måste slänga mig som en gasell in i duschen innan jag flyter bort och sen ska jag ladda upp min ropande magsäck, låter bra! Hoppas allt är bananbra med er!


-

Den här ska jag ha på avslutningen, man kan ju alltid hoppas att den sitter lika fint som på henne!


5 maj radidajdaj


Tjabba tjena mittbena, om någon av tjejerna i min klass läser så fattar ni nog vad jag menar haha! ;) Fick pressa ihop bilderna så dom skulle bli lika stora så nu ser de ut som två trästockar till ben, jäjä :D Kul att jag alltid lyckas ta kort där det ligger tvätt, sniggt! Linnet är egentligen mer transparent och med lite spets, men de syns inte med dom kazZza mobilbilderna hehe! Vart trött som en apa idag i skolan, kan inte beskriva hur skoltrött jag är, somnar ju nästan till när lärarna går igenom nått! Skrattat av mig med H.E innan jag gick hem iallafall, sånt sitter alltid fint i löddda! Senare blir det träning, men först ska jag ringa och skälla ut h&m, beställt en bikini, använt underdelen, överdelen skulle kommit igår men så får jag ett brev ''den är tyvärr slut i hela vårat sortiment'' aaaaaah!!! Rompa :D Ha de fint!


godnatt!


1: bild från idag, tänka sig va kul man kan ha på en toaboa!

2: Oooj, vet inte om jag ska skriva detta för då kollar väl alla ännu mer, men försök att tänka bort alla jädrans kläder och skit som ligger överrallt :D Och tänk er filuren på en vit strand med turkost vatten, detta blir nog en go grej att dra på sig i spanien (bara fem veckor kvaaar *trumvirvel* :D)

2&3: Ja vad ska man säga? en vanlig matstund med Hanna haha, har full tillåtelse att lägga upp dom, så himla go :D Smarta jag säger ''Du vet att majs inte delas i magen så det kommer ut majspluppar i bajskorven, tänk om man bara hade ätit majs hade man bajsat majskolvar då????'' här förstör man inte alls matlust för andra haha :D..

Godnatt på er, sov så gott! PUSS


rolling in the deep

JUSTE!! Fått håkan hellström biljetterna idag och jag är såhäääääääääääääääär glad, 4 juni drar jag hanna och jossan till göteborg och kollar på han, sover hos pappas kusin och myser runt i stan dagen efter, hur najs!??!


*


Dagens outfit hehe, känns apknösigt att stå och ta massa seriösa posebilder, så detta får duga ;) skärpet är mammas, halsbandet från monki och resten är gamla grejor! Och till Sandra, (tack så mycke för kommentaren förresten! :D) så där ser klänningen ut, ska ha den på dagen och på kvällen ska jag ha en annan från stylebystars.com kan visa sen :D Den är som sagt mycket finare i verkligheten men ni får se bättre bilder när avslutningen är! Fått svärattack och ryck på min moppe ännu en gång haha, den vill aldrig starta när jag ska ha den!!! Nu sitter jag iallafall och avnjuter världen goaste och saftigaste köttfärspaj, hade ont i magen så hungrig jag va så det satt inte fel! Sen blir det träning, (om jag kan röra mig efter all paj) Så take a chillpill och relaax!! Puss


-

inte hunnit idag än för jag har varit i göteborg och gjort en kanonkul sak! fick med mig avslutningsklänning hem också på vägen hem, men vi hörs imorn för nu dör datan, puss!

born this way


Som jag har saknat min galna vän, men låg och tjöta väck några timmar i telefon igår och skratta så att tarmarna hängde utanför magen av kramp! Skönt att få krama om na lite idag med :D! Jaa, ledsen att de blir så smalt me uppdatering men hinner inte, har huuur mycket grejor som helst som ska göras min skalle kolapsar snart haha :( Men ska bli bättre när detta är överstökat hehe! Måste skaffa premium med, om man råkar gå ifrån spotify drar det ju av tiden, i-landsproblem cutcut. Hittat massa fina klänningar till avslutningen nu med, så ska försöka bestämma mig bara för vilken jag vill ha! Och till dig som frågade så är klänningen i inlägget längre ner från bikbok, i go bananas va fin den e :D Men hörrni, vi hörs snart igen och efter all kaoz, det är nog lasermannen som är och rör i skolgrytan för nationella bajsproven kan ju grilla sig i rumpan! Puss&fläsk pizza&läsk!


-


Bild från höstas, saknar mitt blonda hår lite faktiskt :(
Hejsan hoppsan! Va kul med kommentarer haha, tack så mycke :D! Och till emma, japp nu hamnar vi på förstasidan av veckorevyn och får 12 sidor inne i tidningen med ;) NAAAAT, japp du&jag kan söka reklam för coop för jag kröp runt som en iller med supersmajl mellan hyllorna när jag fick höra om godisbomben ;)! 

Hemma från 2 mysiga och goa dygn med tjejerna på bilden, vi har suttit och väntat på en färja i 2 timmar för att vajern va av, sett en kille med nackspärr som såg ut som stänkarn, träffat på gurra från kokaburra, kollat på filmer, solat, käkat, snarkat, firat (?) valborg i hunnebo/smögen och haft det bra :) Va väl ingen superhit de där me smögen men kul att träffa lite nytt folk och så :D Lyssnat på ett band som stretcha, körde yoga, hoppa sönder och vråla som tjurar som rapa/baja ner sig, har sett bättre haha! När jag kom hem va jag utelåst och när jag kom in ropar min kusin från toa ''de kom bajs på gooooolveeeet'' NAJS!

Nu fastnade jag i datan också så mina kassler blev svartare än natten och det luktar rutten tonfiskröv i köket, ooops heheh! Nä har massa grejor jag måste fixa med så vi hörs mer sen! Hoppas ni mår bra :D


RSS 2.0