tjo bre bloggen

 
tjeeeenatjena! herregodanes vilken BRA eftermiddag/kväll det har varit, hanna följde med mig hem efter skolan, vi har ätit, som vanligt, skrivit sinnesjuka rim och histiorier, skrattat otroligt mycket , spelat in filmer på ica, kommer upp här snart, ska bara få tomma ur rompan och lägga in dom haha! vi skulle vart och tränat men eftersom vi inte har setts på hela helgen så fanns de mycket att skratta ikapp så vi stanna hemma och dega brett i sängen! nu ska jag sova, men vi hörs mer imorn hörrni! rocka on dudes!


knorra den i krysset


haha den här bilden är inte jordens vackraste skapelse till bild, uschfyamej helt sne :D! men de får duga för jag har ingen annan från kvällen, nästan. jo, jossan kom hem till mig vid 5, då gjorde vi käk och sen gjorde vi oss iordning innan vi gick ut, blev en bra kväll! fast den kunde slutat något bättre men men! josefajne sov här iallafall och vi vakna astidigt så vi åt frulle och sen gick vi ut på en promenad haha, 60 plus och steker me mina gångstavar i solen, kändes de som, hon har vart här hela dagen, kul och mysigt som attan :) men nu kommer maamsi hem från estocolmooo wähu och ska ringa hanna, så vi hörs!


you can't play on broken strings

            
hej/godmorgon/gomiddag, va de nu blir! kvällen igår va mysig, men de blev inga bilder alls, denna e typ den enda som togs, och den e ju sååå bra haha. men ja, vi kolla på handbollen, sen åt vi tacos, tror aldrig ja har ätit så mycke tacos, åt TRE stycken och brukar va proppmätt efter en typ, hongri_chey_i_djungeln_gillar_kött! sen satt vi och jäste och snacka, åt glass så jag blev ännu mättare, jag va helt svullen hahah! trots de så kunde inget stoppa mig när godiset kom fram, ska nog flytta till japan och bli sumobrottare :) sen kollade vi på filmen salt, den va helt okej, dom ska göra en två som ska heta grillpeppar tror jag! ha ha..... blev very deepaltantic talk innan jag gick hem,va rädd som en rävunge, så morfar fick gå och möta mig hah!

vakna vid 10, men låg och drog mig till tolv, sen gick jag upp, satte mig med gitarren och min hjärna/kropp e proppad med känslor så jag börja spela och sen ploppa de upp massa text haha, så ja de blev en hm, låt eller nånting till slut, goott!

denna dagen ska jag tillbringa med min goa josefine, får se vad vi hittar på! ska hoppa in i duschen nu iallafall, hörs!


taggar


haha min chacha bloggen-fjårtiiis mamma och jag, fint!
ska slänga ner pyjamasen nu, och sätta håret i en nyvaken frill, tagga pyjamasmys med brudsen!
HÖÖÖÖÖRES OCH SYYYYNEEES


i was blind before i met you,

vaknade och läste detta imorse också, de min goding hade skrivit om mig,
 blev helt tom på ord, så himla fint!
http://hannalinneeaa.blogg.se/2011/january/so-beautiful.html#comment


heeeeeelg


hej på er! vart tog den här veckan vägen?!? men underbart gött med helg :D kan börja med gårdagen, kollade ju som sagt på the last song, sett den förut men det är verkligen en av mina favoritfilmer, bröt ihop totalt för det är en film som (tycker jag) går rätt in i hjärtat och verkligen berör, river upp i en. så efter enorma och många krokodiltårar, så somnade jag till slut haha, men ja alla som missat den filmen tycker jag verkligen ska se den, och nay det är ingen ''tjejfilm'' för den e ruskigt BRA!

idag efter skolan gick jag och jossan ner på stan, kolla på present till frida som har fyllt, och sen satte vi oss på cafe kungsgatan och käka en macka, så satte sig josefine, inte samma då men en annan, vid oss så tjööda vi en stund innan jag följde jossan till kronbergshallen, mysigt va de! nu ska jag göra mig iordning och fixa lite saker för ska till frida med goa tjejerna om en stund, kolla film, äta tacos, flumma, möla godis och sånt, underbart! bilden är sen i början av hösten, från en grymt go kväll och natt hos jossan, mindre freesch haha men ska försöka komma ihåg att knäppa lite nya 2day, awesome :) de va en som sa till mig, man säger inte 'ha en bra dag' , säg 'skaffa dig en bra dag' för det är bara man själv som kan påverka den, och jo det är det ju oftast, inte alltid men oftast! så därför jag, skaffa er en bra fredag och så får vi hoppas att den blir grym! puss


haha söööt


här kommer en så länge!


the last song


just nu, plus lite godis för att jag godisberoende!!! hehe, och hanna sitter och skickar bilder från när vi gick i sjuan, får se om ja lägger upp några hahahha usch :D pusshej


hjärtegollet


dream like you'll live forever, live like you'll die tomorrow

läckert! hejhej alla readers there ute in the värld! bilden beskriver ganska bra hur jag känner för kemi, hate it!! och idag hade vi då racabarrasvårt prov på de, kändes hyffsat me tanke på att ja inte har pluggat ihjäl mig, eller ah de kändes bra men de va SVÅRT! jaja, haft en bra dag i skolan, fast den sluta mindre kul, menmen! skulle vart me hanna idag och sen tränat på kvällen med det blev inget med de, så ska om jag orkar pallra mig ner till stan och fixa lite grejer, och kanske gå på yoga ikväll me sampam haha! får se på de, men ha de mosigt gott, pussar


hej godingar!

inte suttit vid datan idag, kom hem, råpluggat som jag vet inte vad, ute i tid as usual!!!!! sen har jag tränat bajgo&jobbig step up och styrka, me sammie och hannis lovely! hanna e här nu, jag ska plugga lite till, hörs senare hoppas jag! puss

failat-bad.se!


haha spännis_95 så har ja inte ens några muskler haha! meen de ska de allt ändras på hehe köttarN här! åh ja iallafall, mörbultad som jag är tänkte jag lägga mig i ett goooott varmt bad och slappa, tar efter en stund i 3 ton shampo, gissa vad? då e de jäkla varmvattnet SLUT! så där sitter jag och hackar tänder som en spinning råtta i simhallen och försöker få ur allt utan att hjärnan ska förfrysa, men mitt hår blir svinto/johan palm när ja inte har balsam, så led igenom hela badet, oj stora problem här.. men de va inte jättekul :( men jag överlevde och gick upp, så ser ja heeeela golvet e som en översvämning, och ja som har ställt datan lite käckt för musik, hm ja kul för den att den också fick va med och bada!!! pisseblöt plus en dränkt kemibok, heja mig! ska gå och lägga mig och hoppas att inte sängen går sönder och taket ramlar ner på mig, gonatt hehe!


inte hunnit!



hej sötegrötar! inte hunnit skriva här, igår plugga jag och sen kom hanna ut så träna vi först aerobic (?) och sen körde ja på friskis och svettis, riktigt gött! och idag i skolan gjorde jag och malin bengis dubbel smet (heheh) och åt halva och gjorde kladdkaka av resten busigt japp! mätt som en jäkla gris skriver simon '' SKYNDA ER HEM TILL MIG'' för vi hade fått hans nyckel för att lura hannes och överraska han med tårta eftersom han fyller, så jag och hanna kuta som blådårar hem till simon, hängde upp jirlanger osv och när han kom satt vi i köket och sjöng, han blev han jätteglaaad, riktigt kul att göra någon glad! vi fick oss några rejält goa gapskratt innan han gick till sin gitarr, lyckat! sen gick jag och hanna efter en stund och hyrde skidor till hemsedal, som för övrigt kommer bli skitkul! och sen har vi tränat boxning, fyfaan va jag kommer ha träningsverk, underbart! men nu måste jag verkligen käka så hinner inte skriva mer, men hoppas allt e bra med er, puss och kram!


why be driven crazy when it's walking distance


faller som ett regn,


haha, ni e så himla goa tjejer! bild från en otroligt mysig kväll med laget i pinnevik :D jobbat idag och klirrat pix i kistan! näe men de är la änna gött fast jag känner för att elda upp dammsugaren när jag väl e där så e det ju skönt efter när det är gjort yee! så jag vandrade hem i ruffsig morgonfrill och sleten som en stackars hamster som fått en tegelsten på sig hem till jossan, där vi inte blev kvar länge innan vi gick och mötte elma 0523 och kolla på match i kronberg, kul! gick tillbaka till jossan sen, en mysig dag! när jag kom hem kolla jag solsidan som e så ruuuuskigt bra :D ska tattuera in ''SHAS OVE'' på min mage! sen ringde hanna mig så pratat me henne en stund, lyssnat gooo musik, spelat lite gura, och nu ska jag borsta gaddarna och knoppa mig i säng, taggar ett jobbigt äckligt klädsim mitt i ottan i morn med, wihoooo va kul! :( ha de bäst kolhäst <3


-

Have you ever done something you can't change?
Something you can never rearange?
I have, I have.
Have you ever felt so sad you can hardly stand?
Lying on the ground head in your hands?
I have I have.
I can feel it all down deep inside.
But oh, I want to let these feelings rise.

Have you ever tried to smile and hide your pain, even though you're really not okey.
I have, I have.
Have you ever been caught in the poring rain, wondering if anything can ever feel the same, again.
You try to bee proud of who you are, but still you got to let those teardrops fall, away.

Ulrik Munther – Boys Don't Cry


godmorgon!

nästan två år gammal bild haha, men den passar in bra just nu, morr!! ställde klockan på halv 11, för att ja skulle greja me massa, men den jäkla klockan ringer aslågt så jag vakna till och somna på fem röda, och vakna tolv, BAJS!  men ska ner och jobba nu och sen va med jossan, wiho :D intressant inlägg ........ ha de gött haj!

 


gitarrer & bas, trummor & hat - hästpojken


Hästpojken – Gitarrer & bas, trummor & hat
så grymt bra låt!

ska kolla the notebook nu, så hiiiimla bra film så de e gälet, hoppas ni har en bra lördag, puss&kram!


sverige - argentina


klippa min toung:P:P hanna är sååå fin på den här! 

jag & min gangstervän/p12!!!! respekt & spräng den lixom!

roflmao!

jag ska nog bli ansiktsmålare, gräset<333333

rock on dude

grrrrr mjaaaoo!! bjussar på denna XD

- grabbar grabbar här kommer jag med kaffe direkt från DONKEN!!!!!

- ååh de va på tiden!!! och jäklar jag glömde min bh hemma!
(fint att ja skulle ta ett smygkort på hans bitchtitts så kollar han på mig när jag tar det, hehe busted!)

lite bilder från göteborg, underbar dag! :D när jag vaknade i morse hade jag ett rekordlångt sms från hanna, gick upp med ett leende på läpparna kan jag bara säga, goa dig! igår va jag och kolla på tjejornas match, vinst tjoho! sen kom simon och jonas hit en sväng så kolla vi på youngblood, och keka götta! de va fränt :) nu ska jag snart ut och springa, eller halka och flåsa ihjäl mig, kan inte komma ihåg sist gång jag va ute och sprang tjolahoppen! take care så hörs vi senare, kräm


ett liv i slowmotion jatack


måste tiden gå så himla fort?! känns verkligen som igår jag, frida och johanna klev in i stora enorma skrämmande gullmarsskolan som 3 osäkra fixade 13åringar haha, goa tider ohyea! sitter och kollar bilder, från femman och fram till nu haha, de är sinnesjukt hur mycket minnen man har egentligen, galna, roliga, sjuka, sorgliga, underbara, misstag, jösses! och oj va man kan ändras, lillfis me rangligaste och tanigaste benen i hela sverige haha! och alla sommarbilder, sitter och ler men samtidigt fäller man nästan en tår för hur mycket SAKNAD känner man inte när man kollar på dom? bada, träffa nya folk, äta glass och äta glass och äta ännu mer glass, få fräknar som en prickigkorv och ha bruna ben och vit rompa, vända på dygnet, bara leva och ROCKA oh yeaaah! och jäklaaaar va ja saknar min moppe, moppen om du läser detta, inte så stor risk, men jag ÄLSKAR DIG för att du alltid finns för mig när min lathet tar över, och för att din tuta låter så himla härligt, för att du nästan alltid startar och även om du inte är den snabbaste eller vassaste kniven i lödda så e du ändå min lilla goding! låter helt sjuk i skallen men jag e trött som en gnuuu så ja!! det är halva jag och halva john blund som skriver just nu! men jag vill ha sommar NUUU och det är jag nog inte ensam om! åka till spanien med goa laget också e ju inte helt fel, lovely! gonatt på er :)


-


Hejhej!läste hannas blogg nu, för er som inte gör det, GÖR DET! http://hannalinneeaa.blogg.se/ riktigt bra. Så snor lite därifrån när jag skriver de här inlägget. Men håller med henne och jag tycker det är så himla ledsamt, att det inte kan få va bra nån gång, att se sina vänner må dåligt och se dom helt förstörda, och man kan inte göra något åt det, man kan såklart va där och det blir bättre för stunden men det förändrar ingenting. Bland dom värsta känslorna som finns är nog att sakna någon, det finns saknad när man saknar och längtar, har något att se fram emot, också finns det saknad som bara värker nått fruktansvärt i en, som ett stort gapande hål. När man det finaste och största man kan ge till någon, sitt hjärta, och får tillbaka det överkört av en jävla monstertruck med dubbdäck, när man känner sig helt trasig och tom, trodde att det inte fanns en enda droppe kvar men så ligger niagarafallen inte alls i usa utan en millimeter från ögat. Och nu kanske jag blev för personlig, men det är faktiskt min blogg!

Idag skulle jag egentligen har pluggat, kiss maj ass att jag gjorde de eller!!!! jorå, lite granny, MEN jag skjöt upp de några timmar för ja skulle göra allt annat som e 5743875 gånger roligare, så wips va klockan visst elva snart hehe. har sovmorgon imorn iallafall, och de rockar sönder kattskinn, sen ska vi ha roliga timman i klassen med, massa lekar och bus :P!!! <333 suttit och flummat med hanna på msn hela kvällen, himla roligt japp, stört, japp, galet JAPP! gjorde universums goaste pannkakor med förut, åt upp smet för två pers helt själv *rapar och ler stolt* skoooja hehe, men ah de gjorde jag! mat e livet hoiiiiiiiing ja *sparkar me benet i luften som karatekid* sov så himlans gott så hörs vi godingar!


hej bloggen, inte en dag för tidigt!!!!!!


de va INTE igår jag skrev här, bokstavligen. inte haft nååågon lust alls, och de har sina orsaker, har ingen lust nu heller MEN, lite sugen e ja allt annars hade jag ju inte skrivit hehe, nog tjatat om de! kan berätta om denna veckan för att börja nånstans, i måndags följde hanna med mig hem, gryyyyymt mysig dag, skrattat som två vibrerande kycklingbröst, badat bubbelbad, pratat, sjungit spelat gitarr osv, riktigt bra dag! igår åkte vi med min brors lag till scandinavium och kolla på sverige - argentina, aldrig skrikit, vrålat, hejat så jäkla mycke, vi va nog största fansen i hele arenan, herregodanes, GALNA som jag vet inte vad :D kom hem hes som en friterad fiskmås och somnade med ett brett leende på läpparna, kan inte beskriva hur KUL dag det var haha!

och idag gick jessica med mig hem, garva-läppen-av-dig-KUL va de, hon åkte hem rätt tidigt, så jag drog med mamma på ''kärringgympa'' ska ALDRIG underskatta dom tanterna igen, riktiga powerbrudar jao och jag kommer inte kunna sitta ner på toa imorn ens, inte lyfta armarna eller skratta sån träningsverk jag kommer haa! gött!!!!!! tatt ett uppehåll med handbollen också, inte tyckt det har vart kul på väldigt länge, kommer verkligen sakna allt med laget men får hoppas att jag hittar suget på de igen! wooow detta blev en hel bok MEN nu har jag tagit igen lite av all sug-babian-röv-uppdatering på senaste tiden <-- vet inte varför jag gör massa streck mellan allt? strömavbrott i skallen ja. gonatt pepååål!


-


kommer nog inte skriva här på ett tag, har ingen ork alls just nu. vi hörs!


hahaha fykaaaatten vilka groteska bilder de va från nyår, dom ligger nog bäst i en mapp på datan tror jag haha! den kameran e ju inte världens bästa heller om man säger så, eller ska ja skylla på fotografen? haha ;) ne men bra jobbat hanna tycker jag allt, du förevigade denna kväll/natt ah :D! men denna bilden e endå helt okej hehää! sov gott!


fruktsallad e göött!


tröjan, pösig go, skön att bara stoppa ner i ett par jeans eller ett par höga shorts, bilden gör den inte rättvisa men jaja :( och örhängena, fast kommer nog bara ha i ett i ena örat och dra bort håret på den sidan, snyggare så tycker jag hehe! och jeansen, de gick typ inte att få en bra bild på dom, men ska ta bild när jag har på mig dom istället så får ni se, och jag hade ju ett par från topshop som jag använde sönder så dom sprack hur mycke som helst haha, men har äntligen fått tummen ur rompan och hittat ett par nya för de e nog världens SKÖNASTE goaste bästa jeans, mums! ni får se nån annan dag, hanna ska skicka bilderna från nyår nu också, får se om de kommer upp här haha, kram!


just nu


ojoj freeesh bild! kom hem från götet för en timme sen ungefär, mysig dag med hanna! hittat 2 par jeans (BEHÖVLIGT!) hål överallt och ingenstans i mina förra haha, en tröja, två fjäderörhängen och en ögonfransböjare, vart utan en i nåra månader nu för glömt köpa varje gång, så äntligen!:D packat klart för cupen också, kommer bli riktigt skoj, fast jag saknar daniel bajsbrun/kolsvart/brännaN/solis och lite synd att vi precis missar varandra eftersom han kommer hem imorn, men men! och jag e sååååå glad att de regnar, lite surt om de fryser på för då kan man ju ta skriskorna till skolan, men åh BORT me den här äckliga snön och slasket nu och ge mig sol! blir nog ingen uppdatering i helgen, man ska aldrig säga aldrig men japp handboll för hela slanten så blir nog inget med de :( skola på måndag med, vill bara dricka miljarder liter vatten och kissa allt på skolan, otaggad JAJAMEN! ha de sviiinbra så hörs vi, puss och kram :D


taggad men inte snaggad!

        
                                         rätt skön bild från usa!
wiho vilket rim! *pekar på rubriken* jag har vääärldens akutaste flumhumör just nu, (menar inte taggad men inte snaggad, för de får minuspoäng på kul-skalan!) men ojoj de bubblar i kroppen på mig haha, känner mig galen som en lejonunge som tar sitt första stycke kött, rajdidajdaj!!!!! taggad som en igelkott på göteborg imorn med hanna också, VRÅÅÅÅÅÅÅL! träningen gick hm, hyffsat men de känns att jag e förkyld och inte har tränat ordentligt på ett tag :( på vägen hem käka vi på donken, käkat kalorier för 10 veckor framåt, i'm lööövin it!

ååh!

SÅ känner ja mig nu, kisskassler, ångrar att jag ens kolla på den jäkla hårfärgen, skulle färga utväxten och fylla i litelitelite för de har ju gått ur massa färg, så läser jag fel, färgen skulle va i 10 minuter, så trodde jag de va TRETTIO, smaaaart!!!! men hann få ur den efter 20 typ, så ah nu e de svart som natten, fan. kommer ju se flintskallig ut om jag går ut när de e mörkt :( hörs!


snöggt!


weheartit.com


kiss me as if it were the last time.

       
lookbook.nu, koftan ser jättegooo ut!
Hejhej! tandläkaren 10 i 8 i morse, mindre kul, hade flyttat tiden för jag skulle vart i göteborg idag, men det blev inte så, ska dit imorn istället. Ska färga håret sen tror jag, får hoppas att de blir bra! sen är det träning med bohusländal i uddevalla inför sverigecupen, kul! men e BONNförkyld, igen. Blir de värre än va de e nu så går jag upp i taket, fasen. Ska sätta mig och kolla lite på gymnasie också, snark och pudelkrull på det, hur ska man veta vad man vill bli när man e femton!? ååh. Hörs senare korvisar, puss!


hola bloggen


           

vart 2 bra dygn med goa kompisar, japp! träffat simon johan och zaniar me, de va kuligt yes. blir inget långt inlägg för e arg som ett bi haha, men ska försöka skriva här mer men blir inte att man sitter vid datan på lov, tyväär! hoppas ni mår kalasbra, kram!

döli oppdajt!

sovit hos jossan inatt och hanna e här nu så inte fått tummen ur röva och skrivit, men vi hörs mer imorn!

Ville bara säga att jag älskar dig, över allt annat!

Hej hjärtat, nu är jag en buse och loggar in på din blogg utan lov! hehe.
Ville bara skriva av mig lite för att jag blir galen av att sakna dig bästa du!
Det var ju inte längesedan vi sågs, men saknar dig otroligt mycket, redan.
Jag är så himla jävla fruktansvärt supermega LYCKLIG för att jag har dig, vännen man alltid har och alltid kan räkna med. Finns inga ord för hur många sjuka, oförglömmliga, galna, störda, läskiga minnen vi har ihop.
Du är allt man kan be om, och mer därtill. Finns helt enkelt ingen som är så bra som du är, ingen.
Jag skulle kunna skriva i evigheter, för det finns inget stopp för allt jag skulle kunna säga till dig eller om dig.
Älskar ditt sätt att vara, skön, rolig, GALEN, spontan ALLT , GAAAh ryck rövhår från en gnu va glad jag är att du är min bästa vän, älskar dig så fruktansvärt mycket, om låt säga 15 år ska våra barn umgås och bli precis lika sjuka i huvudet som du och jag, dom ska inte ha några gränser, precis som vi. Vi ska berätta ALLA hemska och förbjudna men UNDERBARA saker vi gjort genom åren, våra härliga buusiga resor ihop, ALLT.
Älskar dig obeskrivligt mycket, underbaraste, finaste du (L)!


.


2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jajamensan!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga, tror jag!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nix.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej,
5. Vilka länder besökte du? USA och Norge.
6. Var det något du saknade år 2010 som du vill ha år 2011? Ja, de e det allt.
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 9 mars, 19 april, allt i USA, 23 december, allt galet med Hanna!
8. Vad var din största framgång 2010? Hm, ingen större vad jag kan komma på, betygen isåfall haha.
9. Största misstaget? Oj, gjort massa misstag men inget jag kommer på precis just nu!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Förkyld, stukad fot, influensa och nackspärr e nog de mesta.
11. Bästa köpet? Alla center nougat!!! näe men hm, min mobil får jag nog säga.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, godis e nog inte långt ifrån heller, tjenis pommes frites va mycket godis jag har köpt!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Absolut, flera saker, men vännerna tar nog hem största delen här.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Greenade acoustic mix - hit masters, från och med du - oskar linnros, oj massa låtar men ja.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? ledsnare.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Hittat på mer saker!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Tatt så mycket skit, eller asså grävt ner mig för grejer men de e ju inget att göra åt. 
18. Hur tillbringade du julen? Med släkten hemma hos mormor fast jag va sjuk.
19. Blev du kär i år? Ja.
20. Favoritprogram på TV? One tree hill, desperate housewives.
21. Bästa boken du läste i år? Ooj, ingen aning, läser nästan aldrig!
22. Största musikaliska upptäckten? Många bra, robyn! Och Olle Hedberg, haha!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Moppe!
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej, inte vad jag kan komma på.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Kom hem från usa, va trött som en gnu men firade med några!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Hm, jo de finns nog en del.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Jeans jeans jeeeeeeeans och linne/kofta.
29. Vad fick dig att må bra? Saker som hände under våren, delar av hösten, alla nya kontakter under sommarlovet, träffat daniel, ja, alla goa kompisar!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? ROBERT PATTINSON, och Olle Hedberg, mums haha!

frulle

sitter i soffan och kollar asterix obelix (?) och äter frukost, gott! ska ner och träna om en stund, sen hem till josefine, min goding! blir jättebra :) god fortsättning på er också!


2011

                                                                   
hemma nu igen, sitter och lyssnar på broder daniel fattar inte varför ja inte har gjort de tidigare, jättebra ju! vet inte riktigt vad ja ska hitta på nu, har tråkigare än en hamster som springer i sitt hjul dagarna i ända, snark!!!!!!!!!! hatar att  ha tråkigt, de e så ah TRÅKIGT.


nyår jajamen!!!

    

blev inte alls som vi tänkt oss, men de blev bra iallafall till slut! så tack alla som va med! hanna sov här och hon väckte mig jättetidigt för min kamera försvann under kvällen, den lilla, så hon drog med mig upp ur sängen så gick vi och leta och så, hitta den inte, mindre kul!!! men sen så hade evelina hittat den, de gjorde dagen, lättnad JA! så bilder kommer när jag har fått tillbaka den :D idag har vi bara degat, hon åkte vi tre och då träna jag, nu ska jag äta min favvisrätt och försöka få tag på min snigel till pöjkvän för han åker ju till la españa imorn! hörs senare, kram!

och sofieeee, leeggingsen (?) e från JC :D

RSS 2.0