två flugor i en smäll!




1. en fiiiiiin klänning som jag hade tänkt ha på dagen på avslutningen, men köpte inte den för jag skulle beställa en annan men så fanns inte den i min storlek, storkfail!
2. fick med mig hatten hem! mohehe, go till sommaren!
3&4. dagens fäjs&klädstyle rock on dudes!

Japp, detta får bli ett inlägg för igår och idag hehe! Hejhopp, igår blev det inget för jag va på torp med josefine hela dagen, sen så greja jag med massa annat så datafritt helt enkelt hehe :D Va svinigt trött i morse så hann bara upp och käka innan jag fick rusa (eller jaa.. mitt älskade fordon fick) till skolan och sladda in 5 minuter för sent hehe! hehehehhe så känner jag just nu? Yää, vart en seg/snabb dag idag hm hur det nu går ihop, pluggat lite matte med erik efter skolan och nu ska jag iväg och träna, löpning och fys med laget najsen! Sen så ska jag och jossan fotas (?) för en affär i stan haha, jag som är så bra på att va seriös nör folk tar kort lär väl göra en gris/faceplant grimars också hamnar den på deras förstasida eller nått, fina grejer :D Ha de suuuperbra, vet inte hur det blir med uppdatering i helgen för ska iväg och så, men håll utkik fågelskådare och grillare! PUSS


i'll pause this game, so our love will never end


lite bilder från en grillkvälll, mysigt :) (hoppas bilden är okej oliver, tyckte den va GO på oss tre så ja) Gött att träna va det iallafall, nu håller jag på att lagar mat (verkar ju som att jag inte gör nått annat än att äta/laga mat, när man läser min blogg haha) och jag måste sluta me alla ()()()()()()()()()()()()()()() så, nu har jag använt paranteser för iallafall ett halvt inlägg! Bara sex veckor kvar i skolan, med alla nior som delar på sig huller om buller, byter skola, flyttar, splittras från klassen också, längtar till sommarlovet men inte till att splittras fy! Men bara sex veckor kvar tills spanien och min födelsedag, ungefär iallafall och det ÄGER ELLUTTAG I BAGDAD!!!! wiho :D Har faktiskt ingenting intressant att säga, berätta, så ni får hålla tummar och tår för ett lite roligare inlägg imorn, puss!

två megantiskt (hmm ska nog skaffa mig en ordbok med alla mina knasiga ord) bra låtar, njuuut!
Sam Hart – Mario Kart Love Song
Jonny Craig – Children Of Divorce


bananaröjröj

tar den här för den är så gooo på viktor hehe :D

Hejsan tjottafrejsan! Första dagen efter skolan avklarad, ledig imorn igen så de blir nog en snabb vecka! Igår kväll skulle jag och johanna på red riding hood, men jag har blivit blind och skev tror jag för när vi satt där i bion och kollade visade de sig att det va water for elephants, och jag har ändå stått och kollat på skylten haha fattar inte hur jag kan ha sett så fel :D Men det gjorde faktiskt inget för den va också jättebra, sitta och dreggla åt robert pattinson i 1,5 timme tackar man inte nej till hehe! Hade en myysig kväll iallafall :D Nu har jag rört ihop nått knasigt som vi gjorde i hemkunskapen för ett tag sen, fast detta blev något sämre haha :(  Well well cykelställ, vi hörs efter jag har tränat, poss!


just shake me 'til you wake me from this bad dream



söndag

Vilken lugn dag, herregudanes det kunde nog inte hänt mindre, varenda kotte är ju bortresta/sjuka/fått en salt pinne i örat idag haha :( Har jobbat iallafall, solat, gått en sväng, pratat i telefon, käkat svingott grillat och nu sitter jag här med fetaste huvudverk och ska lägga mig till en film, KUL sista kväll på lovet. N-A-T! Eller ja, imorn är väl egentligen sista kvällen, då blir det iallafall bio med johanna, mysigt! Har haft ett kanonlov annars, det hoppas jag ni med har haft, pöss :D

såg nu att de ser ut som att mina ben är 10 cm långa haha, snyggt!!!


you were my only exception



från första badet, som va över förväntan, nyklämd bajs va gott de va!


2 förmiddagar i bilder.



Ser verkligen likblek ut på bilderna, men dom e ju tagna rätt i solen, faktiskt fått en del färg hehe :D

Påsk blev lite spontan och ändrat, jag och simon åkte hem till hanna och va där några timmar, riktigt mysigt, sen skratta jag så tårarna rann på bussen hem och innan jag drog mig hem hann jag träffa på fanny och co, goa tjejer! Idag har jag hittills busat runt på gräsmattan med min kusin, bror och pappas kusin naiz! Skriver nog senare för nu ska jag ut igen och njuta av det magiskt bra vädret, puss!


-


googlebild men lär nog se ut såhär!
Hej! Blev en myskväll hemma med film och så med familjen, va tänkt att jag skulle gått en sväng till hannes och julia, men efter 3 timmars sömn natten innan så somnade jag i soffan som en stock och vaknade en stund efter tolv, lite synd :(! Nu ska jag ut och springa en sväng (springa = rulla/lunka fram i rullatortakt och tänka att jag är galen i hela tjottafräsen som gav mig in på de) och sen slänga (slänga = låter ballare men vad jag egentligen menar är att smyga ner för trappan, gå i som en kärring och flyga upp) mig i havet för året första dopp (!!!!) Ikväll kommer Hanna ut, är det tänkt iallafall! Så GLAD PÅSK på er så hörs vi, kram!


we could have had it all.


Hej! Hade en jäkligt rolig dag/kväll/natt, med trevliga folk och mina gosar som sov här, sovit typ 3 timmar inatt men äh jag är pigg som saten ändå på nått knepigt sätt haha :D Blev en mysig kväll förutom vissa småhändelser som får en att bli galen på insidan, men men det va träävligt iallafall! Idag har Jossan och jag bara degat, nu är hon på malmön och jag ska hitta på nått att göra, vi hörs!


GRATTIS SIMON UNDERBARA GALENRÅTTA


Graattis till dig idag min fina vän, vi har massa minnen tillsammans och alla är hur jägarns roliga som helst, man kan skratta halvt ihjäl sig med dig hörredu!

TAGGAR för en kanonkväll! Sen sover jossan och hanna här inatt, blir nog djungelvråliskt bra!!!! Suttit och pillat med mitt album, de blir galet haha :D Nu ska jag stoppa nått i magen innan jag hungrar sönder, puss på er vi hörs!


hoooly mackarooony


Nog världens läckraste/puddigaste/snyggaste/finaste/golligaste kille hehe!

Hejhopp! Vilken kväll haha! Kände mig som en liten myra som ser en sko i storlek 45 komma emot den när jag satt på bion, fykatten va rädd jag va där ett tag (hela filmen harkel), jag och jossan sprang till toan efter filmen kan jag ju bara säga, klämde ihjäl min blåsa för att inte kissa sönder hela stolen av skräck, näe men den va faktiskt äcklig haha! Vi har kommit in i nån liten gourmetstyle så vi köpte jordgubbar och godis och doppa dom i smält choklad, sååå jäkla gott! Riktigt bra kväll :D Förutom att när jag borstade tänderna så knackar det på dörren och min puls gick ju upp i 300, vem knackar på halv elva liksom, inga jultidningar eller påskkärvar här inte! Trodde det va screamgubben haha, så me pipig och darrig röst så fick jag ropat ut mamma i hallen som öppnade, och som tur va va det bara Jossan som glömde lämna en väska, åååh va helt skakig haha jag är allt en liten chicken banana på insidan ibland :D Ska dra på ett avsnitt glee och somna gott! Taggar för en grillkväll med fina folk och en 16årig simon som ska firas! Blir nog superbra! PUSS


grilla tills du luktar avlopp


ASSÅ HAHAHAHHHAHA va i helvete, går in och ska lägga upp en bilder så ser jag ''bad mama'', kollar bloggen, så har hanna vart inne och raveat bloggen da :P! Fick mig ett gott GROTTskratt haha! Så det är hon ska ha äran för inlägget under haha!

Hej på er! Igår efter träningen så gick jag, emma och josefine och köpte grillgrejor och satte oss i ålevik och grilla, sen kom några fler kottar och joina (coolt ord) fick mig några rejäla skratt under kvällen så tack för kvällen emmis och jossan! Sov hos josefine sen och blev väckt av LORDI THE MAN i örat haha, fick ifrån mig ett grisliknande ljud/3 åring som vill ha välling ''neeej knorr knorr'', sen hämtade mamma mig för att jag e så lat = ME LIKE XD Nu sitter jag här i min sköna lille stol och käkar gubbar med jord och njuter av livet hehe! Ikväll blir det SCREAM och jag känner att jag kommer kissa ner hela jädra folkan haha, så få inte för er att stå utanför mitt fönster inatt me nån screammask för då lär jag skrika så hårt att tarmarna kommer ur röven på mig!

Jag äääälskar att grilla det är jättemysigt men, hur luktar man inte efter att ha suttit i röken av en grill i 3 timmar? Jo, som en stenhuggare som har rullat sig i älginälvor/kobajs och inte duschat sen vikingatiden, de e inte nådigt! De blir ett julbad på mig nu haha, pusshej!


Jag älskar dig, underbara människa!








HAHAHA. du förstår nog vem jag syftar på här ;););)


typ vi efter alla godismölarkvällar


Fängelset i grekland 2012 efter skandaler, tagga!

Mona är söt btw! och hon gör "THE BUSBLICK"



HÄR KOMMER EN LITEN SAMLING OM VÅRA LIV

om 70 år " besök på manlig strippklubb -holland"

NEVER GROW UP- fuuuuck yeah

Statsminister johanna nilsson 60+ status


Jag, efter två år på mcdonalds, min man ferreberre på ryggen

ÄGER och regerar sönder ålderdomshemmen på äldre dagar bitchees


Kolla igenom gamla X och funderar på hur man tänkte där..

Lär barnbarnsbarnen lite BUS


hahah, när vi mördat våra män brutalt- Orsak: små penisar och för att leva singel livet!

SB´s härskare om 70 år- living the dream

När vi provar på att göra nunnalivet gal1 !!!! värt

 när vi rånar BR , barnbarnen fyller ju också xD

vårat första husdjur


Jävlar va fulla, blickar tillbaka, ångrar ingenting!



När du kom på första sidan i BAD, stolt mamma !

älskar dig ditt invalida skogstroll !!!!


obeskrivlig kväll!







Hanna glömde ta bort pappret under grillen, grillmästarN!

pyromanen<3


det är inte världens bästa kvallis men det är mobilbilder så!



Hej på er! Kommit hem från ett helt grymt dygn! Det började med att jag åkte (på min coola moppe och kände mig riktigt svincool) till Hanna runt 2, vi åkte ner till govik och grillade i ett jäklans bra väder, skulle badat men det såg ut som hela Sverige hade spytt i de så grönt de va, blee :( Sen skulle vi ut och springa men det gick inget vidare så vi sprang en bit och sen gick vi en långispromenadis och tjöta, hamna på en gungbräda där röven slog halvt ihjäl sig av alla studsar, kört ännu mer moppe och moonat i farten, köpt mache (marchmallows), godis m.m och tillbringat kvällen ensamma i govik, utfört en cermoni/voodoritual med en gammal skrotgrej som vi njööt av att bli av med! Suttit och pratat under alla millipilli stjärnor, det va så djuriskt fint där nere så man blev helt tom på ord haha :D När vi kom hem så la vi oss i ett varmt och gott bad, mysigaste kvällen på läänge! Skrattat så hornen på varenda rådjur i hela brasta har ramlat av och njutit av varenda sekund, glädje!

Nu på morgonen åt vi frulle utomhus och låg där nån timma innan sola gick i möln och vi grilla ännu mer mache på stearinljus (inget att rekommendera hehe) Nu ska jag snart ner och käka och sen möta upp josefine, ikväll blir det träning och en go johanna bäck! Naiz. PUSS


sommartider hejhej sommartider!


haha fräsch bild från helgen!
Hej! Nu drar jag hem till Hanna, för årets första bad (om vi inte ballar ur hehe..) grillning och sleepover, låter ju megabra! Legat på altanen en halvtimme nu, jöösses va gott väder :D:D Så får änna dra igång och packa och försöka få igång min galna moppe som lever sitt egna lilla liv! Vi hörs senare eller imorn, puss!


meddelande till herr stork


Detta lilla nattinlägget tillängnas Hanna Edden EdwardzZzZon<33 Eftersom att du skrev ett sånt fint rim till mig så ska du också få ett såhär på kvällskvisten!!

När du ler med dina glänsande ståltänder, så vill jag bara klappa alla fina änder. Leka med deras fjädrar, göra som lars ohli när han vädrar. Bajsa i bengans gård, göra punka på hans ford. Kasta ägg ner för berg och hojta välkommen till eddens bläck och färg. Göra en bok om pelle punglös och kapten agdas fritös. Pilla gonzo i röven ute faller höstlöven, nyponpulver står för klådan när reklam om bauhaus ligger i lådan. Nu är det dax för lilla mig att sluta, innan bodil får en spruta i sin tarm när hon kör för bli en brodalen farm.



du och jag när vi hänger på stan <33


hemma i ditt kök sommaren 1969, those were the best days of my life xD

lite töjt öra XD

längtar till ninjakursen vi ska gå :P<3


i need you to need me


you never know how strong you are, until being strong is the only choice you have

godnattpuss på er!


nobody is worth your tears, and the one who is won't make you cry



Tjeeenamors i stugan! Blev lite ändrade planus, efter en brakmiddag så rulla jag mig ner och mötte upp jossan, vi cyklade till norra hamnen och satte oss och tjöta och lyssna musik, på vägen hem köpte vi grädde och oboy m.m som vi mös med hemma hos henne, mysig och go kväll! Skriver mer snart för måste greja med lite, puss!

 


i just wanna daaaaance







såådärja hehe! vit bikini & halsband  cubus. linne (som är myyycket finare på, och än på bilden) någon pytteliten affär i alingsås, skor lindex, röd bikini h&m, bikinin på sista bilden h&m.



Den röda bikinin ploppa som en bajs i brevlådan hos mig efter typ 3 månaders väntan haha, äntligen är nog rätta ordet här! Och den hajgrejen är på väg till mig, sååå nu är jag kalasredo för en varm och go sommar med BAD :D


bra helg!




sista bilden är hm, jättefin, NAAAAAT XD
Hej! Hoppas erat lov har börjat lika bra som mitt, jag har haft en kanonhelg :D Tjejorna har gjort en svinbra turnering tycker jag, spelat jättebra! Vart mycket skratt och fniss (eller vad säger du jossan? haha :D) Igår blev det en sväng på stan med, alingsås e apmysigt och jag fick med mig lite grejer hem :D På kvällen så skulle vi bara gå en kvart till discot (med alla p12er haha) och skaka rompan, visst det är väl inte universums roligaste disco men vafasen det blir vad man gör det till! Vi blev kvar tills de slutade nästan, svettiga som grisar och med fötter som värkte sönder, riktigt kul kväll!

Nu har jag precis kommit hem från fjälla efter en HEMSK och fruktansvärt jobbig äcklig joggingtur, kändes som jag hade bly i benen och flåset kunde ju hänga sig i ett träd va dåligt de gick, men nu efteråt är det sköööönt! Ska försöka få tag i Hanna och så blir det antagligen sleepover 2night!! Sånt gillar en ju änna suveränmycke (kan man säga så?) wiho :D Nä nu blir det dusch, puss på er!


rubriktorka


Hej på er! Nu har jag kommit hem från skolan, gått tidigare för att hinna packa osv :D haft inställt idag med, så inte mycket vettigt som har klämts ur av den här dagen so far! Som sagt så ska jag på potatoeecöp med tjejorna så blir nog inte nån vidare uppdatering förrän söndag! Såå, trevlig helg på er så hörs vi! Puss :D


never grow up


mina fina och goa vänner fiskefreddan & hannastekpanna!
Hej alla kottar och barr :D Får ursäkta för mitt lilla ryck i förra inlägget, ville ha tag i en suuuperfin klänning på h&m concious collection, så satt uppe till ett, men dom släppte den inte på natten, plus att den inte gick att köpa på nätet och dessutom tog den slut på 5 minuter på h&m i göteborg, så de va de :( Men jag är glad ändå, för jag fick tag i en bikini jag ville ha, och min röda som jag har väntat på i några år kom idag och satt som en smäck, taggar som ett vårtsvin i en igloo till sommaren nu mehe :D


Tillbringat denna dag med min kära Hanna, vart en mysig och kul dag! Snack, godis, skratt, bacon och lite gitarr och sång, älskar dig! Imorgon bär det av till av till potatiscupen med tjejorna, glad att pär frågade mig och det ska bli kul att följa med och heja på er! :D Min snoffsekung till bror spelar ju med hehe! Är på riktigt bra humör! :D Vart volleybollturnering idag med, det är inte min starka sida så vet inte riktigt varför jag kom med hah, men kul va det iallafall! Får se hur det blir med uppdateringen i helgen men ha de jättebra iallafall och njuuuut av att det är lov! En hälsning till min älskade mormor och morfar när ni läser detta med, PUSS!


2 dagar kvar till LOOOOOOOOOOOV


Hej! Hoppas att allt är suuuperbra med dig som läser :D Jag kom ganska nyss hem från skolan, ringt lite samtal nu (hm lät som en 50+ kontorskvinna i kostym och med snurrstol på sitt kontor) känns bra :D Hade np i engelska med, hade tydligen gjort fel fick jag reda på sen när jag kom ut, 5/5 points to me! Fått svenskaprovet överstökat med, den som nämner ordet satsdel grillar jag levande! Nu ska jag käka, kolla på sweet home alabama, och sen träna :D Ser bra ut! Just det, bilden i inlägget haha, min mormor och morfar gör vääärldens goaste bröd, meeen det är väldigt lätt att äta för mycket av det och de sätter sina spår på tarmen fyfarao haha, så goa är dom!


dagens bästa: mina underbara älskade vänner, ni gör mina dagar så jädrans bra!

dagens HATobjekt:  min moppe, kickat ihjäl mitt ben idag!


avslutningsklänningar

översta raden fr vänster: bikbok, asos.com, asos.com, asos.com, asos.com
nedre raden fr vänster: nelly.com, nelly.com, stylebystars.com, stylebystars.com, asos.com

Här har du några klänningar Anna :D Vet inte alls vad du hade tänkt dig, men annars får du söka själv på sidorna :) Hoppas detta blev någorlunda iallafall!


-


Sitter och pillar ihop en bild med några avslutningsklänningar, photoshopmästarN här (hör hur ironin ringer i era öron) bjussar på en gooo låt så länge! Nick Jonas – Introducing Me


do you remember when we first met, i sure do

Hej! Min dag har vart hm, lite random och extemt pisseblöt av allt regn! Vart hos tandläkaren och när jag kom tillbaka till skolan gick det att vrida ur mig som en skurborste :D Fått reda på att jag har prov imorn med, åt dalskogen med det!!! Men något som förgyllde min dag var att hanna ringde och sa att hon satt och vänta på bussen i skolan, så jag drog på mig joggingskorna och kuta som en skollad råtta till min käre vän, herregud va mycket goa skratt det blev, som vanligt :D! Sen kom mormor och morfar och hälsa på, dom är verkligen underbara och jag älskar att min morfar fortfarande är kvar i kiss och bajsåldern haha, googletranslate + pruttskämt för hela slanten! Nu ska jag käka (åt för en timme sen, min mage har en binnikemask eller någonting!) så hörs vi sen, puss :D


dancing in the moonlight


Hej på er! Vilken humörsvängddag, skolan va bra, kom hem och skulle då få ordning på mitt (ursäkta mig nu, men jävla bajanus irriterande elefantsnabel med otrivin i) biologiarbete som min lärare inte kunde öppna, men det gick ju inte för jag har inte word och min data laggar som en skiva nån har trampat på med leriga skor från kohagen, satt och pilla med de i år innan jag fick åka ner och skriva om på mammas jobb, satpellens va irriterad jag va!!! MEN, nu är jag glad som en jag vet inte vaad, humöret är på toppisloppis :D Jäätteglad för min underbara vän Simon som kom in på dansprogrammet i lund med, GRATTIS!! Det gjorde mig riktigt glad, (för hans skull, jag kommer sakna min lille tuppgalne polare!)

Anna om 10april:

hej jag går i 9an och jag undrar om du kan tipsa om lite snygga klänningar som man kan ha på kvällen på skolavslutningen!!?om
du kanske redan köpt någon eller om du har några snygga tips
på ställen som inte är så vanliga så att man inte har samma som ngn annan:D kram anna

Svar: Hej Anna :D Ja visst kan jag lägga upp några, suttit och kollat ett tag nu men har inte bestämt mig för någon än, jag hinner inte det just nu men jag gör det så snart jag kan :D Kram!

10april


bild på en alles naturales johanna, en skön gör-så-lite-som-möjligt-dag!
Får ett kattanfall snart på min dator, skulle lägga upp massa bilder så hänger sig internet, morr! Tar de en annan dag, louise kommer snart och klipper mig och min långa lejonman som har växt som ett fält med ogräs, vi hörs!


and the bright lights turns to night


Godmorgon! Blev en mysig kväll igår med skratt med goaste tjejorna, maschmallows (hur stavas de?!?) kööörv, och fötterna i elden!  Eller inte i elden men ja haha. Va svart som en apas tarmsystem när jag skulle gå hem, men fick sällskap av jason mraz som sjöng hela vägen hem för mig! :D När jag kom hem skulle jag kolla på glee men min data dog av överhettning efter 5 minuter så de va bara att lägga ner de! Stänger alltid av ljudet på mobilen men inatt gjorde jag inte de, så klockan FYRA (!!) ringer det, (och jag kommer knappt ihåg va jag sa för jag va så jägarns trött haha) och så är det en jag träffa på sports camp för TRE år sen haha, ganska plopp från ingenstans!  Somna iallafall om, och nu har jag käkat lite frullis och ska krypa ner och kolla på glee, får hoppas att de funkar :D Vi hörs senare, simma lungt och fiska fesk


stekigt som ett ägg på världsturné


HEJ :D Nu är jag tillbaka, hehe! Va roligt att du hade saknat mina meningslösa inlägg linus haha :D Inte bloggat förrän nu (excuses and assholes everybody got one) nä ska inte skriva hundra ursäkter men det har ju vart hur bra väder som helst och jag har sovit hos min gose josefine så inte suttit vid en data helt enkelt :D Va en riktigt bra kväll igår med henne och idag kommer hanna ut så ska vi grilla med roligt folk! Man blir ju så nedrans-flaggstångs-pang-i-bygget- när man hör ordet grilla, och kollar ut och ser hur somrigt det är hfjsaf :D Måste stoppa något i magen och duscha nu, men lovar att slänga upp bilder och skriva nått roligare nästa vecka, för det är fullt upp just nu, ha det bra mina små persikor!


wooo

Hej! Lånat puttes data så här kommer ett inlägg :D Hoppas att allt är kalas med er! Jag åker för fullt, hänt lite galna grejer, skrattat, fått miljarder fräknar, bastat, och så vidare! Får slänga upp bilder och sånt när jag kommer hem :D Nu sitter jag och lyssnar på norsk spotifyreklam, rätt kul haha :D Eftersom det är sista kvällen med gänget (haha tufft det lät..) så blir det nog bastning och snörullning för hela slanten sen! Vi hörs imorn eller på fredag, puss!

hemsedal here we coome!!


Bild från förra året, iår blir de dom här goingarna + lovisa och hanna, och alla vuxenratz, är svintaggad och jag kan sätta min tumme på att det kommer bli en asbra vecka me många skratt och kakor hehe! Tog ett långbad (behövligt med tanke på att hela jag va en stor snorloska) förut, kom på värsta smarta grejen att sätta datan på en byrå framför badkaret så jag kunde kolla glee samtidigt, 5 poäng på den idèen :D Vart ute och gått en liten sväng med musik i öronen, skönt att rensa min skalle lite! :D 

Sitter och väntar på bästisfilestus som sover här inatt, ska åka fem imorn haha suck my goatdick and call me brainwashed va surt! Hanna har iallafall virkat två pannband som det står våra namn på, och svettband det står våra kodnamn ''konan och runan'' på, hahaha!

Har bara en sak att tillägga, när jag kommer hem (om vi inte hörs tidigare) får jag hoppas att jag inte kommer skriva att jag skela och åkte in i ett träd första åket och fick ligga med gipsat ben i en soffa hela veckan, utan att jag kommer hem rund och go av alla kakor, och med kramper i magen av skratt! (det sista är garanti, och när jag tänker efter så är det första med det, för alla mammor har bakat halvt ihjäl sig och jag är inte den som tackar nej när det vankas socker om man säger så hehe) För nu ska de bannemej bli snöbollskrig med alla gingerdanskar, after ski, mycket skidåkning, köra över alla ungjävlar på två bast i backen, ramla av liften, ropa på folk när man sitter i liften så dom tappar fokus och ramlar, sjunga darin det högsta man kan när man åker, skada sig lite grann, dricka varm oboy och grädde osv!! Ska inte skriva en novell här nu va, men ha de kanonbra i skolan MOHAHaaaa! PUSS PÅ ER

& ang inlägget ''weheartit'' shortsen är inte mina (tyvär!!!!!!) och weheartit är en sida/blogg med massa fina bilder, så när jag skriver weheartit är texten eller bilderna därifrån :D!


-






1, ellen pellen ute med båten
2, jag tror att jag är vig eller någonting
3. jag hade gjort en låt till pappa, så sjöng den för han på hans 40års kalas haha!
4. & jag och johanna stog i baren, haha :D
5. coolingar i sjuan!
6. stenhård tjej med fläkt i håret, lite carola fångad av en stormvind style!

Här har ni lite bilder från 09, stört va tiden går fort! Sitter och kollar på glee, och de är så hemsket BRA :D Ska ta tag i mitt liv och slita mig från datan nu en stund, hoppas ni får en kanonlördag! TVINGAR ER att lyssna på den här låten, för den är sååååå otroligt bra!  ->> Jason Mraz – You And I Both


-


weheartit

Life is like a train ride
some people will sit next to you
and talk to you.
some will just stand around..
oblivious to your existence.
some will have to leave the train
while you're having a great conversation 
and who knows when you'll se them again.
and if you're lucky
there'll be those who will sit and talk to you
through the whole journey


rasmus eriksson, talang!


yeee


glee, lucky!

Godmorgon! Skrev ett inlägg igår kväll men glömde klicka på publicera :D Smart! Jaja, igår blev det ju helt plötsligt kanonbra väder så satte mig i solen med spotify på maxat ljud och njöt, fick några 37657 mer fräknar jättekuuuuuul.. Ligger iallafall nerbäddad i sängen, hatar den känslan som är på morgonen när man är förkyld och vaknar, läpparna är ihopsydda med varandra, näsan är så tät att man knappt kan andas och ögon har någon lagt en kissande elefant på, har lite ont i lungorna och hjärtat slår typ i hundratio, jättekul att känna så när man ska till hemsedal imorn :(:( Jaja, det kan bara bli bättre! :D

Taggar sönder morgondagen iallafall, och det gör hanna med haha fick 4 mms igår med störda taggbilder på henne, och en bild på asmycke godis som hennes mamma hade köpt, jägarns asså! Men iallafall, vet inte hur uppdateringen kommer bli under veckan men ska försöka uppdatera lite iallafall :D Så ni vet, hörs sen puss!


1 april


Jävlar ja, det är ju 1 april idag med, de går framåt :D Lite synd att de ser ut som november ute men, och lite synd att jag inte kan va i skolan och luras och busa :P Förra året så la vi plast över toalettstolarna och tejpa för kranarna på toaletterna haha, gangstahligan liksom! Va roligare förr när man kunde lura gabriel att vi hade en gammal varg i tvättstugan som kom fram på natten och om han inte gjorde som jag sa till han så skulle vargen äta upp han i sömnen, att elefanters snablar kunde bli lika långa som kinesiska muren osv, går ju inte lika bra nu men! Lekte alltid att han va min hund förr också, så satte på han typ ett ''koppel'' knäskydd och tvinga han va min hund, hubbe kallade jag han, haha snäll storasyster jajemen! Vill ha den hårfärgen på bilden med, kanonfin!

don't try to be different, just be yourself

to be yourself is being different

in your own way


graciöst!!

Hahaha, ser ut som att jag har ansträngt min timmevis för att få till den perfekta glassbilden ;) ser ju ut som någon har tappat den i golvet och lagt tillbaka de, vi får säga att de va meningen :D Cooling95 som gör ett hjärta med hihihehheh! Jo, jag är hemma, föör jag är bonnförkyld, näsan är förstoppad som ett arsle av snor och halsen är lika torr som mina stackars blommor som aldrig får vatten! Och detta gör mig aasförbaskad, eftersom att jag skulle tränat och jobbat idag efter skolan, vart med på km imorn, och ska till hemsedal på söndag ååååh sån himlans otajming så det finns ju inte :@ Jaja, ska slänga på en bra film, käka glass och knarka otrivin och nästdukar, FML. PUSS!

she's
broken


-


inget superspeciellt men de och rött läppstift!


RSS 2.0