GOTT NYTT ÅR

           
hejhej! igår på morgonen (vid 7!!) åkte jag som sagt med tjejerna till götelaborg så spela dom sista matchen i norden cup mot finskar, snacka om acne-lag, massa finnar bara ha ha, ååh ah iallafaall så satt de en finsk gubbe och tjöt som en elefant me magkatarr i en tuta när dom gjorde mål, lät verkligen som nån va DÅLIG i magen haha. sen när jag kom hem var jag med daniel en liten stund, innan jag åkte hem till hanna, va jättesleten och trött men vi hade kul ändå haha! :) åkte hem rätt tidigt och har packat varor med laget på ica, gick bra för mig och jossan haha.. not! ska äta hos mormor och morfar nu och sen hem och fixa mig, inte alls taggad, de e ju NYÅÅÅR!!!! snark, får komma igång haha :( ha en BRA avslutning så hörs vi nästa år om inte tidigare hehe, puss!


brodalen e livet

hejhej! hänt massa galet idag men har nollas minudas att berätta e hos hanna just nu vi ska ta bussen till brasta och köpa candy jao!!!! berättar allt imörra, puss på er!

rackarns kaktus

        
inte berättat om dagen ju, ställde klockan, sen åkte ja me min hurtiga familia till gymmet, behöver komma igång, japp kul att man e halvdöd efter 5 minuters jogging! nej :( sen kom daniel vid tre, då åkte vi pulka, helt galet va de haha, och låg och snacka i nåra timmar, skönt och behövligt, japp. sen har jag pratat med jossan i telefon och webbat, som ni kanske såg, haha gott! imorn ska jag med till norden cup och kolla, ska bli superkul fast hade gäärna spelat kan jag bara säga, men heja på tjejerna med jossan! blir kalas, sen va med daniel och the gäng en stund och sen kommer nog hanna, så ser de ut just nu men kan ju lika gärna hamna i kina imorn, man vet aldrig. ha de gött!


just nu HAHA


det spelar ingen roll hur långsamt du går så länge du inte stannar.


dagens




the worlds greatest

         
gulashsoppa vilken fin vän jag har! de e ju lika tokigt som att va 2 meter lång och kallas dvärg, va fin hon e! både på insidan och utsidan, de finns inte många sånnahär guldkorn kan jag lova och jag är så otroligt glad att jag har dig, det vet du! vi ställer alltid upp för varandra och det är precis så det ska vara. skrattar ihjäl oss gör vi också, så skyter jesus med att han återuppstod EN gång, hur många gånger har vi inte dött av skratt? du är min personliga tränare, har ju fått ett tolv pack sen jag träffa dig, fast de där me kosten vetefasen, beiarnesås och choklad i hela ansiktet efter en dag med dig, men de e kanonbra, så anna skipper släng dig i väggen! alla gånger vi bara vrääkt mat i väggarna, gjort saker som bara känns förjäkla bra utan att tänka på följderna haha, att båda är som fastväxta i kiss&bajs-stadiet är inte heller dåligt, älskar det! älskar hur vi alltid avslutar varandras meningar, rimmar och är KLOCKRENA! du är den bästa vännen man kan ha, så e det bara! älskar dig! alla gånger du får mina stackars hjärnceller och skrattpartiklar att förflytta sig till taiwan, de e ruskigt härligt ♥


youngblood

nyss kollat klart på youngblood, ni som inte har sett den, SE DEN! den e hur bra som helst, och han *pekar och dregglar uppåt* som e med i den är ju inte lite fel, synd bara att den e gamlare än gatan och att jag inte är född på 80talet,(80 taleet va tog du väägen) rackarns!


4 saker


hejhej!
här kommer 4 bra saker & 4 mindre bra!

bra saker
1
. att man kan sova huur länge man vill, inte behöva passa en enda tid, finns de nått dåligt med lov?!
2. radiance, (brittans <-- wöö parfym haha) guuud va gott den luktar, helt galet!
3. att kissa, helt ärligt, de e så himla skönt, när man har gått och hållt sig och bara få uut de!
4. att skratta, sådär riktigt hemsket ostoppbart galet skratt, med tårar och kramp i magen, underbart!

dåliga saker
1
. när naglar går av alldeles för långt in och de känns som fingret ska ramla av! 
2. hostmedicin som smakar som turkisk parfym luktar, bajs! och inte ens hjälper!
3. att kläder inte kan plocka upp sig själva, hade verkligen vart en bra grej,
jag kan ha högar upp i taket me grejer ja slängt på golvet, inte bra :(
4. när man ställer in iphonen på att ta kort me ''spegeln'' glömmer av de och nästa gång man ska ta kort och tror att de ska komma upp de som e framför en på skärmen, så kommer de istället världens närbild på en själv, chockad och med dubbelhakor, underbart, fast näe!


28 december


godmorgon! spela ju som sagt sims igår, men de ville inte riktigt vägen haha, min stackars data, som borde gått i pension, höll på att sprängas (lät de som) när ja installera de, sen satt smarta jag och skulle få igång spelet då, men tryckte på fel knapp i över en timme (!!) höll på att gå nuts totalt :( sen fick ja igång de, lovely, spela jättelångt så glömmer ja spara och datan DÖR. bajkorvars! orkar inte gå upp och äta än, hanna kommer nog hit och vilar och är social med mig! bra bra. hörs senare, kram :)


mitt rum

 






fick en fråga om jag kunde lägga upp bilder på mitt rum, javisst! inte tatt kort på toaletten osv, haha, men de e kanske inte de roligaste att se på! inte tatt med min älskade robert pattinson tavla heller, men på hyllan där den står ser de ut som de har vart ett krig :( detta har då vart en vind från början, lite svårt att tro men, garderob och så är nere! haha sista bilden, gud va stabilt ;) men utsikt från mitt takfönster i badrummet, mysigt. enjoy!

la mig i ett skönt bad också, kan inte ens komma ihåg sist gång jag duscha (!?) jo, men nästan inte, men när man e sjuk får man va lite snuskig hehe. riktigt gott iallafall, känner mig superduperfreeeesch, och nu ska jag nörda sims, ååh TAGGA! tack amanda, du rädda min kväll :D hoppas ni får en lika underbar kväll som jag, hejdå!


förra sommaren

     
                           if you're not the one - daniel bedingfield ♥

               
                          


vilken tur!

                         
                                                                grymt duktig tjej!
och juste!
läser en jättebra blogg, -> www.shakeyshakey.blogg.se <- rolig, fina bilder och så vidare, kalas!
så kan man vinna en bloggdesign, och de skulle jag ju behöva just nu!

hehe

de ser ut som lasemannen har vart och gjort kaoz med min blogg just nu!!! för får inte ordning på nått, men får be nån snäll och lite mer kunnig än mig fixa detta, stå ut!

solsidan for the win!

      
gomiddag! mår lite bättre idag, men de va nog den hemskaste natten på jag vet inte hur länge, först låg jag och tänkte på 5 miljarder grejer, så de va omöjligt att somna, sen när jag väl va på gång så börjar ja hosta vetni, och de fanns INGET stopp på de, vid ett gick ja och väckte mamma, så gav hon mig ett knäckebröd haha! hjälpte inte direkt, men somna nån timme efter de och har sovit helgalet! :( nog om de!

e sååååååååå himla sugen på att spela sims, de kliar verkligen i fingrarna, i mina ''yngre dar'' (lät som jag va 85 nu) så va de ju de ända man gjorde på dagarna, de va mitt liv haha! men min brorsa har slarvat bort ena skivan så kan inte installera :@ men ska låna den av amanda ikväll, JIPPIE! börjar bli så fruktansvärt rastlös, inte vart utanför dörren på 4 dygn!!!! de e ju tokigt mycket! får hoppas de här e slut snart så jullovet kan få börja lite innan de e slut, ska åka pulka i fjälla med lite folk och sånt e det ju tänkt, kalasbra! och solsidan e nog bland de bästa som gjorts hah, kollat hela säsong 1 nu och ska börja om, great!

ha de finemang så hörs vi senare!

 


bäst på att hålla ordning på grejer!

      

ååååh va rädd ja blev haha! skulle gå och lägga mig i sängen, så hittar jag inte den förbaskade tandställning, lova mig själv att aalltid lägga tillbaka den i badrummet på samma ställe, höll hm, en dag eller nått, om ens de! men iallafall, så hitta jag den inte, fick panik, tänderna åker tillbaka, man får betala apmycke om man slarvar bort den, de va den enda grejen ja inte fick slarva bort osv, men så hade den rackarns grejen fått ben och lagt sin under min säng, ew! så efter en kvarts avspolning och borstning (näe så dammigt e de faktiskt inte under min säng) men ja, så ska jag fasen hålla hårt i den nu! blir galen på mig själv :)

åh va intressant, snacka om att de märks att man har vart sjuk eller!??! jaaapp! men tjejer, laget, kämpa sönder imorn, kötta på som bara den, så får jag verkligen hoppas jag e såpas kry att ja kan åka med och kolla på er nån dag, åååh detta suger rompen :(

influensa :(

hejhej! inte skrivit, fööör att på julafton morgon kände ja mig hängig, men bet ihop, kom till mormor, gick och la mig efter maten, febern bara steg, hade 39 om inte mer på kvällen, kuul jul! legat pall hela helgen, säkert kollat 500 filmer, hostat halvt ihjäl mig, fryst som fasen ena stunden och känts som jag har vart i en bastu andra, ååååh tredje jullovet i rad jag e sjuk, himla kul! inte nog med de kan ja inte spela norden cup, askfhkasg :( men! hoppas ni har haft en bra och mysig jul med era nära och kära, ska bli bättre på att uppdatera men eftersom jag knappt har kommit mig ur sängen har jag inte orkat starta datorn. vi hörs!

dan före dopparedan!

   
bild från usa i maj, TA MIG TILLBAAAAAKAA :(

julafton IMORN! tiden går läskigt snabbt! blev inget med daniel igår men tror vi ses en stund idag iallafall :) ska ner och käka frukost och kolla gamla videofilmer, sånt e alltid kul haha :) hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare, puss och kram!

lilljul hos faaarmor!

              
          bild från säääämmies fb, helgen! :>
hejhopp! kom nyss hem från tandebisseläkarn och fått nattandställning, man får 10 ton spott i munnen i början för de e typ en platta som ligger i gommen, ewww! ska snart ta på mig nått freschare än mina trasiga smutsiga men ruskigt sköna mjukisbrallor, ska till farmor och fira minijul! idag va de volleybollturnering, bilder kommer! vi va assnygga araber, mjau! kom trea, men kul va de :) HAHA ååh hanna och ja satte oss på huk och skulle hälsa, va helt inne i vårt så kommer de en svinhård boll i min skalle så ja ramlar jäklar va kul de va haha! imorn slutar jag tolv och då drar jag och min bästiz till torp och grejjar lite julklappar, inte köpt en enda :( jag e planerarN!!!!!! men ha de bra så hörs vi!

bonntäppt i nääääsan

      
vackert! jag och min bästa i början av hösten.

hejhej! blogg.se har levt sitt egna lilla liv, inte kunnat logga in! ajsingbajsing! men nu kommer här ett inlägg, lite seriösare än de förra, hmm va hände där vet ja iikkee! sitter i soffan och degar i min godings underbart doftande munkjacka haha, mums :) idag har de vart handboll för hela slanten, turnering med distriktslaget inför sverigecupen, vi spela muy bien tycker jag! jag e BOOOOONNförkyld, säkert snutit upp en toarulle sen jag kom hem, huvudet dunkar och halsen e ökentorr, MEN idag ska jag ha megakul med polare, så nej jag tänker bannemej inte sitta hemma och ruttna i näsdukar! ska snart käka våfflor, goott! sen lägga mig i ett lååååångt bad och efter de göra mig little bit iordning, ha en bra lördag! kram

tjänna ::P:P:P::P:P:P

                                         
hej hopp lever ..... skoja HEHEHHE XD idag är jag seriösast i min skalle på 500 år och övertrött/pigg/rastlös/galen/en katt, har även gjort något jag inte har gjort på tusen år, för har glömt hur man gör osv osv! nämligen NOPPRAT ÖGONBRYNEN, för dom höll på att växa i hela ansiktet så fick hår i maten och i ögonen och ALLT! (kolla bilden så ser ni, gaaash!!!) så nu e dom smala som en lång 2åring i småland :):):) i min kommun här i sverige ja bor ska vi ha en dag som vi samlar in hundbajspåsar som alla stela kärringar glömt/lagt careface på att plocka upp :P:P dah! man borde ju faktiskt respektera att vissa kan tro att de e choklad och få matförgiftning :S sitter och kollar lite i min kalender inför det kommande året, synd att man inte e ledig en enda dag, jobbar som ljusstöpare i en liten bod här och alla vill ha ljus för jag har nämligen dratt ur ström för varenda jeeevel, (MO HAHAHHAHAHAHAHHAHA) hopas alt er brra medd er i era hem och hus och hitta inte på bus för då kommer jag med min kratta och min suspensoar och lägger i eran mat :) pusshej

wiiiiie

                             
åh fin bild! men tänderna, jäklar va glad jag e! trodde inte att de skulle bli så bra, för de såg inte ut så med tanställningen på på nått vänster :s men shit vad nöjd jag e! :D och de e ett under att dom har hållt sig så vita som dom ändå har gjort, för de e ruskigt svårt att komma åt när man har tandställning! glädje på detta! efter skolan gick jag hem en snabbis till daniel och nu e ja hemma och ska snart träna, vi hörs :)!

älskling

    
    
haha enjoy!

rubrik

hejhej! vilken tråkig men ändå svinskön helg, jag har inte gjort NÅNTING, och de kan faktiskt va riktigt skönt ibland, bara va för sig själv (låter som en enstöring haha) ne, men ta de lugnt, återhämta sig! bakat julgodis och sånt med mamma, och idag har jag spelat match som jag gärna drar ett streck över, fis! :< sen har jag jobbat och när jag kom hem så va mormor och morfar här, så dom och jag mamsi och gabriel gjorde lussekatter, min släkt e helt galen så de va kul! och sen gick jag upp på mitt mysiga rum, tände ljus, på me bra musik och la mig i ett långt bad, skönt! sen har jag suttit och läst bloggar och kollat lite kläder under kvällen! ska göra om lite me designen också, ta nya bilder nån dag i veckan och göra den ljusare, mer vitt och så :) hoppas ni har haft en bra helg, puss!

utan dina andetag - carolina wallin pérez

     
         ett grymt örhänge jag hitta på torp häromdan!


GONATT

                        
                                   den här bilden får avsluta kvällen, dagens outfit ;)!! gonatt


hahfjashfj

    
haha fräsch tjej!!! satt och kolla på så mycket bättre, HAHA ååååh tomas dileva e ju helt på en annan planet, för roligt! ska göra en film där alla hans störda kommentarer från ingenstans e med och hacka upp de så de blir kuligt! nu ska jag gå och ösa såndär glasyr på peppekägorna, och ringa hanna, pusshej!

grymt bra!


fresch bild. jao!

           
julstämningen rullar in i husen nu säger jag bara!!!!! XD fiesta med bäste johan för nån vecka sen,  du äger fettet i sumorinken vännen! ♥

torp!

                                                
de e ruskigt synd att jag ser ut som en apa på den här bilden, men äsch den e söt ändå :D vi får ta bättre bilden nån dag, kanongreat! med mig e allt bra, fast saknar min korv som e i norge :(

men tjo! idag har jag vart torp, jag borde gå me i en sån där grupp man berättar sina problem, typ alla sitter i en ring på massa stolar så säger man ''Hej jag heter johanna'' alla i kör '' HEJ JOHANNA '' ''eh, ah jag har inte shoppat på 1 vecka '' ''BRA JOHANNA *alla applåderar och e glada*'' , vågar inte kolla på mitt kort hur mycke jag e kvar, för de känns som ett pistolskott haha, så jag bara drar och e glad, SMAAAART!!!! fick köpt en del grejer, bland annat ett bar rejäla termobyxer att leka i snön med XD och några julklappar, pistolbra och kissigt underbart!!

nu håller jag på att baka pepparkakor med min käre mor och min galne bror, RIM *katching* mogna familjen rullar degen till bajskorvar och leker att vi skiter MAHA, humorn på toppen av mount everest <3333333
hoppas ni mår asbäst så hörs vi!


tjena mors

     
                 jag e apglad för blir av me den förbaskade tandställningen om mindre än en vecka :D!
                  fast ska inte klaga, bara haft den typ 1,5 månad men ändå, underbart!

RSS 2.0