JAG LEVER!!!!


såååå känner jag just nu, mami tog hem sitt trådlösa bredband och det = GLAD JOHANNA! jag är nog databeroende, datan är mitt liv<3333 ne men har ju inte ens kunnat lyssna på musik, kännt mig som en munk i ett kloster utan några ''värdsliga nöjen'' som det så fint heter, grym beskrivning där med yiiiha! ååh jag har gjort massa trevligt på mitt lov, och det känns som 50 döda fiskar i min skalle att skolråttan har dratt igång igen, tränat idag iallafall, första gången på några hundra miljarder år, fetans jobbigt vill jag meddela er! vi hörs snart hoppas jag, puss :D


internet e kokkolokko


riktigt gammal bild, har ingen annan här!
hej! inte kunnat skriva för mitt internet har inte funkat och funkar fortfarande inte *gör en arg grimars*! sitter på en lånad data hos mormor, låten nedanför e jättefin, hann ju inte skriva nått mer för de paja men såg en film som den var med så ja! inte mått kanonbra dom här senaste dagarna, men igår kom hanna ut hit och på kvällen gick vi ut, va ingen höjdare till en början med med inställningen det blir vad man gör det till och några andra goa tjejor+simon så dansa vi sönder oss haha, riktigt skönt att bara släppa loss och tänka på lite annat en stund! helt galet va de haha, har träningsverk idag till och med nästan, kul kväll tack för den hörrni! ätit en brakmiddag nu och ska snart ner och jobba, e sååååå sugen på de NAAAAAT!!!!!! knorra gunde svan i en tvättmaskin på att de e skola imorn med, bajokorvo på de :( vi hörs, vet inte när pga dampinternet, men hoppas ni har haft ett great lov, puss!


to make you feel my love.


myskvällis


emma&jag rockar lite!

2 bilder från igår, snodde dom från malins fb får hoppas det är okej :D blekast i hela sverige, jag klirrar nog den platsen fyfasen haha! blir en riktig myskväll med min bror och mammsi som jag inte träffat på några dagar, hyrt filmer, ska käka räkor, fruktsallad och sånt gott, yummi! ha en bra kväll :D


gårdayen!


halihalå, de kommer fler bilder när någon snel hest har skickat till mig för jag har bara kazZa på mobilen hehe! men det blev en bra kväll, dansa oeeerhört stenseriöst (NAAT XD) med trevligt folk all kväll lång, de va la najs! jag och emma carlzone gick hem rätt tidigt, och med verkande ben och två nattmackor la vi oss i sängen och prata en stund, riktigt go tjej! vi blev väckta av en våldgästning av samantha och hanna runt nio (?) snark, men dom va här tills pizzerian öppna haha, goo morgon :D när emma hade gått stack jag ut och sprang, inte tränat på veckevis känns de som och de märktes, kändes som jag drog på en kamelpuckel på röva när ja sprang, benen ville knappt framåt :( ska göra lite käk och tagga framför en lång och förhoppningsvis inga-brutna-ben-dag i fjällen med klara imorgon, höres senare!


-


lindex, 59kr tror jag!

oj va bra bild haha, kan inte ta någon ny för den ligger i tvättaaa (lortgris/spillarN) den e transparent (?) fram, ska inte försöka mig på för svåra ord här nu men haha! bikbok 50kr.
samma här, ingen bra bild men kan inte ta någon ny för den är i tvätten hehe! men hm typ nät (?) fram, och vit transparent bak, bikbok 50kr.

lindex som ni ser hehe, 50 kr styck tror jag!
dom brillisarna på bilden (fy vilken fjantbild tror att jag steker sönder ser de ut som haha, jäjä!) 50 kr på h&m, och jackan, mindre bra bild här me, snörena ser ju hundra meter långa ut men orkade inte knyta hehe! bikbok 500kr.

ja, fick ju som sagt fråga om jag kunde lägga upp bilder och vad sakerna kostar, känns lite wierd att skriva grejerna kostar, vet inte varför haha men jaja, får bli så den här gången då :D hoppas du som fråga är nöjd! kram



schnickare!


hej hej på er! får verkligen ursäkta alla skruttbilder som kommer här nu, men ni får stå ut! fick en kommentar om jag kunde visa vad jag hade köpt och så, absolut jag gör det när jag har min data igen :D! ska på maskerad ikväll, blev lite kort varsel eller va man kallar det, så hann inte komma på något kanonbra men det som ni ser på bilden får duga haha! hörselskydd och lite krimskrams till också :) nu ska jag stoppa något i min hungriga mage och sen dra mig mot lokalen och greja lite, ska försöka ta lite kort ikväll sånt e ju alltid skojsigt! hoppas ni får en bra dag! puss :D


kasselassiga mobilbilder från början av lovet


sviiingo efterrätt hos min goa mormor&morfar, hehe!

haha oj va lääckert! men glajerna iallafall, moms! (crap och sketbild!) en mysig och spontan kväll/natt hos hanna!

hemma hos simon, en lugn (kanske inte ser ut så här men haha) och go kväll med lite folk!


tisdag

de blir inga roliga inlägg här alls, men de blir bättre när jag kan sitta på vanliga datan igen hehe! va ju på torp i fredags med, fick med mig 2tröjor, ett par solglajjer och ett par svinballa ''glasögon'' utan styrka hem, och igår när jag hanna var där fick jaga köpt 2 ringar, ögonskuggsmojs och en vårjacka som jag har dregglat till några gånger jag har varit där! kanon! jag va heeeelt äckligt jädra slut i kroppen och huvudet eftersom vi somna så sent haha, (men de va det värt!) så va svinfärdig hela dagen och när jag kom hem käkade jag bara sen la jag mig i sängen och pressa upp ögonen men somna halv10!! va händer med världen?! näe men det va sååå skönt, gick upp i tid idag för har en del att fixa, blir en kanonkväll ser det ut som wiho, ha de bääst!


mohahah!

hejhej alla fiskar! wooowsan vilken rolig kväll/natt det blev, jag och hanna laga go mat och sen sladda vi in till solsidan och såg sista 10, va ju grymt så surare än 10 lime att vi missa de! men men, sen flummade vi oss ner till ica och köpte galet mycke godis och glass mhm ljoovligt :D kolla på wallander, prata och mös, sen så fick vi den briljanta idèen att gå in på chatroulette (?) åh heeerrejesus va kul, fanns några riktigt roliga folk och sen massa galna/störda ah jag vet inte va man ska kalla dom haha, vi rycka loss på hårdaste norskan, rocka hårt i cykelhjälm och glajjer och en halvdålig gurka haha,låg och kved av skratt i timmevis, underbart! nu drar vi till torp så vi hörs senare, puss :D

can't stand this pain inside.


hej! blivit ett ofrivilligt uppehåll (wow 2 dagar!) men de e såhär att mina päron tog med sig datasladden till sälen, så inte haft data, och kommer inte ha på några dagar, sitter på pappas pyttelilla, har inga bilder så får bli en gammal från när vi sprang i new york! hehe :D helgen eller lovet har börjat bra iallafall, umgåtts med fina folk och haft kul, sånt gillas! nu har jag precis tatt en dusch och hanna är på väg hit, vi ska ha en försenat alla<3dag middag haha, nä men laga mat, och ha reeedigt kul! blir nog jättebra! vi hörs när vi hörs, eller ja när sladden är tillbaka från sitt lilla äventyr :D puss på er!


greeeekland<3


just det ja, min mobil dog typ en minut innan jag såg att de inte fanns någon nyckel, hopplöst!!
well well cykelställ, suttit och kollat öar och pratat resa med hanna en stund, för nästa år ska vi förhoppningsvis åka till grekland själva en vecka, HUR BRA LÅTER DET INTE? spendera 7 dygn på ett superfint ställe med en grym vän, värme och skapa superminnen, jo de låter svinbra! vill åka NU, men kul att ha något att se fram emot också hehe :D kram


utelåst_tjej_95 = argbigga!


tjeeenare hörni! :D den här dagen, haft volleybollträning & kickat av ett matteprov som kändes ovanligt bra, men när de brukar kännas bra för mig så går det åt skogsmullens rumpa så hehe! efter skolan gick jag och klara ner och anmälde oss till en skidgrej på sportlovet, blir nog kanon :) sen fika vi, mooms! sen gick jag från och stan och hem, astaggad på att komma in i värmen för mina fötter gick av, neee då e man utelåst för att någon har glömt hänga tillbaka nyckeln, kissa ju halvt ihjäl mig så fick sätta mig i trädgården, helt förnedrad haha hoppas ingen såg! sen gick jag med tunga och sura steg ner till mormor för att hämta nyckel, hamna där och fick stoppat en macka i magen, pratat med henne en stund och nu är jag äntligen hemma! va taggad på att kolla på esteternas konser, men jag får se om mina lata ben som har jobbat så hårt idag orkar gåå! ha de bäst, pussch!


onsdag


hejhej! blir lite kasst med uppdatering känner jag, men det är fullt upp just nu, blir nog bättre på lovet! skuggat estet idag med hanna, jag tror jag har bestämt mig för det! haft galen jäkla huvudverk nästan hela dagen, ovanligt att jag blir sjuk när det närmar sig lov, kommer säkert ligga i magsjuka influensa och galna ko sjukan på det här med, näe men förvånar mig inte! pillat lite med mitt album, jag älskar att 'pyssla' haha :D ska dra igång med matte nu, snark :( ha de göött haj!


tjena bloggiz

inte hunnit skriva idag, vart med hannelito, vi har vrålat hemmagjorda improvisera-bäst-fänäno-du-vill låtar och köttat på gitarren, käkat carbo, pluggat hehe doktiga, käkat kakor yuummi, och haft det fint! dratt på mig en förkylding (spasmer och tarmryck på det) så kan inte träna, suger liite kamelpuckel faktiskt! sen har jag kollat en sväng på tjejernas match :) fick mina kort idag med som jag beställde, (GLAD) så suttit i 2 timmar, klippt klistrat och skrivit sönder handleden, shit va tiden hade bråttom, och pillat med mitt album, riktigt kul att ha sånt när man blir lite gämmel! ska skugga estet imorn med, tjoooho! have a nice sleep, eller nåt. puss!

hahah åååååh


FAAAN, kan de gå bättre idag eller? dom smakar värre än ett vårtigt anus från sibirien, AAAAAH
min babiangalna bror drämde kakjeveln i väggen hahahah, och nu är han i full gång med att baka något som han har hittat på själv (?!) får se om det går bättre, ligger ner på golvet och skrattar, vi kan ha så himla KUL ibland haha, lovely!


jag kan leva på kolakakor.


just nu, så har jag och min bror bakat kolakakor mjau! ska sätta mig med matten men har apmycke huvudverk, känns som någon slår mig i skallen med en såndär svinjobbig uppblåsbar hammare med ljud, sahgdjg! när vi satt och prata förut, så försökte jag luska fram om han hade tjej, men fick ett protesterande starkt NEJ haha, så fråga jag varför inte, så säger han ''tjejer är assnuskiga, som hundar, dom bajsar på gatan och är helt galna'' haha!


there's just too much that time cannot erase

sitter i soffan med ett halvt glasspaket i magen och det isar i hela mig, men gott var det! ska snart göra nått att käka, detta blir nog alla magars dag istället, mycket bättre! solsidan får förgylla dagen, wiho! hörs!


alla hjärtans dag.

jag är nog inte ensam om att tycka att den här dagen är pest, när man inte har någon, eller jo det är klart man har sina goa vänner, men ni hajar, har 'firat' (säger man så?) den här dagen med pojkvän också, och det är otroligt mysigt, det är det, och den har ju någon godhjärtad säkert äckligt kär människa (arg tjej) näe skämt åsajdo, men kommit på för att den har ju ett fint syfte, men jag måste bara säga att jag tycker den är meningslös! skulle vart med hanna idag, och totalflummat och härjat runt, mölat kakor och haft girlpower, men det har kommit saker i vägen, som också gör den här dagen, inte för att det är just alla hjärtans dag, för det har inte med saken att göra, men andra saker som gör det här till en ledsam och tung dag. vila i frid, jag tänker på er.

det finns två alternativ, gå ut i köket och baka kärleksmums med extra mycket kärlek, känna sig ensammast på jorden och grina ihjäl sig till here without you med maxat ljud, eller se det här som en helt vanlig dag, baka med min gose till bror och lyssna på tunnan och moroten, alternativ två är lite mer lockande, så jag hoppas ni får en kövröten dag och sitter och deppar riktigt ordentligt! NAAT (alex i solsidan style) hoppas ni får en riktigt bra dag, eller gör det bästa utav den. puss och kram!


längtan


jag vill inte bli gammal, jag är nästan rädd för det, växa upp och bli en tråkig kontorstant med fyra skrikande ungar och en lat gubbe som är ute och pillar med sin älskade bil dagarna i ända, fast man gör ju val här i livet och ett sånt liv är det sista jag tänker ha, för en del kan man ju faktiskt styra över själv, och jag tror knappast att mina galna danser och kiss&bajshumor kommer lämna mig på ett tag, så en crazy kontorstant blir det isåfall, näe men det tar jag när jag når den delen av mitt liv, för nu är jag bara en omyndig fisromp på 15 bast som trampar i backen och vill ut och se världen, men så fick man inte det för mamma och pappa bestämmer :ppPpP! nog tjatat om det, vad jag ville komma fram till va att jag längtar verkligen, (vet man ska leva i nuet och det tänker jag också) tills jag går ur gymnasiet, ta ett år fritt, packa en liten rygga (haha rygga, det ordet<33) iallafall, på med hatten ett par jeansshorts (?) och bara kasta sig ut i världen, ta dagen som den kommer och bara leva, om det är något jag vill göra, och förhoppningsvis kommer också så är det att resa, uppleva, upptäcka osv, kanske låter som en scoutunge som vill ut på äventyr, men skitsamma haha, ta vara på tiden när man är ung, för sen kommer allt annat i vägen, och då vill jag inte ångra att jag aldrig gjorde dom sakerna jag hade velat, att jag inte tog vissa chanser, så sikta mot stjärnorna och nå trädtopparna, det är iallafall bättre än att stå kvar på marken utan att ha något mål, klart slut från klyschkungen haha :D sov gott!


sommar09


hejhej! gick ju som sagt ut med mamma imorse, klockan tio!? vad händer med världen.. hanna åkte och jobba tidigt så va ändå vaken så skönt att komma ut, vi gick en långpromenad på nån timme och hälsa på mormor och morfar på vägen hem, jag hade gått i supertunna joggingtights, så när jag kom in hade jag fått nån jäkla kylallergi, usch klia ihjäl mina ben, dom va jättebruna/illröda, såg ut som en albino som hade legat i solen i 10 timmar utan solskydd, och dom va helt svullna och STENhårda, de va sketläskigt haha uusch, termobrallor nästa! haft äckligt ont i magen hela dagen, så sovit från och till sen klockan halv 12, gick upp vid halv 6, de va den dagen.. käkat semla och pluggat typ fem minuter, så nedrans skoltrött så ja kan lunta fiskarna på havets hus just nu! men somnar snart i tangentbordet, vet inte vad det är med mig, känns som jag hade kunnat sova i veckor och fortfarande va trött :( skulle vart hos goa emma carlzon med fina tjejer och haft alla hjärtans dag middag idag med, men hennes papi blev sjuk, riktigt synd! ha de fint, kram


-


weheartit


-

hanna kom hit igår, blev en känslosam kväll som innehöll väldigt mycket tårar, en banan med skal körd i matmixern, promenad, skratt & prat, livet är inte alltid rättvist & innan vi vet ordet av det kan det vara för sent, så ta vara på dom ni håller kärt, släkt och vänner! nu ska jag ut och springa med min hurtiga mami, take care, så hörs vi senare!

lördag for the freakin win!


hejhej! hoppa allt plågsamt plugg (go johanna!) och la mig och dega med solsidan som e bäst :D sen åkte vi ner och handla, jag papi och gaaabby, och jag, relationscoachen nr1!!! näe men iallafall, fick papsen att köpa en ros till mamma eftersom att de e alla hjärtans dag snart (som förövrigt är årets sämsta dag :D) och en hjärtformad ask med jordgubbar haha, naw! dom sitter i köket och spelar gura och sjunger, goeligoa päron! ska snart äta godaste tacopajen, kan lägga upp recept sen, wiho mat-tinas blogg blev de nyss! hanna kommer om en stund och sover här, BRA lördag, hoppas eran blir lika bra, puss!


ta mig tillbaka!!!


förra året i maj, usa e heeelt underbart! hade inte vart fel och lämnat all snö is och slask och dratt till solen och rockat loss nu, möhö


i awoke only to find my lungs empty



hej alla godingar! hur mår ni? hoppas allt är bra med er :) med mig är det bra! blev en riktigt mysig och bra kväll igår, jag och jossan mötte upp simon och jessica, så gick vi med simon som käka pizza, satt och tjööta en stund, gick och hyrde film, ryckade loss lite på hemmakväll och drog en jenka innan vi äntligen kom in i värmen hos mig! rolig film, snygg sexig och singel tror jag den hette hehe! sen sov goa jossan här, och idag åt vi frukost i en evighet och tog det lungt, om det är något jag älskar med helg är det att man inte behöver stressa! nu sitter jag och ska plugga lite blääää, men sen kommer hanna ut en sväng iallafall! får se vad vi hittar på men bra blir det alltid!

igår när jag satt och kolla igenom massa bilder att framkalla, så kom jag på mig själv med att sitta och skratta, för det finns så himla mycket minnen som är så JÄKLA bra, galna och ROLIGA, och det har jag mina underbara vänner att tacka, för ni är så otroligt bra!


njuut av denna vackra syn!


hejhoppsan inte hunnit skrivit, hanna gick med mig hem igår, va riktigt kul, sen gick vi på jobbig men underbar yoga, jag älskar deeet!!! haha :D när man ska slappna av i slutet känns de som man e på en annan planet, går inte att beskriva, låter väl som en buddhawoodotjej nu men try it! sitter och pillar med lite bilder som ja ska framkalla till mitt minnesalbum, kul att ha när man blir en gammal tantisch! väntar på att jossan och emma ska äta, så ska denna kvällen tillbringas med dom och kanske simon och jessica, blir nog jättebra tror jag! have it nice och blås inte bort i pissvädret! kram :D


posetiv och glad som en duracellkanin!


hatt elaaa änna najs, fast jag ser nog mest ut som en cirkusclown som försöker va fräck i det, wellwell :D hoppas ni inte blir bländade av mitt bruna ansikte<3333 just nu har jag otroooligt mycket energi i kroppen, vet inte vart den ska ta vägen så sitter bara och ler och hoppar nästan i min säng, jag får ryck av att lyssna på musik haha, när man hittar en låt som man blir helt frälst av, så drar man på högsta volym och bara känner sig levande i varenda del i hela kroppen (?) de lät kanske konstigt, men jag ÄLSKAR musik! följde med min goa hanna hem efter skolan, en braa dag! men fick springa som en vilsen utter i höstnatten till bussen, brastad e rena djungeln! fick tillbaka min gamla mobil som hon har lånat, hade typ 1500 bilder och filmer, från sjuan och fram till i höstas, kul att kolla igenom, massa gamla sms, roligt roligt! har nog bestämt mig för linje nu med, wihooo!! :D får tacka för den goa kommentarer med, vet inte vem de va men tack så mycket iallafall! hoppas allt e jättebra med er! puss och kram,


taggar boxning!


mina fina goa & glada vänner idag på hemkunskapen, och vi gjorde universums godaste tacopaj!
yeeee nationella idag i svenska, trodde de skulle va mycket svårare men de gick galant :D! efter skolan följde jag simon hem och gick med han in några timmar, alltid lika treevligt :D nu ska jag stoppa nått lätt i magen och snart dra iväg på boxning med 3 hårdingar, kan säga så mycket som att HANNA you're going down!!! jag e på hugget idag :D ha de finemang brandslang, poss


release me from my mind


mamaaa mia va ja vill ha en kattunge haha :(
Imorse hade vi judo med klassen, haha de va asjobbigt men kul! :D jo förresten förut skulle hanna ta en banan så e den typ lite brun på sidan, så öppnar hon den och säger ''VAFAN E DETTA?'' så e de typ en liten ring som nästan e möglig (?) och så sitter de en kula i den, då har min bror skjutit en softairgun kula in i bananen?! hahhah jösses... :D så himla GOTT springa till träningen, träna och springa hem i regnet, SKÖNT! ska ta en go dusch nu och sen kolla lite mer på H&M Conscious Collection, JÄGARNS va fina grejer åååååh får ett pingisrack i skallen anåda va najs! take care, poss!


you make me laugh so hard my face hurts

när jag hade kommit hem idag så ringde hanna och sa att hon inte hade kommit me bussen så hon kom hem till lilla mig, va här en timme sen vela västtrafik så hon missa bussen, och fick stanna en stund till, lovely! 2 timmar konstant skratt, grymt behövligt och krampigt kul haha, wihoooo :D nu ska jag snart dra på mig träningsgrejer och åka och kötta lite heheh, höres senare!


lalala


den här låten har jag nog lyssnat på säkert hundra gånger i rad nu, så himla go!


i am a volcano


hej! jag och mamma gick och la oss i soffan och kolla på film, men det satt en sumobrottare på mina ögonlock så jag somnade efter en stund, älskar att somna när man e svinigt trött man sover så himla gott då! sen har jag pillat lite med kameran, som ni kanske ser om ni kollar upp, känner mig asfjantig/djup-i-skallen osv som sitter och målar massa depp på fingrarna och tar kort haha, men har man liiite för mycke tid, som jag har idag, så blir de lätt så :D ska nog ner och ta en asgoooo kolakaka (bakmästaren..) lägga mig i sängen igen, lyssna go musik och tagga inför en halvtimme med ove sundberg, lovely!


mysig söndag!





min goa kusin kom ner en sväng och vi har bakat kolakakor, underbart :D


cut the crap


lite schneakpeak från min dag hittills hehe! jag vaknade jättetidigt, försökte somna om men det gick inte så jag gick upp och fick världens städryck, så det är skinande rent på mitt rum nu, min toalett höll på att mögla osv så det va bannemej på tiden haha usch, grislyan! sen har jag rivit ut hela min garderob, och hitta saker som har vart borta i månader, massa smycken, mitt körtkort (!) en scarf jag hade lånat av johanna, en kofta som är johan perssons osv, jösses! sen hitta jag ett gammalt nitskärp från när jag va emo/rockare/svart-period haha i sexan, så jag börja ploppa ut nitarna och satte på mina shorts, veeet att kenza har gjort så, men skitsamma jag tar inte åt mig äran för den briljanta idèen :D mamma är i full gång med att baka supergott bröd, luktar mumma :) sen ska jag kolla på 500daysofsummer en gång till för den e sååå goo, och ut och gå en sväng, riktigt go och behövlig söndag, somnat på var och varannan lektion den här veckan, vart helt dyngslut, så skönt att ta en dag och bara slappa! vi hörs senare, kram


hos dig är jag underbar





inte världens bästa bilder, men ja som sagt fick kameran lite rachan i skallen så hann inte ta några överdrivet 5av5toasters bra MEN det är bättre än inget :D jag känner att jag har blivit en riktig ekonomiskt tänkande (vuxen_cool...) hängde tillbaka säkert 5843758 grejer men ja, shopaholicen (?) hade några kilo mer på vågen i vissa köp, jaja jag är nöjd iallafall :D lite örhängensplock, 2halsband, ett par svarta jeans (eftersom att mina förra sprack, eller ah knappen gick sönder för dom va för tajta, haha...) en gosig tröja och en jeansskjorta, tjolaho!

uppdatering: fick en kommentar om att jag skulle skriva vart grejerna va ifrån och ta bättre bilder, örhängen&fjäderhalsband hm, peacehalsband & stickad tröja jc, jeansshorta carlings, jeans ginatricot, och som jag skrev så ville inte kameran samarbeta med mig så kunde inte ta några bättre, men bra att ni skriver vad ni tycker, ska tänka på de framöver! hejsvejs :)


lördag.


hej alla fina folk! hoppas allt är jättebra med er :) som sagt åkte jag & goseingarna emma & hanna till torp idag, va helt slö och slut i hela kroppen men det blev en mysig dag iallafall, hittade lite grejer, så slänger upp bilder på de snart, men så typiskt för skulle precis börja ta kort så står de error på kameran av nån anledning, trött blir jag :( jäjä! kom hem vid 6 och då hämta jag upp johanna, vi hyrde film 500 days of summer, som är riktigt BRA och fin, och åkte hem till mig, prata käka och hade de superbra, va riktigt längesen vi sågs så det va mysigt att ta en kväll och bara ha de gött :)! hon gick hem ganska nyss och jag ska snart sätta mig med min älskade gitarr och sjunga lite, att sjunga e nog bland det bästa jag vet, fan rent ut sagt vad jag hade velat födas med gudomligt fin underbart ljuvlig röst som fick folk att rysa, men icke! ska bara lägga in bilderna så hörs vi snart igen hehe, för ursäkta för dom groteska bilderna *pekar nedåt* och hoppas att eran frukost inte kom upp/att ni inte drömmer mardrömmar efter att ha sett dom :D puss

 


gomöööörgonhälsningar från ett molnigt brastad!


här har ni gårdagens facelook på mig och hanna da :P:P XD grr mjao haha, bjuda på sig själv<333
hejtjolahoppsansa! blev en go kväll igår, efter jag hade jobbat åkte jag hem till hanna, hon och hurtiga emma hade varit ute och sprungit så vi följde henne ner till rixö och sen gick vi tillbaka, långpromenad tjenis!!! sen åt vi tacos och vindruvor, jordgubbar nötter och lite mys som jag hade klirrat med mig, låg och skratta till ett stört brev jag hade skrivit till henne haha, googletranslatebruden förgyllde kvällen med många sjuka meningar med högtalaren i bott hahah ååh hon pratar underbart :D jag va heeelt slut, så skulle skojsova men så somna jag, runt ELVA HALLÅ ELLER!!!!!! KUL kompis! vakna till vi två och då va de fart i grejerna så vi låg och flumma en stund innan vi somna igen, och nu ligger vi och degar i sängen och ska snart äta lite brastish frulle innan vi åker till torp med emma :) och ikväll blir det film och mys med fröken bäck, blir kanon! ha en go lördag :) fick en fråga om jag kunde lägga upp massa bilder på mig själv, haha vi får se på de, du kan ju njuta av dom över så länge och överväga om du vill ha fler ;) puss


mästerkocken in the house!!!

va e de med mig och bränna grejer? :( pyromankocken, jag paxar det namnet från och med nu! förstört en kastrull för ja glömde av mig lite hehe, great! kommit hem från skolan ganska nyss och ska snart ner och jobba, men de ser ut att bli en bra kväll/helg osv, kanon :) när ja kom hem kasta jag i mig säkert en 10 muffins bläää min mage e överkörd av en älg just nu! jaja, have it really nice!!! poss

torsdag.


men kalasbra att de e så städat runt mig haha, skitsamma :D! inte ofta de kommer ''sånnahär'' bilder, med det kan ju va kul ibland :) inte hunnit skriva idag, hungriga som två vargar gick jag och hanna hem till mig efter skolan, laga gooo mat och baka muffins yuummi! mätta som två sumo på ett moppeflak la vi oss helt pall i min säng, skratta och tog de lungt! sen va det bara att ladda igång inför träning med samantha och malin som också va där, ena va core som inte va alls mycket att ha, och andra va yoga haha, snacka om att jag har underskattat/gjort narr av de, de va sketjobbigt och superkul wihooo! så ska bli vig som ett spaghettistrå nu (lycka till, e som ett kylskåp!) näe men de lär bli fler gånger :D så säger namaste för idag goingar!

vart en galet rolig dag i skolan idag med, i datasalen satt jag och några flummisar och va inne på google translate, så översatte vi råstörda meningar till norska/danska/arabiska och gu vet allt, så kan man lyssna på en tant som säger alla meningar man skriver, svårt att förklara med blev några GOA skratt kan jag bara säga haha, gonatt! :D


but i know, i'll think of you each step of the way


hej alla goa läsare! direkt efter skolan gick jag och fina josefine ner till cafek och köpte macka/fika och satt och prata iväg några timmar, det gillas starkt! vandra hem vid 6, och så slängde jag på mig träningskläder, ut i regnet och gå till träningen, där jag hanna samantha och malin körde stenhård step up&styrka haha, svinskönt! vart en halvbra dag, inte det att det jag har gjort har vart tråkigt eller nått sånt, för det har vart en go och mysig dag, men man kan inte va på topp (inombords) jämt och idag har vart en sån dag när man verkligen har fått bita ihop för att det inte ska rinna över. gick hem också, och jag älskar när det regnar, det är så himla skönt, och mysigt, så i med svinhög musik i öronen och så gick ja och sjöng (hoppas för guds skull att ingen hörde haha) för full hals, underbart! detta blir ett öken+råtta+tråkigt inlägg, men humöret är på botten av gullmarn just nu haha :( färdig klagat här nu hah, hoppas allt e kobra (istället för svin) med er, puss och kram!
& denna goa bilden från i somras *pekar på bilden* får lätta upp de här korvinlägget!


bracelet times


hahahha den här bilden e så ful-go så ja måste dela me mig av den, saknar att ha matrester kvar i tandställningen, att se ut som en stålman i munnen, kallas tufftuff bli frågad när nästa tåg går osv, NAAAAT!!! men de är ändå rätt charmigt haha, enjoy!


hjärnsläpp på den här rubriken


hahah hårt ansikte här, rynkig som hela pro tillsammans! jo min dag har vart rätt bra fast jag har tappat bort min mobilladdare också :( käka massa skit så när ja kom till träningen så satt jag me huvudet nere i knäna av sockerdown och de kändes som ja skulle spricka i tarmarna av mättnad, ikke bra! hanna kunde inte gå med idag men jag och josefine franzen, kötta på rejält, gött mos, e helt slut i varenda muskel nu, käkat en goooo kvällseeemat och ska ta mig en dusch nu, känns svingött efterråt fast ja bara ville springa därifrån och lägga mig i chokladvattenfallet som är med i kalles chokladfabrik yeaaaa! KUL inlägg detta blir, n to the o to the t!!! släng katten i fritösen och käka snorkråkor i lappland, hejdå pusseloss


man faller så lätt, men det är så svårt att resa sig igen.


your song - ellie goulding


-

everybody wants happiness nobody wants pain, but you can't have a rainbow without a little rain.


går bra för mig!

hej, saker som har hänt mig under 2 dagar!
- jag har satt mig i ett SVINIGT stort tuggumi, som nån elak jävel hade lagt på en stol ja råka sätta mig på, så mina jeans blev apäckliga!
- tappat min penna på golvet 3574385 gånger
- slarvat bort min extranyckel så jag inte kommer in i skåpet
- stekt hamburgare men gick på toa, glömde av dom, kommer ut, rök i hela köket och en svart burgare
- börjat laga en maträtt, nästan bli klar för att se att den viktigaste grejen som ska va i inte finns
- glömt av hur man cyklar, vinglat som en gnu till skolan idag, vet inte ens varför ja tog cykeln när de e IS ute, smart!
blivit inträngd i en halkig snöhög med cykelskiten, av ett gäng ungar som går i sexan?!?

hörs sen!


RSS 2.0