konfirmationsläger i sundsvik, wööhoooo

yes! skrev inget igår för de va full rulle me moppekurs och gu vet allt :) skrattat som en njure i skolan idag = really nice! gick me bombarN hem och nu har jag packat till lägret, kommer bli kul förutom att jag inte kan ett idioto på provet, menmen :( blir inga inlägg på ett tag så ha de gött!



haha vackert smajl där ja, *harkel* och gabriels kompis keps?! hmmm.. cool iallefall, yeah





kameran e urladdad så ni får stå ut me oseriösa skitdåliga webbilder (n)

gööött sugen på sommar nu!

 










where are you now, when i need you the most

justin bieber, har blitt garn i han haha! jaja, kom precis hem från konfan, vi va i kyrkan och prova kåper, ser ut som en struts i det men jaja det är väl bara att gilla läget :D nu ska jag plugga och käka, så måste kila.


god morgon people



snöööggt! nu drar ja till skolan, hörs sen, ciao!


rackarns bananer!

skrev ett jättelångt inlägg igår, men så hängde sig datan och poooff så va allt borta, orkade inte skriva om så det kommer ett nu, inte skrivit här på ett bra tag, men har inte haft nån ork alls.. menmen. kan berätta va ja gjorde igår, inte för att nån e intresserad men äsch! igår så var det träning med distrikslaget, va trött som en gnu för det börja mitt i ottan, men de gick hyffsat iallafall, sedan käka jag pizza och bara dega, men på kvällen åkte jag och matilda till storstan, rixö (y) och grilla med anton, anton, philip, jonas och daniel, de va möcke najs :) och idag är vi lediga för det är 'operation dagsverke' när man ska typ jobba och tjäna pengar. vakna runt 10 och käka frukost, i sängen, så råka spilla ut halva muggen oboy på golvet och över datasladden och kameraminnet, BRA JOBBAT! har pluggat nu några timmar, segt som bara den, men måste göras, tyvääär. nu ska jag plugga vidare och sedan blir det träning, nice. ha det bra!


bjuder på en stenseriös bild från igår :)


godmorgon!

Vädreeeet! Helt underbart ju, tror ja haha, har inte vart ute än men det ser ju redigt gött ut :D Kunde gå ut i shorts igår och frös inte det minsta, tjoho! Men senare blir det till att sola med Lina, och jobba, får se va som händer i eftermiddag, ska nog grilla igen, gillas starkt :) Skriver mer sen, ha de bra!



Tar en bild bara för att de blir roligare inlägg då, men ska försöka ta lite nya senare, min bror iallafall haha :)


You were everything, everything that I wanted, We were meant to be, supposed to be, but we lost it.


ain't no sunshine

Har inte blivit inlägg på ett tag, men iallafall, i veckan har jag vart med Simon & Philip två dar, vi åkt hiss käkat pizza, skraattat, kollat en aapäcklig film, osv! Vart me Hannes en sväng och så, mycke trevligt :) den här dagen har hittills tillbringats med Johanna, mysigt, vi har typ mest pratat, kollat en film med, mysigt! Nu vet jag inte riktigt vad jag skall hitta på, men vi ska grilla nu och de gillas myyyycket, sommarkänslor ohja :D

Här kommer lite bilder från göteborg m.m.


muums :D

Haha, vackert! Men shiiit va stor hamburgare, hade ont i käkarna efter :o


Brillorna (y)

Philip & Simon, och kvaliten e ju bäst :)

Bara några DÅLIGA mobilbilder, men bättre än inget!


superbra dag med självaste darran!

Heldag i göötet idag, jättenajs :) Bilder från de kommer imorgon för jag orkar inte leta upp sladdar och jox nu och lägga in. Men idag har vi ätit, ätit och ätit, mat är bäst! Köpt lite grejer med, och flummat runt och skrattat :D! Imorgon så ska jag börja moppekurs, så nu får alla snart se upp på vägarna! Och efter det blir det träning, gööött som bara den ska de bli :D Nu har jag inget mer att skriva, det blir ett längre inlägg imorn me bilder och så, så hare gött!



F O R T F A R A N D E 5 A P R I L

stack hem till hannes förut, satt och snacka nåra timmar, hahaha lagom pinsamma grejer kom upp, kvinnan ;);) men asglad för att jag har dig iallafall och för att du alltid ställer upp, man kan prata om allt med dig, hur gött som helst att ha en sån killkompis :D! nu har jag gjort mat, stuvade mackisar och meatballs, muy bien! lovat att hänga upp tvätten me, snaark :( imorn åker iallafall jag och my dear puchäluchää till göteborg och härjar runt på dan, får se va som händer på kvällen, ha de fint!


5 A P R I L

Hej! Gick upp 8 för att snabbt sticka ner och jobba, efter det åkte jag, pappa&mamma till torp en sväng, hitta lite, men ska till göteborg imorn så höll mig, där mötte jag iallafall upp Hannes som sedan åkte med oss hem, nu har jag kommit hem, tagit en dusch och fixat mig, så nu blir det till att vara med Hannes igen, mycke trevligt må jag säga!



jag nu hähä


kvällen/natten BLEV GRYM!

här kommer en sammanfattning av gårdagen (wie, vuxet de lät!) jag gick ner mätt som en gnu och mötte mina små brudar på stan, när jag stod och vänta kom en knarktant fram till mig och börja prata, ganska läskigt!
hon: HEEEJ MIN KÄRA VÄN! ett sånt ruskigt väder!!!
jag: mm, hehe.. (hjälp)
hon:titta va jag gjorde ute!! *visar sina upprivda armar* RAMLA!!!!!!!
jag: hehe.. ojoj, men jag måste nog gå nu
hon: JA JAG HAR DÅ FAN INTE SAGT NÅTT!?!!?!?
lite wierd :o men jaja, sen möttes vi och gick ner och hyrde film, kopps och american pie book of love, båda vart asbra och sjukt roliga, kopps är underbar, skrattar hela tin haha :) tog massa vackra bilder och de kommer nog några här sen. men 2 på natten hade jag och angelinne picnik på mitt rum med brörost och hela kittet, och vi har även kommit fram till att det är otroligt gott me grädde på KORVMACKA! ja, de låter ju äckligt som fän men de är rena drömmen hahah, sen hoppa vi ut genom fönstret och pessa på min grannes uppfart, vi är sjuka! låg och snacka och typ dampa fram till 5, härligt! idag har jag vart me angelinne på dan, sen typ hoppat studsmatta me min bror, kuul måste ja erkänna :D kvällen skulle jag vart me fanny nere på xp, och de va jag också men sen så gick ja hem för mådde ikke bra alls. (tack hannes för att du finns förresten, ställer alltid upp för en <3!) skriver mer imorn, ha det bra tjohej!









kvällen/natten kommer bli GRYM!

sitter hos m&m och har precis käkat, ALDRIG vart såhär mätt, spyr vilket ögonblick som helst! men hanna och angelinne kommer och sover över, askul kommer vi ha:D! hejdååå

blev lite ändrat!

Igår blev de ändrade plaans, istället för att gå till kyrkan så va jag med på hela träningen och åkte sedan hem till min goding hanna edvardsson, för hannes va tvungen att åka till sin sommarstuga igår ist för idag, lite tråkigt men jaja vi ryckar loss på måndag istället är de bestämt (y) iallafall, hos hanna vart de kanonkul haha, hon mötte upp mig så gick vi och hyrde sämsta filmen haha, eller a sjuk vart den! brüno, vi hyrde fel ;( men iallafall gjorde bort oss lite för några COOLA brastabor innan vi drog oss hemåt, kolla film käka, jag somna haha :( men sedan tog vi some nice pics som kommer upp efter texten! och chilla, kommer sakna dig när du är i åre förresten :( idag har jag inte gjort ett piss, pappa har av nån jävla anledning tagit me datan till sitt jobb för att ''greja något'' så nörden själv stack ner till mormor och morfar och låna deras, så nu sitter jag här, det blir ''påskmiddag'' sen me min tjooockis släkt, trävligt.. får se vad jag hittar på efter det! och fy kötbullar och leverpasteeej va jag saknar min älskling! vi skulle bakat bullar och mys i helgen men han är sjuk och så vajdare, baaaaj.
pusshej



 



bjuder på dom, och orkar inte lägga upp alla, finns på fb istället:)


april april din dumma sill!

sluta 2 timmar tidigare idag och nu har jag lov, perfekt! och nu sitter jag här me oboy&grädde och bara tare lugnt, sedan blir de träning, bra uppladdning känner ja, hehe. Efter träningen måste jag gå till kyrkan, det suger, men jaja, efter det blir det hannes, kommer nog lite bilder för nu funkar kameran igen :)



gooooott


RSS 2.0