supergrym helg!

   
hejhej folket! vart fullt upp i helgen så inte blivit av att jag har skrivit, hoppas allt e kalais med er iallafall :D i fredags va daniel här, mysigt som vanligt! vi gjorde tacos och hade kul :D igår så fyllde mormor år så va där på kalas på dagen och på kvällen kom hanna, rasmus & daniel hit, vi laga mat, hade jättekul & kolla film osv, kanon! har lånat en lödda med maskeradkläder, hippiekläder av min moster, så rasmus & daniäl gick in på mitt rum slängde på sig de, så hör vi bara ''ey, sätt på ''it's tricky'' så kommer dom ut å skakar rompa i dom görasnygga klädera hahaha, ska nog lägga upp filmen på de, ojoj :D lyckat iallafall! sen gick han&raz hem och daniel va här en stund till :)

 idag är det ju 1;a advent så mamma väckte mig så hade hon gjort jäättemysig frukost, så hon och jag satt och kolla på albert&herbert (?) nån gammal julkalender och käka, mysigt! sen skulle jag till johan idag, långt ute i buschen!!!! MEN den fommen hade tatt fel på tiden såå han svara inte på sin mobil och jag frös halvt ihjäl där ute i skogen, fyfarao haha :( men sen kom han äntligen och hämta mig, vi har klappat kaninera haha naw, och käkat asgo mat, druckit glögg, kollat gamla skolkataloger & på the green mile, hann inte se slutet men den va fin! e hemma nu iallafall och ska kolla lite tv och sen nana, hörs!


hejhej!

de va inte igår jag skrev här hehe, mina störta fans johan&hanna bad på sina bara knän att jag skulle blogga och vad gör man inte för sin fanclub!  kul att så många fortfarande kollar in :o! får skärpa mig :) vi har temavecka i skolan denna veckan, niorna har kärlek,sex&relationer, och jag och hanna har än en gång bevisat hur mogna vi är :D ... nu ska jag snart på match i uddevalla, taggar fett!!!! jao va har jag gjort mer sen jag skrev sist, hm, överraskat johanna bäck på hennes födelsedag, jag och frida kidnappa henne och drog in henne i ett rum där tjejerna i klassen sjöng för fulla muggar så hade vi bakat tårta, grymma vänner? YES!
igår vad jag på bio med johan daniel och connor, haha de va kul men harry potter va mindre bra tyckte jag! :D men kul hade jag iallafall hehe :) jaja, hoppas allt e bra med er, kan inte lova att jag skriver snart meen ska försöka bättra mig för 437835894 gången :) pusshej livingpastey!




bild1, våra lullflashiga örhängen haha! ser ut som ett dagisbarn har gjort dom, naw ;) står lite roliga grejer på baksidan av dom med hahah :D
bild2, en dikt till våra gosemosar, man ser inte alls va de står, men den e ljuvlig och verkligen inte alls typiskt oss. ;);)
bild3, och jaa... inga kommentarer på sista! näe men vi tog uppgiften på fullaste allvar helt enkelt!


träning!

          
oooh moskel yao!! nu ska jag och kötta lite hehe XD mvh biffen köttarson

oj va bra jag e på att blogga, N to the A to the T

                

fars dag


en fin bild på morfar som jag har tagit nån gång när jag har vart här!
hejhej! sitter hemma hos mormor och morfar, har  ätit en supergo fars dag middag och nu hjälper jag dom lite med datan, ska snart hem och plugga, snark :( vi hörs sen, hade bra!

helg e kanon!

Hej! Hoppas allt e superbra med er :) Vart en bra vecka, kört lite bil haha! askul :D fått reda på att jag blir av med min tandställning snart, spelat match, vart med bra folk osv, kanon :) enda dåliga är väl att jag saknar min hanna alldeles för mycke:( men iallafall fick en fråga om att lägga upp bilder från när jag va 13, fram tills nu, haha, de e ingen vacker syn men visst! fjortistiden (L)(L) underbara puta med läpparna&posa bilder ;)..
                                                                                                      13
                      
        
        

                                                                                                          14


        
        
        
         

                                                                                                              15
         
        
       
        
       


tjena morsen!

                          
känner nadapomfrada lust att skriva här just nu, för jag hinner inte (och de tar ju sååå lång tid att skriva ett snabbis inlägg, shit!) näe men vet inte va jag ska skriva så det blir pannekage av allt ihopa :( men e nog snart tillbaka när de kliar i fingrarna på mig, tills dess får ni har de kanonbra! :D

shkgdshgklg

                          
                           
                          
haha, söta bilder yao! gårdagen va kanoners och asrolig haha! sov hos frida och gick hem ganska tidigt, och vart med dannyyboooiiiiii hehehe hela dagen lång, så inte kunnat skriva :):) hoppas ni mår superbra, vi hörs mer imorn! nattinoffsan

hos fridolinen

                                         
hej folket! e hemma hos frida nu och vi håller på att greja i ordning oss lite hehe, skulle haft kavaj över de *pekar uppåt* men hitta inte den så får koka ihop nått annat hehe! vi ska snart ner och möta dom andra tjejerna så ska vi äta och sen hem till emmsan :D ha en kanonbra lördag så hörs vi, puss :)

så va de slut på de roliga!

för nu e de näst sista dagen på lovet, ravi! men som sagt lär det bli en superduperbra avslutning på det med världens bästa tjejer! ensam hemma som kölar på musik så fönstrena nästan spricker och sitter och äter frulle, älskar att va ensam hemma!! ska ner och jobba snart, och sen va med frida innan vi går till dom andra :) kommer blir en skeeedbra lördag yao! de går inte att ladda upp bilder ..... ajsingen va putt en blir! hörs senare :)

vinter kan ta sig i rompen

                             
sova hur länge man vill, inte passa några tider, ligga och slappa i solen hela dagen, komma hem med asmycke salt i håret, duscha och vara sådär brun och go, tälta, grilla, inte frysa, gå i shorts, vända totalt på dygnet, inte ha några måsten, vara med kömpisarna dag ut och dag in, stå där på avslutningen och veta att man har 10 veckor framför sig fullproppade av de, hade iiiinte vart fel att va där just nu!

brooor ♥



gudanes i rabatten va gött de va att bada, raka mina gorillaben (ooh freeescht att jag skriver de här haha) men jag har inte orkat så de blev ett rejält julbad nu! gött att bara va hemma idag och ta de lilla lugna jaoo brao cow mao, ne men ska ner och kolla på film med min brorsa nu, de e grymt för vi kommer fett bra överrens most the time hehe, och båda har störd humor, i like! så de blir american pie nu höhö :D

gick ner och kolla på idol en sväng också, missa några men dom jag såg va RIKTIGT bra, fick fanemej rysningar, shitans! och olle när han sa ''ska sjunga till min bror''  shit hela jag lyste upp och ba ÅÅÅÅH HAR HAN EN BROR!!!! kan ju inte bli annat än bra, grym hehe! men vi hörs nog senare, ha en asbra fredagskväll, puss

nu ska jag...

lägga mig i ett varmt långt gott underbart välbehövd fantastiskt grymt bubbelbad med massa skum, läsa en tidning (tråkigt de lät men tusen år sen så wiho) och på me go musik! hyffsat slapp träning men blev ändå helt slut haha, träningsverk sen igår me, goett mos!!! men vi hörs sen!

nytt

   

   

hah ser ut som jag har oranget hår på ena bilden men de e ljuset så :)! jaapp innan vi åkte hem från farmor så drog vi en snabbis till torp, käckt! nu ska jag stoppa nått i maggggga innan träningen :D imorn blir det tjejkväll med massa goingar och så kommer ju daniel hem med, wiho! :D ha de finemang vattenslang!


uddevalla mitt i ottan!

                                 
suuuperdålig bild verkligen! men de e iallafall en stickad go tröja och bara enkel jox, + boots & lite blingbling hehe! ska till farmor nu och sen en sväng till torp, vi hörs senare :) kram

här kommer ett inläggis!






hejhej folket! inte hunnit skriva för inte suttit vid datan förrän nu, meeeen kan berätta kort om gårdagen, som sagt johan och hanna va här på dagen, sjukt kul som vanligt med mina korvungar! sen kom också emma också skulle vi med lite folk hem till några men det blev lite ändrade planer, de löste sig till slut och kvällen blev superlyckad, mycke skratt och så, härliga människor :) inte alls många bilder på dom jag va med, tyvär, men tack för kvällen iallafall :) och idag har jag käkat pizza me johan henny och hanna, och sen va jag med johanna innan träningen, kanondagar med andra ord :) hoppas allt e bra med er! puss

written in the stars

hejhej! ligger i min asfeta säng me två störda romper!! vi lyssnar på svullet frenulum och äger allmänt superhårt!!!!!:):):):):):):):):):)  ni får söta bilder sen hehe, POSS :D


johantoan&hannapanna

                    
yeaaah! ser ut som en riktigt grym dag på gång! johan e på väg hit, en av mina goaste killkompisar, helt jeeeeeekla galen haha! och sen kommer hanna, bus på gång, check! men ha en superbra dag så KANSKE vi hörs sen, ska iallafall försöka ta lite kort, puss :)

gonatt!

       

som de kan gå!

      
powpow på hanna haha! skulle ringa henne, och mitt minne e som ett nytvättat anus, skoooooja ne men de e ILLA! så kommer aldrig ihåg hennes hemnummer, inte för att jag ens försökt lära mig det heller men äh :D så säger hon fel nummer till mig och de blir som de alltid blir när man ringer fel, PINSAMT haha! och sen skulle jag ringa hem till henne, meen då kommer vi på efter jag har lyssnat på några triljarder signaler att hennes hemtelefon e trasig, smarta tjejer! men så hitta jag inte min mobil, ringer till den, så ligger den bredvid mig, går ruskigt bra för mig haha! nu ska jag iallafall ringa hanna och när vi hörs igen har jag nog enorm kramp i magen av skratt, höres!

segerdansen x 10000

      läckeeert!! de kändes precis som jag blev av me en 100kg vikt från mina axlar, jag slapp sprutan!!!! eller ah ska ta den nån annan dag, så wihobopedoodan va skönt! och svar till emelie, min killee heter daniel hehee :)

 


wiho

                                
ännu en gammal bild för jag har typ inga nya, men ska försöka börja ta lite mer kort!
kändes som att jag inte hade tränat på några år på träningen, tjena assu va helt lam i armarna och de gick åt pipsvängen verkligen, men får ge de nåra träningar så e jag snart tillbaka på banan hehe! käkat svinmycke beiarnesås nu, de hade jag kunnat leva på, SÅ JEFLA GOTT!!! kollat på bästa desperate housewives me, löve på de höhö!!!!!! jag känner att ja missbrukar utropstecken lite smått men äsch :D:D nu ska jag ta den förbaskade gardacil sprutan, sista gången nu och jag HATAR det, kommer sägert börja gråta haha, tja jag e 5 år (y) näe men de gör ekligt ont och fyfasen! hörs senare om jag överlever den 1 meter långa sprutan... :(

bra låt!


who am i say - hope

vännen min!

     

regn regn regn regn och ännu mer regn!

      
ååååh va mycket jag har fått gjort idag, har gjort ingenting, ännu mindre och minst! inte ens gått upp ur sängen haha, shit va gött :D ända gången jag har gått upp e för att hämta mat, sen har jag gått upp och lagt mig och käkat i sängen, tjockt najs! ska nog dega lite nu och ta de lugnt, de e ansträngande att inte göra nått! hörs :)

svar till anonym!

1. Ja, jag har kille :)
2. Nej det har jag aldrig varit! 
3. Ja, det är klart det är svårt att släppa någon man har brytt sig om väldig mycket, det tror jag alla som har haft ett förhållande känner igen sig i :) hade en kille i vintras/våras som jag kära ner mig rejält i, har vart otroligt svårt att komma över det.
4. Jag är femton :)
5. Jag går i handboll!


svar på kommentarer hehe

     
elina, ja det har jag :( fast valt det själv så ska egentligen inte klaga, de blir ju superfint sen!♥
anonym, absolut det kan jag, fast det kommer nog bli en fråga typ, men visst, sååå gott folk det e bara att fråga på, om det är nått jag känner att jag inte vill svara på så göra ikke de, men de e nog inga problemas, FRÅGA PÅ BARA! :)

 


if i could turn back time


                                                        
nån bild från usa, bajs va jag saknar de, vill flytta dit!!! och bajs vad jag saknar att le utan att man ser ut som hannibal me den jädra tandställningen, och bajs vad jag saknar mitt blonda hår ibland, och bajs vad jag saknar sommarlovet och bajs vad jag saknar början av detta året och baajs va mycke saknad de va i detta inlägget! 



godmorgon!

        
hejhej, vakna för en stund sen och ligger och drar mig i sängen, huuur gött som helst, tusen miljarder tack för den som kom på höstlovet! och shit va jag älskar regn, haha låter som jag e världens dystraste människa som ba åh grått e finaste färgen och oväder is the shit!! meen, hur mysig e det inte att bara va inne, höra hur de smattrar mot ruterna och kolla en film, bara VA! underbart :D

vet inte vad jag ska hitta på idag, johan kanske skulle komma ut en sväng, vi får se på de :D träna iallafall, kommer nog orka springa en halv meter innan jag ramlar ihop, inte tränat sen stenåldern känns de som! men nu ska jag iallafall ner och göra en gooo frukost och äta i min säng hehehe! vi hörs :)

coola_tjejer_95

    
du e för bra hörru!

detta är nog en av världens finaste bilder ♥

       


nobody said it was easy

   
haha matilda, din kommentar om den bilden på oss, mjo VÅRA hår ** va inte så vackra haha fyfarao;)

mysig kväll!

             
Hej folket!
Johanna kom hit vid sex och då gick vi ut, gick ner och satte oss på en brygga och prata, fetäkta tjejsnack och de gillar vi! sen hyrde vi the ugly truth, som ni ser *pekar uppåt* den va braig faktiskt :D nu ska jag nog spela lite gura, så vi hörs! och TACK camilla för att du fixa mitt elende till blogg! :) vi hörs, pussar


CAMILLA BLOGGAR!

Hej! Nu är jag klar med Johannas blogg. Så hoppas hon är nöjd med den. Så hoppas jag att ni hittar fram i bloggen. Kategorier och annat finns ovanför headern! Mvh arnesenn

JORDEN ÄR RUND, SÅ DET FINNS INGA GRÄNSER


riktigt dåliga bilder men :) camilla håller på att pilla med bloggen så allt e huller om buller nu men de blir nog super bra! idag har jag jobbat och tatt de lugnt, lite senare ska jag va med johanna, blir asbra :) men ska käka, hörs sen!

 


RSS 2.0