if you are a bird, i am a bird










 1&2 - The notebook 3 - A walk to remember 4 - Dear John 5 - The last song 6 - 500 days of summer 7 - Friends with benefits 8 - No strings attached 9 - One day

Eftersom att det är så regnigt och grått ute så tänkte jag fläska på lite tips på några baconfeta filmer! Annat sevärt: Wildchild, Stepbrothers, She's the man, dirty dancing, grease, pretty woman, sunes sommar, torkel i knipa, The OC, One tree hill, awkward, desperate housewives, grown ups.  


MASKERAD



Köttat igenom ännu en skolvecka, hunnit med lite träning, hängt med goa folk, myskväll hos min josefine, göteborg, maskerad och delat goa skratt med min snygga *pekar på nedersta bilden* vän! Har såsat hela dagen so far, käkat en megafrulle och nu ska jag släpa mig ner för lite jobb! Hoppas ni har fått en bra start på helgen/lovet, kram!


LOV OM EN VECKA!


Tja! Köttat som en bäver och nu sitter jag i soffan som en lealös val och slappar rumpan av mig! Vi hörs imorgon!


it's time to make a change


Hej på er! Blir lite glest med update här, men idag har jag iallafall hunnit med att fnissa med min fina vän och gått på bio med min älskade mamma. Känner mig lite tom inombords, så ska nog sätta mig och skriva av mig lite, kram på er.



Heja estet!!

Hörs senare!


en månad kvar


river en vacker dröm


Godmorgon! Tröjan i inlägget under är från topshop för dig som undrade! Jag blev väckt av hustuppen (min bror) kvart i 9 (morr!!!) Idag står jobb och min goaste Josefine på the schema, vi hörs senare!


lördag


Mår sådär lagom gött i magen efter 7 ton kolakaksdeg, men det var det värt! Ha en fin kväll hörrni, det ska jag!


I tried to be chill but you're so hot that I melted


Hej på er! Precis hemkommen från ett mysigt dygn hos min fina uddevallare, nu sitter jag och doppar hönökaka i oboy (mvh anna skipper, NOT xD) Ska ha en riktig röjdag innan det blir middag med saknade kottar hemma hos fröken Sjösten, nice untzuntz! Hörs senare, puss!


-

Det är så mycket blandade känslor inför utbytesåret, det krashar inombords och det har inte ens gått upp för mig ordentligt att jag ska åka! Vissa dagar vill man inget hellre än att sätta sig på första bästa plan och bara leva i drömmen, det finns i och för sig ingen dag jag inte känner att jag vill åka. Däremot finns det stunder, till exempel, när man ligger och pratar med sin bästa vän och skrattar sig till söms åt sjuka internskämt, ligger och fiser som grottmänniskor med mamma, umgås med min goa släkt, träffar mina älskade vänner, bryter ut i gapskratt eller bara sitter och pratar timmevis, då slår det en ''vad tänker jag med, hur ska jag klara mig utan dom här, jag lämnar det enda som betyder något för mig''. Men hey! Det är en otrolig möjlighet, och jag är såå tacksam att jag har fått chansen att göra det här, jag tänker göra det till ett grymt år, växa och ha jäkligt kul. Det kommer antagligen gå otroligt fort, och innan jag vet ordet av det så sitter jag här med mina crazy banana friends igen!

 


1 fråga 1 svar.



Jossan
om You had me at hello.: Gud så fin jacka, vart har du köpt den? :))
Åker btw också som utbytesstudent till USA 12/13, har länkat dig hoppas det var okej? ;)

Svar: Taack! Den är från MQ :) Åh va kul, jaa de är helt okej! Länkar dig med då :D!


You had me at hello.


hej du kära skinnjacka och välkommen till min garderob.
Hej! Får ursäkta uppdateringen jao, vilken tur att min gosing bloggade åt mig! Har hunnit med rätt mycket sen vi hördes sist, det är helt tokigt hur fort tiden går det är ju snart helg igen! Idag har jag fikat med fint folk och haft en go pratstund med Josefine, underbart! Nu ligger jordgubbar och guppar gott i min mage och jag ska kötta lite plugg, ha de fint!


Gästbloggar lite- by emma carlzon.

Hej alla Johannas läsare!
Emma heter jag och nu tänker jag blogga lite på Jojes nu mera innehållsfattiga blogg. Blir man inte besviken när man går in och ser rubriken "lördag" när det är tisdag. Jävligt dåligt Johanna, jävligt dåligt..

Vad har Johanna gjort idag då? Jo hon har varit i skolan med mig och ätit lite för många pannkakor. Det sista resulterade i att hon fick knäppa upp gylfen på sina snygga jeans för att lämna plats åt sin svullna (dock fortfarande förvånandsvärt platta, med tanke på hur många pannkakor hon tryckt i sig) mage. Men räckte detta för proppmätta Joje då? Nej. Hon var så klart tvungen att lägga sig på bordet. Mitt i matsalen bredde hon ut sig och gjorde några ljud som endast kan liknas vid en nyfödd kalv som har diat så mycket att han spräckt magsäcken. Hon blev tomat-röd i fejan sen när en mycket respektabel person sade till henne att "de där är ju olämpligt". Så lite vett har hon. Tror jag...

Efter skolan (och en bandymatch mot mig där hon köttade fett. Jävligt seriös var hon. Skrek på alla som gjorde fel. Tillslut började jag gråta för jag var så rädd för henne. Vilken vinnarskalle!) skulle hon tydligen på ZUMBA på sportlife. Hon har lovat att fixa en zumba-tränings-videoblogg till er innom kort. Nice va?

Nu är Johanna förmodligen hemma i sin säng, låtsas plugga, snaskar på något kaloririkt och inväntar desprate housewives. Kanske kollar hon lite awkward på mtv.com? You'll never know....

Ha det nu så fint och läs min blogg -> asongforhedwig.blogg.se <-
Pussar från mig och min galne vän!


1- En helt vanlig lektion.
2- Jag och min fine på skolfotot.
3- Jag går in för indian-stilen.
4- Så himla fin, alltid♥

lördag.




Började dagen med ett niagarafalls-svettigt pass på sportlife, hunnit med jobb och nu ska jag fixa mig lite inför min älskade morfars 70års kalas, Tårta here I come! Ha en grym lördag så hörs vi!


HEJ HELG NU KÖR VI.



FREDAG


Tjenare alla monsterdiggare! Sitter i skolan med Emma och lyssnar på backstreet boys, livet leker.


wooooho!

image description
Åh va bra man mår efter ett träningspass, pigg och go! Haft 2 riktigt goa dagar nu, skrattat magiskt mycket och umgåtts med riktiga pärlor, nu sitter jag här svettig som ett nymarinerat babianarsle och taggar HELG (redan?? vart fan tog denna veckan vägen?) med världens bästa tjejer! Dom hade 10 filmer för 100 på hemmakväll, och jag är jordens största filmmysare så det är inte emot mig att det regnar! Hoppas allt är bra med er, puss


kanelbullens dag!


det blir vad man gör det till.


Min måndag kortfattat, skola där vi gjorde en flashmob och jag tappa bort mig 534875 gånger haha, träffa emma och lina en kortis, träna, nu: Melissa Horn på maxat och KÄK! Hörs!


HURTFUL - ERIK HASSLE


You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful


mitt lilla crib/goaste filten/valentine's day





-


Igår hade körde vi en flashmob(?) på stan för det va invigningen av kulturveckan, gick skit för mig haha, men jaja de såg säkert fräckt ut! Hann också med en väldigt snabb fika med emma, jobb och kalas innan jag mötte upp Josefinis! Idag har vi gått och myst runt sunkiga som bajskorvar, ätit BJ och kollat på film, söndagar är underskattade! Puss


ES11


Kass kvalite men här är iallafall hela klassfotot!


RSS 2.0