On my bucket list..

.. Lära mig surfa! Detta är en bild från Cocoa beach där jag och Jessi lånade en tjejs surfboard för att ta kort hahah, vi kände oss redigt coola! Hon ska flytta till Hawaii och gå college till hösten och kommer kunna surfa hela tiden, är så avundsjuk! Måste lära mig nån gång i livet :) 

 

 

Senior trip!

Kom precis hem från en jättebra weekend med seniorklassen :) Vi har hunnit med massa kul och det har varit ett väldigt packat schema då vi bara hade en full dag där nere. På fredagen efter bussresan gick alla till hotellet och fräschade upp sig innan vi skulle till Fun Spot, ett ställe med karuseller precis bredvid hotellet. Jag och min galna nöt Elsa fick för oss att pröva skydive från världens högsta skycoaster.. vi hängde högst upp i tornet på bild 3 och sen släpptes vi rätt ner och vi har nog aldrig skrikit eller vart så rädda i hela vårt liv hahah! De va sjukt roligt iallafall!
 
På lördagen åkte vi en snabbis till stranden, det va rätt mulet/regnade lite men det gjorde inget alls. Superskönt att bada och hänga där! På kvällen åkte vi till Grad Bash på Universal Studios, det va reserverat för alla som ''tar graduation'' 2013. Vi åkte galna rides och fick se PITBULL!! Ahhh kan inte beskriva hur grymt det va att se han haha :D Vi kom hem runt 4 på natten och somnade som stockar. 
 
På söndagen tillbringade vi dagen på Aquatica, åkte massa water rides, solade och åt en megabuffé och vi va 6 pers som käkade typ 25 tallrikar sammanlagt och folk tappa hakan haha. Från the waterpark åkte vi rätt hem till Kentucky och vi kom hem i förmiddags. Jättekul helg i Florida :D

Floridaaaa!

Om två timmar ska jag upp till BE och möta upp alla seniors. Inatt åker jag tillbaka till palmer, 30 grader, saltvatten och stranden med mina goa! Idag har jag hunnit med att göra 1/10 av allt mitt plugg och ändå suttit flera timmar, haft finbesök av Savannah och Gavin, packat och taggat! Bloggen blir lite tom i några dagar men ha en fin helg så hörs vi! Puss puss!

BEHS 2013

 Film från vår prom! 

Florida part 7 - Sea world/Last night

Sista dagen i Florida va såå kul! Vi åkte till Sea world, kollade på späckhuggare, delfiner, akvarium, åkte rides, 
tog massa galna bilder i waterrides, gjorde universums fulaste henna-tatuering och njöt av värmen. När vi kom hem gick vi till poolen och tog massa undervattensbilder innan vi gjorde oss iordning för att gå ut och käka. På kvällen gick vi tillbaka till vår Richy på Black An(g)usdär vi skratta ihjäl oss, bytte email, träffa engelsmän och gav han en nyckelring :) Efter vår curfew hade jag roligaste natten med mina roommates! Vi beställde pizza och chokladkaka mitt i natten, lyssnade på musik, Nadine ramla av sängen och vi låg mest och kvävdes av skratt ända tills våra ögonlock inte kunde hålla sig uppe längre. Hade ett PERFEKT spring break :) 
 

9 månader

Idag har jag varit här i nio månader, nio månader. Det känns helt sjukt, ''mållinjen'' går liksom att ta på nu. Om en månad är mina föräldrar här och jag har 3 dagar till i Kentucky, med min värdfamilj, mina vänner och allt jag kallar hem nu. Så svårt att förstå att allt detta går mot sitt slut, det känns som det precis började. 
 
Jag njuter verkligen av varenda sekund här, båda fötterna står i USA och det har kännts så skönt för dom senaste månaderna nu har jag kunnat slappna av så mycket mer. I början visste man liksom inte sin plats, vem man skulle umgås med, hur ''allt funkade'' och så vidare men nu har man liksom hittat sin plats, vänner man är trygg med och kunnat njuta av allt mycket mer. Det har mer och mer blivit som ett hem och jag har byggt upp ett helt nytt liv här, ett liv som på några timmar kommer förvandlas till ett avslutat kapitel i mitt liv. Ett kapitel som jag dock har lärt mig otroligt mycket av och som kommer vara med mig hela livet. 
 
I början va det väldigt jobbigt och jag undrade vad sjutton jag hade gett mig in på, men nu sitter jag här nio månader senare och är  glad att jag kastade mig ut i allt. Jag har växt i både jeansstorlekar och i mig själv och även om jag många gånger under detta året har varit vilsen i mig själv så känner jag att jag har hittat mig själv i allt kaos och alla utmaningar. 
 
Jag tänker inte allt för mycket på hemresan för det blir för jobbigt, därför tar jag en dag i taget och gör det bästa av den. Dock är det svårt att inte bli lite glansig i ögonen när folk nämner att ens år börjar gå mot sitt slut. I princip varje dag är planerad fram till graduation och maj kommer vara full med goodbye parties, äventyr med vänner, småresor och bocka av grejer på min bucketlist. 
 
Det ska såklart bli hur kul som helst att krama om alla där hemma igen. När ett kapitel avslutas börjar ett nytt and I'm excited to see what it has to offer. Först ut är Kansas, Nevada och Californa och sen får vi se vad sommaren har att erbjuda. Förhoppningsvis långa nätter, dans med mina fina svennisar, spontana utflykter, sol, bad, grill och konserter blandat med allt jobb och körkortsplugg. Ses om 56 dagar Sverige!

Florida part 6 - St. Augustine

Denna dagen blev inte alls som vi planerat men den blev ack så bra! Vi skulle åkt till Clearwater beach men det tyckte inte vädret va en bra idé, så vår gruppledare ändrade planerna och satte kurs mot USA's äldsta stad; St. Augustine där hon tipsa om oss att ''sitta och kolla på fåglarna'' haha. Det var väl inte sådär jättetaggande men när vi väl kom dit va det hur mysigt som helst, vi vandrade runt i gränder, köpte friendship bracelets, åt på en italiensk restaurang, made wishes i fontänen och mös. På kvällen gick vi till ett supermarket och köpte kvällis, satte oss på hotellet och prata och spelade spel tills curfew. 

Tuesday!

Idag har jag; 
- Haft lektion ute i solen.
- Blivit frågad saker som ''Do you have ketchup in Sweden'' ''Why is there an american band called Swedish House Mafia?'' (!?) och följdfrågan ''But why do they sing in english then'' och ''Do you have McDonalds''.. Intressant!
- Vart på gymmet med Elsa och kollat på She's all that, dom har ett biorum där så man kan springa och kolla film.
- Ätit kinamat 
- Kollat på ett football game och tjöjat i solen
- Fikat på BK med Elserr<3
- Fått ett tjockt paket och ett fint vykort från Sverige, gjorde mig väldigt glad!
 
 

Florida part 5 - Cocoa beach

Vi åkte till Cocoa beach en dag, man kunde välja det eller the mall den dagen. Vi badade, solade, kollade i affärer, åt på donken där dom hade en egen ekorre som dom matade med pommes, hitta en frozen yogurt och hade en bra dag på stranden! På kvällen gick jag ut med mina tjejer och åt på IHOP, där vi beställde sjuka mängder mat och sen va de tydligen ''min födelsedag'' (säger man det får man gratis efterrätt haha) och alla sjöng och vår servetris önskade mig lycka i livet. Sen gav vi alla våra mynt till henne och somnade gott efter massa flum :) 

Vardag;

Jag har; Hängt på The Cheesecake Factory, försökt gå ut och springa men det gick åt pipan, vandrat runt i lockar och beundrats över hur mycket mitt hår har växt & förälskat mig i Chasity's SHM-tisha.
Åkt bil i min nya BE-sweatshirt, ätit pannkaksfrukost med den goaste, gungat med bästa Elsa & hängt by the river.
Vart på the zoo with Christine and Caitlyn.
Bilder från Thunder, me and Savannah,I borrowed Brad's bike at the skatepark and felt cool, fireworks and my hostdad.  
Trase in school, at the gym, me making a commercial for the senior dance at the zoo (rolling on the floor/dancing in the hallway haha), walking my babe tonight in shorts (it is summer weather here now)
 
Haft några riktigt fina dagar det senaste! Imorgon ska jag till gymmet igen, sen förhoppningsvis football game (överlycklig!) och the melting pot. Puss!

This is the moment, tonight is the night - Thunder over Louisville.

Hey! Hope you're doing great :) Had an amazing day/night yesterday, first time I was in Downtown Louisville to actually walk around (It is soo pretty!). Me, Savannah, John and Morgan got down there at like 1 and walked around a little before we met up Elsa and Lene. We went to the skatepark and made some new friends haha! After that we walked by the river together with Axel, Cameron, Claudio, Emelia, Daniela and Dino, we stopped by a park and just sat there for a while, it was really cozy. When It got dark we all had to split up and hang out with our families and watch the fireworks. When the fireworks started I was just sitting there screaming haha, it was sooo cool! And I got my New year's eve fireworks, better late than never! We stopped by White castle before we went home and then I crashed in my bed tired like a little hamster. Thunder was amazing :) 
 
Today I went to church and after that I went to the zoo with Christine and Caitlyn, it was only two dollars to get in today (!). My life feels like a movie, I don't know how many times a week I stop and think ''It feels like I'm in a movie right now'', I LOVE IT. April has been perfect so far and next weekend I'm going back to Florida for the senior trip. We're going to two waterparks, the beach and the grad bash at Universal Studios. Grad bash is a graduation celebration for all the students graduating this year, and guess what?! PITBULL is going to perform, MR. WORDWIDE(!!!) haha aaah I'm so excited. Kisses and hugs!

It wasn't the pea, it wasn't the pea, it wasn't the pea at all!

Här får ni ett gäng bilder från vår musikal!
 
Har haft så sjukt dom senaste dagarna, långa rehearsals, föreställningar, käkat ute med vänner, flummat runt bakom kulisserna och haft det väldigt bra med dom skönaste teateraporna. Jätteglad att jag fick va en del av detta! Vi spelade som sagt upp en musical based on the princess and the pea och dom som kom och kollade tyckte det va superbra så det kändes kul! 
 
Idag är det Thunder over Louisville och jag ska dit med Savannah, Morgan och min värdfamilj. Det är världens största fyverkerishow och jag är jättetaggad!!! Ha en bra lördag :) 

Hurra hurra hurra!

Idag fyllde världens fjantigaste, goaste, snällaste, roligaste, mest omtänksamma, träningsgalna, spännigaste och bästa pappa år. Jag hoppas att din dag blev hur bra som helst även om du inte hade din lilla fisdotter där. Jag älskar dig till månen och tillbaka och saknar dig massor, men vi ses om 35 dagar. Alla mina kramar till dig! Grattis!!!!
 

Early release wednesday

Emma: När ska du åka tillbaka till Sverige? :)
Svar: Jag lämnar Kentucky 27 maj (alldeles för snart..) och kommer hem till Sverige den 14 juni. 
 
Lovisa: Aaaah va kul!! Har en fråga bara, jag ska åka till USA nu till sommaren, jag har snart gått ut ettan på gymnasiet, så kommer jag att få gå på prom? Det verkar ju askul och jag hade så gärna velat det... :D Åh och kostar det mycket att gå på prom? Med klänning, skor, hår och biljett? :)
Svar: Åhh va kul, vet du vart du ska än?:D Jag vet faktiskt inte, det är olika på alla skolor. På min skola får alla seniors och juniors gå och dom kan ta med sig sophomore's and freshmen. Jag tror att du kan gå, och hoppas att du får för det är fantastiskt! Wooow.. det är dyrt. Man kan göra det ganska billigt om man hittar en billig klänning, inte hyr limo osv. Biljetten för oss va ca 300 kr, klänning kan vara allt från 30-600 dollar men du får nog räkna med minst 2000kr för klänning, hår ca 250kr, och sen skor beror på vad för skor du köper, vill man hyra limo är det minst 500kr till. Jag la alldeles för mycket på min klänning och vi hyrde limo och sånt så det sved ganska gott i plånkan. Lycka till med ditt år :)!

Florida part 4 - Disney World

En kokhet, knökad, galen, magisk, rolig och fantastisk dag på Disney. Även om vi nästan kokade, det va 2-3 timmars kö på allt och det va så knökat att man knapp kunde röra sig dagen vi va där hade vi hur kul som helst. Åkte massa rollercoasters, kollade på paraden, dansade med Stitch, bildade Stitch-klubben, åkte färja, stod och kollade på fetaste fyverkerierna över sagoslottet och mådde obeskrivligt bra. Ännu en perfekt dag och kväll! 

Mall day with my fav!

Hej på er! Uppdateringen får lida lite den här veckan för jag är i skolan från 6:30 till 9:30 på kvällen på grund av musikalgenrep och häng med vänner :) Igår slutade jag track då jag har känt ett tag att jag inte tycker det är så kul att vara en triple jumper samt att det har tagit upp nästan all min tid nu i några månader. Jag har haft väldigt kul med laget och det har varit fräckt att få uppleva alla meets och representera BE, men jag kände att jag inte ville spendera varje dag på mina sista fem veckor här med att göra något jag inte tycker är kul. Efter en utskällning från coachen gick jag och Elsa och åt på Hometown innan genrepet, vi satt och prata om allt möjligt och blev helt tåriga när vi tänkte på hur mycket vi kommer sakna att se varandra varje dag, fina fina vän. 
 
Idag efter skolan skulle jag och Savannah till The melting pot och käka men dom hade stängt så vi åkte till St Matthews mall en snabbis där vi sprang runt på VS, tog kort i ett photo booth på Forever21, käka kina mat och tog en sväng förbi The Cheescake factory. Mycket bra dag med min amerikanska bästis :) Nu kom jag precis hem från genrepet och ska bumsa i säng. Imorgon har vi early release och jag ska åka hem och ta ikapp lite sleep, plugg och vila innan sista genrepet. Vi hörs! 

Prom through my phone!


Shine bright like a diamond, prom 2013.

Min prom va så otroligt bra, kändes verkligen som att jag va med i en film hela kvällen! Savannah och Addy sov hos mig kvällen innan och vi taggade sönder, bakade och somnade till Pitch perfect (12e gången jag ser den nu tror jag haha). På morgonen åkte vi till friösen to get our hair fixed, sen åkte jag hem till mig och fixade smink med mera och tog kort med min värdfamilj. Runt fyra åkte vi över till Addys hus där alla möttes upp för att åka vidare och ta kort. När klockan va sex hämtade en asfet vit limo upp oss och vi satt och skrek halsen av oss till Feel this moment och can't hold us på väg till Bucca di beppo där vi skulle käka. 
 
Efter maten körde vi runt och dunkade musik ett tag innan vi blev avsläppta på prom. Dom hade dekorerat allt där inne magiskt bra och jag önskar jag hade mer bilder från inne på själva prom men jag ska sno några från yearbook kameran när jag kommer till skolan. Photo booth's, fontäner, ett helt bord med smält choklad och gottis att doppa i det, rök, glitter och ahh allt va så fint. Kan slänga upp några mobilbilder senare! 
 
Min älskade vän Joost blev vald till Prom King, vilket är asballt! Är så stolt över honom :) Fötterna värkte och rösten va hes när klockan slog 12 och allt va över vilket betyder att det va en väldigt lyckad kväll. Vi åkte till IHOP efteråt och jag och Elsa satt och möla Cinn-A-Stick pancakes och sjöng för full hals i limoturen hem till Addy, där vi slockade runt fyra på hennes golv haha. 

Happy friday!

Always together, never apart, maybe in distance but never by heart. I love them so much!
 
Soo.. It's friday again! I just got home from a looong and good musical practice, I'm so glad I decided to be in it. My girls are coming over tonight, we're gonna have a sleepover and get pumped up for prom. I can't believe prom is tomorrow, I remember when all of this was just a dream haha. I'm so excited to feel like a princess all day and spend it with my favorite people. Hope your friday has started out amazing :) 

Florida part 3 - Daytona Beach

Ahhhhh!!!! Går inte att beskriva hur bra den här dagen va, att hänga på stranden med sina favoriter, bada, spela beach volleyball, sola och ha det bäst. På kvällen gick vi ut och åt på ett steak house som hette Black Angus där vi träffade vår konung Richard ''Richy/Black Angel/Black anus''. Vi gick tillbaka till honom sista kvällen men jag berättar mer om det senare. Efter middagen satt vi ute och tjöta innan curfew och sen dränkte mina älskade roommates mig i Alo för min svinfula och onda bränna och vi fnittra oss till söms :) 

Vardagsbilder & gött!

Hej på er! Älskar att jag verkligen utnyttjar dagarna till max här även om det är väldigt utmattande ibland, full rulle från 5:45 på morgonen tills jag lägger mig runt 11, if you snooze you lose! Igår efter min musical practice åkte jag, Addy och Savannah ut och åt på Bucca di beppo. Det är en supermysig italiensk restaurang där vi ska äta på prom så vi ville testa det innan, hur gott som helst och universums största portioner någonsin haha. Det va jätteskönt väder och vi satt ute kl 9 på kvällen i 25 grader och hade livet på en pinne. 
 
Idag har jag haft dress rehearsal med the musical och det känns som vi äntligen börjar få lite grejer på plats. Efter det hämtade Savannah mig för vi skulle ta kort på baseball för yearbook men det blev inställt pga ösregn så vi åkte hem till henne istället. Vi hann med ett äventyr i regnet till Walgreens där vi gick och prutta ihjäl alla kunder, en go middag och massa snackelisnack! Så glad att jag har hittat dom finaste vännerna här och att vi har kommit varandra så nära på bara några månader. 
 
Har också fått sms om att mina föräldrar och pojkvän har bokat biljett till mig vilket är very exciting såklart. Ska bli så kul att träffa dom men jag är ihjälstressad att jag har så lite tid kvar här, ÄLSKAR MITT LIV I USA AHHH!!!!!! 
 
 

Florida part 2 - Universal studios

Dag två hade vi en sjukt kul dag på Universal Studios. Roliga rides, Harry Potter Land, Glass, Sol, Bästa vännerna, Skratt, 4D rides och massa mer kul!

Q/A

Emma: hej! Jag har ett väldigt svårt beslut. Jag ska åka som utbytesstudent, men jag vet verkligen inte om jag ska åka efter nian eller efter ettan på gymnasium. vad tycker du jag ska göra ? vad är det för för/nackdelar med att åka efter ettan ? hoppas du vill svara på det här, och btw, jag älskar din blogg, läser den varje dag :)
 
Svar: Va kul att du ska åka! Jag skulle nog åka efter ettan om jag va du. Fördelarna med att åka efter ettan är att du har antagligen mognat mer och kanske är mer redo för det, det är större chans att du blir senior på din skola och får göra allt kul dom gör, du har startat gymnasiet är en liten del på vägen osv. Nackdelarna är att vissa kurser är jag mitt uppe i hemma och de kommer bli tungt att komma hem och hoppa in i det igen, att börja ettan och komma nära sin klass och sen får man inte gå med dom när man kommer tillbaka är väl de jag kan tänka på. Tack så jättemycket och lycka till :) 
 
 

Florida part 1 - Welcome to Florida, the sunshine state.

Dag 1; På fredag kväll efter en mysig middag på Outback så ladda vi bussen och satte fart mot Florida. Vi hämta upp utbytesstudenter på tre andra ställen i Kentucky och åkte hela natten innan vi runt tre tiden på lördagen kom fram till hotellet. Där började vi med att gå ut och käka innan vi kunde checka in och när vi hade checkat in och allt rusa vi till poolen. Det va helt underbart att se palmer, sand, vatten och pooler igen. 
 
På kvällen åkte vi spontant ner till Downtown Disney som va hur mysigt som helst. Vi strosade runt, kika i butiker, fick gratis tacos, lyssna på livemusik, la oss ner i en park vid vattnet och fnittra och alla va bara överlyckliga att va där. Jättebra start på resan!

Spring break

 Sitter och ler allt jag kan medans tårarna rinner ner för kinderna när jag kollar på den här filmen. Så tacksam för den här resan och hela detta året, alla platser jag har besökt och alla människor jag har träffat. Trodde aldrig att det skulle komma att betyda så mycket för mig som det gör. Gör ont i hjärtat att tänka på att det går mot sitt slut men jag är glad att det svider lite för det betyder bara att det har varit ett helt fantastiskt år som kommer vara svårt att lägga bakom sig. I just wanna feel this moment
 

I'm gonna come back to walk these streets again

Kom hem 5 inatt efter den bästa veckan på hela mitt utbytesår. Jag har träffat universums goaste människor från hela världen, varit genomlycklig 10 dagar i sträck och skapat helt otroliga minnen. Jag, Savannah, Elsa och en tjej från Austria dela rum och vi har haft så sjukt kul varje kväll efter vår curfew. Vet inte ens vart jag ska börja men denna veckan har varit perfekt, gänget ni ser på tredje bilden är vi som har hängt ihop hela veckan och vi har skrattat så mycket att magen har gått av tillsammans! Ska gå igenom alla bilder och filmer nu och lägga upp typ dag ett och dag två och så vidare för det blir alldeles för mycket att ta hela veckan i ett inlägg, ni får ett smakprov ovan iallafall. Hoppas erat lov va superbra! Puss
 

RSS 2.0