du snurrar min värld

Hej!!! Just nu är jag så himla taggad på livet, fööör inatt åker jag till Kroatien med fint folk och ska äntligen få spendera lite kvalitetstid med min älskade familj!!! Är klar med allt skolarbete, har bara några grejer sista veckan när jag kommer hem och sen är det sommarlov åååh :D Har varit väldigt fullt upp men när sommarlovet börjar ska jag börja skriva här mer hehe! Ha det fetast!

-


SUPER BASS +

Godmååårning!!! Hade sovmorgon idag men vaknade supertidigt så jag gick ut och gick en kortis med Nicki Minaj på maxad volym! Gick och mimade och gjorde massa ninjarörelser för mig själv till musiken haha! När jag kom hem så gjorde jag jättegod frulle och satte mig i solen, grym start på morgonen! Igår bakade jag bröd (<- vuxenpoäng yeah!!!) som faktiskt blev magiskt gott så det förgyllde jag min frulle med hehe!
+ Idag är min sista riktiga fredag i skolan
+ Ikväll ska jag spela volleyboll och grilla med fin folk
+ Om en vecka åker jag till Kroatien
+ Livet känns jävligt fett idag

Känn ingen sorg för mig Göteborg.

Lite bilder från en dag på långhelgen!
Min långhelg har innehållt bland annat, kompisar, mitt livs första koutsläpp, bakning som resulterade i världens goaste cupcakes, skratt, släktkalas, otroligt mycket gosaker och barabambambambaaaaam AVRESEMÖTE!! Nu taggar jag en vecka med konsert, dansuppvisningar, matte nationella (dunkar huvudet i bordet) och det är bara 12 dagar kvar tills jag åker till Kroatien och i princip tar sommarlov, UNDERBART!

64 dagar till första avresedatumet.

Idag upptäckte jag en en grej när jag gick in på big day appen (nedräknare) det är bara SEXTIOFYRA, dagar kvar till första avresedatumet!!! Hela detta året har jag läst utbytesbloggar och snart är det jag som sitter på andra sidan jorden och upplever det själv, WAH! Det är lite känslomässigt kaos just nu, taggar hur mycket som helst samtidigt som jag är supernervös, vart kommer jag hamna, kommer jag trivas, hur kommer de gå att vara så långt ifrån all trygghet och alla jag älskar. Jag vet iallafall att jag ska verkligen ta vara på detta året till max, göra det bästa av alla situationer, och jag känner att jag behöver kliva utanför den trygga bubblan här hemma för ett tag. Det känns så SJUKT i hela ballongen att jag snart ska sätta mig på ett plan och faktiskt leva min dröm, inte bara läsa om det utan faktiskt uppleva det själv och skapa egna minnen. Tills dess ska jag ta vara på tiden hemma med mina fina vänner, min familj och min älskade pojkvän som jag kommer sakna nått otroligt! Puss

-

1,2,3 bild från förra helgen 4 - fuerte!

INSPO

Känns helt galet i pannkakan att jag kan räkna ner dagarna tills jag slutar ettan på mina händer och fötter, jag har bara 19 skoldagar kvar, vilket känns hur skönt som helst men och lite ledsamt eftersom att det betyder att jag bara har 19 dagar kvar med min goa klass! Men man kan inte både ha kakan och äta upp den (<- vis_poet95) tyvärr! Ska gå ner och käka nu så vi hörs! Ha en bra dag!!!!!

3 månader!

1# Jag och Rogge käkar 2# Jag och min konung 3# Gulligull
Hej på er!! Min helg va superbra, började med tjejkväll som va jättemysig, på lördagen var jag på Liseberg hela dagen med mitt hjärta och på söndagen så hade vi tre månader tillsammans, det har gått så himla fort! Han väckte mig med pannkakor på sängen (och ett ägg bara för att jag alltid äter det haha!), GLAD tjej!!
Idag har gjort historiaprov och därmed fått bort 500 kg från mina axlar, bara några ton med plugg kvar innan lovet yey! Ska sitta och fylla i visumansökningar nu, det börjar närma sig och det känns! Ha en fin kväll!

SEPIA

Lite bilder från förra sommaren!
Hejhallå!! Fredag idag och hur gött e de då?!?! Ikväll kommer mina kalaspinglor hem till mig för lite käk och tjöt och imorgon står Liseberg på kartan = awesome x112231! Hoppas ni får en bra fredag!

1 MAJ

Lite bilder från idag!! Åhh vilken perfekt dag det har varit idag, varm som sjutton femtioelva gubbar, solat, badat, grillat, ätit jordgubbar, åkt longboard, bränt mig och pussat på min skrutt!! Perfekt avslut på långhelgen och nu är det snart helg igen, tjolahoppan!!

RSS 2.0