-

#USA2010

TISDAG

1# utsikt från altanen 2# skolan 3# dille på vaniljkesella
Idag tog jag och jossan årets första löppass, supergott!! Vädret är tvärfett och livet leker, hoppas ni mår bra!

lycka!


Kroatien 2011


Yeey, i maj ska vi hyra båt i kroatien och segla runt en vecka, känslan av att sitta bak och ha fötterna i havet när man seglar, solen som grillar en som en friterad nuggets i månskenet och bara leva är magiskt oslagbar!


-


Tjeeeenare! Har haft ett grymt pannkaka-med-glass-fint lov! Haft svingoa dagar på malmön med dom bästa  där det har lagats go mat och skrattats i mängder. Avslutat lovet med mitt hjärtegryn så det kan inte bli så mycket bättre! Imorn börjar skolan, är ändå ganska pepp på att börja, ny skola jao mannen tvärfett :D Take kottar och care!


PICKNICK

Började lovet med att umgås med min fina Jossan, vi packade en rygga och gick ut på en liten utflykt i bergen som två små mullvadsvandrare haha! Fortsatte kvällen hos mig med skratt, snack och götta!! Nu sitter jag och plinkar på guran och ska snart ta tummen ur röven och fixa lite grejer! :D Vi hörs!

-

source weheartit

GLÄDJE

Tre ord, JAG HAR LOV!!

alla hjärtans dag

Tjenare folket!! Tanken var att jag skulle åkt hem till min Hannis idag men eftersom att lärarna så snällt har pungat in alla prov nu innan lovet så blev det inget med det. Har mölat kakor, gått på zumba med jordens håll, vann en kaka för att jag var gladast (som jag tappade i golvet när jag skulle visa mamma haha, high five!) och pratat min fina och saknade pojkvän som är i thailand och umgås med elefanter!!! Hoppas ni har haft en bra dag, puss!

TA MIG TILLBAKAAA


helgen

Bild från bäcks instagram hehe!
Min lördag spenderades med fyra supergoa tjejer och den innehöll mat, spel och otroligt mycket skratt!! 4 dagar kvar till lov också, kommer bli så himla bra så det ryker köttbullar ur näsan på mig! Ha de bäst!!

USA


Bild från i somras.

Goddag alla kottar! Tänkte skriva ett inlägg om USA och svara på dom frågorna jag fick, vet inte riktigt vad ni vill veta men jag fläskar på med det jag vet so far! Jag bestämde mig för att åka för snart ett år sedan (Satan i perkele vad fort det har gått!!!!), hörde av mig till både STS och EF, båda verkar som toppenorganisationer men jag gick lite på magkänsla och beslutade mig för EF. Sen gick allt rätt fort, det var intervju, massa papper som skulle fyllas i, läkarbesök, planering av vaccion och så vidare. Jag har gjort ett delstatsval, som jag har skrivit om tidigare och kan hamna i Kalifornien, Arizona eller New Jersey (Hade egentligen velat valt Florida men man fick bara välja en ''populär'' stat). Men det spelar inte så jättestor roll vart jag hamnar för det viktigaste tycker jag är värdfamiljen. Jag försöker att inte ha för höga förväntningar även om det är svårt, jag är medveten att det kommer bli både med och motgångar, precis som hemma. Det är en jättemöjlighet att utveckla språket och växa som person. Det känns fortfarande väldigt långt bort och nästan overkligt, men jag tänker på det väldigt mycket och är otroligt taggad samtidigt som det kommer bli jättejobbigt att säga hejdå till alla nära och kära (men det är ju egentligen inte ett hejdå, utan ett ses ''snart''). Jag tänker ta vara på den här möjligheten till max, vara öppen, framåt, utvecklas, våga ta risker och chanser, leva. Jag kommer vara där i 10(11 kanske beror på när jag åker) månader, och gå i high school, bo hos en familj, prata engelska dagarna in the ända och uppleva kulturen haha :)Är det något ni vill ha svar på får ni jättegärna fråga, kram!


i'm like a bird

Världens finaste vän med världens finaste leende ska jag åka hem till idag, kan inte beskriva hur mycket jag saknar min lilla gos!!! Ha en grym fredag, det ska iallafall jag ha! PUSS

Du gör mig så himla glad!!! 

gladgladglad

Hej på er, det var inte igår!! Ska skriva ett donkenfett inlägg om USA här när jag får tid till er som frågade! (Och shortsen är från weheartit så har ingen aning) Hoppas ni mår fint!! Mitt liv känns som en glass just nu, underbart! Vi hörs när vi hörs, ta hand om er! Körsbärskram!

USA

Postat av: Hannah :)

hejhej! Jag undrar lite om din usa resa för jag har läst några andra bloggar som du har länkat och vissa har fått en värdfamilj och sånt så har du fått någon värdfamilj ännu och vilken stat/stad ska du till? Hade varit jätte kul om du gjorde ett litet inlägg om det här någon gång. Förresten är du sjukt fin och har en väldigt rolig och fin blogg! Ha det braa

 

sv: Tack så jättemycket, va kul att du tycker det! :D Jag har inte fått värdfamilj än, jag åker med EF och jag vet bara en som har fått värdfamilj för det vanligaste är att man får det någon gång i juni! Jag har gjort ett delstatsval så kan hamna i Kalifornien, Arizona eller New Jersey, vet tyvärr inte vilken av dom det blir heller men det är lite spännande också att inte veta trots att man är ivrig som sjutton på att få reda på det! :D Är det något mer du/ni undrar över är det bara att fråga på! Ha det bra du med!


-


lita på rosa farväl till fläckar xD

Tjeeenare! Legat hemma sjuk i tres dias och känner mig som en babian som har rullat sig i smör = dags för julbad allan!! He is we dånar sönder min stackars skoldator och jag gör inget annat än att käka som en ivrig hermelin. Börjar bli magiskt rastlös weeeeeeho! Hoppas ni mår bra, kramish

RSS 2.0