like we used to


heeeeeej

heeeeeeeej, nu har jag käkat och e mätt och go som en idisslande ko! kan berätta om min daaag, jaaapp, ja väcktes av klockan mitt í ottan för att ja skulle passa vilden själv, vi satte oss i soffan och kolla bolibompa aw, och sen gick vi upp på mitt rum, rulla in oss i mitt goooa duntäcke också läste jag nalle puh&tiger för han, barnvakteN här serni! idag har ja annars bara tatt de redigt lugnt, legat på altanen som en flodhäst och bara degat, vid 6 drog jag och min fetganster till brorsa ut och sprang, göött, körde lite styrka på gräsmattan sen biffiga som vi är höhö. sen fick marcus stördnemo för sig att bada så vi gick ner till valbodalen och bada, jääädra kul va de, ont i magen nu av skratt, naajjssssss!!!!! :D känner att de här inlägget snart flippar ur så ska nog sluta skriva hehehehe. VI HÖRS IMORN för nu ska ja kolla lite påå disney channel 3<3<33<3<3<3< och sen sova, ha de bäääääzt


måndag

Hejhej! Blir ett kort inlägg för passar min huligan till kusin yeah hehe.


bullbakning på g yeeeeeah

Yees, dan börja ju grå och seg, så fick tummen ur och städa mitt rum, såg ut som en bomb hade släppts innan :o sen har jag har bara tatt de lugnt, jättegött faktiskt :) Vart nere me mamma å handlat och nu ska vi baka bullar, och pappa e igång me grillen tror jag, naaajs. Ikväll kommer nog Rasmus förbi och käkar lite bullar osv, kul :) hÖrS sEEEEEEN!!!!


dessa rubriker säger ja bara

kommit hem från stan, görmycke folk, iaf om man jämför med va de brukar va i den här hålan :) trevlig kväll med två knäppisar, gött! nu ska ja ner och äta glass och sen sova för ja e trött som en gnu :( skulle åkt till liseberg imorn men icke de, så ska nog ut me båten eller nått. jaja, sov gott :)






hahaa, japp några bilder från ikväll :)


.

Halihalå uppdateraren nr1 i farten! jobba till typ 3, sen kom pappa och hämta mig me mitt vrålåk till moppe;) Näe, men sen har ja typ legat på altan en timma, fått liite färg iallafall, snart ska ja ner och möta upp Hanna och Simon på stan, full rulle, crusing idag och grejer, najjs. ska nog kanske ta me kameran så de blir nog lite bilder sen när ja kommer hem, ha de bäst!


wow kul bild, nixpix men blir nog dom shortsen iallefall, bara så alla vet, hööhö.


lördag

Tjaabba! Vakna för en stund sen, och kolla ut genom fönstret och så ser man att de är huuuur fint väder som helst, så går man ner och ska käka frulle så säger mamma, eller glädjedödarN kanske jag ska skriva, att jag ska ju ner och jobba idag, men ååååh så trevligt, nooot. Så ska snart pallra mig ner och få de överstökat, sen ikväll så kommer Hanna ut hit så ska vi och Simon kolla crusingen och så, blir toppen :D! Har inget mer att skriva tror jag, så vi hörs senare :)



glad midsommar!

Wöööö ja e verkligen sämst på att blogga :( Men glömmer typ av de och orkar inte heeehe..  Nu ska ja för 35827585 gången försöka att börja igen, får väl hoppas att de går bättre än alla triljarder andra gånger jag har sagt att ja ska skärpa mig haha :) Jaja, midsommar idag ju! På dagen va vi och söders familj ute med båten på en holme och käka sill och potäda, va där en stund och bara tog de lugnt, sedan hem och duscha och så kom dom upp till oss så grilla vi osv, mys! Lite senare drog jag ut med Matilda och Lina, och skulle kolla ''stan'' tjoho -.- Inte ens på midsommar kan de va lite fart i den här stan, mer liv på en kyrkogård nästan. När jag kom hem käka jag jordgubbar så magen stod åt alla håll och kanter, fick gå och ta av mig klänningen för den sprack nästan HAHA (y) och efter det kom Frida och Jonas hit så kolla vi lite film och snacka, trevligt trevligt, hoppas alla har haft en bra midsommar, hörs imorn, puss!


två bilder från idag, hehe

 


torsdag

hej! inte skrivit här på några veckor, för ja har vart i usa så inte kunnat, därför det har vart sämst uppdatering, men nu blir de andra bullar! kom hem 15e, då fyllde ja år wöhoue, så på kvällen så grilla (gick ju väldigt bra) jag matilda lina oliver fredrik ted och philip, dom hade gjort en ehm, jättefin tårta till mig också haha, tack:D sen sov matilda och lina här, natten blev toppen :) igår kom hanna hit, vi hade väääldigt mycke att prata om eftersom vi inte har setts på masa veckor, göött, och sen gick vi ner till pinnevik och va med några, najsigt! & vi tälta hemma hos mig sen, trevligt. vakna vid 2, så hela dan e borta, men har käkat plockat bort tältet och nu ska jag plugga moppekortet, senare blir de träning, kommer gå åt skogen men gött att komma igång igen iallafall. hörs ikväll, ha de bäst!


RSS 2.0