Tornado

My host parents woke me up at 3:45 last night because of tornado warnings, the tornado alarm went off in Mt Washington and we had to sit down in the basement until 5:30, it was scary since we don't have weather like that in Sweden. I love how I brought all my stuffed animals down in the basement because I didn't want the tornado to take them haha. But everything went fine and except of being veeery tired today it's been a good day. The only bad thing is that I'm starting to get sick but I ate some ice cream and took some pills so I think it will get better hehe. We are going on a field trip tomorrow with my drama class and I am soo excited haha and we'll be going to Mc Donalds afterwards which is the best part of the whole field trip. Hope you've had a great day, love! 

You can't fly unless you let yourself fall

Jag kommer ihåg dagen när jag fick besked om mitt avresedatum, hur jag bara började gråta hjärtat ur mig av chock, rädsla, glädje och hur jobbigt det helt plötsligt kändes att lämna allt på ett sätt, för just då blev allt så verkligt. 
 
Så kändes det idag när jag slet upp mitt brev från EF och det visade vilket datum dom har tänkt att skicka hem mig igen. Mina värdföräldrar började gråta och vi alla bara stog i en bamsegruppkram och grät. Kan inte förstå att det redan är dags att fixa flyg hem, men framför allt vill jag nog inte förstå det. Plötsligt blev allt sådär verkligt igen.
 
För övrigt har jag haft en bra dag i skolan med hård trackträning och goa skratt efter träningen med galningarna. Nu håller jag på att fixa mig en redig och go middag och sen ska jag ta tag i plugg :) Puss!

Överraskningsfest!

Vi gjorde cupcakes och Savannah skrev göllelappar på dom!
Brucan fyllde 47!
Savannah, Addy, Molly, Justin & me!
Vi gjorde massa fina posters till han!
Efter detta kortet ramla jag av pyramiden och slog mig som katten på köksgolvet hahahah..
Våran grymma tårta!!
Hela gänget<3
Balloooonger!
Making wishes!
 
Haft en jättemysig helg! I fredags efter middagen åkte jag hem till Savannah, vi satt och prata i några timmar innan vi åkte till the movies och stoppa popcorn i näsan, sprang runt som vildar i salongen för att vi va ensamma och skratta åt världens sämsa film. Sen kom Addy över och vi tjöta innan vi somna som stockar :) På lördagen bakade vi heela dagen, vi gjorde en regnbågstårta, cupcakes, brownies och posters till Addys pappa som fyllde år. På kvällen åkte vi hem till Addy och dekorerade innan han kom hem, när han kom hem så spruta vi konfetti och vråla och han blev jätteglad :) Vi hade en superbra kväll med massa störda konversationer runt köksbordet, dans, tårta och film innan vi somnade på golvet 4:30 haha. 
 
Idag är jag helt slut och ska bara mysa med mina värdföräldrar då jag har vart hemma 20 min på hela helgen. Ska läsa Perks of being a wallflower, kolla film och plugga. Hoppas eran helg har varit bra :) Puss

Friday night plans!

Nu ska jag till Texas Roadhouse, sen till Frozen Yogurt och efter det rulla hem till Savannah och ha en bra fredag med henne och Addy! Detta firar vi med en ballong jajamen! Puss

''Snow day''

Idag skulle vi haft spirit day i skolan (Så sjukt roligt är det) när alla visar school spirit! Vi har pep rallie, där vi skulle haft en jättefet neonshow, dansare, roliga folk som uppträder, lärarna gör något kul, cheerleaders och alla bara skriker och peppar skollaget jättemycket. Ikväll skulle det vart homecoming game där dom berättar vem som har vunnit homecoming king och queen och alla är jättepeppade. MEN... allt är inställt för att det är is på gatan och vi får ''snow day'', jag är så himla sur haha, va SUPERtaggad på att gå till skolan! Nu får vi ha en make up day också och graduation kanske blir flyttad en vecka..
 
Ska lugna ner mig lite och göra en go frulle haha, hela denna helgen ska jag spendera med mina bästa kentuckysar så det blir nog superbra ändå! Ha en bra fredag!
 

Princess day/Duck Dynasty

Min kära vän Joost tar ju lätt hem priset för bästa utklädnad idag, jag har skrattat ihjäl mig hela dagen åt denna nederländska herre. Bara att titta på han får en att kissa ner sig, han har gått runt och vinkat som en drottning och vandrat bredaxlat och maskulint i denna ståtliga klänning och ja, han gjorde min dag idag haha. Han är nominerad till Homecoming King och jag hoppas han tar hem det, det är han värd!
 
Skolan rullar på, igår dansade jag sketafult och sjöng högt och falskt till en JB låt in the cafeteria för att en mediagrupp spelade in ''Truth or dare'' show och bad mig dansa och sjunga till min favvosång, imorgon har jag tre prov, tränar track för fullt och ja vardagen flyter på. Imorgon ska jag på audition för våran skolmusikal (Prinsessan på ärten) och vi kan ju hoppas att det går bättre än dance try outsen eller vad säger du Elsa ;)? 
 
Grattis också till mina fina vänner Henny och Frida, tusen kramar!
 
 
 
 

Är det såhär det känns att va lycklig, det är inga problem

 Va lycklig jag är just nu! Idag har jag varit ledig vilket har varit superskönt, varit hemma och passat våran hundvalp hela dagen och även om jag har torkat kiss ca 50 gånger, blivit ihjälbiten och sprungit runt hela Kentucky och jagat rackaren så kan man inte låta bli att kära ner sig i hans valpögon :) När mina värdföräldrar kom hem åkte jag och John och handla massa frukt och gott! Nu är jag redo för en kul vecka i skolan, det är Homecoming week och jag är so pumped! 
 
Den här helgen har verkligen varit hur bra som helst, varit omringad av fantastiska människor och njutit av varenda sekund. Det är så svårt att beskriva hur det känns att åka hem snart, det är en miljon olika känslor. Samtidigt som jag inte kan beskriva hur underbart det ska bli att få krama om alla hemma (Flippar ur!!) så gör det ont i hjärtat när jag kollar på nedräknaren och allt har under 100 dagar kvar och att Graduation och slutet på det här bara är 116 dagar bort.
 
Jag har träffat världens goaste vänner här, vänner som får mig att skratta så magen krampar, som man kan prata med om allt, som smsar en när man inte har setts på två dagar och säger att dom saknar en jättemycket och att dom ska krama ihjäl en i skolan. Jag visste när jag åkte att detta äventyret har ett slut, men jag insåg nog inte hur mycket det skulle betyda för mig. När jag åker härifrån har jag ingen aning om när jag träffar dom igen, eller ens om jag träffar vissa av dom igen. Då går det inte att säga ''Ska krama dig till potatismos på måndag''. 
 
Därför känns varje dag viktigare och viktigare, alla småsaker blir plötsligt så stora och man det inte för givet längre. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, det här är det bästa jag någonsin har gjort och jag ångrar det inte för en sekund. Jag försöker ta en dag i taget och njuta av den här möjligheten till max. Även om det är tufft får man inget annat än något positivt ur det i slutändan. Jag är så lycklig att jag har världens finaste människor omkring mig, både i USA och i Sverige. 
 
Det är så svårt att förstå att man är mitt i det just nu, när ens liv förändrades totalt på ett dygn. Därför kommer det va så sjukt hur fort det kommer ändras totalt igen på bara några timmar. Allt detta känns som en stor dröm. 181 dagar i USA. 3 dagar till ett halvår. The sunshine state med mina älsklingar om 68. 82 dagar till Prom. 95 dagar till Senior trip. 116 ynka dagar till jag slänger hatten i luften och skriker ''I made it''. 
 
 
 
 

Engelska

Emmy: Kanske en liten konstig fråga... Men när du och Elsa är med varandra, pratar ni svenska eller engelska? För visst är hon svensk? haha :D
Svar: Haha nej det är ingen konstig fråga! :D Vi pratar engelska 99% av tiden, det känns mer naturligt än svenska nu hehe.
 
- Det är jätteirriterande att kolla film om det är svensk text på 
- Jag drömmer och tänker på engelska
- Jag och Elsa pratar engelska hela tiden fast vi kan prata svenska om vi vill och vi tänker inte ens på det
- När jag läser på svenska (Ex: tidningar, sms, bloggar m.m) översätter min skalle allting till engelska
- När jag skriver lappar, to-do-lists, dagbok eller vad det nu kan vara blir det automatiskt på engelska istället för svenska 
 

This weekend >>>

#Elsa hjälper stackars Penny över isen #Snygg-Penny #Mina kyrkvänner #Jag och Ashley #Penny, Elsa, Lene, Shelby, Ashley, Alyssa and me #I bilen #Snygg-gadden #I kyrkan #Mmmeerica<3
 
Grym helg må jag säga! Igår åkte vi till Iceland för att fira Alyssa, vi åkte runt och flamsa, satt och kolla på folk som ramlade och ramlade själva, och sist men inte minst så avslutade vi kvällen med att tatuera oss xD Jättenöjd verkligen :-) Tur att jag tog en gadd som passar till allt! Idag har vi varit i kyrkan, gjort folk döva på Valumarkets parkeringsplats när vi nästan sprängde högtalarna med Swedish House Mafia och haft det gött. Nu ska vi kolla 21 jump street! Pöss

Great night!

#Me and Addy in school, best mediateam ever! #Me and my sambo at Walgreens #The birthday girl Ashley! #Elizabeth, Zach, Chrissie, me and Elsa #Nathan was exhausted from all the booty dancing haha #Aaand so were we so we decided to lay down at watch the stars woho
 
Had an amazing night yesterday! We danced from seven to eleven and I am sore today (in my stomach too from laughing), it was sooo much fun! I love my crazy friends :) We're going to the post office in a little while to post my packages and then we're just gonna have a lazy saturday before Alyssa's bday party tonight. Have a great saturday! 

WIIIII ASSO FREAKING OUT NU E DET PIZZATAJJJM BRÖDER FEZT

Asso en kvel som dena kan man inte vara anat dän tagad på livveet. Nu skal vi på kalas til en ven called Ashley, pizza, lekar ,piza, leckar och göta med godda kompisar. ha en kul kveld bröder

I LOVE AMERRRRICA

Idag va en mycket go dag! Va i skolan, träning efteråt och sen åkte jag och Elsa till St Matthew's mall (Bästa stället på jorden haha<3). Jag fick fixat mina sista presenter, vi flamsa runt och fick ha en svensk konversation framför en kille på A&F som blev helt facinerad, vart med om ett litet awkward moment när jag stod och kramade skyltdockan och hon som jobbade gick förbi haha! Vi tog kort i photo booth, käkade Frozen Yogurt på vägen hem och njöt av att vara i USA. Idag har jag fått två fina tillskott i familjen, våran hundvalp har flyttat in på heltid och min kära Elsa blir min sambo över helgen!
 
Idag är det också exakt fyra månader kvar till graduation och det är väldigt mixade känslor, försöker ta en dag i taget och bara njuta av allt. (Ex att det står Louisville och Nashville på vägskyltarna istället för Dingle och Lappland, trevliga amerikanare, froyo och att gå runt på VS och Forever21, min fina värdfamilj och mina vänner och så vidare). Happy friday Sweden! 

Track + fix

I helgen flyttar min kära Elsa in här för hennes vpäron ska bort och vi blir sambos för några dagar, vi ska på kalas till Ashley och Alyssa så har slått in lite presenter idag! 
Fixat lite med paket som ska skickas hem till Sverige!
Dom två tröjorna i mitten fick jag av min bästa Uddevallakörv och dom andra två fick åka med hem igår!
Fick ett till brev idag också med massa mumsigt godis i och brev, blir så glad!
 
Idag hade vi early release och slutade 12, hade träning efter skolan och det satt gött. Brandon och co körde hem mig och sen dess har jag fixat med det ni ser på bilden, pluggat, åkt till stan för att göra min sports physical och nu kom jag precis hem. Mer plugg och Perks of being a wallflower står på schemat. Puss!
 
 
 
 

Prickigkorv

Efter våran ''lätta'' (enligt tränaren) träning idag åkte jag och Bernida till Jeff Mall för jag behövde fixa presenter till vänner som fyller år. Fick med mig lite smått till mig själv med, världens skönaste och fulaste (ILLgul och turkos) ''onepiece'' för 40 kr och den ska jag flytta in i och ha på mig på pajamaday på homecoming week som är nästa vecka! Imorgon är det skola igen om det inte blir inställt för pga snö och halka haha! Sov gott :) 
 

Feeett glad bror

Apabra måndag! Kom till skolan och va på superbra humör, övertrött som en gris och bara flummade mig igenom hela dagen med massa skratt. Älskar mina A-dagar och mina galna vänner! Efter skolan va det track och jag hatar att jag är så nedrans ur shape och seg som en liten råtta med brutna ben haha! Kom hem och möttes av världens goaste valp, brev på sängen från min härskare och bästa Hanna med massa fina grejer i, mycket kärlek och ett brev som fick mig att krampa av gapflabb! Plus att jag fick ett brev över whatsapp idag från Prins Emma! Mycket bra dag och detta toppar vi med lite käk och plugg, puss!

I would go bananas if you went to PROM with me!

Igår hade jag en perfekt lördag! Eftersom min lilla Savannah inte kan gå på prom och jag kommer kunna köpa 2 biljetter så bestämde jag mig för att ge henne andra biljetten och fråga henne på ett spektakulärt sätt! Jag hängde upp ballonger i mitt rum, gjorde en poster och la bananer på den, klädde ut mig till grabb och gömde mig i garderoben, spela ''I will always love you'' i bakgrunden och hoppade ut med en blomma när hon sa ja haha! Det va jättekul hahah. 
 
Vi har konstaterat att vi båda är så sjukt konstiga, vi stod i vardagsrummet och gjorde världens fulaste danser och öva lite på våra moves inför prom, sen gjorde en talkshow där Cujo pratar kinesiska, gjorde brownies och la saltgurka i två av dom och gav till mina värdpäron, pynta bananer och måla naglarna nedrans fult, läste ''the history of farting'' som godnattsaga och hade det bäst helt enkelt! 

-

Lördagar är utan tvekan bästa dagen på hela veckan, man uppskattar den ännu mer när man har gått i skolan en vecka! Har bara slappat hela dagen och snart kommer Savannah över, har en överraskning till henne och sen ska vi bara ha det gött och dampa loss! Hoppas ni får en kanonkväll!

Svar på frågor!

F:Vad skrev du om på ditt "personliga brev" som skulle få din värdfamilj att välja dig? Skrev du t.ex om hur du är som person eller skrev du mest om saker du gillar att göra och hur det ser ut där du bor? Hoppas du förstår. Kram!
Svar: Oj, det va nästan två år sen nu men jag skrev om mig själv kommer jag ihåg, min personlighet, vad jag har för intressen och vad jag gör på fritiden och hur det ser ut där jag bor. En blandning helt enkelt! :) 
 
Johanna: Hej! Jag vill gärna åka efter ettan och går också sista året i 9an nu. Bodde i Lysekil innan så du kanske vet vem jag är! Iaf, vilka organisationer valde du mellan? Hur är dresscoden på din skola också? :)
Svar: Hej, ja jag vet vem du är! :D Va roligt, det tycker jag verkligen du ska göra! Jag valde mellan STS och EF, STS verkar också va en jättebra organisation men jag gick på magkänsla. Dresscoden på min skola är: Inga shorts (om dom inte går till knäet/över knäet) vilket också betyder inga kjolar/klänningar som är ''korta'', man får inte visa axlarna, inte för urringat, inga jeans med hål i och bara gå i mjukiskläder på fredagar om man betalar :) Hälsa din pappa också, han är min gamla gitarrlärare haha :D!
 
Sannas:Hej! Jag kanske ska åka efter ettan (går sista året i nian nu), och undrar en liten konstig sak. Hur gör du med facebook och twitter och sånna liknande sidor, jag är inne där dagligen och ser jämt mina vänner. Hur kommer det bli i usa? Känner du att det blir drygt att kolla in där och se alla från Sverige, eller är det bara jag haha? Lite halv knasig fråga men ändå :) kram!
Svar: Åh va kul, du kommer inte ångra dig en sekund! Det är ingen knasig fråga alls! Det är väldigt lätt att kolla facebook, instagram m.m hela tiden och man får nästan känna själv hur det känns. Men ett tips i början kan va att stänga av sånt där lite/minska då det ibland gör en nere att se vad alla hittar på hemma. Det är lättare att fokusera på sitt liv här om man inte spenderar timmevis på att titta på allt som händer i Sverige :) Ibland gör det en ledsen men självklart vill man ju ändå ha någon slags koll på vad som händer. Om man har hemlängtan är det nog det värsta man kan göra men annars går det ganska bra tycker jag. Kram!
 
Tova: Kan du visa bilder på ditt rum och huset du bor i? Din blogg är jättebra! :D
Svar: Absolut! Ska bara städa mitt rum först så det går att se haha! Taaack va glad jag blir :D!!
 
Ebba: Kan du inte skriva lite om hur relationen mellan dig & din pojkvän är och hur det är att vara ifrån varann så länge? :) Kram
Svar: Jag vill inte hänga ut han för mycket här men våran relation är bra! Det är såklart jobbigt att vara ifrån varandra och inte alltid lätt, men allt går om man tror på det och snart är jag ju hemma igen! :) Kram
 
Anonym: hur blev du och din pojkvän tillsammans? Är det inte jättejobbigt att vara ifrån varandra? :)
Svar: Vi träffades genom en kompis till mig men det va inte förrän några månader senare som vi började prata efter att jag och min kära Josefine dampa loss och stalkade upp hans nummer på eniro och skickade en emojiapa. Som det kan gå haha! Jo det är klart det är jobbigt men vi klarar det bra tycker jag! :) 
 
Hittar inte din kommentar men till dig som fråga om vilken stat jag bor i, jag bor i Kentucky! 
 

FRIDAY FRIDAY

Idag är det fredag! Bara det gör det till en toppendag :) Har vart en bra dag i skolan, sista träningen för veckan och rackarns va skönt. Mina ömma stackars muskler behöver lite semester! Så himla sköna människor finns det här också, satt och vänta på mina värdföräldrar efter träningen och en galen kille hoppar upp på mitt bord och är som en sprudlande solstråle, tar min mobil och tar ca 30 bilder på sig själv när han gör grimarser och sen kommer hans galna kompisar över och är lika trevliga dom, underbart haha! 
 
Kom hem och valpen va här en liten stund (Vi passar den på dagarna när hon som har den nu jobbar, vi får den på heltid om en månad ungefär) och på sängen låg en veckorevyn från mamma. Glad dag! Notera att jag sitter i shorts och tisha och det är januari, inga klagomål här inte tjoho!

Utbytesguide

Lovisa: Hej! Min mamma känner din mamma (tydligen...) och jag ska åka på utbytesår i juli/augusti med EF. Din mamma tipsade min mamma att tipsa mig om din blogg (som förresten är jättebra och mycket mer intressant än andra som jag har läst) och jag har följt den i några månader nu. Eftersom jag ska åka på ett utbytesår nu i sommar så undrar jag om du har några tips? Finns det saker som är bra att ta med sig? Hur är vädret (men jaa, det var ju lätt att svara för alla delstater...)? Jag har ju lite fjärliar i magen nu och skulle hemskt gärna vilja få höra från nån som har vart eller är där nu. Och en sak till om det inte är för mycket, ungefär när fick du reda på vart du skulle bo och fick du reda på hur din familj var och såg ut innan du åkte? Jag blir väldigt glad för svar! :)
 
Svar: Heej! Jag vet vem du är, min mamma berätta om dig innan jag åkte! Självklart kan jag skriva lite tips :) Förstår att du har fjärilar i magen, i år åker du ju tjoho! :) Va kul att du läser!
 
Packning: Det är hur svårt att veta hur man ska packa för 10 månader och man vill helst packa ner hela huset ner i resväskan men man har ju bara 23 stackars kilon. Det beror såklart på vart i USA du hamnar med väder och sånt men packa kläder efter väder. Men ett tips är att inte lägga ner för mycket kläder, jag har med mig så mycket kläder som jag knappt har använt och sen har jag shoppat en del här så det åker ännu mer åt sidan. Skriv en lista över allt du måste packa ner och börja där.
 
När du får din värdfamilj skulle jag tips om att höra med dom om dresscodes på skolan, jag visste inte det när jag kom hit och har ca 3758 linnen/shorts som jag inte kan använda för att det är dresscodes. Hör också med dom vad för typ av kläder du behöver, vad det är för väder och om du behöver något speciellt. Personliga grejer är alltid mysigt, foton och svenskt godis (!!!) oftast väldigt uppskattat här och sen går det inte beskriva känslan av att ha det när det inte går att få tag på här haha. Adapter är ett måste och present till värdfamiljen till exempel. Djungelvrål också, svinkul att se deras uttryck och när dom spottar ut det tvärs över rummet!
 
Bankkort och mobil: När jag va på EFmötet sa alla att ICA-kort va superbra, inga avgifter och funkar överallt. Det gör det inte! Jag har ca 20 kr utgift på nästan alla bankomater utan banken plus att det inte fungerar i några mataffärer/vissa klädaffärer. Jag skulle nog kika på några andra även om det inte är jobbigare än att ta ut pengar och alltid ha i plånkan är det smidigare med ett kort som funkar överallt. Man får ett simkort till mobilen av EF men jag bytte till AT&T (Typ som telia) här och har gratis sms och ringa istället. 
 
Vädret är väldigt olika från stat till stat men här är vädret helt galet. Dom säger ''Om du inte gillar vädret, vänta 20 minuter så har det ändrats'' och det stämmer verkligen. Ena dagen kan det vara -10 och andra kan man gå i shorts och det är rena sommaren. 
 
Jag ansökte 1,5 år innan jag åkte och gjorde delstatsval. Men dom ringde mig 18 dagar innan avresa och sa att jag hade fått familj och det var inte i något av mina delstatsval. Jag är hur nöjd som helst med min värdfamilj och det är jag supertacksam för, vi klickade direkt och jag älskar dom så mycket! Det var väldigt tätt inpå men jag hann med att skypa och maila lite innan iallafall. Jag vet att man går och längtar ihjäl sig efter att veta men det kommer :D!
 
 
Övriga tips: Även om man försöker att inte ha för stora förhoppningar så finns dom där inne ändå. Mitt tips är att vara öppen för allt, det kommer vara annorlunda och stöta på kulturkrockar men man åkte ju inte till USA för att uppleva Sverige igen :) Något som är väldigt lätt att göra är att jämföra sig med andra bloggar man har läst, andra studenter på skolan och tidigare utbytesstudenter men tänk på att det är ditt år, du kommer bo i en annan stad, träffa annat folk, få en annan familj och hitta på andra saker och det kommer inte vara som deras och det är ju det som är så grymt, att det är ditt år!
 
Det kommer finnas jobbiga stunder där man ibland frågar sig lite ''vad gör jag här så långt ifrån allt som är tryggt och alla mina nära och kära'', men då måste man påminna sig själv om hur modig man är och hur långt man har kommit. Bara av att ta det där beslutet att åka va modigt. Nyp dig i skinnet ibland, sträck på dig och tänk på hur stark du är. Det är bara 10 månader av ditt liv och Sverige står kvar när du kommer hem så njut av ditt år. Man tycker 10 månader känns som en evighet när man kommer hit men det går alldeles för fort!
 
Ha inte för hög press på dig själv, man tänker ''nu ska jag göra detta till det bästa året i mitt liv'' och att allt ska vara 110% dygnet runt. Låt dig själv vara lite ledsen ibland om du behöver, det blir en vardag här med som har både bra och mindre bra dagar men i slutändan lovar jag dig att du bara får ut något positivt av det. Sen också ge saker lite tid, tänk på att när du kommer hit börjar du på noll och känner inte en kotte men det kommer och förhoppningsvis kommer du träffa grymma människor som gör ditt år fantastiskt! Gå med i klubbar eller någon sport är nog det bästa man kan göra så fort man kommer hit, kanonsätt att träffa folk på :)
 
Kontakt med Sverige är såklart individuellt hur mycket man vill ha och hur mycket man klarar av att ha. Hitta en balans som passar dig, jag vet att man vill veta allt som händer alla sina kompisar hemma men att hitta något som är lagom och försöka ställa båda fötterna i USA. 
 
Jag kan sitta här och skriva i en evighet men jag hoppas att detta hjälpte lite och har du mer frågor är det bara att skriva. Sen tror jag positiv attityd och som jag sa att vara öppen för allt, ta för dig och istället för att övertänka allt bara njut av tiden är nyckeln toppenår. Du utmanar dig själv bara genom att sätta dig på planet men fortsätt utmana dig själv under året, va framåt och ta för dig. Du kommer växa som pinochios näsa när han ljuger på insidan och lära dig otroligt mycket. Lycka till!!
 
Jag svarar på era andra frågor imorgon eller något för detta blev himla långt. Kram!
 
 

There is no easy way to the top

Vår fina hundvalp som jag är helt kär i även om den biter mig överallt haha! Kom precis hem från en väldigt tuff och rolig träning och det är bästa känslan nu efteråt, man blir så go och glad av att träna :D Nu ska jag käka lite och sen åka hem till Maj (En svensk kvinna från kyrkan som är ifrån Sverige) för hon ville att jag skulle träffa hennes familj som är här på semester! Ikväll ska jag försöka hinna svara på era frågor och skriva en liten ''utbytesguide''. Puss!
 

Tjena kexet står du här och smular!

1. Livet på landet #koriträdgården#minapolare#kalv#facinerad 2. Elsa knows how to make my days! 3. Skolans basketstar blir intervjuad för TV #smygfotarn#starstrucked#pro 4. Känslan när man kan springa i shorts i januari är ju bara helt ljuvlig (gotlandsdialekt)
 
Såå.. skolan är igång and so is track. 2 Månader framöver kommer se ut sova-äta-skola-träning-sova och om igen och jag kanske till och med hinner med att bajsa om jag har tur! Ska dock klämma in massa kul på helgerna och det är ju kul att träffa alla kompisarna i skolan och på träningarna :) Igår efter att nästan spytt på träningen åkte vi till basketmatch och jag somnade som en sten när jag kom hem. Idag va det skola och träning igen och jag har så mycket träningsvärk att jag knappt kan gå haha så skönt! :D 
 
Jag ska svara på era frågor så fort jag får tid också! Min blogg kommer nog bara bli ''skola-träning-söva'' inlägg ett tag framöver som om det är något speciellt ni vill veta eller vill att jag ska skriva om, BERÄTTA!!! Hoppas ni mår bra, puss!

11 månader tillsammans!

Igår åkte vi till Lexington för att kolla Bullitt East spela basketmatch och dom va grymma som vanligt! Kom hem och kollade Redneck Island som är roligaste någonsin, countrybönder med världens dialekt strandsatta på en ö. Skulle lägga mig tidigt men jag har vänt upp och ner på hela dygnet så det blev det inget med. Idag fick jag kämpa som en liten myra drar sitt strå till stacken för att inte somna i tallriken, i bilen, på gatan, i kyrkan och så vidare haha. Kom nyss hem från Texas Roadhouse där vi firade Breanna!
 
Imorgon är det skola igen, även om jag inte är överdrivet sugen på att gå upp klockan 5:30 så ska det bli lite skönt att komma in i rutiner och börja trackträningarna igen även om jag kommer rulla som en brödbulle och spy på träningen imorgon! Är jättepeppad på att kötta sönder. 83 dagar till lov igen och Florida, nu kör vi! Grattis till oss som har 11 månader idag också! ❤ 
 

Ice skating+The movies

Hade en superbra fredag! Jessi kom och hämtade upp mig och sen åkte vi till en fullsmockad ishall och hade det askul. Sköna människor, dance battles, störda videor med mera :) Vi avsluta kvällen med att åka till en enorm och väldigt amerikansk biograf för att se Les Misèrables, en musikal på tre timmar där dom sjöng varenda replik hahah, det va kul iallafall och jag kom hem runt 2 och somnade som en stock! 
 
 

Varför skynda på, när tiden snart är här ändå

Varför stressar vi så, varför räknar vi alltid ner till något, längtar tills vi blir äldre istället för att leva i stunden och göra nuet fantastiskt. Att vara ung är bannemej det bästa som finns, att ha drömmar och ha hela livet framför sig. Jag är otroligt peppad på livet just nu, dunkar musik på högsta volym i mitt rum och känner mig lycklig. Bästa känslan. 
 
 
 
 
 

Fredag

Igår åkte vi till en stor sportaffär och jag fick med mig lite gött hem! Ska bli så skönt att komma igång efter jullovet nu för jag har aldrig vart i så dålig form som jag är nu i hela mitt liv haha. Somnade gott efter att ha skrattat ihjäl och smidit sommarplaner med bästa Hanna. Idag är det fredag och det firas med svensk marabou (Känslan när man äter marabou efter 5 månader.. magisk) och Footloose. Ikväll ska jag åka skridskor med ett gäng vänner och kanske toppa det med en bio, låter bra i mina öron! Ha en kalaskväll :) 

New year, new possibilities, new adventures

2012 kunde inte börja bättre, jag firade nyår med mina bästa vänner och hade en helt galen och otroligt rolig nyår.   Våren flöt på och hann med en del kul. Flängde mellan jobb, träningar och skolan och fritiden gick åt att hänga med mina älskade vänner och min fina pojkvän. Så som kom sommaren som gick så fort att jag knappt hann blinka. Jag åkte till Kroatien med min familj och en annan familj och hade en utav dom bästa resorna i mitt liv! Hälsade på huvudstaden för att fixa visum, badade tills jag blev ett russin, åkte på Peace and love för ett dygn och det var heelt perfekt, seglade, åt tusen jordgubbar, blev solbränd och skapade massa bra minnen. Gick också och hoppades ihjäl mig på att få värdfamilj varje dag och va känslomässigt förvirrad en himla massa. 
 
18 dagar innan jag skulle åka fick jag äntligen ett samtal från EF, under dom 18 dagarna åt jag all svensk favvomat jag kunde proppa i mig, gav många hejdåkramar och hade en superbra avskedsfest med mina goa. Den 24 juli satte jag mig på planet för att flytta hemifrån, flytta till andra sidan jorden utan att ha en aning om vad som väntade mig där borta. Läskigt och spännande.
 
Min höst har vart väldigt annorlunda, rolig, lärorik, tuff och magisk på många sätt. Den har vart en bergochdalbana med lyckorus och tårar. Jag har blivit starkare i mig själv samtidigt som jag har känt mig ensammast i världen i vissa stunder men hur som helst har hela det här äventyret bara gjort mig gott i slutändan. Va mycket jag har fått uppleva som jag aldrig hade fått sett om jag hade stannat hemma och va mycket jag har kvar! 
 
Man kan alltid tänka på saker man kunde gjort annorlunda och bättre men istället ska jag lägga detta året bakom mig, väldigt nöjd och glad, med erfarenheterna i backfickan till äventyren jag stöter på det här året. Nu gör vi 2013 till ett superbra år, är ni med mig?!
 
 
 

Jan 1&2

Hade en bra första dag på 2013, jag och Addy åkte med mina värdföräldrar till Outback och sen fjanta vi runt på Walmart en timme. Bernida bad oss att gå och hämta ett paket cereal och vi kom tillbaka med typ 20 paket haha! Sen satt vi och dampa sönder i bilen, hann med ett stopp på FroYo och sen åkte vi hem till Addy. Vi båda slocknade som stockar direkt när vi kom hem vilket var behövligt eftersom hennes mamma väckte oss kl 6:30 i morse för att åka och passa en vilde!!! 
 
Vi har sprungit runt hela dagen och lekt femtioelvatusen lekar och lagat mat till denna lilla härskare på 4 bast och nu är jag helt slut! Ska bara va hemma ikväll och mysa :) 
 
Dagens bästa: Min familjs paket som ÄNTLIGEN kom fram efter att ha varit på vift i en månad, lycka!

Gott nytt år!

Förlåt för väldigt dåligt uppdatering men jag har inte haft någon data på hela helgen! I fredags firade jag och Elsa svensk jul som sagt, gjorde lussebullar, köttbullar, lyssnade på Carolas julalbum och mös framför Kalle ankas julafton, va skönt att få lite svenska traditioner och det va himla mysigt!
 
I lördags gick vi upp tidigt och åkte iväg till Gatlinburg med kyrkan. Där nere var det en stor kristen festival med föreläsningar och nya band, det va ballt! Donkenbesök 12 på natten, gangnam style ner för gatorna och härliga skratt hann vi också med. Go helg!
 
Igår kom jag hem en jättekortis, fick ett samtal från mina galna och fina vänner som gjorde mig döv med nyårsskriv (och sjuttons gubbar va ni är bra) innan jag åkte hem till Cassidy på nyårskalas. Vi spelade spel och kolla the ball drop på tv på tolvslaget och somnade som små grisar i deras biosalong efter att ha kollat film. (Tack för filmen också Hanna, Henny och Emma!!! Jag älskar er!) 
 
Såå.. nu är det 2013! Jösses va tiden flyger, det är helt sjukt. Har iallafall haft ett väldigt bra år och jag tänkte göra en årsresumé när jag har tid. Känner på mig att 2013 kommer bli ett toppenår, fylla 18, resor, prom, graduation & få återförenas med mina älsklingar igen! 
 
Nu kommer snart Addy over och vi ska ut och käka, hoppas eran nyår va smashing! I år ses vi Sverige, wiho!
 
 
 
 

RSS 2.0