Gått och blivit en..

Dagarna går så himla fort, njuter verkligen av tiden jag har kvar här i Sverige och försöker uttnyttja den till max. Får lite småpanik över att det är 6-8 veckor kvar bara, vill att sommaren ska gå otroligt långsamt på ett sätt samtidigt som jag inte kan vara mer taggad på att åka, blir helt bubblig i magen hehehe. Mitt mål med det här året är att försöka åka hem utan att ångra någonting, vägrar att sätta mig på planet hem och tänka ''varför gjorde jag inte det''. Detta är ju perfekta möjligheten för att pröva på nya saker, våga & växa! Ciao
 
 
 
 
 

Can you lie next to her and confess your love, your love

Ett ord för att stå längst fram på Mumford and sons: MAGISKT

är det såhär det känns att va lycklig, det är inga problem

Lite blandade mobilbilder/
Efter att vart som en mumie hela dagen igår så lyckades vi tagga igång igen och kvällen blev kalas! Dansa, sjöng, träffa fint folk, skrattade halvt ihjäl mig när jag och Hanna knöt kontakt med en korv-DJ och lärde oss Serbiska m.m. Fett! Ska snart gå upp och baka lite kungligt bröd med min härskare till moder och sen fara till Smögen för att pussa på min gottis! Ha en kanondag :)

LYCKA

Precis kommit hem efter en dag/kväll som lätt hamnar på topp tre av bästa kvällar i hela mitt liv, om det inte var den bästa. Känns helt overkligt att jag har sett allt det där på EN dag, jösses i pannkakan! Alla vi såg var helt sjukt bra och natten avslutades med att vi stod och vråla till Veronica Maggio (Där Petter och Daniel Adams-Ray kom ut på scen under några låtar!!!) och kände oss jävligt levande. Efter ett toppendygn med en massa dans, skratt och en röst mindre ska jag lägga mig och sova bort den här regniga dagen för att vara taggad till födelsedagsfest ikväll. Vi hörs!

PEACE AND LOVE

Är så JÄVLA glad!!! I sista minuten blev det bestämt att jag kunde åka med en dag upp till Peace and love, se Mumford and sons, Veronica Maggio, Laleh, Svenska björnstammen, Icona pop mfl!!! Åh lycka. Igår sov jag hos bästaste Hanna, nu är jag hemma för lite packning, jobb, käk och ett spontanbesök av mitt hjärta innan jag drar tillbaka till henne och taggar sönder! Jo men livet äger lite just nu!

best friends don't let you do stupid things.. alone!

Tjenare! Igår åkte vi till Göteborg och kollade på filmen LOL, sett den förut men den är kanonbra så SE DEN! Om en stund ska jag hem till min bästis för lite kramp i magen och mys! Hörs senare :) 

in the end you only regret the chances you were to afraid to take

 
 
 

25/06

1# Köööörva va go tårta # Hahah en bild från midsommarafton
 
Godmorgon! Bara för att det är så himla gött väder här idag som alla andra dagar i tropiska Sverige ska jag fan gå ut insmetad i lingongrova och göra regndans för mina grannar! Hoppas ni har lika trevliga planer som jag för idag! Tack och hej leverpastej :D
 

if you can dream it you can do it

Lära mig surfa. Åka till Australien. Roadtrips. Båtluffa i Grekland. Åka på peace and love. Simma med delfiner. Åka luftballong. Hoppa fallskärm.

GODMORGON

Godmorgon! Ska ner och fixa lite saker på stan nu <- vuxenpoäng!!! Hörs senare!
 

23juni

Tjenare folks! Min midsommar va hur rolig som helst och crazy banana!! Det blir inte sämre av att jag har världens bästa goaste stördaste ljuvligaste finaste roligaste pojkvän som jag kan skratta mig till månen med, finns inte ord för hur mycket jag kommer sakna honom!
 
Kom hem för en stund sen och ligger och vilar och mölar götta, ska snart börja laga käk och baka för ikväll kommer härliga brudar hit för lite käk och crusing, blir nog käckt! 

USA

 
Lite saker jag längtar till att/vill uppleva:
- High school spirit
- Prata engelska 
- Träffa nytt folk
- Växa, stå på egna ben
- Prom
- Graduation
- Prova på nya saker
- Amerikans football 
- Landet olagom
- Victorias secret, forever 21 mm
 
 
Visum är fixat. Börjar förbereda saker som ska packas ner. Det är ungefär 2 ynka månader kvar. Börjat prata om avskedsfest. Börjar gråta ibland helt hokospokos när jag tänker på saker jag kommer sakna, tex när man ligger emellan mamma och pappa och gosar eller skrattar ihjäl sig med sin bästa vän. Längtar så mycket till jag ska få uppleva allt, allt som bara har varit en dröm. Vill ha värdfamilj. Ibland sitter jag bara och ler som en knasboll när jag tänker på att detta närmar sig och vill bara skrika av lycka. Det kan som minst vara 24 dagar kvar och som mest 76. Det känns overkligt. Det känns magiskt. 
 
 
 

MIDSOMMARAFTON

Godmorgon folks! Idag är det barabambambam midsommar!! Ska snart gå upp, käka frulle och göra midsommarkrans, sen blir det lunch med min familj & mormor+morfar innan jag drar mig mot smögen för att träffa skönt folk! Hoppas ni får en grym midsommar!

INSTAMANIAC

Lite bilder från instagram

SOOOOL

Blir en del bilder från Kroatien för min kamera är paj at the moment!! Vi ska snart ner på stan och köpa jordgubbar  och lägga oss i solen, senare ska jag äntligen träffa min Hannis! Hoppas ni får en kanondag och UT I SOLEN MED ER! :D

NYA SHORTS

 

KROATIEN

Tjabba! Bjuder på lite bilder från Kroatien som jag vill tillbaka till SÅHÄÄÄÄR mycket! Ska snart iväg till hunnebo för min bajskorv ska klippa sig, mycket trevligt! Solen skiner och midsommarhelgen ser sumofet ut, hoppas ni mår bra! Ciao

STUDENT & KALAS


BÄSTA POJKARNA


GLADAST I VÄRLDEN

Hej alla fina människor där ute i världen! Vet ni vad jag gör just nu?! Jag sitter och skriver på MIN älskade fina fantastiska ljuvliga underbara MACBOOK PRO!!!!!!! Åh vilken lycka haha! Haft en kanonstart på sommarlovet, jättefin födelsedag, två dagar i Stockholm och mitt visum är fixat! Om en timme ska jag dra mig till Smögen och pussa på min pojkvän, livet leker! Köss
 
Ska förresten slänga upp massamassamassa bilder så fort jag har tid, nu kan jag ju blogga igen weho!!

SYSKONKÄRLEK



Jag och min lilla skrutt!! Detta är tidinställ inlägg så antagligen är jag på avslutningen med klassen just nu! Ikväll ska jag fira lite med några kompisar, blir nog jättemysigt!


LÅNG


Hahaha så himla rolig bild!!


ingen dator






Hallå världen! Sitter på min kära vän Emmas dator, därav dom vackra bilderna hehe! Har ingen data för tillfället vilket kan hänga bajskorvar i granen!!! Vet inte när jag har det igen så det blir nog lite kaos med bloggen här tror jag! Sista dagen i skolan, känns FETT! Bara massa lek imorn kvar, sen är det SOMMARLOV :D Ha det bäst!


never give up on your dreams

Ett enda stort känslokaos är det, lyckorus, LYCKOrus, taggning, rädsla, spänning, nyfikenhet och tusen andra känslor känner jag inför mitt utbytesår. Det känns så knasigt alltihop, om ungefär 2 månader sitter jag jag på ett plan till andra sidan Atlanten för att tillbringa 10 månader, TIO månader, och jag vet inte ens vart eller vem jag ska bo hos än. Det är helt kaos i pannkanan ju när man tänker efter, är SÅ spänd. Hjärtat stannar nästan varje gång jag får mail från EF haha, vill bara att dom ska ringa NU!!! Jag vet att det kommer blir ett minne för livet, oj va jag kommer få uppleva mycket. Det skrämmer mig också, att stå på egna ben där allt är nytt så långt ifrån all trygghet. Men det är därför jag har valt att åka också, för att jag VILL gå ur den där trygga bubblan och leva. Det är bara jag själv som bestämmer hur mitt år ska bli och jag tänker göra det till det bästa jag kan, ta vara på tiden och vända alla motgångar till något positivt, för man växer av det och lär sig något på dom. Skulle aldrig låta ''jag vågar inte'' stoppa mig, jag har drömmar och jag vill nå dom, jag ska nå dom! Kom ihåg att det är bara du själv som sätter gränser för hur långt du kan nå, tro på dig sig och dina drömmar så är du en bra bit på vägen! :)

KROATIEN

Några bilder från 2 överfyllda minneskort, att ta kort är rackarns fint ändå!

You miss a hundred percent of the chances you don't take

Hemma från en sån himla bra resa! Sett otroligt mycket fina platser, vaknat upp på morgonen och slängt mig i turkost vatten, fått en massa fräknar, sett delfiner (!!!!) vid båten, ätit pommes frites så det sprutar ur öronen på mig, hittat jordens absolut goaste glass, skrattat och badat badat badat! Denna veckan kommer bli minst lika bra, sommarlovsfirande, min födelsedag, Stockholm för att hämta visum och ja, life's gooood! Slänger upp en bildbomb här sen!

RSS 2.0