-


Kuuuuuul! Får hålla utkik nudå!


It's time for us to face the truth.


Ganska go bild på mig och min goa kusin! Idag hade jag min första sånglektion och efter det min första danslektion, sången gick väl inte överdrivet bra, tät i näsan som jag är och sjungt hos lärare har jag aldrig gjort heller hehe, dansen var jätterolig men jäklar i havet va ringrostig jag har blivit haha! Slutade ju dansa i sexan och ja.. det kändes!! Men det blir nog bättre när man har kommit in i det lite igen, man kan ju inte vara zlatan på första fotbollsträningen! Sen stack jag ut med min goa jossis, sprang en runda och avslutade med skönt snack på bryggan! Hoppas allt är bra med er, puss!


OC



Åh vad jag är fast, har man väl börjat titta så går det inte att sluta, kommer gråta som en bebis som har tappat en glass i sanden när jag har sett klart det sista avsnittet (hej ilandsproblem) men ja ni som inte har sett den, SE DEN! Ni kommer inte ångra er :D


It's like ten thousand spoons, when all you need is a knife



TJEEENARE! Detta trillade ner i min brevlödda idag, så nu ska här pysslas (eller vad säger du Emma ;)?) Idag har vi köttat på som två focking animals och nu sitter jag här mätt och go och ska snart duscha och göra fruktsallad :D Jag har lite torka i huvudet men om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om så är det bara att slänga iväg en kommentar! Puss


Rise to the occasion


Godmorgon, hoppas ni har sovit gott! Jag börjar dra på mig en förkyldning, och det passar som fisken på land just nu eftersom att vi ska sjunga och sånt i skolan! Får hoppas att det går över :D Idag ska jag gå med Emma och gymma, nu kör vi!! Hörs senare, puss på er!


SMILE


kicking some ass


Hej goingar! SÅ himla skönt att träna, man blir så pigg och glad :D!! JAG MÅR SÅ HIMLA BRA!!!!!!!! :D Hoppas ni mår bra ni med! Nu har mamma & jag handlad jordgubbar och massa goa frukter, mysigt!


-


Tjeeeeenare!! Vi hörs ikväll fina ni för nu ska jag gå och möta upp Emma för käk & träning! Puss


dream big



Det är långt kvar, men det har redan gått ett halvår sen jag bestämde mig och det går gått snabbare än vad det gör för mig att trycka i mig en marabou 200g (=asfort). Det har inte gått upp för mig (och det lär det inte göra förrän jag sätter mig på planet heller) att jag har tagit ett beslut som innebär att jag ska lämna alla jag älskar, all trygghet, allt som betyder någonting för mig för att åka över atlanten, vara borta från lysekil, från mina pärlor, från min älskade familj, från SVERIGE i 10 månader, bo hos en familj som jag aldrig har träffat, börja i en ny skola, prata engelska hela tiden, uppleva otroligt mycket nya saker och så vidare. Jag är otroligt tacksam att jag har fått den här möjligheten och jag inser att det inte alltid kommer vara lätt, men jag kommer bli starkare av det. JIHO!


FRIENDS WITH BENEFITS


Godkväll kära ni :D! Hade en kanon avslutning på min helg! Jag, Hanna, Henny & Emma lagade tacos, kollade på film, skratta, tjööta & ekorra oss i hannas macbook cam! :D Så nu ska jag knoppa mig i säng och tagga en ny skolvecka! Godnatt på er, pussar!!


catch your dreams before they slip away


Suttit och läst utbytesbloggar nu en stund och ÅÅÅH jag vill åka NU NU NU!


sunday bloody sunday


Godmorgon! :D Tänkte starta denna dag med en meeegafrukost & OC! Sen blir det lite jobb innan jag ska hem till Emma för tacos, film och goa grejer! Vi hörs senare, puss!


i remember when i lost my mind


här har ni ett litet smakprov hehe!



HÅKAN HELLSTRÖM


Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger - Håkan Hellström
Förbannat bra låt, Förbannat bra håkan!


sommaren är kort, det mesta regnar bort!




Godmorgon! Den här dagen blir lite som bruno mars lazy day, ska snart ut och fota lite med min lilla bingo rimér (min bruush!) och ikväll ska vi ha myskväll med mamma, låter väldigt bra i mina öron :D Sköt om er så hörs vi snart igen!


Jag vet vilken dy hon varit i.





Precis kommit hem från Jossan, haft en toppenfredag! Hoppas ni också har haft/har det :D Nu sitter jag och kollar på bilder från Spanien (galnaste, stördaste, roligaste, mysigaste resan ever!!!!) och jag längtar tillbaka så himla mycket, Håkan är mitt örongodis ikväll och jag ska snart knoppa mig i säng, vi hörs imorgon! Sov gott ni fina!


-


Igår hade jag en supermysig dag med jossan, vi satt och åt och pratade på cafe k några timmar innan vi landa hos mig och avslutade denna bra dag med en film och sång för full hals i mitt fönster! Idag fick vi våra skoldatorer = smörfettans najs! OCH NU ÄR DET HELG, ska bli sååååå skönt!!!! Vi hörs :D!


FILMTIPS


Mina fingrar blev hur långa som helst på detta kortet haha, ser ut som strimlade bajskorvar!
Jag och mamsi badade idag igen, fast det är kallt som frysen ute och regnade, vi är nog lite kokko hon & jag! Sen åkte vi (jag skulle testa och köra bilen, en hamster hade nog fått mer gas på den) och hyrde film, en blomma i afrikas öken och den va så jävla bra & är så jävla sevärd!!! Ursäkta mitt språk hehe, men S E D E N! Nu ska jag knoppa mig i säng, men vi hörs imorn fina ni!


my mothaa and my brooothaa!!




Hola! Haft en kul dag i skolan, vi har klippt kollage om oss själva och jag+emma+damp+pyssla slutade i skratt haha! Sen gick vi och gymmade och nu sitter jag här lite rulltårta och mat senare och ska snart slänga mig som en flodval och kolla på OC, låter magiskt! Hoppas allt är bra med er, vi hörs ikväll! PUSS


when the stars go blue


-


Varit och tagit kvällsdopp precis, har en massa bilder så dom kommer upp nu framöver, tjoho!


pannkakshärskaren



Har sån träningsverk att jag knappt kan gå just nu haha, AJ!!! Nu får glassbenen lida :D Vart ute och gått med Josefine & Johanna vilket var supertrevligt, nu gör jag extremt smöriga pannkakor med extra allt på, lovely!!!


There are many things that I would like to say to you but I don't know how


Skoldag 2 check! Min dag har so far innehållit lek, ett megagarv med tårar åt alla håll och kanter, träningsverk som bävern själv och fina vänner! Nu ska jag stoppa nått i magen och ge mig ut på äventyr, håll i hatten gott folk!


man måste dö några gånger innan man kan levaaaa


It's a party in the USA


Dom ringde mig från EF idag, och ääntligen är jag färdig med alla ansökningar och papper sååå nu har dom skickat allt till USA och nu är det bara att vänta på placering osv. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, tjoho!!!


har stått i regnet så länge att jag börjat krympa.


Gokväll fina ni! Första skoldagen var helt okej, men det ska bli jättekul att få dra igång med musiken och lära känna alla bättre och så! Efter skolan gick iallafall jag och min going Josefine och gymmade, badade, mös på cafe kungsgatan & avslutade dagen med bryggympa (hej mitt nya liv, som kommer hålla en dag haha) Imorn ska vi bara leka all day!!! Faller joje utmärkt in the smak :D Puss på er!


Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt





the only thing standing in between you and me is reality


Sov gott mina fina läsare! Jag är jättenervös för imorgon (skola) vi hörs!


I love you, not only for what you are, but for who I am when I am with you.


vamos a la playa


GIRLPOWER


Bild tagen från weheartit.
Om ungefär 3 månader så sitter jag på planet tillsammans med min mami, moster & kusin på träningsresa till fuerteventura, ska bli hur kul som helst!!!


zZZzZzzzzZzzZz


Godmorgon! Sovit gott? :D Vi va helt slut igår och slockade som två isbjörnar som gått i idè! Vi (läs: Hanna, jag sov djupare än atlanten) va uppe med tuppen så nu har hon åkt hem för att hon skulle iväg på äventyr med sin kära mor! Jag tänker vinna över min kolla-om-det-finns-något-godis-kvar-och-lägg-dig-i-soffan hjärna och dra ut och springa/lunka/dra fötterna i backen som en elefant! Vi hörs senare, kram!


turn your face to the sun and the shadows fall behind you


rulltårta, 1,5 kg godis, B&J..



.. vi kommer nog överleva denna kvällen hehe!


-



Eftermiddagen spenderades på minigolfbanan och några aggroutbrott senare (Hungrig/Trött/Antigolftjej hehe) så hamnade vi i fiskebäck för ett supergott kvällsdopp!! Nu ska jag laga mat och mysa med familjen och bästispäronfestis! Ha en bra lördag kära ni!


I'd rather be with you




#1 Josefine & Johanna taggar frulle!
#2 Coola muggen (Så är det vatten i hö hö)!
#3 Tågbiljett för lata valrossar, ove sundbergen kom fram i oss och helt plötsligt blev vi 14 och fick åka billigare!


grym kväll!






Hej på er! (vet inte vad som hände med the bildkvalitè???) Hoppas ni mår bra :D Hade en mysig, galen och otroligt rolig kväll hemma hos jossan! Med alla dom skrattanfallen jag hade igår så lär jag leva minst 10 år till nu :D Imorse gick vi som sovit över till ett bageri och köpte frukost, satte oss i parken och tjötade = najs! Sen va vi alldeles för lata för att gå hem (500 meter typ) så vi åkte tufftufftåget, bra avslutning på ett bra dygn! Nu är Hanna på väg hem till mig och vi har tänkt oss en jordgubbar-stranden som två valrossar-käk-film-möla-lev livet kväll, mysigt! Slänger upp mer bilder senare, puss!


-



Hitta lite goa bilder från förra sommaren, bajs i bastun vad jag saknar att rida!!! Nu ska jag lyfta min fede rööv från soffan och dra mig till jossan, vi hörs!


KLICKA PÅ LÄNKEN

-> www.bloggriket.se <-


mina delstatsval.



California, Arizona och New jersey. Hade helst önskat California, Florida och New york, men man fick bara ta en av dom ''populära'' staterna, det spelar nog inte så stor roll för detta blir nog hur bra som helst vart jag än hamnar! :D

Jag sitter just nu med världens goaste filt inrullad som en liten koldolme i soffan och kollar på seven heaven, regnet öser verkligen ner som skott, rätt mysigt ändå! Ikväll så ska jag på tjejfest hos Jossan, blir nog svinigt kul! 3 dagar kvar på lovet också (mungiporna hänger på golvet när jag skriver 3 ynka dagar) men jag har haft ett grymt lov, det kommer avslutas kanon & jag har en kul linje och en go klass att se fram emot :D Vi hörs!

 


LIVE YOUR DREAMS


and i'm free, i'm free fallin'



vikkanlicious in the house!



Hahaha, sminkade min kusse Viktor som är helt störtskön! Vi har haft en kanonmysig kväll!


frossa!




Kontakta mig?

Om du har några frågor eller annat du undrar över så kontakta mig på [email protected]

you make me move like a freak, mr saxobeat



Min kväll kommer bestå av tacos, jordgubbar med glass, en massa bus med min kus, alvin & gänget, fotografering vid solnedgången och så vidare! :D Taaaack så jättemycket för hjälpen camilla, de blev hur fint som helst!!!


-



2 bilder från skolavslutningen. Åhh va tiden går FORT!


SOMMARMIX










Godmorgon! Camilla håller på att pilla med min blogg, jag pillar lite nu så får hon greja det sista när hon har tid! :D Här kommer iallafall en drös med sommarbilder, tjoho! Idag ska jag till Uddevalla en sväng på dagen och senare ska jag passa min kusin, blir nog bra! Men solen skiner som en colgatesnubbes tänder, så ska ut och käka frulle på altanen nu, take care så hörs vi!


class of 86



Pappa tog ner sin gamla jacka som han hade när han gick high school, hur ball som helst! Haft en råmysig kväll med mamma, ligger efter en herrans massa timmar efter allt nattflumm med Hanna, känns som det har ramlat ner en blåval från himmelen och klubbat mig i skallen så trött jag är! Hoppas ni mår bra, jag mår kanooon :D!! Sov gott finisar!


du är bäst nu men du var bättre förr


Från och med nu så kommer den här bloggen vara lite mer riktad åt mitt utbytesår, tankar, känslor och så vidare, kommer ju blogga när jag är där men förberedelser och känslorna innan året är också en del av resan! :D Så har ni frågor så är det bara att fråga! Kommer såklart fortsätta att skriva om min vardag och så precis som vanligt, ska ta tag i bloggen mer nu när skolan börjar, mer bilder, roligare inlägg och så vidare. Kram på er!


jag blir så dum av dig

 


En av grejerna
jag fick med mig hem från ullared, där vi körde race med vagnen, köpte 8 kakor när vi fikade, såg ullareds-morgan, och hade en jätterolig dag!

Jag är också med och tävlar om en design hos www.carnesen.myshowroom.se!


give me 20 good reasons, i need to know




Haft två toppendygn med min bästa vän, vi har kollat på film, varit på ullared, långpromenerat, hälsat på kattungar, (Ska ringa tobbe trollkarl och be han trolla bort mammas pälsallergi..) skrattat & ätit så att magen har stått åt alla håll och kanter och haft det ruskigt mysigt! Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnare än lugnast, låter väldigt gött i mina öron! Vi hörs, puss!


Kroatien 2011





Förlåt för dåligt uppdatering, jag klämmer ur det sista ur kaviartuben (sommarlovet) men lovar att uppdatera bättre när skolan drar igång!


love yooooou!


Startat dagen med pannkakor, OC och go musik! Ha en fin fredag så hörs vi!


They said love hurts, I wrote that book.




rööjning på rummet!!!



Hej!! Idag har jag gjort massa ärenden me mamma (vuxenpoäng!!) och sen har jag (och min goa bror ska ha cred för att han hjälpte till)  DAMMSUGIT!!!! Inte gjort det sen i julas typ haha fräscht! Nu sitter jag och pratar med min snurrboll till kompis som har gått på fel buss haha, ha de så bra så hörs vi! 


a smile is the prettiest thing you can wear


mitt sommarlov









Sommarlovet är ju inte slut än, men...

Åh va bra min sommar har varit, ruskigt bra faktiskt! Hade en utav dom bästa & roligaste veckorna i mitt liv i Spanien med underbara tjejer, fyllt år, haft en riktigt mysig familjevecka med segling i Kroatien. 3 veckors jobb i kiosken med mycket skratt & nya folk, grillat en massa, sprängt magsäcken med jordgubbar, badat så fort jag har fått chansen, legat som en valross ute på fina öar och bara degat bort dagarna, kollat på en herrans massa OC, vart på en obeskrivligt bra håkankonser i götet, shoppat, lärt känna nya folk, skrattat, hittat på helsjuka saker med mina kompisar & skapat massa nya minnen. Ikväll ska jag och grilla med fint folk och det är lite som en hejdågrillning innan folk flyttar och så vidare, blir nog kanonbra!  


jag FETbjuder, bokstavligen





it's to late to apologise


Godmorgon! Hade ett toppendygn med Hanna!! Nu har jag precis varit ute och sprungit en kortis, ska verkligen försöka komma igång med träningen nu igen, inte tränat ordentligt sen INNAN sommarlovet haha jösses :D Men det har varit skönt att inte röra en fena förutom chipsarmen också! Ska iallafall äta frulle nu och sen till tandläkaren, har massa att fixa idag men slänger upp inlägg senare! Hare och räv! 


alla mina låtar handlar om dig


2 BILDER IFRÅN VÅRAT KALAS & JAG SAKNAR MITT LÅNGA HÅR



Sitter med mamma nere hos mormor nu, va jäättelängesen jag träffade dom så det är mysigt! Vi ska snart äta middag vilket är very nice! Ikväll ska jag till min älskade Hannis och sova över, ska bli askul!!! Kikat runt på förstärkare, mick, puffskydd med mera och ska nog ta mig en sväng förbi frithiofs när jag ändå är i uddevalla! Simma lungt, kram!


Liseberg


Har en del sjuka bilder men tror det blir bäst för alla om jag skippar dom haha! Hade en störd dag på Liseberg med emma, många skratt, bulldogskrik, f-ttan sticker fram låten maxad i balder, packade killar bakom oss i svarta tåget som satt och ryckte hårtussar från oss, en moonande johanna på bussen, svett, B&J m.m!


did you forget every standing by my side


Virkat linne, hemmafix. Shorts, avklippta jeans. Boots, dinsko. Jacka, second hand.


-


<33333333


-


Kan någon snäääälla ge mig Adam Brody????????


-

Lisa Miskovsky!!!!!!!!


på väg till mig!


topshop, 70 kr!


musselloppet!







Hej! Skulle åkt hem till Hanna idag, men tydligen var jag anmäld till musselloppet i stan, så jag släpa bena efter mig i 5 km och är jäkla stolt över mig själv att jag inte gick en meter med tanke på att jag har laddat upp med 2 månaders chokladmölning och noll rörelse över snigeltakt! Har kollat en triljon avsnitt OC och idag ska jag ''passa'' min bror, så vi ska laga middag, kolla oc & äta massa gott! Underbaaaart! Puss


LADY STARDUST


Gårdagen kortfattat: Stranden, en kort löprunda, lisa miskovsky som va jättebra live & vi tog kort med henne = grimarsbild hehe, jordgubbar i båten. Kvällen avslutades med att jag och simon satt i parken och åt bullar, vindruvor, drack festis, skratta och prata, jättemysigt!


caaaaaaaalifornia here we come..


Mindre bra väder idag, inte mig emot!!!! Fööör.... jag har laddat upp med muffins kladdigare än bajs och massa OC! UNDERBART är ordet!


-

 


Glaad tjej!!

Godmorgon! Gårdagen va kanon, vi kollade först på mr Raaaaaaaay! Som inte spelade så länge, så efter de så käkade vi i bodarna (yummie!) och träffade nytt folk som va jätteroliga haha! Hade en kul kväll med mycket skratt som avslutades med gött tjöt i hallen med henny :D På bilden är det jag och syntkillen som jag tycker är pudding hehe!


-





Hej! Haft en skön dag i fiskebäck, lite synd att de va moln nästan hela dagen men det va skönt ändå! Nu sitter jag och äter, supergott! Ska snart börja greja mig lite, men här har ni lite bilder iallafall!


sola och bada i fiskebäck colada



Hej! Hade en otroligt bra och rolig (störd) dag igår på Liseberg med Emma, berättar mer om det senare och lägger upp bilder! Vart hos frisören nu på morgonen och (det syns inte lika bra på bilderna) det är nu 1,5 dm kortare (byebye slitet SVINTOhår...) och lite ljusare, ska slinga det en gång till om några veckor, även om det är ''kort'' och ovant så kan jag inte säga annat än att jag trivs i det! Skönt att bli av me allt grushår! Nu ska jag köpa jordgubbar, tidningar och lägga mig i fiskebäck med musik och ta de jäääklans lungt! Ikväll blir det Daniel Adams Ray med världens bästa tjejer! Hakuuuna matata, puss :D


-


Lina och jag sjunger på avslutningen, plojlåt till lärarna! Lina som börjar sjunga, enjoy!


Liseberg nästa!


Hooola! Gårdagen va jättemysig, hur go mat som helst, bad och så vidare! Nu sitter jag och äter frullelito och ska snart gå till bussen, fööör..... idag ska jag till liseberg med goa emma och om jag inte avlider i atmosfear (kommer iallafall minst ha två stämband mindre och bajsat ner mig av skräck) så hörs vi senare! Puss


barabababaaaaa i'm löööövin it!







Låter bilderna tala för sig själva, haft en kanongo dag på sjön! Ska snart ner till mimmi och käka och sen bada, wonderbäre sommarlov!!!!!


RSS 2.0