we're smiling but we're close to tears


The Script – For The First Time
Åh, sitter och läser utbytesbloggar och några har precis åkt iväg, man blir himla sugen på att åka nunununu kan jag bara säga, det känns som hundra år kvar tills nästa höst, men innan jag vet ordet av det sitter jag nog här och undrar vart det tiden tog vägen! En grej vi tjejer prata om igår va att man verkligen kan påverka sitt liv himlans mycket, göra något bra av det, ha kul! Sen finns det ju såklart saker man inte påverkar själv som gör att det blir motgångar och så vidare, men 9 gånger av 10 blir det iallafall vad man gör det till, så njut av livet, ta vara på era nära och kära och ha jäkligt kul! :D Nu ska jag knoppa mig i sängen och kolla på OC med min brush! Vi hörs imorn!


-


så himla söta!


underbara looooov




Hej! Åh vilka grymma sommarlovsdagar jag har haft, avklarat min sista jobbdag och njutit av att vara ledig hehe! Sovit hos Hanna en natt, så himla typiskt att jag hade laddat kameran och allt men glömt kvar minneskortet i datan hemma (katching!) men vi hade en supermysig kväll iallafall, superväder och helt blägg så vi tog båten ut och käkade jordgubbar och konstaterade att vi verkligen hade livet på en pinne! Va och gosade med det gulligaste mina ögon skådat, 7 handstora kattungar och jag svärde sönder tyst för mig själv i skallen för min mamma är allergisk! Kollade på dear john & åt frukost i solen dagen efter, sedan åkte jag hem och ut med båten en kortis innan jag drog mig vidare till uddevalla där vi käka och myste några tjejor innan vi till slut kom ut till fjordfestivalen! Åkte en svinrolig karusellgrej haha, stackars grabben bredvid mig bara som fick mitt tuggumi på sig i farten! :D

 Sov sen hos min fina kusin, donkenmat och film i soffan innan jag slocknade och idag har jag badat på skogsskär hela dagen, kommit hem och badat ännu mer med några kompisar för att sen träna (mare i skogen va hände där??? har förslappat mig som en bulldog den här sommaren haha :D) och bada een gång till i de underbara vädret, nog för att lysekil nog är tråkigaste råtthålet i universum många gånger men det är oslagbart på sommaren, jösses va underbart det är att ha 5 minuter till havet, älskar det! Hunnit med torp en snabbis också så jag har verkligen utnyttjat dom här senaste dagarna vilket = noll blögging!! Puss på er!


emma carlzone äger fettet i sumorinken!


Fick detta underbara kort, (innehållet är en 11poängare av 10) en chokladsåsflaska (internskämt eller vad man kallar det) och en jättegullig låda med massa obeskrivligt goa cupcakes av fina emma på grillkvällen, (fick choklad och annat gulligt av dom andra med så TACK tjejer!!!) genomgo är du tjejen och det ska bli otroligt kul att börja i samma klass och bocka av våra galna idèer! :D Läst det massa gånger nu och ler (SKRATTAR) mig igenom hela brevet, störd är du människa med jag älskar det haha! Så tusen tack igen going!:D:D


du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort


Hej! Nyss ätit mig proppmätt på supergo frulle & ska snart bege mig upp mot ishallen för att fixa lite grejer, senare ska jag bege mig hem till min bästa vän för bad, bus, jordgubbar på klipporna och prat i timmevis, låter perfekt i mina öron!! Vi hörs!


Grillkväll med mina fina.













Här kommer ett ösregn med bilder från en mysig grillkväll med några brudar hos mig, idag hade jag jätteroliga planer på gång men har spytt hela natten, kul med matförgiftning nummer 2 den här sommaren! Men nu mår jag bättre, har sovit typ hela dagen, och nu kom min älskade mamma hem med massa tidningar & en där dear john följde med i!!! ÅH, nice! :D Får hoppas att det blir bättre har massa kul jag ska göra i helgen ju, bajs! Take care, puss!


älskar er!


Hej! Va ett tag sen vi hördes av, har inte haft nån tid & inte suttit vid datan så! Har hunnit med allt möjligt, en dag på sjön med Henny & Emma som avslutades med en helt oförglömlig och jäkla störd natt haha! Tjejmiddag, jobb, några hundra OC avsnitt, bad, kompisar, skratt & tårar (En del för norge, fan rent ut sagt vad bra man har det.) och så vidare. Nu har jag bara tre jobbdagar kvar och det känns underbart (och lite sorgligt att det inte blir fler söndagsbusigheter i kjorren med mina kjorrepolare!!) Har fullt upp ett tag till framöver, men ska ta tag i min bloggeri när jag har tid, då jäklar!! Hoppas ni mår bra, jag mår toppen toppen toppen! Hörs!


feska lide magrill & eda lide älgköddbullar











Hej! Hade ett sjukt roligt dygn i brodalen som innehöll allt ifrån gapskratt, svullosnack, ligga som tre packade sillar inne i hennes lillebrors rum och lyssna på pettson och findus och göra parodi på meningarna! (Till en något omognare version) På dagen igår åkte vi ut och fiskade, va hur kul som helst!! Innan jag åkte avnjöt vi en obeskrivligt go måltid och jag hade nog kunnat rullat mer än bilen hem så mätt jag va! Har skrattat hur mycket som helst iallafall och spelat in sinnessjuka filmer som jag inte kan slänga upp här!

När jag kom hem igår jobbade jag till halv elva, sen åkte jag ner och köpte the OC & one tree hill boxar, så har börjat kolla på OC nu och grät redan efter tredje avsnittet, braa!! Idag skulle jag åkt med ut med båten men hinner inte för jag ska jobba & imorn kan jag inte heller för jag ska jobba hjashgjadhj, rövkula! Men jaja, vi hörs!


and after all, you are my wonderwall


Godmorgon! Inatt sov Josefine hos mig & hon åkte hem tidigare än tuppen för att hon skulle till jobbet stackaren! Jag vaknade runt tio och satte mig direkt på moppen ner för att handla frukost, så nu har jag precis satt tänderna i den goaste frukosten jag har ätit på länge, mums!! Ska slänga mig in i en dusch sen & dra mig uppåt mot jobbet! Vi hörs!


-



puuuuuus!!


haha goa näsor man får, gris/zlatanstyle! Go kusin iallafall!


P12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Igår fyllde min kära bror år (kommer bättre bilder från systemen sen!) och vi hade kalas för honom och försenat kalas för mig, mysigt att träffa släkten iallafall! Och möööla tårta oh yeah! Efter goa skratt och med proppmätt mage så gick jag ut en sväng med några härliga brudar innan jag knoppade mig i sängen för att tagga jobb!

Älskar känslan av att det finns massa tårta kvar från gårdagen och man går och smygäter innan frukost, mums! Nu ska jag dra mig upp mot ishallen för lite nytta tillsammans med Lina & Aribaba, ska bli kul att inte jobba själv! Senare kommer Hanna och sover hos mig, underbart! Puss


hos emma!



Här kommer lite bilder ifrån kvällen hos emma, vi åt sjuuukt go mat (trots att köttet blev svart som natten haha!) på hennes uteplats som är som plockad ur weheartit, underbart! Vi hade iallafall svinkul och det känns som emma sa jäkligt skönt att det finns fler mentally retardet/crazy cow folk än en själv! Slänger upp ett inlägg till under dagen om gårdagen, puss!


uuundra vem han är släkt med...

En vanlig konversation mellan mig och min bror:
Jag (Godisråttan nr1 ska smyga in i tvättstugan och ''hämta en kofta'' = ta en godis som mamma har gömt haha)


G: Vad göör du??? ta INTE godis, de e tills imorn!!
J: neej klart jag inte gör, ska ju bara leta upp en kofta här!
G: Tar du godis så tar jag din iphone och rullar in den i toalettpapper som jag har använt när jag har bajsat!



-


Saknar att kunna sitta på badbryggan mitt ute i medelhavski och bara njuta!! Gårdagen va iallafall riktigt lyckad, emma hade dukat supermysigt ute på hennes altan, (bilder kommer senare eller något) och vi satt och prata och SKRATTA fram tills jag åkte hem vid halv tolv, goa brudar! Idag är inte en riktigt lyckad dag, börja med att jag försov mig EN OCH EN HALV TIMME till jobbet, lagom pinsamt (!!!!), och sen har de vart massa smågrejer som jag har haft fetlackad otur med! Men ikväll ska jag iallafall hem till Hanna kastrull&stekpanna och utföra hus hos mickä the man/gonzos vaktlya, skinnkläder och piska till alba rövsalva :)!! Hehe ba skö, blir nog te & en omgång monopol :) (NOT) Puss


vi ska ha kuul nuuu, hos emma emma eeemmaa!!!







Hej! Det va inte igår inte! Har haft fullt upp, och inte haft något bloggsug alls men nu kommer här ett inlägg :) Sen vi hördes senast har jag jobbat, vart på överraskningsfest, skrattat, mått jättebra, mått mindre bra, umgåtts med min goa josefine, vart ute och gått med musik på högsta volym och kollat på solnedgången (känner mig som en poetig livsnjutare) ätit otroligt mycket godis, kvävts av doften från hockeyskyddssvett och fått fågelbajs på handen! Ikväll ska jag hem till superfina Emma (vet inte hur man länkar, men www.asongforhedwig.blogg.se) för lite grill och chilliprill med goa tjejor! Vi hörs nog snart igen, puss!


inga bilder blaj


Heeej!! Gårdagen var jättelyckad, mysigt och kul med Hanna & sen hamnade vi hos evelina där jag fick kramat om underbara kottar som jag inte har sett på hela sommaren typ! (Dock mindre kul att gå när det ÖSREGNA!) Sen sov hon här och idag har jag gjort första dagen på mitt sommarjobb, kommer jobba ensam resten av dom här veckorna men idag så jobbade jag tillsammans med Lina & Andreas och det kändes gaanska så NICE att tjäna pengar på att sitta och garva läppen av sig! :D Nu ska jag ut en sväng, men vi höres!


hgshdgjhgjshdjg


Full rulle här, (tidinställt) min Hanna har ju fyllt år när jag var borta så nu springer hon runt i min trädgård med en skattkarta och letar efter små påsar med choklad och lappar i (som det står både gulligullgrejer i och heeelt störda saker i) för att till sist komma till skatten som är då en filt, musik, glass jordgubbar och lilla mig!!! :D haha hörs!


wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihoooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!


åååhh va skönt, senare (efter lite jobb..) ska jag äntligen få krama om min fismaja igen, ska bli så himla KUUUUL!!! Är full av flum och skratt så har en känsla av att det blir kramp i både käkar och magar idag, underbart!

hit me with your best shot

Tjeeenare bloggen!! Semestern avslutades helt perfekt, superfina bad och asgo glass innan vi hamnade på ett grymt mysigt ställe med en JÄVLIGT bra trubadur (rös!) 25 grader klockan 11 på kvällen, knallröd måne, åska som lyste upp himlen långt borta, folk som dansade och var glada, satt och myste på bryggan på helt enorma kuddar och bara njöt, skratt och lite dans med min ankismamma! det går inte att beskriva det såhär rätt upp och ner men jag satt och log som en solstråle så bra jag mådde! Haft en grymt mysig vecka iallafall och hunnit med vääldigt mycket! Och nu är jag tillbaka i varma underbara sverige (not) men ja, ska bli skönt att få krama om mina homies igen!
Bilnycklarna ligger kvar i våran båt som är på väg till Tyskland just nu, (fet fail) så sitter hemma hos Micke i göteelaborg och dampar loss me hans webcam! Så här ovan har ni ett litet smakprov :D Hoppas allt är jättebra med er hörrni! Pussar

golli kjol!


Kommer hem imorn, vi hörs med bilder och så vidare!!! Hoppas allt är bra med er!

lite bilder





Lite bilder härifrån, 1, vid en superfin kyrka(bra att den är med på bilden..) 2, i en båt på väg ut till en ö bredvid ön haha, 3, kissikatten i solen, 4, en grym hjälm haha,!


-


Hejhej! Sitter pa ett motel just nu i slovenien, har precis droppat av baten och ska bara sova har inatt innan vi aker till italien dar planet gar ifran pa fredag, idag har vi legat pa en strand och solat och badat hela dagen, och nu ska jag snart hoppa in i en dusch och sen ska vi ut och ata! Underbar varme har nere idag men det kryper riktigt i kroppen nu efter mina galna homies och lite bus!! Har haft en jattemysig (och gourme+SVULLO) vecka med familjen! Bilder far ni i helgen nar jag e hemma, puss!


-


kissa lite daaa xD


Oh, kul man kan ha!


and i'm free, i'm free falling



Hej på er! Johanna hacker Nilsson har lyckats komma in på nått internet här = najs!! Under dom här dagarna har vi haft en heldag på sjön, en dag på en strand, eller ja en liten vik där vi badade och solade, ätit ute, gått i mysiga gränder (hittat massa fint), ätit väldigt mycket glass (glassen här är gudomlig) idag har jag lapat sol, badat, tränat (va.fan.hände.där???) badat ännu mer, (här är killarna snygga som köttfifään & de e ett enormt hotell som är FETRÖJ på på ön bredvid här, så hanna&josefine ta första planet hit säger jag bara ;)!!!) och nu ska jag äta pannkakor, nutella, grädde och så vidare! Inte helt fel, jag är magiskt danssugen, jag är fett rastlös & saknar mina kära vänner APMYCKET, men här e kanonmysigt och fint, har massa bilder men tar 548375 år att ladda upp en bild så ni får se när jag är hemma igen, take care!


-



Bilder från en båttur!


happiness

Skills i photoshop här!


-

Kommer komma upp inlägg med bilder här varje dag tills jag är hemma, men eftersom det är tidinställt blir det ju lite tokigt att skriva vad jag gör/har gjort när jag inte vet det än (när jag skriver detta alltså) hehe, puss på er!


in action



Nog tidernas sämsta kvalite och skärpa, min kamera fick en total blackout och fotade utan sina glasögon eller något! Detta är iallafall ett tidinställt inlägg men mormor&morfar&hanna när ni läser detta vill jag bara säga att jag älskar er!!!!! & Jossan, hoppas du har det svinbra i ryggstaden (istället för huvudstaden, ha ha.. nu kommer hej-jag-e-strandad-humorn fram, ack ack!) hejdå!


flowerpower oh yeaaaah


Mitt lilla inköp so far, jättesöta på & finare i verkligheten måste jag säga!


gray day



Hej igen! Blir ju mer uppdatering nu än hemma haha, men får passa på nu när det är fritt internet! Bilderna gör verkligen inte detta stället rättvisa, tog bara kort förut när de va mulet som mularna på en flock med hästar, ser ju ut som att vi är på segling i norrland :D Jag & Gabbsan har precis gått ifrån restaurangen och är mätta och goa! Nu blir det lite pringels och några vänder skitgubben innan vi knoppar oss i säng, slänger upp ett inlägg med mina nya skor som jag hittade här förut om en stund! Puss


here we go again


Hej på er! Har fått tag på ett internet här i hamnen, sovit på ett golv inatt på flygplatsen så är lagom schleten, idag har vi hämtat båten och så har det regnat lite grann, men nu har det spruckit upp (hej väderleksrapport...) och ser ut att bli en jättefin kväll :) Ska ut och äta med några här nere nu och imorgon ska vi vidare och förmodligen kasta ankare vid någon ö med turkost vatten, najs! Saknar mina broooes hemma redan, hur ska detta gå??? Ta hand om er, puss!


Tjooliho!

Nu har jag antagligen landat i kroatien, hoppas ni har det bra!


RSS 2.0