I'm off tooooo, kroatien!!!!!!

Tja! Har tagit en koooort löprunda (jösses har inte rört mig en meter på en månad & ja... det KÄNDES) och käkat übergoa pannkakor, nu ska jag snart dra mig mot landvetter :D Vi hörs! Har tidinställda inlägg varje dag hehe, puss! (& Hanna som frågade, jag åker med min familj)

-







Hej! Idag skulle min Hannis kommit ut men hon har gått och blivit magsjuk (den pungråttan), så jag hängde med pap&gab ut på en båttur som innehöll jordgubbar på en brygga, skratt & glass, inte helt fel det heller men jag hade vääldigt gärna velat träffa yrvädret innan jag åker ikväll :( Sommarjobbsgrejen gick iallafall kanon igår, verkar riktigt bra & kul :D Iallafall, uppdateringen kommer inte bli den bästa nu i veckan (men kommer slänga upp några tidinställda) för ikväll åker jag till London, och imorgon på morgonen vidare till Kroatien för några dagar med sol, bad & segling, ska bli supergött! SÅ, ha det superbra, njut av lovet och käka mycket glass!!! Puss


livet leker!


Hej! Nu blir det jordgubbar & rabarberpaj, (gourmelivet i lööööve!) ni får se reslutatet på denna fina bakelse senare (eller så blir det en googlebild efter som att jag är alldeles för bra på att glömma av saker som står i ugnen/på spisen och så vidare..)


just nu!


Vattenkrig on the studsmatti, rock on dudes!

-


Hejhalå! Detta är ett tidinställt inlägg hehe, men tänkte bara säga: LYSSNA.PÅ.DENNA!  Ray LaMontagne – Hold You In My Arms

-

Min fina bror, synd att inte bänken är lika fin, hahaha.

Onsdag.



Jaaaaarrå, idag är det kanonväder!!!!! Ska ner och göra frukost och sen sätta mig i solen, idag har jag möte (wooohh, låter som en riktig business woman nu!) inför mitt sommarjobb & senare kommer kanske Hanna ut, hur som helst så slutar det nog bra! Vi hörs under dagen :D

-


Godkvällsingen! Har varit ute och tagit en herrans massa kort med/på Gabriel, så nu får ni en massa färska kort ett tag framöver, låter det bra? :D Godnatt på er, sov så gott! (mitt hår har blivit magiskt mycket ljusare också, ser lite ut som en tigerkaka at the moment men det blir nog bra till slut :D)

Borsta tänderna när du e riktigt glad, brsch brsch


Hej på er! Haft ett rackarns bra dygn med min going Hanna, vi har pratat, packat, busat, käkat, skrattat, skrattat, skrattat & jaa skrattat! Idag hamnade vi i uddevalla (Tills sist!! Krångel med bussen så stor edde fick gasa sönder vägen för att vi skulle hinna) och då följde jag med Hanna till tandläkaren, sen luncha vi på ett ställe med goooo mat, synd bara att det satt en tant och röka sönder som en skorsten och att maten nästan smaka rök till slut! Sen tog vi en buss in till torp och ströa runt innan vi tog bussen hem, eftersom att jag har blivit fet-ekonomisk (win!) och lagt/lägger undan nästan alla mina cash på ett sparkonto så höll jag mig i skinnet och mina sista ören fick filmen the last song äran att ta åt sig.
-

När jag kom hem så tänkte jag gå ut och gå en sväng, så i med lurarna och tunga steg ut i värmen, men jag hann inte komma så långt innan jag hade turen att träffa på två ljuvliga kottar, emma & henny! :D Sen kom tyvärr emmis buss, men jag och henny stod kvar en stund, bajsjucka lite, dansa & skratta, man blir alltid på så bra humör av den roliga goa HB! Nu sitter jag i mitt fönster och käkar och ska snart ner och hitta på nått med min brotha!! Hoppas ni har haft en kul och bra dag, puss!


i'm not gonna write you a love song


Bild på min fina edde!
Godmorgon! Hoppas allt är bra med er! Jag har tänkt på detta det sista, hur bra jag mår för tillfället, glad nästan hela tiden haha, underbart! :D Haft en grym kväll med tokfian på bilden, har skrattat så otroligt mycket (som vanligt hehe) love it! Idag ska vi ta våra hypade rumpor och dra oss till uddevalla på tandläkaräventyr, får se hur detta slutar! Ha en fin dag & ut i solen!!!! Ska göra om designen när jag kommer hem också, den ser ju helt kokko ut på vissa datorer, rackarns! Vi hörs senare, puss :D

klara om barabababa i'm löööövin it: Vart är det du ska åka? utbytesår? :)
svar: Jag ska efter ettan i gymnasiet, alltså nästa höst, åka iväg ett år (10 månader) till USA och bo hos en värdfamilj där, gå i skolan och så vidare! Kommer nog skriva mer om det när det börjar närma sig mer, är ju ett bra tag kvar :)


barabababa i'm löööövin it

Hejhoppsan! Om det är något jag inte har tid med just nu så är det att sitta här, waah!! Är ju superstressad, men min tidsuppfattning är ungefär lika bra som blodpudding är gott! Idag har jag börjat packa lite smått inför torsdag och skickat in dom sista papprena till EF om mitt utbytesår, så nu är de no turning back och det känns läskigt, spännande, långt borta, ofattbart och väldigt roligt (Det finns ungefär miljarder känslor som dyker upp i skallen och kroppen när jag tänker på det men kortfattat)! Nu ska jag snart sladda med min hej-jag-har-varit-sjuk-kondis till bussen för dett dygn hos Hanna, jag ska assistera flytthjälp och massa galenskaper lär det också bli! Vi hörs imorn fina läsare, puss!

Svar till petra: Tusen tack vad glad jag blir! Visst är den fin! Jag gick nuts där nere, fanns ryggsäckar i alla möjliga former och färger (typ)! Det går nog att hitta liknande här hemma också, men garanterat inte till lika bra pris tyvärr :( Så japp, det är nog att slänga sig iväg på en dagstur till mallis som gäller för att haffa en!



glömde visa hoho...

halsband från spanien.

27 juni.


Godmorgon! Här får ni ett gäng fräscha bilder directamento från el nilsonios frullehörna! Gillar att jag fick till en stig-helmer stropp mitt i bullen & att håret hänger som en elefantpung i bakhuvudet, men vafasen det är moooorgon :D! Jag ska försöka få i mig lite fruckelino (har en herrans massa smeknamn på frukost känner jag) inte fruktsallad för bilden är från spanien (ta.mig.tillbaka.någon.plox.) men något annat smarrigt! Igår kväll somnade jag & min bror till en film på mitt rum och inatt har jag nog hostat ihjäl stackaren, lät som att jag skulle kväva mig själv och hosta upp inälvorna ungefär, mysigt! Igår blev jag också överöst (för att va mig!!) med kommentarer hehe, jättekuul så tack så mycket :D! Vi hörs senare! :D


-


Go bild från skolavslutningen fast jag ser ut som en liten hamster med heliumröst haha! (Grattis förresten till Johan :D) Förut ringde bäste Simon och undrade om jag ville med ut, vilket jag gärna ville men det fanns ju dock ett stopp xD Jag har ju blivit siames med toaletten! Så blev inget med det, men jossan&henny kommer kanske förbi mitt hus en kortis sen och lyser upp min vardag lite! Vill bara säga att jag har utan tvekan världens bästa, roligaste, mest omtänksamma och underbara vänner! Dom kickar röv!

as if i'm gonna let you break my heart, as if i'm ever gonna let you try


-






Hola! Här kommer lite uppdatering från johanna & hennes liv som matförgiftad! Har mått väldigt mycket bättre kan jag meddela men jag är glad ändå! :D Inte kunnat äta på 1,5 dygn ungefär men nu har jag fått i mig nån fiskpinne och lite potatismos, det satt fint som krattan. Här är iallafall bilder på grejerna jag fick med mig hem från spanien, follow your heart ringen fick jag av min underbara vän Josefine, fick en klänning/linne av henne också som inte är med på bilderna och så köpte jag en beige långklänning med (som jag älskar!!!) men den ligger in the tvätt just nu hehe! Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en fin midsommarhelg, puss!


blir gaalen!!!!


Fan. Igår när jag kom hem/på kvällen kände jag mig jättehängig, inatt har jag vaknat och hackat tänder flera gånger, så idag har jag haft kokhög feber, plus världens äckligaste matförgiftning, tror aldrig min mage har vart så jäkla kass. Sovit nästan hela dagen, det är jättefint väder, jag skulle vart på tjejmiddag med fina goa brudar och sen vart ut på stan för det är cruising och enda gången på året det händer nått i lysekil, ungefär. NAJS.


-


Haha! Bild från midsommar 2009, coolingar som kör på careboxen och så vidare!!


Glad midsommar!


Haha denna bilden är inte guds vackraste skapelse om man säger så men den är lite småkul så jag bjussar på denna (hoppas de är okej för dig med hensa!) Ville bara säga att mitt internet har varit på bergsvandring i bagdad hela morgonen och inte velat sammarbeta, men nu är det i full gång :D Hinner inte ta något kort på vad jag har på mig hehe, men ni får se sen! Ska ner till båten och äta lite midsommarmys med några familjer, blir nog bra! Ha en superbra midsommar (trots att himlen är gråare än skallarna på ett pensionat..) så hörs vi, puss på er!


all day, all night, wtf



Tjaa! Idag har jag inte gjort många knop och det har vart sååå skönt! Pockat iordning mitt älgkaoz till rum och sen jobbat, nu sitter jag på min lurviga matta och lyssnar på förjävla bra musik och ska snart ta en dusch :D Ser ut och bli en bra midsommar, bra helg och så vidare! Himla skönt att jag åker till kroatien om en vecka också!!!!! Känner mig glad som en minigris i finland, puss :D! 


16 bast


Godmööörra! Vakna för en halvtimme sen eller nått, magiskt skönt att sova ut! Tänkte att jag slänger upp lite bilder från min födelsedag, dagen började med att mina fina roommates & min familj sjöng för mig och jag fick jättefina presenter av dom :D Sen låg vi hela dagen på stranden och hade det supergött, sen fick jag en grej över ögonen och det slutade med att jag såg ut som på sista bilden haha, sen hade jag alla ballonger på ryggen med, inte alls varmt.. :D  Vi gick ut och åt i detta, inte på världens goaste ställe men det va tack vare en snubbe som jobbade där som vi till sist hamnade på banana club!! Kunde inte haft en bättre födelsedag, så tack så supermycket tjejer!

Nu ska jag gå upp och äta lite och sen jobba, vi hörs senare!


tips från bokmalen hehe


Gokväll alla fina läsare! Jag är fortfarande helt seg efter alla sena nätter och framför allt min och hennys sista natt som bara innehöll 2 timmars sömn, men jag är ändå fet nöjd att jag har varit vaken mer än vad jag sovit under veckan :D! Börjar känna mig lite halvkrasslig men får hoppas att det ger sig :D Jo iallafall, jag läser aldrig, det är bland det absolut tråkigaste som finns efter städa ungefär, men på landvetter så köpte mamma en bok till mig som jag började läsa, och man fastnar verkligen direkt, inte kunnat släppa den haha. Så idag efter Hanna hade åkt hem så har jag suttit i soffan, lyssnat på smatter från regninga rövvädret, hostat & malt mig igenom dom sista kapitlena i första boken. Ska hugga in på andra direkt tror jag, SÅ JEDRUNS BRA! Såå, om ni inte har läst dom tycker jag verkligen ni ska, även om ni är helt anti-läsa som mig, PUSS!


lite bilder från spanien!









kommer mer nån annan gång, enjoy!


underbara mallis


Hej! Är hemma efter en av dom bästa veckorna i mitt liv, har haft så jäkla kul, träffat jättemycket nytt och kul folk (några hm.. tokstollar med haha), gjort väääldigt mycket galna grejor (men what happens in mallis stays in mallis hehe..) ! Vi har iallafall badat, solat (vart SÅ fint väder hela veckan) lärt spanjorer, skottar, tyskar m.m att säga massa störda saker på svenska, käkat tills magarna har spruckit, dansat SÖNDER och blivit helkära i banana club & världens snyggaste DJ!!! Badat näck i poolen klockan 3 på natten, lyssnat på crazy frog, firat min födelsedag (tack tjejer!!!) vaknat till henny pigg som uttern med pokemonlåten på högsta volym, åkt bananbåt, lyssnat på dj mini och garvat läppen av oss på hotellrummet, kommit hem sent på nätterna med värk i fötterna av all dans, en dag åkte vi med odd&bettan till en otrooooooligt fin vik/strand, där vi köpte pringels och cookies och åkte ut med trampbåt jag,jossan&henny, vart på minidiscon (lollo & bernie<333) bara för att lekledaren va nått i särklass när det kom till att se bra ut, (sen att han va dansk och vi inte fatta va han sa va en annan sak haha), gått på mysig marknad och hittat massa fint, det gjorde ONT att lämna allt det här och sätta sig på planet tillbaka till ett regnigt och rövigt sverige :( Slänger upp mer bilder senare!

Men när jag kom hem igår så kom hanna hit, med en jättekul/störd/fucked up/charmig present till mig och en massa roliga brev haha, så go är hon! Idag vakna jag och mådde som ett anus i öknen så min lilla fisunge har gjort pannkakor till mig som vi har myst på i sängen, (TACK) nu har hon åkt hem och jag ska pilla lite med alla bilder, hoppas allt är bra med er. Puss!


-

hej, hemma imorn, har massa att beratta och asmycket fina bilder, vi hors!!!! :D

NISSE FYLLER ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grattis till min älskade vän som fylle 16! fyfaaan va jag hade velat fira dagen med dig, funderar på att sätta mig på första bästa flyg ner" nisseeee nuuuu kommer jiiiaaaaaag!!!"
Men döegården väntar...  Nu ska jag dra en sån där jävla radda om " vi har nu varit vänner i bla bla år osv"
Vi har nu varit vänner i tre år :) bästa sådana också, sedan du kom in i mitt liv blev allt så annorlunda, jag såg allting från en ljusare sida, vinden vände, träden blev grönare, jag smalare, mitt hår längre, finnarna försvann, benen rakade sig själva, fick mvg i allt utan att vara i skolan, nizze you are magic ;pPp neeej, men du vet hur jävla högt du sitter på min prio lista, längst up! ON TOP, wanna be on top top top, nizze??
håller i dig så jävla hårt att det är mysko att du ens lever, strypt tjej 95 :)
Sitter hät i ett mulet(åsna)?:p brastad och tänker på hur gött du har det där nere och ler, bästa sättet att fira sin dag på HELT KLART :D bränn dig inte på solen ba :p asfarligt sägs det:p
Men för att vara lite seriös nu, (vilket vi suger på) för att det suger att vara seriös, men så vill jag bara säga att du är den bästa utav dom bästa, så jävla bäst helt enkelt. Den finaste vän man kan få, och såna som dig växer inte på träd ( typ tror människor gör det, mamma berättade aldrig om blommor och bin :pPpp) parantes tjejen xDD Du är en kvinna, a reeeeeal WOMAN, tänk dig en gammal afro tant som snackar som på filmer med dialekt ääeee rieeeal woomeean:p
Nisse niz nilzon, jag älskar dig så fruktansvärt mycker att du anar inte! är verkligen så himla glad att ha dig, utan dig vore jag inte särskilt mycket, utan dig hade jag inte riktigt fixat saker och ting med den klackspark man kan ta det med när man har dig, så fort vi är glöms alla problem, och vi bara garvar läppen av oss, samtidigt som vi kan grina i nästa sekund. Alla gånger vi har gjort alla SJUKA saker, saker som då jag då fan aldrig skulle kunna göra med någon annan, för ingen är så sjuk som du, din sjuke jävel, så jävla sjuuuk! nee haahah, men vi är verkligen som små barn när dom klär ut sig till zorro, och uttalar det sojjo för r:en inte riktigt sitter, "MAMMA NU E JAG OSTOPPBAAAAAAAAJ" när vi är så har vi så sjukt kul, garvar tills vi inte får luft, dansar mormorsdansen till skön musik, mobbar allt som rör sig på fyra ben HAHA. Och trots att vi är 16 i år, så skrattar vi sönder åt att en ko skiter, eller att en unge ramlar, eller att styvmodern är crazybitch, garvar som fan till dubbade astrid lindgren klipp på youtube.
Du är det bästa jag har, och det finns inget jag inte skulle göra för dig, går genom eld för dig, amputerar huvudet för dig, gör könsbyte för dig, jobbar ett år på knullgården (smeknamn för mitt jobb) för dig och bränner alla pengarna medans jag visslar nationalsången, skjuter gärna en dassig pojkvän för dig om du träffar en, om någon nån gång skadar dig på något sätt då blir EDDEN GALEN och går lös på farsans vapenskåp.

Jag skulle inte vilja vara här utan dig om det hände något, som vi sagt flera gånger, om du var en man, eller jag, så skulle vi varit det perfekta paret, kanske satsar på lillebror din;) HAHA. Nej men verkligen, du är precis som jag, eller jag som du ! fyller i varandras meningar, säger alltid samma saker, nynnar på samma random sång helt oväntat, skrattar åt samma saker, förstår vad den andre menar och vill bara genom att fisa, den vänskapen vi har är något speciellt, vill du gifta dig? :PPP låter som jag vill komma fram till det HAHAH. Nej men du är mitt allt nisse, och fyfan va jag kommer sakna dig under året i usa, men FATTA va kuuuuuuul vi ska ha när du kommer hem igen :D:D:D:D: om jag nu inte kommer och hälsar på!!! ska jobba som fan, har redan börjat spara pengar, fast till GREEEEEKLAND BABY!! det kommer bli så jääääävla underbart :D!!!! Sitter just nu och lyssnar på kärleks låtar och saknar dig som fan hahahaha, stackars edde :p Hoppas du har det bäst, och ett stoort grattis till dig min Älskade, bästa vän. 
Älskar dig Johanna, så obeskrivligt mycket, har skrivit en uppsats nu, men har ändå inte fått ur mig hur mycket du betyder för mig! men du vet:)
Puss på dig, din överkörda grävling  !





Slängde upp "några" favoriter hahahaha. love you man!

nu kan du få mig så lätt


JAAAARRA nu är jag 16 bast, awesome!


studsa tills nisse ramlar

Haha, så go bildish! Nu har jag nog landat på ett varmt och härligt mallis med härliga ljuvliga människor, kommer komma lite tidinställda inlägg här & var, ska njuta sönder av den här veckan! Puss


-

Oj vilken bra kvallis!! Nu har qvicken åkt hem och jag sitter rund mätt och go efter muffins och pettsa, gött! Ska packa klart det sista (ute i tid som vaanligt) och sen lägga mig spänd som en tjur i amazonas och försöka få mig någon timmes sömn, ska se om de blir några tidinställda när jag är borta annars får ni ha det bäst :D


-


Tjääänna! Blir lite gluggigt me uppdatering här men det är ju faktiskt lov & varmt ute så ja :D Har börjat mitt lov med asgarv, grillning med goa brudar, övernattningar med min korvfia, kört sten sax påse om vem som ska göra könsbyte av mig och hanna, packat och haft det kanon! & Linnea klänningen är från chelsea eller nått tror jag de hette hehe!

Nu väntar jag på Johänofänäno och vi ska baka bullar och äta tills vi rullar, låter toppen! Inatt åker jag och ett helgalet lag till Spanien för en vecka med supermycket bad, lek i poolen haha, stekning/pressning så skinnet friteras och firande av min födelsedag, ska bo i ett rum med 3 huliganer så det kan inte bli annat än bra, vi hörs!

 


hotellet







Såå, här är lite mer bilder från avslutningskvällen, kanske inte jättekul att jag är med på typ alla men det är ju ankan (min mami) som har tagit dom flesta korten så ja haha.. snodde några från roggis facebook, för hade ingen kamera med mig in :( Hoppas det är okej!


varnar känsliga läsare xD


Först vill jag välkomna alla läsare till jojes&eddes frisörskola xD!! Det började rätt bra med ett gott försök att göra en håruppsättning på lilla moi!

& jag ville ju inte va sämre, så gjorde en på edde :) Rätt nöjd faktiskt..
Modell: Hanna edden edvardsson
Stylist: Johanna (Jag)

Här ser man lite tydligare på hur frisyren ser ut på sidorna :):)!!
Ps. Bara att höra av er om ni vill ha frisyrtips/ Hjälp att göra balfrisyer, joje e alltid på hugget :P


Hanna gjorde sen en älginspererad tuppkam på mig (Ps. små bullar på huvudet kommer vara mycket inne vår 2012 MVH modeikonen JN)

Sen vill jag bara tipsa, snåla inte med läppstift!! ASsnyggt när man helst tar 1 cm extra runt hela munnen :)! Hoppas jag har inspererat er, enkla frisyrer man kan göra när fantasin tryter :P  Take care and brush your hair xD!!

just stop for a minute and smile


Så himla fin är hon! Precis kommit hem från ett dygn med otroligt mycket skratt med den här fröken fräken, skriver mer snart och lägger upp bilder från hotellet och igår :D

niornas kväll


Bild från igår, alla va verkligen SÅ HIMLA FINA! Vi åt, sjöng för lärarna, alla va grymma & jag och linis sjöng för henke som grät hur mycket som helst så rörd han blev, ( vår goa underbara kf!!!) och sen dansade vi galna och fula danser, till dansband, hårdrock, parteeeey & ballader haha (heja djNNN) så svetten rann mer än i niagarafallen (go info här) men vi hade sviinkul!! Sen blev det väldigt mycket känslor eftersom att mr dj drog på gråtlåtar och sa ''nu är det dags att säga hejdå och krama om sina klasskamrater'', kändes helt stört, när man har umgåtts med folk i 3 år, 5 dagar i veckan, ätit tillsammans varje dag, dampat loss i korridorerna, åkt på utflykter och så vidare, det kom över mig först när jag kom hem, (men vi ses på återträffen om 20 år eller vad säger ni!?) ne men alla drar åt olika håll, flyttar, skola i uddevalla, skola i lappland, bagdad ja gud vet allt och det kommer ju inte bli på samma sätt trots att man kommer träffa på många som ska gå kvar här (:D) Va långt detta blev nu och jag får nog rycka upp det lite så jag säger bara ett ord,

SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV


love you!!


Hemma efter en jävligt kul och BRA kväll, kommer över mig nu att det är slut, slut på våran fina klass, slut på högstadiet, kommer sakna 9orna nått stört mycket!

skolavslutning
















Tjeeeenare! Här kommer en bunt med bilder från skolavslutningen, bilder från kvällen får ni imorn!

but i never told you, what i should have said.


Hallå i lingonskogen, skulle ju ut på en pinande kort löprunda men det slutade upp med att jag kom in i andra (eller hundraandra) andningen och det kändes hur lätt som helst (trots dålig sömn och godis som mat typ) helt stört, men jag sprang en mil, är bannemej stolt över mig själv haha! Nu har jag ätit tacos och jordgubbar, supergott! (KAN.INTE.FATTA.ATT.JAG.SLUTAR.HÖGSTADIET.IMORN.OCH.FÅR.SOMMARLOV) Ska ta ett riktigt julbad och fixa iordning grejer för imorn, hade så bra!

& Juste,(Hanna hehe) klänningen på bilden hittade jag i göteborg i helgen och jag ska ha den på dagen har jag bestämt mig för, och en annan på kvällen :) Den är myyycket finare på än på bilden när den hänger helt rak, men ni får se bilder imorgon, pussar!

-


så.jävla.snygg.
nu drar jag ut och pinar mig igenom en kort löprunda, hörs!

-


Skulle lite försiktigt smyga mig ut på bommen men det gick som det gick haha...


ett dygn i vildmarken med huliganer






Hej! Jag är heeeelt slut efter ett dygn med, bad, mys framför tvn, pantgömme, kvällsdopp, iputtningar och manetkrig (fii fan...), googletranslate, störd natthumor, övertrötthet, bolibompa i en soffa ihopknödd med goa människor, vandring, kortspel, musik och så vidare! Kommer sakna detta, men imorn är det all in när det gäller skaka rööööva på avslutningen!!

Nu ligger jag i min säng seg som en gädda och käkar allt mitt godis som jag lämnade hemma, ska dra på nån bra film och bara njuta av att jag har sommarlov imorn.



go(d)-dagens



Såg en tjej på håkan som hade ett såntdär korvklippt linne = snyggt, fanns inte i hela göteborg så jag tog en gammal träningstisha och klippte i haha :D Detta är iallafall ett tidinställt inlägg och jag är antagligen i skolan nu, uppdaterar när jag kommer hem från sommarstugan. PUSS


de ska va göött att leva annars kan de kvitta!

Nyduschad och goo, taggar för ett grymt dygn med min mysiga klass imorgon! Så ska packa lite, käka något och se någon bra film! thumbs up!


dagen i bilder.






Juni, fiiii fan va härligt! Idag har jag vart på hälsokontroll och det är en herrans massa papper som ska fyllas i och sprutor som ska tas inför utbytesåret (!!!! SÅ GLAD), sen har jag jobbat, vart ute med båten typ 10 minuter för när vi åkte ut börja det ösregna droppar som var större än afrika! När jag kom hem stack jag och min bror ut och träna pyttelite och sen satte vi fast en vattenslang i studsmattan och körde massa vattenlekar med viktor galenpannan nilsoni, skrattat som en häst på hash! Hunnit med att spela gitarr & sjunga med min goe pappa och nu ska jag ta min moppe och åka och tanka (sista gång spruta jag ner hela preem ungefär så man kan ju hoppas att det går bättre nu..) PUSS!


6 juni

Tjeeenare! Nu ska jag brasha titarna (borsta tänderna, får snart skaffa en ordbok här så många smeknamn jag skriver på grejer) och sen dra mig ner på stan för att fixa lite grejer, idag ska jag jobba (snark), träna (zzzzznark) och grilla (TJOHO) imorgon är det avslutningsgrej med klassen i våran kf's sommarstuga och på torsdag får jag mitt efterlängtade sommarlov, SUPERDUPER! Hörs senare!

håkankråkan = kärlek som ferdinand till sina blommor

Bilder från fredag, Hanna kom ut till mig och sen så gick vi ut och träffade på sköna folk, kom hem rätt sent och skrattade oss till söms! Det va huuur fint som helst i norra hamnen på kvällen och bilden gör det verkligen inte rättvisa, mobilbilder = löööve.... nat!
Bilder från igår, vi gick på stan, leta klänning (ute i tid som vanligt johanna!!!!) käkade, tog spårvagn till slottskogsvallen vid fyra, köade, drack lite för mycket vatten, koka sönder av värme och taggade för håkan, vi fick otroligt bra platser, kanske 5 rader från scenen eller nått och de va 20000 där så all väntan va verkligen värt det, BANANAS va bra han va live, njöt av varenda minut, så himla fin och bra (hej hopp småkärt fan i håkan 40+) första gången jag ser han live och det var verkligen inte sista! Tack för kvällen tjejer!
--
Sen sov jag och josefine över hos pappas kusin och idag har vi gått på stan hela dagen, (känns rätt hemskt att ha gått inne i affärer 2 ASVARMA och goa dagar, och att det ska regna imorn cutcut..) men det har vart mysigt! Skrattat loss och haft det kanon, avslutade denna braiga helg hemma hos jossan (efter att ha varit utelåsta och fått klättra in i hennes köksfönster som är typ 2 meter upp haha) med go musik, tjöt, tacos och glass med varma hallon. NICE! Ursäkta för alla bajsiga mobilbilder men drog inte med mig kameran, jäjä! Puss på er, sov så gott!

helgen!

Hej igen! :D Är hemma nu, skriver mer snart!

vickepicke



Min goooa kusin kom förbi en sväng igår! Lillgangstern och jag härjade runt och jag fick några söta bilder på busen hehe!


sommarbomb





nu är de sommar nu är det sol nu är de koooooskit i hagen!
lite kort från min dag so far, enjoy!


da da dam


Goddagens! :D Solen skiner som aldrig förr, helt ljuvligt väder, käkat frulle på altanen, solat och lyssnat på musik, käkat lunch på altanen, solat ännu mer och lyssnat på ännu mer musik, väntar på min bästa vän som ska sova hos mig inatt, vi ska ut på äventyr, imorgon väntar göteborg, goa tjejor och en superbra håkan hellström. LIVET LEKER!


.

JAG.ÄR.SÅ.HIMLA.GLAD.JUST.NU.PUSS.GODNATT.

the backup plan



Tjeeenare! Haft ett kul och mysigt dygn med tjejerna på malmön/smögen, vart på sista försäsongsträningen och sen käkat jordgubbar och kollat en film med mamma, the backup plan! Hade varit sååå himla kul att spela in en film, man kan ju alltid drömma haha :D Låten ovanför är från filmen, go! Ska snart knoppa mig i säng men väntar på att min papi ska komma hem, han har varit borta i två veckor så ska bli skönt att träffa han igen :)!

Ne, jag har verkligen torkat sönder hjärnan eller någonting, känns som någon har lagt min hjärna i stormen gudrun och lagt tillbaka den igen/som en fisk som man torka i 3 år för att den inte skulle ruttna på stenåldern, har inget kul att berätta eller så kanske jag har det fast jag inte kommer på det haha. Ni får gääärna skriva vad ni vill att jag ska skriva om eller vad ni vill se här i min roliga och extremt intressanta blogg! Gonatt!


tachmahal (?) va nice


åh läcker bild! Nu e de såhär dåva att jag har klirrat min sista ''riktiga'' skoldag i högstadiet!!! Bara klassresa och avslutning kvar, känns lite hmm.. knasigt faktiskt. Har gått i racerfart! Nu käkar jag mig mätt som en gnu på tacos, och ska snart packa för ett dygn på bohusmalmön med 2 ljoovligt onderbara tjejor! Vi hörs, ha de bra! :D


RSS 2.0