SKOLFOTO 2011.


Finns inte så mycket att tillägga, bilden talar för sig själv! Kan för första gången säga att jag är nöjd med ett skolfoto :D! (Vetefän vad som hände me mina ben, blev valross-style när jag förstorade upp den haha!) Ska ha en riktigt fet myskväll med min familj idag, va himla längesen så ska bli jätteskönt! Vi hörs, puss!


HELG

Hej, testar mobilblogg!! Slutar snart skolan, vi kollar på film och de e fetnajs! Vi hörs senare gott folk! Puss


vänskap.



Tänkte bara säga att jag saknar mitt guldkorn så himla mycket, jag kommer fortfarande ihåg första gången vi hängde, vi satt i mitt uterum och kastade tomater på ruterna och allt kändes så himla enkelt med dig. Sen den dagen har jag delat skratt och minnen med dig som med ingen annan, vi behöver bara titta på varandra för att bryta ut i totalt gapskratt. Vi har alltid varit där för varandra när det har tagit emot, stöttat och ställt upp. Finns inte många som dig och jag är så glad att jag har dig, och jag vet att det här är bara början på en livslång vänskap.


wake me up when september ends




#1 En låt jag fick på sången. #2 Lite av min garderob. #3 Bild från helgen.

Godkväll kära ni! Min dag har varit go som en ko, skrattade så tårarna sprutade på lunchen, emma och jag lär leva 10 år längre efter dom skratten! Sen har jag dansat och bodysteppat bajen av mig, så nu är jag helt slut!! Min kamera är förresten lagad = G L A D Johanna! Ska ta mig en dusch och försöka knoppa mig i säng, för mina morgonar ser ut såhär -> SNOOOOZE/ dötrött som en grillad lax/stressa smalbenen av sig! Hoppas ni har haft en bra dag, sov så gott! (Till dig som frågade så är bilden redigerad i en app på iphone som heter instagram! Och taack så mycket Sandra :D!)

Nevermind I'll find someone like you.


Hej! Sitter i soffan och känner mig som en flodval, är helt slut efter en timmas zumba och fett me rumpskak! Jag satte lite guldkant on the vardag och köpte jordgubbar som jag har avnjutit framför Idol, dom är så ruskigt duktiga! Har inte så mycket mer att tillägga, skolan rullar på, jag har världens goaste vänner och ja ni gör mina dagar grymma! Saknar mitt hår magiskt mycket också :( Take care så hörs vi snart igen, kram!


9ornas avslutning.


förlåt att jag aldrig sagt förlåt.


Blev mött av en galning på en cykel från stenåldern när jag klev av bussen igår, vi gick en långpromenad, satt på en höbal mitt ute i tjottafräsi och pratade, bakade kladdkaka, skrattade & hade det jättemysigt!  Nu ska jag snart upp och hjälpa till på min broders handbollscup, vi hörs senare, puss!


mindre än 2 månader kvar!

'
Hade en mysig tacokväll igår med fina kompisar, idag var jag uppe med tuppen och tränade (high five med mig själv!) och nu efter lite jobb ska jag nu dra mig mot min flotta brodalare! Hoppas ni får en toppenlördag!  


moves like jagger


Haha gammal och go bild! Eftersom att min kamera är paj at the moment så får ni lite gammalt skrap! Skulle ju gjort lite nytta idag men kroppen strejkade totalt, inte gjort ett piss och jag behövde verkligen en sån dag! Ätit hos mormor, sovit middag (va fän?), ätit godis, och fixat kort på sportlife (ska bli skitkul att börja där nu :D!) och nu ska jag mysa med min mor och bubbabror! Imorn är det helg vilket ska blir obeskrivligt skönt, kommer bli awesome minst sagt. Puss


KOM IGEN LENA


Hej på er! Jag är kass på att uppdatera känner jag! Inatt sov iallafall goa Emma här och vi dansade, bakade morotskaka och kollade på Easy A, nu har hon åkt hem och jag har en del saker att bocka av idag! Vi hörs ikväll fina ni!


åh gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort


Hej på er! Ursäkta att det blir povel-rammels-glugg-glest med uppdatering men jag hinner knappt, har känts som att varenda minut av dygnet har gått åt till att göra något dom senaste 2 veckorna! Igår var jag iallafall i göteborg för att lyssna på Håkan Hellström med mina goingar och det va SÅ BRA! (förutom en snuskigt dryg brat bredvid oss) Jag och Louise sov hos Hanna och jag tog en tidig buss hem idag, ska hinna med att plugga lite matte, ta ett redigt julbad m.m innan jag drar mig mot smögen för att träffa en kompis!


godnatt.


svar på kommentarer.





effekten i picnik heter ''cross process'' :D och hanna vi ÄLSKAR dig med ♥♥♥♥♥


GOASTE CLAAAAAASSMATE!


Hej på er! Åh skolan blir såå mycket roligare när man har så sköna vänner, underbart! Nu ska jag snart iväg till dansen, tjoho! Är dock stel som en jeuvla runsten sen zumban men då e det som det brukar va (jag e kylskåp jämför med alla andra viga-som-spaghetti-dansare) vi hörs senare! Puss


sommaren 2010


Hej på er! Åhh idag har jag varit på zumba och det va SÅ HIMLA KUL! Skaka rumpan till månen, riktigt kul träning :D! & till dig som frågade så redigerar jag mina bilder bara lite med kontrast och ljusstyrka i det programmet som redan finns i datan, men ibland på www.picnik.com :D!


nytt i garren!


Igår när jag kom hem märkte jag att min älskade kamera var trasig = ledsen johanna.


i wan't to go to the seaside.





Vet inte hur lilla mammisgrisen jag ska klara mig utan min kära moder i ett år, kommer nog till och med sakna meningar som ''johannaa plocka upp dina kläder''.


what would you do if you knew you couldn't fail.


jag har: tränat. umgåtts med mina älskade vänner. haft jordens sötaste kattungar sovandes på min mage. blivit förkyld. spelat gitarr. skrattat. gråtit. kollat på film. varit i göteborg. undrat vart tiden tar vägen. fått mail från min organisation. velat åka utomlands NU. pluggat. och lärt känna nytt folk <- sen vi hördes sist, puss på er.


i love you


when i held ya


Jag ryser, SÅ JÄVLA BRA.


Håhåjaja håhåjaja, å va de blåser i träa idag!


Tjolahoppsan! Igår kom Jossan & Emma hit på kvällen, vi satt i uterummet och garvade åt gamla galenskaper, jättemysigt! Sen slagga Jossan här och idag har jag hunnit med fiskebäck en stund, nu ska jag ner och jobba! Hoppas ni har haft en toppenhelg! Puss


Som i en gammal sång, gammal sång.


 SAKER NI (KANSKE) INTE VISSTE OM MIG

- fram tills jag gick i 5an/6an åt jag inget kött/kyckling & knappt nån fisk (fråga mig inte varför! de e ju ASgott)
- Jag är mästare på att tappa bort saker, framför allt nycklar!
- Jag sjunger (läs: vrålar) så högt att fönsterna skakar när jag duschar
- Jag har haft tandställning
- Jag har en fet höjdskräck
- Jag älskar att åka karuseller, helst ska det gå så mycket upp/ner/snabbt/brant att inälverna åker ur magen
- Min favoritpizza är hawaii med bearneisås & jordnötter
- Center (och center nougat) är mitt favoritgodis
- Jag älskar filmer som berör en, (men kollar gärna på komedi också)
- Jag älskar att resa, hade velat plugga teater/film i USA när jag har tagit studenten, backpacka i Australien (ÅH det finns SÅÅ mycket jag vill göra) och i framtiden vill jag jobba med något som hjälper människor, tex psykolog eller något inom sjukvården
- Jag har inte kommit ur kiss och bajsåldern och lär nog aldrig göra det heller!


MIN FINA VÄN OCH EN BRA LÅT




BRA BÖRJAN PÅ HELGEN!


Godmorgon! Igår hade jag verkligen en kanondag! Slutade tidigt, fikade med goa Emma, middag hos m&m där vi pratade deeptalk och det va jättemysigt, hälsade sedan på pappa på hans jobb, sen kom Hanna till mig och vi hade SÅ.JÄKLA.ROLIGT, har träningsverk i magen idag av skratt!! Vi klädde ut oss och beställde en pizza större än afrika, pizzasnubben undrade va det var för knäppgökar han hamnat hos, vi spelade in 743875 STÖRDA filmer som stannar på hennes dator, ska bli kul att hitta dom om 3 år eller nått sånt haha!
-
Idag ska jag hjälpa min kära mor med massa saker och om jag hinner ska jag ner och testa på nya sportlife, vi hörs av under dagen! PUSS


JUST NU



SKOLFOTO


Här får ni en liten sneakpeak på vad jag & emma hade på oss idag på skolfotot, detta och en fet grimars och jag kan nu helhjärtat säga att det är första gången jag längtar tills skolkatalogen kommer ut! Efter skolan gick vi och fikade, och ikväll så kommer förhoppningsvis mitt hjärtegull till bästis hit som jag har saknat så himla mycket!! Vi hörs senare, ha en bra fredag! :D


IMORN ÄR DET HELG TJOLIHO!


Tjenaremors! Jag har vart med om det topp 2 jobbigaste träningspasset min kropp någonsin utfört, jag kommer gå som jag har skitit ner mig imorn i skolan!!! Jag och mamma åkte iallafall och bada (ja i havet, vi är lite hm nötter i skallen) efter det, men det va jätteskönt faktiskt :D Nu ska jag plugga lite och tagga ett mindre seriöst skolfoto imorn, sov gott!


-

Bild på min fina vän Emma, (älskar bilden!) hennes blogg hittar ni här -> www.asongforhedwig.blogg.se <-- Nu sitter jag hos världens bästa mormor och morfar, vi har ätit jättego mat! Ikväll ska jag möta upp Josefine för lite go träning, så vi hörs senare fina ni!


RSS 2.0