paus

Hej! Tänker stänga av datan och mobilen några dagar nu, får se hur länge det blir, för att verkligen komma in i detta. Det är jobbigare än vad jag någonsin kunnat föreställa mig och jag tror det bästa är om jag får klippa bort allt med Sverige för ett litet tag och försöka ställa båda fötterna i USA. Älskar er mina fina vänner & familj, hörs snart! Puss

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Hej! Jag har följt utbytesbloggar och studenter i flera år nu, och för denna gång så är du med på min lista :) det låter lite som att du tvivlar på dig själv, så jag tänkte ta mig friheten att säga att det blir bättre! Det kommer att vara svårt, men det kommer att vara värt det! Du har redan rest tvärs över jorden själv och klarat flera dagar i ett helt nytt land, det är starkt gjort bara det. Tänk på hur mycket du kommer vinna på det och på hur otroligt roligt du kommer att ha! Fokusera på det positiva, både angående resan och dig själv! Du kan alltid kontakta mig om du vill prata med någon helt utomstående ifrån Sverige :) och jag inser att jag låter som en snuskgubbe men det är jag inte :) LYCKA TILL! Jag tror på dig!!

2012-07-28 @ 18:23:49
Postat av: lina törnblom

vi väntar på dig, finns här när du kommer hem. lev nu livet babe! älskar dig och saknar dig som fan. Puss <3

2012-07-28 @ 20:16:12
URL: http://llina.blogg.se
Postat av: Frida

Jag var utbytesstudent förra året, jag vet hur det är.
De bästa du kan göra är att göra saker hela tiden, håll dig upptagen och le och se de positiva hela tiden!
Allt i Sverige är desamma när du kommer hem, njut av varenda dag du har där borta. för snabbare än du tror så är allt över..
Lycka till!!

2012-07-28 @ 21:18:46
URL: http://fridaisakssonusa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0